Bu takımda en az 7 oyuncunun ciddi şekilde rehabilite edilmesi lazım.
Bu oyuncularında bu durumun farkına varıp gitmek için çabalaması, kulubün işini kolaylaştırmaları lazım.
Örnek rashica, al ailenide git yeni bir başlangıç yap kardeşim. Adamı analiz ediyorum daha şimdiden inönüdeki ilk maçta bir pas hatası yaparsam taraftar beni ıslıklar mı korkusuyla oynuyor, bu ve benzeri duygulardan sebep sahada basit ve etkili oyun gosteremedigini dusunuyorum, zaten oyunculugunu besiktas seviyesinin altında goruyorum ama yinede bu kadar da kötü olmaması gerekiyor.
Gectigimiz sezonlar oyuncularda ve taraftarda travma yarattı, taraftarın bunu düzeltmesi iyi oyun ve basari ile gelecek, orkun da bu konuda fayda sagladı ama oyuncularda ben bu düzelme ışığını göremiyorum. Gidin arkadaş gidin.
Orkun benim gözümde 100 milyon euro degerinde transferdir, cok uyguna aldik, saha ve saha disinda bize cok sey katacak bu tedavi sürecinde.
Insallah şaktarı eler ve lige iyi bir baslangic yapariz o ruzgarı arkamıza almamız lazim, oyuncularin silkelenmesi kendine gelmesi lazım, böyle giderlerse orkun çok adam döver. Bu arada necibe saygi duyarim ama sevmem. Bu gidişle saygımda azalıcak, takımda ne kaptanligi yapmiş merak ediyorum, ben necibin yerinde olsaydim önceki hazirlik maçında kampta musrati ile tartismis diye haberler duserdı, adam ciddiyetsizdi resmen. O formanin agirligini bilmeyen oyuncuya o agirligi vereceksin.
Son olarak, rafanın ayagına basiliyor bir kişiden hareket yok, o adamın üstüne 10 kişi yurumeleri lazımdı, adamlar dayak attı bize reaksiyon yok.
Teknik taktik bir yere kadar. Bu takımın ciddi zihinsel sorunlari var. En iyi uzmanları getirip tedavi edin şunlari.