2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

maıden, gokhans, Samet Demir, Gökhan Güvenç, KartalınGücü, Georgetown, Özgür Gültekin, Yusuf Berberoğlu, kartalizma190399, Akil Emre, Monza, 38life, NioHH, golazokartal, Zafer55, annoca, mayguntr, hasankale, Kartal Ç, Umutcan Kaya, cornelius, safak_01, emre_1978, Mehmet57, yaço58, blackeagle35, Yancos, o2bucak, ugurkartalizma, Rasim, matias_27, Kapkarakartal, levitate, Savaş, Tass, ulumemo, sefaköykartali, Yokmessi, Darkeagle, bull74, mtorunlu, murat baltacı, ergin, Reawers, Ravenman, murat, Sinan66, mellfred ve 397 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 203442 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Emerson'un defansif istatistikleri gercekten elit seviyede. Istemeyen cogu kisi sirf algidan dolayi istemiyor, ama bu alginin sebebi ozellikle ofansif yetersizligi. Defansif acidan gercekten elit seviyede istatistiklere sahip. Serie A'da 1e1'de en nadir gecilen beklerden biri. Ama isin ofansif tarafi gercekten kotu. Bekledigimiz o dinamik, ofansa katki yapacak bek degil.
milandan topu almam kaldı ki sene sonu göndermek için çabalayacağımız bir tane adam aldık oradan ikinciye gerek yok

Çevrimiçi gokhans

milandan topu almam kaldı ki sene sonu göndermek için çabalayacağımız bir tane adam aldık oradan ikinciye gerek yok
x'de birkaç milan forumundaki taraftar yorumlarına baktım, adamlar sakın kiralık vermeyin verirseniz seneye yine gelir falan yazmışlar, biri çaktırmayın süper topçu diyin anlamasınlar yazmış, resmen bizim ox'dan kurtulmaya çalışmamız gibi bir çaba halindeler.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

x'de birkaç milan forumundaki taraftar yorumlarına baktım, adamlar sakın kiralık vermeyin verirseniz seneye yine gelir falan yazmışlar, biri çaktırmayın süper topçu diyin anlamasınlar yazmış, resmen bizim ox'dan kurtulmaya çalışmamız gibi bir çaba halindeler.
adı geçenlerden van Ewijk dışında birini alacaklarsa almasınlar Svennson ile de üçüncülük mücadelesi veriyoruz zaten

Çevrimiçi Samet Ç

seneye 7 milyonluk yedek forvetimiz olacak onu da şimdiden söyleyelim Ciro'dan farkı yaşının küçük olması ve İngiltere, Araplar ve İtalya'da piyasası olması

Çevrimiçi Samet Ç

Abraham'a verdiğin paraya hayvan gibi iki tane santrafor indiririm ben sırf ismi için 15 atsın diye dua edeceğimiz adama 40 milyon sıktık

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi Samet Ç

bunlar rashica gönderip aynı kasanın biraz daha kalitelisi olan chiesa falan almaz inşallah

Çevrimiçi Samet Ç

opsiyon zorunlu olmasın bari

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi Samet Ç

kötü mü bu adam tanımıyorum.
sağda rashica ile oynayacaksa sağdan atak falan beklemeyin kronikliği falan yok milletin dediği gibi savunma iyi hücum hiç yok

Çevrimiçi Samet Ç

mendes ve ramadani almış bizi belli guedes falan çakarlar sol için

Çevrimiçi Samet Ç

gönderilmesi gereken minimum 18 topçumuz varken üstüne 2 tane daha ekledik bari opsiyon zorunlu olmasın

Orkun. Sus payı mi oldu.yönetim sifir plan program yine.10 tane gelecek 12 tane gidecek adam var.alamiyorsunuz bari şu taponları gönderin

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Orkun. Sus payı mi oldu.yönetim sifir plan program yine.10 tane gelecek 12 tane gidecek adam var.alamiyorsunuz bari şu taponları gönderin

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hala daha orkun konuşuyor başkanın yancıları seneye üçüncülük yarışında başarılar

Çevrimiçi Samet Ç

bu kafayla orkun emekli olur biz şampiyon olamayız çocuk yazık etti kendine liverpooldan resmi teklif vardı rotasyon oyuncusu olurdu belki ama kariyerini zirveye taşıma ihtimalini harcadı

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/yesitsaqif/status/1946980685949899059
adam çalım atarken kendini sakatlayabilecek potansiyelde iq bu maalesef şunu da güzellemeye çalışıyorlar sonra yarışacağız diye ümitleniyorlar saçma sapan işler aynen orkunu aldı diye başkana minnettar olalım beşiktaş camia olmaktan çıkmış başarı isteği sıfır her gelen kendi kafasına göre takılıyor

Çevrimiçi sefaköykartali

Emerson alacaksak bu eduard graf ve ekibi niye kulüpte? Yalan olduğunu düşünüyorum, düşünmek istiyorum.

Çevrimiçi gokhans

Saçma salakça bir rosier yolladık 2 yıldır yeri dolmuyor. O kadar eksik varken elindeki beki niye yollar insan. Adalı iletişimi ve dialoğu iyi bir adam q7 bile baba gibi görüyor, gitmeseydi şuan taş gibi oynuyordu bizde.. Nkoudu niye gitti bir de? Josef niye yolladık? Yedeğin emrecan terzi olacaksa masuaku niye yolladın? 3kuruşa oynayan hasic bu hafta 2gol atmış biz onu yollayıp neden can’a 2,5milyon verdik? Larin’den nasıl bonservis kazanamadık? Olm bizim dünya kadar aksayan yerimiz varken neden hep alakasız adamları gönderdik?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi yaço58

Emerson alacaksak bu eduard graf ve ekibi niye kulüpte? Yalan olduğunu düşünüyorum, düşünmek istiyorum.
katılıyorum bir sağ bek bulamıyor muyuz kiralık da olur

Etiketler: