2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

38life, underworld, Zafer55, sefaköykartali, Darkeagle, Monza, gokhans, NioHH, c3c2k, Yokmessi, Georgetown, Yusuf Berberoğlu, Özgür Gültekin, Tass, mtorunlu, yaço58, Gökhan Güvenç, Yancos, murat baltacı, hasankale, annoca, maıden, eryigitcaner, Kapkarakartal, levitate, golazokartal, KartalınGücü, Ravenman, kartalizma190399, ulumemo, bull74, cornelius, sozkul, safak_01, sEuL, OnurG, Liquidator, matias_27, Reawers, Bülent Yiğitcan, Serdar3444, Umutcan Kaya, mellfred, Sinan66, kahyaoglueren, Savaş, Rasim, emre_1978, doganay, mayguntr, Kartal Ç ve 392 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 176180 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

Bu kanat bekleri varken, Rafa-Orkun(Kartal) arkasında  6 numarada Demir Ege ile oynarsak maçlarımız hep gollü geçer. bazen kazanır bazen kaybederiz ama asla şampiyon olamayız. Kesinlikle Palhinha ve Anton Stach tarzı bir 6 numara gerekiyor.

%100 katılıyorum.

Kanat mutlaka alınmalı. Kanat alırsak artık "gol atabiliriz."

6 numara ve stoper de mutlaka alınmalı. Bunları alırsak da artık "maç kazanabiliriz."

Çevrimiçi Mehmet57

Senin iki Bekin de tehdit olarak ileride olacak. İki kanat da öyle. Rafa ve Orkun da öyle. Bi de Demir Ege koyarsan, arkaya da 35'lik Paulista'yı koyarsan rakibin 5-6 tane hücum oyuncusunu tek bir oyuncu ile savunmaya çalışacaksın. (Rakip hucumculara sadece "eşlik" eden futbolculari saymıyorum). Böyle bir senaryoda kanatların Vini - Salah ile oynasan yine şampiyon olamazsın.

Bence de gelmeli, ama mac kazandiran gol olur. Bu kanatlarla gol atmak zaten bir o kadar zor.

https://x.com/deportesreports/status/1945530712964141491?s=46

Forest Gedson’u istiyormus. Ben Sangare ile kafa kafaya takas derim. Boylelikle tas gibi 6’miz olur.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

bu arada hocanın oyun planıda çok kötü varsa tabi set hücumu yine yapmıyor 2 metrelik santrafor var uzun top atıyor savunma arkası defansttan pasla çıkmıyor çıkamıyor.

Şampiyonluk bu hocayla gelir mi çok emin değilim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu Thierno Ballo’yu isteyen baya buyuk takimlar var

Ballo bizde Arroyo onlarda olsaydı muhtemelen bu cümleyi Arroyo için kuracaktin.
Maalesef biz oyuncu falan gelistiremeyiz

Çevrimiçi 38life

Demir ve kartal birbirini tamamlayacak ikili değiller ki. Orkunla demiri merak ediyorum ben ama önlerinde rafa olunca denklem bozuluyor.

Orkun - Demir Ege, Demir Ege - Kartal'dan daha ofansif bir ikili. Şuankinden de fazla defansif zaaf yaşayacaksın yani. KWP gelince bu zaaf daha da artacak. Şuanki neyse x3 düşünün. Kaptırdığımız her 2 top başına 1 gol yemek falan gibi saçma bir istatistik çıkarsa karşımıza bu yazdıklarımı hatırlayın.

6 numara
2 tane zımba kanat
1 sağ stoper
1 tane sağ bek

gelmediği sürece hiçbir şey değişmez değişmeyecek shaktar macında bu kadar pozisyon verince rakip gibi kaçırmıcaklar cezalandıracaklar.

Çevrimiçi Samet Demir

Orkun - Demir Ege, Demir Ege - Kartal'dan daha ofansif bir ikili. Şuankinden de fazla defansif zaaf yaşayacaksın yani. KWP gelince bu zaaf daha da artacak. Şuanki neyse x3 düşünün. Kaptırdığımız her 2 top başına 1 gol yemek falan gibi saçma bir istatistik çıkarsa karşımıza bu yazdıklarımı hatırlayın.
Önlerinde rafa olunca denklem bozuluyor diye o nedenle yazdım. Bence 4-3-3 yapmalıyız.  Orkun-Demir Ege ve 6 ya da 8 numara ile orta sahayı sağlamlaştırırız. Ne mario ne de rachica ile olmuyor. Takımı eksk bırakıyoruz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Bence de gelmeli, ama mac kazandiran gol olur. Bu kanatlarla gol atmak zaten bir o kadar zor.

https://x.com/deportesreports/status/1945530712964141491?s=46

Forest Gedson’u istiyormus. Ben Sangare ile kafa kafaya takas derim. Boylelikle tas gibi 6’miz olur.

İşte tam olarak öyle bir 6'ya ihtiyacımız var.

Çevrimiçi levitate

yabancı işini çözersek sağa djalo denemesi acil yapılmalı tutarsa çok karlı çıkarız
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Jurasek alameti farikasini gösterdi ama Mustafa kötü kaçırdı.

jurasek kesti mustafa bombos kacırdı.

Çevrimiçi 38life

Son Dakika: Mustafa Erhan Hekimoğlu kiralandı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Adamların 5. maciymis,  ilk maçları 28 haziran

Çevrimiçi 38life

Gerçi Tammy olsa atardı da diyemiyorum.

Çevrimiçi Mehmet57

Arkadas bu da kacmaz ki. Tamam gencsin ama bu da kacmaz.

Çevrimiçi Mehmet57

Ballo orda 2 metre arkasindan gelip topu Svensson’dan once kapti bizimki hala yerde yatiyor. Bek dedigin bu kadar yavas olmaz ya.

Çevrimiçi 38life

Paulista neden yok bugün? Sakat falan mı?

Çevrimiçi Mehmet57

Uduokhai’i iyi bir teklifte satmak gerek. Arkadas uyuyor son iki golde.

Çevrimiçi Samet Demir

Muci neden hiç oynamıyor ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mustafa gitti geçmiş olsun umarım kötü bir şey değildir.

Çevrimiçi levitate

semih kafayı 3e vurmuş xd

bu sene top oynar rez
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Biz bu takımın tamamından kurtulmazsak böyle geçen seneki oyuna devam ederiz

Çevrimiçi Samet Demir

Semihin acil kilo vermesi lazım. Kırkpınar güreşçilerine dönmüş.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Semih ne saçma bir vücut yapmış bu çocukları doğru yönlendirecek profesyoneller yok mu

Etiketler: