2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Yokmessi, 38life, yaço58, Gökhan Güvenç, Tass, Yancos, Yusuf Berberoğlu, murat baltacı, tolga1903, hasankale, Zafer55, COB, annoca, maıden, eryigitcaner, Kapkarakartal, Özgür Gültekin, levitate, sefaköykartali, golazokartal, KartalınGücü, Ravenman, c3c2k, kartalizma190399, ulumemo, bull74, cornelius, sozkul, mtorunlu, safak_01, sEuL, OnurG, Liquidator, Darkeagle, matias_27, Reawers, NioHH, Bülent Yiğitcan, Serdar3444, Umutcan Kaya, mellfred, Sinan66, Monza, kahyaoglueren, Savaş, Rasim, emre_1978, doganay, mayguntr, Kartal Ç, pinehitman ve 390 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 176029 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

irfan falan alın razıyım top tutsun yeter yemişim tempoyu bizim topa sahip olmamız oyunun temposunu bizim ayarlamamız lazım

yollayacaklarmış yakında kokusu çıkar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Haklisin, biraz olumlu olmak istedim ama bundan hic bir sey olmaz
mutsuzmuş zaten yolla gitsin

Çevrimiçi Mehmet57

Ben Kerem-Irfan kanatlarina bile raziyim

Çevrimiçi Samet Ç

geçen sene rafa ciro hamlesinden sonra geseye beş atınca taraftar havalara girmişti şimdide orkun hamlesinden sonra aynı hava var shaktar farklı yensin elemeyelim ama başlarında arda var geçemeyebilir bizi

Çevrimiçi Samet Ç

Ben Kerem-Irfan kanatlarina bile raziyim
çağ atlatır millet burun kıvırıyor senin iki kanatın var biri rashica diğerinin olmasına 2 sene var en az bizdeki bu havalar nereden geliyor bilmiyorum

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

2 tane zımba kanat diye kendimizi paraladık burda abrahama top bile gelmiyor.2 tane kanat almazlarsa 2 maca ıslıklamaya baslar bizim taraftar abrahamı.

Çevrimiçi Samet Ç

sol stoperde emirhan oynar uduokhai en fazla yedek olur

Çevrimiçi Yokmessi

Raşitsa futbolu bırakmış, yakında futbolda onu bırakır hiç endişe etmesin.

Çevrimiçi 38life

Rashica Besiktas atağını savundu az önce. Evet bunu da yaptı. Rafa ve Svensson'un sağ kanattan paslasarak ceza sahasına girme girişiminde koşup Svensson'un önüne yetişerek topa ayak koydu ve Wolfbergere kale atışı kazandırdı.

Çevrimiçi gokhans

Rashica svenson bitmiş okeye dönüyorda, rafa’da çok kötü bu nedir yahu..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İkidir çok fena atak yiyoruz.

Çevrimiçi Mehmet57

Takim kanat, sagbek, stopper diye bagiriyor

Çevrimiçi levitate

@Samet Ç 3-4-1-2 dizilsek ege orkun orta ikiliye gider miydi ne diyosun
bipbipbupbup

adamlar pozisyon üstüne pozisyon buluyor shaktar atar bunları.

Dk 30 ilk şutumuzu cektik oda isabetli değil.

Çevrimiçi levitate

sağ tarafa iki tane ortaokullu çocuk bıraksak daha çok iş yaparlardı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

@Samet Ç 3-4-1-2 dizilsek ege orkun orta ikiliye gider miydi ne diyosun
gider ama üçlüye dönersek bize bir değil 3 tane stoper transferi lazım elde stoper yok :D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sağ taraf tamam da 3 tür atağı soldan yedik, sonrasında golü de yedik.
Jurasekin önünde kim var kim yardımcı olmalı anlamadım.

Çevrimiçi Samet Ç

kimse yok masuakunun rolünde oynatıyor kanatsızlıktan

orjin sol kanat olmayan mario var kim olacak devşirme adamlar deniyor hoca işte gedson,mario filan.

Çevrimiçi Samet Ç

sol kanat yokluğunda sola orkun atarım top tutar

Çevrimiçi 38life

Yapılacak kanat transferleri bu sezon Kasım'da mı yoksa Ocakta mı havlu atacağımız konusunda belirleyici olur. Yapılacak 6 numara ve stoper transferleri ise sezon sonuna kadar şampiyonluk yarışında kalıp kalmayacağımız konusunda belirleyici olur.

hey yavrum benim be raşitsanın şuta bak.Kanat bee  :bandit:

Yapılacak kanat transferleri bu sezon Kasım'da mı yoksa Ocakta mı havlu atacağımız konusunda belirleyici olur. Yapılacak 6 numara ve stoper transferleri ise sezon sonuna kadar şampiyonluk yarışında kalıp kalmayacağımız konusunda belirleyici olur.

başkan 6 numara düşünmüyormus demir egenin onu kapanır diye ertanın haberiç

Çevrimiçi Mehmet57

Kardesim ordan o sekil vuruyorsan futbolu birak.

Etiketler: