2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

underworld, Yusuf Berberoğlu, Gökhan Güvenç, levitate, 38life, Zafer55, gokhans, Özgür Gültekin, Kapkarakartal, doganay, yaço58, Darkeagle, annoca, Georgetown, sEuL, tolga1903, joseph35, Yokmessi, Ravenman, maıden, kahyaoglueren, mayguntr, Kartal Ç, Mehmet57, sefaköykartali, murat, ahmetekinciogl2, kartalizma190399, bull74, Samet Ç, hasankale, Rasim, Umutcan Kaya, golazokartal, safak_01, Tass, sozkul, Yancos, cornelius, pinehitman, Atkar, emre_1978, Reawers, c3c2k, Sinan66, ugurkartalizma ve 403 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 172791 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 14:06:58
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Eski postlarıma bakabilirsin, forumda başkanı en çok eleştirenlerden biriyim fakat şuan desteği kesinlikle hak ediyorlar.
KWP konusunda da bence muhabirlerin birşey bildiği yok, işkembeden sallıyorlar. Orkun transferinin diyetini ödetmeye çalışıyorlar bile olabilir.
yönetim masa başı haber yapıyorlar dedikten sonra zaten ne dediklerini sallamam

Çevrimiçi Samet Demir

yönetim masa başı haber yapıyorlar dedikten sonra zaten ne dediklerini sallamam
Bu sezon aldığımız oyuncuların hepsini ilk yabancı kaynaklar yazdı. Bu yüzden çoğunda bir hazımsızlık oluştu. Bugün çıkan KWP haberleri onun emaresi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Zafer55

"Prensip anlaşmasına vardığımız ve bugün saat 17.45’te İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nde olması planlanan profesyonel futbolcu Kyle Walker-Peters’in İstanbul’a gelişi, ailevi nedenlerden dolayı ertelenmiştir.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK"

Çevrimiçi Tass

Tanner Tessman yazmıştım arka sayfada kalan mesajımda. 6 için çok iyi bir opsiyon gibi geldi. Özellikle Gedson'un yerine sert ve teknik bir oyuncuya benziyor.
[ Son Düzenleme: Bugün, 15:02:30 Tass ]

Çevrimiçi Mehmet57

Sagbeke Gedson'u atar, orta sahayi Orkun-Demir Ege-Mario yapip sol'a Rafa'yi atardim Shaktar'a karsi. Kevin Svensson'un icinden gecer. Bologna, Atalanta, Napoli'nin ilgisi vardi. Keske biri mactan once alsa.

Çevrimiçi levitate

kaynak ?
twitterda görmüştüm avrupadaki takımlardan hep 5 istemiş ama bu 3 hafta önce falandı tabii
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Sagbeke Gedson'u atar, orta sahayi Orkun-Demir Ege-Mario yapip sol'a Rafa'yi atardim Shaktar'a karsi. Kevin Svensson'un icinden gecer. Bologna, Atalanta, Napoli'nin ilgisi vardi. Keske biri mactan once alsa.
sağ bek gedson işini 1 yıldır falan söylüyorum + altyapıda orada oynamış iddiaları da var
bipbipbupbup

Çevrimiçi Ravenman

Kerem + İrfan’ı alsak Shaktar maçına yetiştirsek bari.

Het ikisi yerli ve her ikisi kanat ve taze kan.

Shaktar maçına yeyiştirelim geçelim aonra yine transfer avına.

Çevrimiçi ahmetekinciogl2

Perşembe,maç var çok kritik.. insanların daha bunu çok kavradigini düşünmüyorum... buraları çok oynama alışkanlığı olan dinamik ve iyi bir takıma karşı oynicaz... inşallah iyi hazirlanmisizdır...

25010PN30G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi annoca

Sancho rashford gibi oyunculara maaş artı bonservis bütçesi varsa benficadan keremle norveçli çocuk sağ tarafda skov olsen mis gibi olur. Shakhtara elenirsek havayı bozarız

Çevrimiçi annoca

Gedson hızı çeviklik ikili mücadele kondisyon vs vs mükemmel sağ bekte pozisyon bilgisi kısmen dahi yeterli olursa süper ligin açık ara en iyi sağ beki olur.

Çevrimiçi 38life

KWP bugün de gelse, iki gün sonra da gelse Shaktar maçında oynamaz. Shaktar maçında Orkun'un da oynayacağını sanmıyorum ben.

Çevrimiçi joseph35

Gedson sola doğru ezberi olan oyuncu, orta sahada bile hep sola doğru pozisyon alma eğiliminde. sağ bekte olmaz. sadece hız ve dayanıklılık değil bek için gerekli özellikler. pozisyon alma ve sahada duruş ve ezber yönü çok önemli. Gedson, Orkun'u tamamlayan ve orayı çeşitlendiren biri, daha savunmacı, basan top çalan depar atan ihtiyacı olduğunda devreye girecek iyi bir merkez orta saha yedeği. Gedson satılırsa kesinlikle o tür bir koşan orta saha almalıyız Orkun'un yedeğine. Çünkü Demir Ege de Kartal Kayra Yılmaz da pasör.
[ Son Düzenleme: Bugün, 15:36:08 joseph35 ]

Çevrimiçi mayguntr

KWP bugün de gelse, iki gün sonra da gelse Shaktar maçında oynamaz. Shaktar maçında Orkun'un da oynayacağını sanmıyorum ben.

8 gun var, ilk 11 olmasa da en az bi 30dk oynar ikinci yari Orkun. KWP kesin yetismez, kulupsuz antremana falan cikmadi daha yazin.

Svenson-Rashica kanadiyla biraz daha gozumuzu kanatacagiz mecburen. 

Çevrimiçi sozkul

Gedson hızı çeviklik ikili mücadele kondisyon vs vs mükemmel sağ bekte pozisyon bilgisi kısmen dahi yeterli olursa süper ligin açık ara en iyi sağ beki olur.

Doğru, Gedson, pas kalitesi nedeniyle hiç bir büyük takımın 6 ya da 8 i olamaz, ama her büyük takımın sağ bekinde oynar gibi, özellikle dripling kalitesi ve hızıyla. Denemek lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Başkan Kyle Walker Peters için “Her konuda anlaşma sağladım. Sorun yok.” Dedi. Sorun ailesel.

(@ertansuzgun)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

gedson kadroda yok.Abraham ilk defa süre buluyor.

Çevrimiçi Samet Demir

gedson kadroda yok.Abraham ilk defa süre buluyor.

Yarında hazırlık maçı varmış.

Çevrimiçi Yokmessi

Bu kamera açısı ile maç izlemek 🤢

Çevrimiçi Samet Demir

Abraham anadolu takımlarının stoperlerini çıldırtır. Boy pos maşallah

Çevrimiçi Samet Demir

Ertan Süzgün: "Başkan Serdal Adalı, sol kanat konusunda telsiz kapattı."

Çevrimiçi Samet Ç

yine saçma sapan açıklamalar çıkmayı başlamış umarım doğru değildir hevesimizi kursağımızda bırakmayın

Çevrimiçi Samet Ç

şu 8 dakika Demir Ege'nin ikili orta sahada olmayacağının kanıtı az ortalama takım yanından fişek gibi geçiyor

Çevrimiçi levitate

yine saçma sapan açıklamalar çıkmayı başlamış umarım doğru değildir hevesimizi kursağımızda bırakmayın

nolmuş
bipbipbupbup

Etiketler: