2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Mehmet57, cornelius, Gökhan Güvenç, Umutcan Kaya, Kapkarakartal, ulumemo, mayguntr, Yancos, golazokartal, Samet Ç, pinehitman, Yusuf Berberoğlu, joseph35, yaço58, ahmetekinciogl2, annoca, Georgetown, maıden, Ravenman, Necmi, Atkar, Yokmessi, Zafer55, kartalizma190399, hasankale, doganay, sEuL, fatihsahin, Darkeagle, tolga1903, eryigitcaner, safak_01, kahyaoglueren, sefaköykartali, emre_1978, murat, Reawers, c3c2k, Özgür Gültekin, Sinan66, Serdar3444, Rasim, bull74, Kartal Ç, ugurkartalizma, Bülent Yiğitcan, İsmail Özyurt, admsngl898, BJKTÜRK23, Monza, sozkul, mtorunlu ve 421 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 170881 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

bakalım gece yarısı gelen haberlere şüpheli yaklaşıyorum yarın çıkar ortaya ne olduğu
X çok sessiz, bizim yerli gazeteci/duyumcuların hepsi bu dönem işkembeden sallıyor, ya tutarsa diye. Şuan hiç birinden ses seda yok. Yabancı kaynaklar güvenilir olanları onlarda da durum aynı.

Cuma günü liste veriliyor yanlış bilmiyorsam, inşallah sağ bek ile beraber 1 tanede kanat yazabiliriz oraya.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Tass

Herkese merhaba arkadaşlar, epeydir anonymous takip ettikten sonra dayanamayıp üye olduk siteye ^^ . Orkun herkesin ayarını bozdu sanırım :)

Bu arada 6 için Tanner Tessmann ismi pek geçmedi. Aslında aradığımız profil ve fiyat aralığında gibi geliyor bana. 90 dk izlemedim hiç, sadece videolardan tanısam da çok etkileyici görünüyor açıkcası.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

bugün geliyor herhalde kyle-walker peters istanbulda ki arkadaşlar bir el atsınlar karşılama için. :)

ya yürüsün gitsin bu adamdan olmaz hiçbir şey. :s20:

Yine ertelenmiş peters ailevi nedenleriymiş yerseniz!

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1945416535067050005

Çevrimiçi gokhans

ya yürüsün gitsin bu adamdan olmaz hiçbir şey. :s20:

Yine ertelenmiş peters ailevi nedenleriymiş yerseniz!

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1945416535067050005
pis kokular var şu adamda bence transferden vazgeçmek daha hayırlı gibi..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

pis kokular var şu adamda bence transferden vazgeçmek daha hayırlı gibi..

Başka teklifler kovalıyor başka acıklaması olamaz.Buraya gelip imza atıp ailevi nedenlerden dolayı tekrar geri gidebilir ama imza atmak istemiyor.Daha iyi teklifler kovalıyor.

Gelmesin bu adam bu saatten sonra taraftar soğudu zaten buna en ufak hatasında tepki gösterecek.

https://twitter.com/Besiktas/status/1945416407556018535

Çevrimiçi joseph35

Kyle Walker Peters'ın kendisi veya istediği ücret ile ilgili bir sorun yok. Zaten anlaşıldı istediği ücrette.
Ailesi Türkiye'ye gelmek istemiyormuş. Anlaşmadan sonra bile diretiyormuş gitmeyelim diye. Bu iş olumsuz biter ailesini ikna edemezse. Şimdiden başka iyi sağ beklerle görüşmeye başlasın yönetim her ihtimale karşı.

Kyle Walker Peters'ın kendisi veya istediği ücret ile ilgili bir sorun yok. Zaten anlaşıldı istediği ücrette.
Ailesi Türkiye'ye gelmek istemiyormuş. Anlaşmadan sonra bile diretiyormuş gitmeyelim diye. Bu iş olumsuz biter ailesini ikna edemezse. Şimdiden başka iyi sağ beklerle görüşmeye başlasın yönetim her ihtimale karşı.

kaynak ?

Çevrimiçi joseph35

kaynak ?

fanatik özel haber yapmış, bazı duyumcularda diyor. şimdiden başlasın yönetim iyi bir sağ bek bakmaya.

kötü haberler bir bir geliyor.

Beşiktaş'ın gündeminde olduğu konuşulan Anton Stach, Leeds United ile anlaşmaya vardı.

(Sky DE)

Sanchoda juventusa çok yakın.

fanatik özel haber yapmış, bazı duyumcularda diyor. şimdiden başlasın yönetim iyi bir sağ bek bakmaya.

fanatik en güvenilmez kaynaktır.Ben resmi ağızdan böyle bir şey duymadığım sürece inanmam.

Çevrimiçi joseph35

fanatik en güvenilmez kaynaktır.Ben resmi ağızdan böyle bir şey duymadığım sürece inanmam.

resmi kaynak kulübün hesabı ailevi nedenlerden dolayı dediği için inandım ben de. Nelsen Semedo hala boşta. Yönetim kesinlikle Nelsen Semedo'yu getirsin, Kyle Walker Peters'tan daha iyi sağ bek bu arada.

Çevrimdışı levitate

resmi kaynak kulübün hesabı ailevi nedenlerden dolayı dediği için inandım ben de. Nelsen Semedo hala boşta. Yönetim kesinlikle Nelsen Semedo'yu getirsin, Kyle Walker Peters'tan daha iyi sağ bek bu arada.
5 milyon istiyormuş
bipbipbupbup

Çevrimiçi joseph35

5 milyon istiyormuş
imza parası içindeyse makul. KWp de imza parası içinde 4 milyona geliyordu. 5 maaş + 2 imza parası ise hiç uğraşmasınlar.

O durumda Mattia Zanotti var Lugano'da 2003 doğumlu 13M piyasa değeri var. Lugano'dan nispeten düşük bonservise çıkar ve maaşı 1M geçmez.

Yani sağ bekte her ihtimalde iyi pra harcamak zorundayız. İmza parası veya bonservis.

imza parası içindeyse makul. KWp de imza parası içinde 4 milyona geliyordu. 5 maaş + 2 imza parası ise hiç uğraşmasınlar.

O durumda Mattia Zanotti var Lugano'da 2003 doğumlu 13M piyasa değeri var. Lugano'dan nispeten düşük bonservise çıkar ve maaşı 1M geçmez.

Yani sağ bekte her ihtimalde iyi pra harcamak zorundayız. İmza parası veya bonservis.

bu kadar kendini bulunmaz hint kuması zannetmesin seninde yazdığın samedo iyi oyuncu free konumunda gidip onu alsın bizimkiler bunun nazını cekemeyiz daha gelmeden herkes nefret etti zaten kendisinden yarın öbür gün yine kasına dolar sıkışır mac seçer oynamaz tam bir rosier vibe alıyorum bundan.

Çevrimiçi gokhans

Bu arada Rıdvan haberleride çoğalmaya başladı, anlaşıldı haberleri dolaşıyor sosyal medyada.. Emrecan Terzi yerine yedek kulübesinde Rıdvan'ın olması daha mantıklı..

Bu arada Rıdvan haberleride çoğalmaya başladı, anlaşıldı haberleri dolaşıyor sosyal medyada.. Emrecan Terzi yerine yedek kulübesinde Rıdvan'ın olması daha mantıklı..

sağ bek yok ki sol bekin yedeğini alıyorlar önce sağ bek,6 numara,sol kanat eksik bölgeler.

Çevrimiçi Samet Demir

sağ bek yok ki sol bekin yedeğini alıyorlar önce sağ bek,6 numara,sol kanat eksik bölgeler.
sağ bek için çalışma yapılıyodur, zaten anlaştığımız bir oyuncu var, Rıdvan için de eline güzel fırsat geçince yok ben önce sağ bek alacağım siz bekleyin mi diyeceksin ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi joseph35

bu kadar kendini bulunmaz hint kuması zannetmesin seninde yazdığın samedo iyi oyuncu free konumunda gidip onu alsın bizimkiler bunun nazını cekemeyiz daha gelmeden herkes nefret etti zaten kendisinden yarın öbür gün yine kasına dolar sıkışır mac seçer oynamaz tam bir rosier vibe alıyorum bundan.

Uçlarda düşünmeye gerek yok, Rosier gibi vurdumduymaz, canı isteyince oynayacak biri değil. Premier Lig'de yıllardır 30+ maç oynuyor her sezon. Çok disiplinli ve takımıyla sorun yaşamamış bir oyuncu. Bence ailevi (kulüp öyle açıkladı), sence paragöz olduğu için gelmiyor. Daha fazla para pazarlığı yapması gelince yatacağı ve hiç takmayacağı ve antiprofesyonel yaşayıp en önemli zamanlarda takımı satacağı anlamına gelmiyor. Zaten şampiyonluk havası varsa içeri iyi idare edilirse Rosier de sana Atibayla birlikte canla başla mücadele eden olabiliyor.

Çevrimiçi gokhans

Mohamed Diamonde haberi girmiş duhliye 22 yaşında. 7,5 milyon teklif sunmuşuz haber bekliyormuşuz, sizce nasıl iş yaparmı bizde?

sağ bek için çalışma yapılıyodur, zaten anlaştığımız bir oyuncu var, Rıdvan için de eline güzel fırsat geçince yok ben önce sağ bek alacağım siz bekleyin mi diyeceksin ?

polyannacılığa gerek yok bence.

Sen bu kadro ile shaktarı eleyebileceğimizi düşünüyor musun ?

Sağ bek yine svensonn sağ kanat raşitsa sol kanat yine yok 6 numara yok.

Bir orkunun peşinden gittik tamam orkunu bende çok seviyorum istedim gelmesini ayrı ama ne güzel bir sıralama oturttuk iyide olsa kötüde olsa cajuste ile anlasmıstık tıkır tıkır ilerliyorduk ne olduysa 6 numara cajusteyi durdurduk 1.5 haftadır peters getiremiyoruz sağ bek yok.

Hiç olmadı sol kanat transferi daha öncelikti.

Önce alınması gereken yerleri almamız gerekiyordu yedekler için zaten zaman olacak ama geçmiş olsun artık shaktarı bu kadro ile eleyemeyiz uefa avrupa ligi finali bu sezon evimizde yapılacak ama biz olmayacağız erkenden shaktara elenerek havlu atacağız.

Çevrimiçi Samet Demir

polyannacılığa gerek yok bence.

Sen bu kadro ile shaktarı eleyebileceğimizi düşünüyor musun ?

Sağ bek yine svensonn sağ kanat raşitsa sol kanat yine yok 6 numara yok.

Bir orkunun peşinden gittik tamam orkunu bende çok seviyorum istedim gelmesini ayrı ama ne güzel bir sıralama oturttuk iyide olsa kötüde olsa cajuste ile anlasmıstık tıkır tıkır ilerliyorduk ne olduysa 6 numara cajusteyi durdurduk 1.5 haftadır peters getiremiyoruz sağ bek yok.

Hiç olmadı sol kanat transferi daha öncelikti.

Önce alınması gereken yerleri almamız gerekiyordu yedekler için zaten zaman olacak ama geçmiş olsun artık shaktarı bu kadro ile eleyemeyiz uefa avrupa ligi finali bu sezon evimizde yapılacak ama biz olmayacağız erkenden shaktara elenerek havlu atacağız.
Sorduğum soru ile senin verdiğin cevabın alakası yok. Kimse öncelikli ihtiyacımız sağ bek, sol kanat hatta 6 numara değil demiyor. Misal Orkun da önceliğimiz değil de fırsat doğdu bizde aldık. Ben sana bundan bahsediyorum. Fırsat doğarsa diğer ihtiyaçlarda giderilebilir.

Ben polyanna değilim de sen fazla pesimistsin. 1 mesajla göklere çıkarken en küçük olumsuz bir haberde direk mod düşürüyorsun. Ortan yok.

Biz bu kadrodan çok daha kötüsü ile bu sene lyon, a.bilboa gibi takımları yendik. Derbiler hem ezilmedik, hemde galibiyeti en fazla olan takımız

Biraz gevşeyin ya hu. Bu kadar yüksekte ve dipte yaşamayın duygularınızı.

Bu takımım, oyuncuların, yönetimin ve hocanın desteğe ihtiyacı var. Böyle giderse Allah korusun üst üste 2 mağlubiyet görsek direk havlu atarız. Çünkü taraftar hala şok kırılgan.

Çevrimiçi Samet Ç

Etiketler: