2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

gokhans, 38life, maıden, sEuL, hasankale, Sinan66, Özgür Gültekin, Georgetown, Kapkarakartal, Yusuf Berberoğlu, mayguntr, KartalınGücü, Zafer55, yaço58, NioHH, Monza, Yancos, ergin, Samet Ç, OnurG, annoca, Gökhan Güvenç, mtorunlu, Darkeagle, golazokartal, Umutcan Kaya, sefaköykartali, Liquidator, sozkul, ugurkartalizma, bull74, Rasim, Kartal Ç, Savaş, doganay, Serdar3444, Ryan_USA, Yokmessi, Ravenman, murat baltacı, matias_27 ve 388 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 192629 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

Sessizlik hayır mı şer mi bilmem ama kesinlikle frene basıldığına ihtimal dahi vermiyorum. Bence KWP'den sonra başkan herkesi tatmin edecek bir hedef seçti ve bununla ilgili pazarlıkları sadece kendisi birebir yürütüyor. Kim olduğunu, ne olduğunu bitince öğrenecez. Bitene kadarki süreçte herkes isyan edecek ama bitince herkes tatmin olacak.

Neden böyle düşünüyorum. Başkan'ın bu transfer dönemindeki genel tavrından dolayı. Bir anda ne olmuş olabilir de her şey tersine dönsün? KWP'nin yatması frene basmak için değil gaza basmak için bir sebep. O yüzden ben bu şekilde düşünüyorum. Ama tabii ki habersiz bir şekilde böylece beklemek bizim için çok zor. O yüzden herkes gibi benim de canım sıkkın böyle düşünmeme rağmen.

katılıyorum özellikle son gedson satış ve kwp geldi haberlerinden sonra medyaya ayar olduğunu düşünüyorum

ama her şeyi kendi yapmamalı güvendiğin bir iki adama yetki ver onlarda farklı mevkiler için görüşme yürütsün
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

taraftar twitterda #4senedirkanatyok diye tag başlatmış anlayana yönetim umarım görür artık!

Çevrimdışı levitate

ajax gloukh ve moro almış godts'a hemen çökmek lazım

sporting haberi gördüm ama gyökeres'ten gelen parayı basacaklar galiba, o iş uzun sürer ama yine da çabuk davranıp almak lazım
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

yıldız kanat alamadılar ya yakında sterling bjk'de haberleri görürüz rez
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Eljif elmas haberleri dolanmaya başladı sosyal medyada…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

Beşiktaş taraftarının bu kadar konsolide ve eksiklikleri bu kadar net gördüğü herkesin hemfikir olduğu başka transfer dönemi hatırlamıyorum. 7'den 70'e herkes istisnasız şekilde en az 2 kanat doğru düzgün 6 numara sağ bek yedek forvet ve stoper konusunda hemfikir sadece öncelik sırasında ayrışıyorlar. Bizi bu denli takımın eksiklerini görmeye yönelten şey ise eldeki futbolcuları izlemeye tahammülümüzün kalmaması, bu yönetim ve başkan birazcık biz kadar sevip önemsiyorsa bu takımı eldekileri defeder ve eksik yerlere gerekeni yapar.

1.5 ayları var shaktar maçı benim açımdan kıstas değil ama o transfer dönemi bittiğinde bu takım hala svenson rashica solda mustafa erhanla falan oynarsa ekim 1'de ne hocası kalır ne yönetimi kalır o denli kritik şu 1.5 ay.

Çevrimiçi Samet Demir

Ne yapacaz ki onu ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi COB

• Kara Kartal
  • *
  • Bugün, 12:13:42
  • Prizren - Kosova / Helsinki - Finlandiya
  • Black Eagle from Balkans
Ortasahamız çok kalabalık ve şişkin.

Orkun, Gedson, Demir Ege, Kartal, Rafa ve Muçi var kullanabileceğimiz. Klas bir 6 numara ile bence bu rotasyon tamamlanır.

Onana, Amir, Musrati ve Salih'i bonservisiyle, Elan'ı da kiralık gönderebilirsek muazzam iş olur.

Şu 4'lü den 10+ ne gelirse kâr...

Çevrimdışı eryigitcaner

Yaprak kipirdamiyor.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çaykur Rizespor, Beşiktaş'tan Amir Hadziahmetovic'i kadrosuna katmak istiyor.

Amir'e bir teklif de yurtdışından geldi. (Yağız Sabuncuoğlu)

🔥 FLAŞ

👀 Sassuolo forması giyen Armand Lauriente'nin Sunderland'e transferi iptal oldu.

(Fabrizio Romano)

Çevrimiçi tolga1903

Çaykur Rizespor, Beşiktaş'tan Amir Hadziahmetovic'i kadrosuna katmak istiyor.

Amir'e bir teklif de yurtdışından geldi. (Yağız Sabuncuoğlu)

İsteseler hepsini gönderirler şunların. Amir rize svenson kocaeli elan atıyorum kiralık gençlerbirliği onana ox fesih musrati rashica mario satış. Tam 8 oyuncudan istese 1 hafta içinde çıkar bu yönetim. Hatta eli yükseltiyorum anadoludan şu onana ox mario'ya falan ekmek banarlar leş gibi adamlarla oynuyor anadolu takımları. Neden bize bu ızdırabı yaşatıyor serdal adalı'da biz kadar bu takımı seviyor gönder abi şunları artık

İsteseler hepsini gönderirler şunların. Amir rize svenson kocaeli elan atıyorum kiralık gençlerbirliği onana ox fesih musrati rashica mario satış. Tam 8 oyuncudan istese 1 hafta içinde çıkar bu yönetim. Hatta eli yükseltiyorum anadoludan şu onana ox mario'ya falan ekmek banarlar leş gibi adamlarla oynuyor anadolu takımları. Neden bize bu ızdırabı yaşatıyor serdal adalı'da biz kadar bu takımı seviyor gönder abi şunları artık

serdal adalı hakkında yanıldık galiba.Erken sevindik diyeyim yada başta aynı görüşteydim sonra iyi transferler yapınca acaba mı dedim ama yok yani oda aynı.

Çevrimiçi KartalınGücü

Herkesin aklına en çok faydalandığımız efsane olan Atiba gelir belki ama benim çıplak gözle izlediğim en iyi 6/8 numaramız defansif ofansif dengeyi mükemmel kuran Fabian Ernst idi. Son derece soğukkanlı, profesyonel, lider özellikli bir oyuncuydu. Bugün işte o ayarda ve özelliklerde birini almak istesek Palhinha geliyor akla. Kanat oyuncusu da kim ne derse desin Quaresma dır. Adam saha içinde liderlik eder, arkadaşlarını korur, tribünleri coşturur, 2 maçtan birinde skor üretirdi. Medya ve hakemler aracılığıyla operasyon çekip taraftarın bile gözünden düşürmeyi başardılar Noumaya vaktinde yaptıkları gibi. İddia ediyorum Hagi, Icardi gibi adamlar bizde oynasalar 3. Belki 2. Sezonlarını göremezlerdi. Şimdiki oyuncularımız yetenek olarak çeyreği değiller artı maşallah kuzu gibiler vur ağzına ekmeğini al. Rafayı biçseler kafasını kaldırıp el kol yapacak adam bile yok.
[ Son Düzenleme: Bugün, 13:19:31 KartalınGücü ]

Çevrimiçi annoca

🔥 FLAŞ

👀 Sassuolo forması giyen Armand Lauriente'nin Sunderland'e transferi iptal oldu.

(Fabrizio Romano)
ilk 20 ye anlaşmışlardı yine aynı paraları isterler.

Çevrimiçi murat

Herkesin aklına en çok faydalandığımız efsane olan Atiba gelir belki ama benim çıplak gözle izlediğim en iyi 6/8 numaramız defansif ofansif dengeyi mükemmel kuran Fabian Ernst idi. Son derece soğukkanlı, profesyonel, lider özellikli bir oyuncuydu. Bugün işte o ayarda ve özelliklerde birini almak istesek Palhinha geliyor akla. Kanat oyuncusu da kim ne derse desin Quaresma dır. Adam saha içinde liderlik eder, arkadaşlarını korur, tribünleri coşturur, 2 maçtan birinde skor üretirdi. Medya ve hakemler aracılığıyla operasyon çekip taraftarın bile gözünden düşürmeyi başardılar Noumaya vaktinde yaptıkları gibi. İddia ediyorum Hagi, Icardi gibi adamlar bizde oynasalar 3. Belki 2. Sezonlarını göremezlerdi. Şimdiki oyuncularımız yetenek olarak çeyreği değiller artı maşallah kuzu gibiler vur ağzına ekmeğini al. Rafayı biçseler kafasını kaldırıp el kol yapacak adam bile yok.
ATİBA aidiyet ve adanmışlığıyla daha öne çıkıyor ama ernst pozisyon bilgisi ve oyun kurulumuna katkısıyla çok başka bir oyuncuydu.duracağı yeri çok iyi biliyordu o nedenle deli dana gibi koşmuyordu.rakibin pas bağlantısını duruşuyla bozuyordu.takımı da sanki merkezinde ernst in olduğu bir iple kontrol ediyordu.bende oyun aklı olarak ilk sıraya yazarım.ikinci atiba üçüncü josef am hepsinin tarzı farklı.birazda ne oynayacağın önemli tabi ama bu üç oyuncu her oyuna da uyar kaliteleriyle.

Çevrimiçi gokhans

ATİBA aidiyet ve adanmışlığıyla daha öne çıkıyor ama ernst pozisyon bilgisi ve oyun kurulumuna katkısıyla çok başka bir oyuncuydu.duracağı yeri çok iyi biliyordu o nedenle deli dana gibi koşmuyordu.rakibin pas bağlantısını duruşuyla bozuyordu.takımı da sanki merkezinde ernst in olduğu bir iple kontrol ediyordu.bende oyun aklı olarak ilk sıraya yazarım.ikinci atiba üçüncü josef am hepsinin tarzı farklı.birazda ne oynayacağın önemli tabi ama bu üç oyuncu her oyuna da uyar kaliteleriyle.
valla bende giunti’yi farklı yere koyuyorum ama atiba’da ernst’de, giunti’de mükemmel oyunculardı..

Çevrimdışı levitate

italya'ya gidecek o
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

ilk 20 ye anlaşmışlardı yine aynı paraları isterler.
sağlık kontrollerinden geçememiş, sakatlık yüzünden yatmış

Çevrimiçi murat

valla bende giunti’yi farklı yere koyuyorum ama atiba’da ernst’de, giunti’de mükemmel oyunculardı..
şöyleki guinti efsane bir kadroyla oynadı diğerleri kötü denebilecek kadrolarla da oynayan isimler.

Çevrimdışı levitate

sağlık kontrollerinden geçememiş, sakatlık yüzünden yatmış

ohaaa olaya bak
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Beşiktaş, Cajuste transferi için oyuncu ile kalan ufak pürüzleri gidermeye çalışıyor.

(Sky Sports)

Chatgpt’ye sordum:

Jens Cajuste’un oyun tarzına benzeyen Süper Lig futbolcuları:

1. Badou Ndiaye (Eski Galatasaray)
   •   Benzerlik: İki yönlü orta saha, yüksek fizik gücü, dikine koşular, top kazanma becerisi.
   •   Ayrım: Cajuste pas oyununa biraz daha yatkın ve pozisyon disiplini daha yüksektir.

2. Mehmet Topal (Fenerbahçe / Galatasaray / Başakşehir)
   •   Benzerlik: Defansif orta saha olarak oyunun iki yönünü de oynayabilen, taktik disiplini yüksek oyuncu.
   •   Ayrım: Cajuste, fiziksel olarak daha güçlü ve daha çok box-to-box profiline yakın.

3. Okay Yokuşlu (Trabzonspor / Celta Vigo / West Brom)
   •   Benzerlik: Orta alanda ikili mücadeleleri kazanabilen, savunma ve geçiş oyununda etkin bir rol oynayan oyuncular.
   •   Ayrım: Cajuste, top sürme ve birebir mücadelelerde daha agresif ve dikine oynama eğiliminde.

4. Jean Onana (Beşiktaş)
   •   Benzerlik: Fizik gücü yüksek, orta sahada top kazanan ve oyunu ileri taşıyan profiller.
   •   Ayrım: Cajuste oyun zekâsı ve karar verme konusunda daha dengeli olabilir.
[ Son Düzenleme: Bugün, 15:48:09 gokhans ]

Çevrimiçi mayguntr

Beşiktaş, Cajuste transferi için oyuncu ile kalan ufak pürüzleri gidermeye çalışıyor.

(Sky Sports)

Chatgpt’ye sordum:

•   Benzerlik: İki yönlü orta saha, yüksek fizik gücü, dikine koşular, top kazanma becerisi.
   •   Ayrım: Cajuste pas oyununa biraz daha yatkın ve pozisyon disiplini daha yüksektir.

•   Benzerlik: Defansif orta saha olarak oyunun iki yönünü de oynayabilen, taktik disiplini yüksek oyuncu.
   •   Ayrım: Cajuste, fiziksel olarak daha güçlü ve daha çok box-to-box profiline yakın.

•   Benzerlik: Orta alanda ikili mücadeleleri kazanabilen, savunma ve geçiş oyununda etkin bir rol oynayan oyuncular.
   •   Ayrım: Cajuste, top sürme ve birebir mücadelelerde daha agresif ve dikine oynama eğiliminde.

4. Jean Onana (Beşiktaş)
   •   Benzerlik: Fizik gücü yüksek, orta sahada top kazanan ve oyunu ileri taşıyan profiller.

Mehmet Topal:  "iki yönünü de oynayabilen"  :D chatgpt guzel hos da futbol oyuncu islerinde guzel salliyo

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 18:10:25
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena

(Sky Sports)

Chatgpt’ye sordum:

4. Jean Onana (Beşiktaş)
o zaman onana varken neden alalım

Etiketler: