2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

maıden, ahmetekinciogl2, Yusuf Berberoğlu, Samet Ç, KartalınGücü, tolga1903, 38life, Savaş, Samet Demir, annoca, COB, matias_27, Zafer55, sEuL, fatihsahin, yaço58, Sinan66, bull74, Liquidator, Yokmessi, Özgür Gültekin, gokhans, ulumemo, hasankale, Darkeagle, Georgetown, Gökhan Güvenç, murat baltacı, mtorunlu, kartalizma190399, Umutcan Kaya, Kapkarakartal, Monza, BJKTÜRK23, mayguntr, kartal meriç, golazokartal, Tass, Rasim, Ravenman, safak_01, murat, Kartal Ç, OnurG, Yancos, sefaköykartali, Mehmet57, Sedat.Y, Serdar3444, doganay ve 309 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 187609 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi annoca

ikinci maçta var orada oynar niye biten oyuncu açıklanmasın
imkanı yok oynatmaz. Şenol güneş gibi biraz inatçı yenilere kolay kolay süre vermiyor belli bir süre.

Çevrimiçi yaço58

Rakipler gaza bastı biz yine beklemeye geçtik sinirlerimi bozuyor bu durum

Çevrimiçi KartalınGücü

Rakipler gaza bastı biz yine beklemeye geçtik sinirlerimi bozuyor bu durum

Orkun Beşiktaşlı olmasa onu da almayacaklardı. Bir kez daha rezalete doğru emin adımlarla ilerliyoruz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ajax Gloukh'u almış Godts'u da biz alalım

Başkan gereksiz beklenti yarattığı için isimsiz ama mis gibi adamı almaz

Çevrimiçi 38life

shaktar macı için ilk 11 isteğim bu elimizde ki oyuncu grubu ile en iyi kadro.Ama hocanın abraham ve orkunu oynatmayıp 4-6-0 taktiği ile çıkacağını düşünüyorum.

Kartal yerine gedson da olabilir.

Orkun'un Shaktar maçına ilk 11'de çıkma ihtimali yok. Kadroda olursa şükretmek lazım.

Çevrimiçi 38life

Adamlar tek bir stopere 7.5 milyon euro maaş veriyor biz burada "hayali" bir kadro kuruyoruz hemen tepkiler geliyor "bu oyuncuyu Beşiktaş kadrosuna nasıl yazarsın! Çok pahalı vs." diye.

Sonra da Kasımda ağlarsınız "hayret nasıl oldu da Kasımda şampiyonluk yarışından koptuk ya?" diye bakınırsınız. Sizin hayaliniz bile Beşiktaşın sezon sonuna kadar yarışta kalacağı bir kadro içermiyor ki. Siz çoktan makasın açıldığını kabul etmiş. İki büyük projesine damganızı basmış, onaylamışsınız.

Çevrimiçi Zafer55

Gs den 33 , fb den 22 puan fark yiyerek ligi 4. Bitirmişiz. Bir önceki sezon gs den 46 fb den 43 puan fark yiyerek ligi 6. bitirmişiz.
  Bu travma sezonların oyuncularının 20 küsür tanesi bu sezonun kamp kadrosundaydı...
Ne yapıldı şuana kadar? Orkun transferi dışında.?
 1 santrafor 1 sol beki gönderip 1 santrafor 1 sol bek aldık o kadar!

Son 4 sezondaki lig sıralaması 6-3-6-4 olan özellikle de son iki sezonunda anormal puan farkları yiyip daha ligin başında havlu atan Beşiktaş var ortada. Çok radikal hamleler yapılmalıydı şuana kadar. Yapılmadı.

Çevrimiçi 38life

Beşiktaş camiasının geldiği durum çok ama çok acıklı gerçekten. Taraftara "istediğin transferlerden oluşan bir kadro kur" diyorsun, kurdukları kadro daha kağıt üstünde zaten rakiplerin kadrolarından 2 gömlek aşağıda kalıyor. Yarışmayı bırak daha yarışa başlayamıyorsun. Hayallerinde bile şampiyon yapamıyorlar Beşiktaş'ı. Bütün dünya değişiyor, bizim taraftar hala 2020'de. Gökhan Töreyle şampiyon olacak abisi.

Çevrimdışı eryigitcaner

Transfer icin avrupa maçının sonucu bekleniyor ise bu hainliktir.sanki avrupa icin kadro kuruyoruz.gidişat hiç iyi degil çok eksiğimiz var yaprak kipirdamiyor

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Adamlar tek bir stopere 7.5 milyon euro maaş veriyor biz burada "hayali" bir kadro kuruyoruz hemen tepkiler geliyor "bu oyuncuyu Beşiktaş kadrosuna nasıl yazarsın! Çok pahalı vs." diye.

Sonra da Kasımda ağlarsınız "hayret nasıl oldu da Kasımda şampiyonluk yarışından koptuk ya?" diye bakınırsınız. Sizin hayaliniz bile Beşiktaşın sezon sonuna kadar yarışta kalacağı bir kadro içermiyor ki. Siz çoktan makasın açıldığını kabul etmiş. İki büyük projesine damganızı basmış, onaylamışsınız.
Onların yaptığı da fazla ahmaklık, bizimkide çok farklı durum. Anç den sonra biz bu hale geldik. Adam bütün taraftarın psikolojisini bozdu. İyi adamlara kendimizi layık göremiyoruz. Orkun alınırken dahi maddi nedenlerden ötürü tepki gösteren çok oldu. (Bu transfer için teknik taktik yönden eleştirenleri ayırıyorum)

Başkana gelince sen tv karşısında renkliler ne alırsa biz daha iyisini alacağız derse senin gibi taraftar da haklı olarak kenan falan ister. Çünkü daha iyisi o.

Kendi adıma transfer konusunda çok sitem etmek istemiyorum ama bu tür senaryoları çok yaşadık. Ağzımıza bir damla bal çaldılar sonra kendileri çalıp kendileri söylediler.

Eski postlarımda da yazdım. 2 tane olumsuz sonuçlanan sağ bek transferi 1 ayımızı yedi. İptal olan 2 sağ bek içinde imza parası ve maaşlarla beraber ortalama 10-12  milyonu kabul etmiştik. Durum böyle olunca 5-7 bonservis 1-1,5 maaşla alabileceğin bir sürü adam vardır. Sonuçta bize böyle adamları bulsun diye grafa bir kucak dolusu para veriyoruz. Bu olaylara olumlu yönden bakmaya çalıştıpım kısmı olsun.

Olumsu tarafa bakacak olursak orkun transferi dahil hep fırsat transferleri yaptık. Buda demek oluyor ki plan dahilinde değilde spontane ilerliyoruz. Çok büyük bir problem bu...
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

https://x.com/ForzaSenBenYok/status/1946223937232285906?t=nG84rxzIqx9uaF80d0kQXw&s=19

Kaos ekibinin raraftar ayağı başlamıştı, medya ayağı da başlamış çalışmalara.

Çevrimdışı levitate

sancho'da gidiyor rashford zaten gelmez, boş işlerle uğraşmanın alemi yok olsen + genco sol kanat al işimize bakalım başkan parayı da orta sahaya harcarsın

benfica kerem için 25 falan isteyecekmiş ya da 17-18'e indirtebiliyorsa onu alsın
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

sancho'da gidiyor rashford zaten gelmez, boş işlerle uğraşmanın alemi yok olsen + genco sol kanat al işimize bakalım başkan parayı da orta sahaya harcarsın

benfica kerem için 25 falan isteyecekmiş ya da 17-18'e indirtebiliyorsa onu alsın

rashford'da barca yapıyor hadi başkan uzatmanın alemi yok godts falan keser bizi
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Bu suskunluk hayra alamet değil yapmayın pozitif enerjiyi arkanıza almışken bozmayın geçen yıl aynısını yaşadık

Çevrimiçi tolga1903

Hadi gelecek oyuncularda frene bastınız abi bari gidecekleri paketleyin nedir bu aptalca durgunluğun sebebi? Ox fesih haberlerinin üzerinden 1 haftadan fazla zaman geçti hala gönderilemedi bu herif. Onana musrati amir ox şunlardan bi çıksanıza elan ve arroyo'yu kiralayın yani bu yönetim saldı mı acaba bizden bir halt olmaz diye anlamadım ki ben

Çevrimiçi tolga1903

Daha joao mario falan da var kadroya baktıkça insanın kusası geliyor bunlar gidecek de yerine yenileri gelecek cidden işimiz çok zor

Çevrimdışı eryigitcaner

Hadi gelecek oyuncularda frene bastınız abi bari gidecekleri paketleyin nedir bu aptalca durgunluğun sebebi? Ox fesih haberlerinin üzerinden 1 haftadan fazla zaman geçti hala gönderilemedi bu herif. Onana musrati amir ox şunlardan bi çıksanıza elan ve arroyo'yu kiralayın yani bu yönetim saldı mı acaba bizden bir halt olmaz diye anlamadım ki ben
Aynen alamıyorsunuz bari şu hain taponlardan kurtulun

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Savaş

Daha 3 gün önce yaldır yaldır çıkan gelen ve giden haberlerinin bi anda bıçak gibi kesilmesi çok enteresan. Bence bir durgunluk yok sadece içeride fena bi kulağı çekildi birilerinin.

Var biseyler ama bakalım.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 18:32:35
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
göndermeye niyetleri varmıki oyuncu almamak için en büyük bahanelerinden neden olsunlar

Çevrimiçi Savaş

Şu an wn oluru olan hedefler Olsen ve Kerem. Antony falan geçin bunları. Sancho, Rashford falan olmaz hedefleri zaten.

Bek için de yürü Semedo'ya. Biraz tecrübeli adam şart.

Önce yangını bi söndür. Sonra fırsat gelirse alırsın.

Shaktar maçına yetistiremedin. O zaman Orkun oynayacak kesin başka yolu yok. Kanatları Muçi - Mario çıkacak muhtemelen.

Gedson - Orkun

Muci - Rafa - Mario

Abraham

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 18:36:22
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Şu an wn oluru olan hedefler Olsen ve Kerem. Antony falan geçin bunları. Sancho, Rashford falan olmaz hedefleri zaten.

Bek için de yürü Semedo'ya. Biraz tecrübeli adam şart.

Önce yangını bi söndür. Sonra fırsat gelirse alırsın.

Shaktar maçına yetistiremedin. O zaman Orkun oynayacak kesin başka yolu yok. Kanatları Muçi - Mario çıkacak muhtemelen.

Gedson - Orkun

Muci - Rafa - Mario

Abraham

kerem için 25 istiyor benfica o paraya sanchoyu kolayca alırsın üstelik o kadarda harcamazsın
İki yerli oyunvuya 100 m harcamak ağır saçmalıktır üstelik kerem sorunlu oyuncu

Çevrimiçi 38life

Stach da kaçmış. Leeds'e gitmiş. Beşiktaş yönetimi için çember daralıyor.

Çevrimdışı levitate

Daha 3 gün önce yaldır yaldır çıkan gelen ve giden haberlerinin bi anda bıçak gibi kesilmesi çok enteresan. Bence bir durgunluk yok sadece içeride fena bi kulağı çekildi birilerinin.

Var biseyler ama bakalım.

katılıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat baltacı

Orkunun başkandan tek isteği iyi kadro kurulmasıydi imza törenindede söyledi zaten zaman aleyhimize işliyor öyle yada böyle çöplerden kurtulup kaliteli oyuncular alacaklar yoksa Kasım'da giden sadece hoca olmaz yönetimde başkanda gider bu işin artık suyu çıktı vasat kadroyla sezona gir havlu at hocayı gönder sağ stoperin yedeği yok sol kanat yok diğer taraflar vasat oyuncu dolu bile bile lades olmaz her sene bu sene doğru düzgün takım kurup şampiyon olacağız üzerimizden ölü toprağını atmamız lazım
BeŞiKtAşK

Etiketler: