2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

ahmetekinciogl2, tolga1903, yaço58, KartalınGücü, Özgür Gültekin, eryigitcaner, mayguntr, maıden, gokhans, Zafer55, doganay, Samet Ç, sEuL, Sinan66, Serdar3444, Ryan_USA, murat, sefaköykartali, Yokmessi, Kapkarakartal, levitate, hasankale, annoca, Darkeagle, Ravenman, 38life, Rasim, murat baltacı, ergin, sozkul, ugurkartalizma, OnurG, Umutcan Kaya, ulumemo, COB, mtorunlu, matias_27, Liquidator, Georgetown, Monza, BJKTÜRK23, kartal meriç, golazokartal, Tass, safak_01, Kartal Ç ve 324 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 190732 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

Sessizlik hayır mı şer mi bilmem ama kesinlikle frene basıldığına ihtimal dahi vermiyorum. Bence KWP'den sonra başkan herkesi tatmin edecek bir hedef seçti ve bununla ilgili pazarlıkları sadece kendisi birebir yürütüyor. Kim olduğunu, ne olduğunu bitince öğrenecez. Bitene kadarki süreçte herkes isyan edecek ama bitince herkes tatmin olacak.

Neden böyle düşünüyorum. Başkan'ın bu transfer dönemindeki genel tavrından dolayı. Bir anda ne olmuş olabilir de her şey tersine dönsün? KWP'nin yatması frene basmak için değil gaza basmak için bir sebep. O yüzden ben bu şekilde düşünüyorum. Ama tabii ki habersiz bir şekilde böylece beklemek bizim için çok zor. O yüzden herkes gibi benim de canım sıkkın böyle düşünmeme rağmen.

katılıyorum özellikle son gedson satış ve kwp geldi haberlerinden sonra medyaya ayar olduğunu düşünüyorum

ama her şeyi kendi yapmamalı güvendiğin bir iki adama yetki ver onlarda farklı mevkiler için görüşme yürütsün
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

taraftar twitterda #4senedirkanatyok diye tag başlatmış anlayana yönetim umarım görür artık!

Çevrimiçi levitate

ajax gloukh ve moro almış godts'a hemen çökmek lazım

sporting haberi gördüm ama gyökeres'ten gelen parayı basacaklar galiba, o iş uzun sürer ama yine da çabuk davranıp almak lazım
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

yıldız kanat alamadılar ya yakında sterling bjk'de haberleri görürüz rez
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Eljif elmas haberleri dolanmaya başladı sosyal medyada…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

Beşiktaş taraftarının bu kadar konsolide ve eksiklikleri bu kadar net gördüğü herkesin hemfikir olduğu başka transfer dönemi hatırlamıyorum. 7'den 70'e herkes istisnasız şekilde en az 2 kanat doğru düzgün 6 numara sağ bek yedek forvet ve stoper konusunda hemfikir sadece öncelik sırasında ayrışıyorlar. Bizi bu denli takımın eksiklerini görmeye yönelten şey ise eldeki futbolcuları izlemeye tahammülümüzün kalmaması, bu yönetim ve başkan birazcık biz kadar sevip önemsiyorsa bu takımı eldekileri defeder ve eksik yerlere gerekeni yapar.

1.5 ayları var shaktar maçı benim açımdan kıstas değil ama o transfer dönemi bittiğinde bu takım hala svenson rashica solda mustafa erhanla falan oynarsa ekim 1'de ne hocası kalır ne yönetimi kalır o denli kritik şu 1.5 ay.

Etiketler: