2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

hasankale, Kapkarakartal, Gökhan Güvenç, Samet Demir, mtorunlu, levitate, joseph35, Yusuf Berberoğlu, yaço58, Umutcan Kaya, tolga1903, Serdar3444, Yokmessi, mayguntr, sEuL, maıden, gokhans, Georgetown, ulumemo, Darkeagle, 38life, Mehmet57, Monza, Rasim, NioHH, doganay, safak_01, Sinan66, sefaköykartali, Zafer55, murat baltacı, Reawers, golazokartal, emre_1978, balkan-kartal, admsngl898, kartalizma190399, BJKTÜRK23, annoca, KartalınGücü, sozkul, İsmail Özyurt ve 411 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 163402 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sEuL

transfermarkt e göre olsenin gelme olasılığı artıyor

Agabey oradaki olasılığı taraftarlar belirliyebiliyormus, onun için pek güvenilir değil sanırım.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 04:39:27
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Agabey oradaki olasılığı taraftarlar belirliyebiliyormus, onun için pek güvenilir değil sanırım.
olsun en azından birilerine taraftar talebini iletir hem büyük orandada tutuyor

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://x.com/kartalhatti/status/1944461349943460144
X'de çok yazan olmuş orkunu 60 milyona araplara satıp abisini yollama fikri 😁😁😁😁

Bunu araplar yemez ama yiyecek birini ben biliyorum.
Onana desem yeterli herhalde.

Çevrimiçi 38life

Beşiktaş'ın şimdiye kadar yaptığı transferler için bu yıl ödeyeceği toplam bedel 2 milyon Euro. KWP gelince de muhtemelen 4m Euro'ya falan çıkacak bu tutar.

Çevrimiçi gokhans

Bunu araplar yemez ama yiyecek birini ben biliyorum.
Onana desem yeterli herhalde.
onana’yı siz bile yediniz :)) anlaşıldı haberi ilk çıktığında necip’in daha ağır, daha ayaksız’ı dediğim için eleştirilmiş gömülmüştüm. Ogün demiştim tekrar söylüyorum o transfer tamamen para aklsma transferiydi birileri cebini doldurdu o transferden, hiç bir aklı yerinde olan kişi az biraz fransa ligi izlediyse onana’ya o paraları vermezdi..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

bu kwp öldü mü ya hani bugün gelicekti bu adam.Kesin sıkıntı var bundada sağ bekten yana şansımız gülmüyor.

Çevrimiçi 38life

Şu çocuğun bu sene ilk 11 oynamayacak olması üzücü ama maalesef takım planlaması bunu gerektiriyor.

Rafa kanada atılırsa ilk 11 oynayabilir bu arada. Belli de olmaz.

https://x.com/aliengin1903/status/1944449872507072754

Çevrimiçi gokhans

Şu çocuğun bu sene ilk 11 oynamayacak olması üzücü ama maalesef takım planlaması bunu gerektiriyor.

orjin bir 6 alınmadığı sürece banko oynar. Gedson rotasyon oyuncusuna dönüşür, demirege banko oynar özellikle kapanan anadolu takımlarına karşı.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

minimum 45 maçımız falan olacak banko oynar
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Bu walker peters nerde arkadaş ya gözünüzü seveyim şu svenson'dan kurtarın artik

Çevrimiçi levitate

Mustafa Demirtaş: "Beşiktaş yönetimi, Jadon Sancho için yoğun çaba harcıyor.

Sancho 8 M€ civarı maaş bekliyor. United ise 15-16 M€ bonservis. Beşiktaş, maaş konusuna çözüm bulabilirse, Sancho transferi çok uzak bir ihtimal değil."
bipbipbupbup

Bu walker peters nerde arkadaş ya gözünüzü seveyim şu svenson'dan kurtarın artik

bu transferde kesin sıkıntı var bence söylemiyor Beşiktaş muhabirleride.

Çevrimiçi tolga1903

bu transferde kesin sıkıntı var bence söylemiyor Beşiktaş muhabirleride.

Kesin daha iyi teklif bekliyor bu herif ama olan bize olacak ya

Kesin daha iyi teklif bekliyor bu herif ama olan bize olacak ya

kuvvetle muhtemel acaba daha iyi teklif gelir mi diye bekletiyor bizi.

Çevrimiçi 38life

kuvvetle muhtemel acaba daha iyi teklif gelir mi diye bekletiyor bizi.

Bence transfer çoktan bitti. Bugün gelecek. Ama muhabirler her zamanki gibi yönetimden hiçbir haber alamadığı için ne olup bittiğini aktaramıyorlar. Kulüp açıklayana kadar bütün muhabirler tek bir ağızdan 30m diyordu Orkun için. İstisnasız tamamı yanıldı. Hiçbir şey bildikleri yok.

Bence transfer çoktan bitti. Bugün gelecek. Ama muhabirler her zamanki gibi yönetimden hiçbir haber alamadığı için ne olup bittiğini aktaramıyorlar.

Bugün gelecek olsa yönetim açıklardı resmi siteden taraftar karşılaması için.

Ailevi işlerim var diyerek oyalıyor bizi kaç gündür acaba iyi bir teklif gelir mi diye.

Başkanda orkunla beraber avusturyaya gidiyormuş 4 gün orda kalacakmış.

Shaktar maçına sağ beksiz,6 numarasız,kanatsız çıkıcaz görünen o.

Çevrimiçi Yokmessi

Hocanın açıklamalarına baktım, bir şey söylememiş.
Muhabirlere bilgi akışı da durdu sessizlik var, muhtemelen başkan ve yoneticiler kampa gidince teknik heyetle oturup toplantı yapılacak, gönderilmesi gerekenler eksik mevkiler gibi kararlar alınıp uygulanmaya başlar. Bu akşama kadar haber düşmesini beklemiyorum, akşam 8den sonra haberler düşer.
Bu arada tabiki bu toplantılar daha önce yapılmıştır ama önceki toplantıda hocanın "oyuncuları bir goreyim 2 hazırlık maçında denedikten sonra net kararları verebilirim" demesi muhtemel. Bu akşamdan sonra her şey netleşir.
Ayrıca hocanın demirege ve kartal kayra kalsın raporu vermesi muhtemel gorunuyor, yada açıklamaları yabancı basına düşer mantığıyla reklamlarını yaptı teklif bekliyor olabilirler bilmiyorum,
Besiktasimiz icin hayirlisi olsun

Çevrimiçi murat baltacı

Orkunun gelmesi yerli kalitesi anlamında çok iyi oldu Necip Mert Emirhan Orkun Tayfur Demirege kartal Semih Mustafa bunlar hem karakterli hem Beşiktaşa aidiyet duygusu olan oyuncular yabancı kalitemizde yeni gelenlerle artıyor.

İrfancan ve Kerem transferi olursa hiç düşünmemek lazım demirege Orkun kerem İrfan önlerine Semih yada Hekimoğlu monte olursa milli takımın hücum hattı böyle olur kukla yerinede Sergen falan olursa bizim oyuncularımızın gereken değeri göreceğinden eminim.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi joseph35

fenerbahçe granit xhaka'ya yöneldi 6 numarada. yves bissouma bize olabilir. palhinha isterim ama olmazsa bissouma da harika bir 6-8. demir ege ise sık sık şans bulacaktır. hem sonradan oyuna girip hem kupada full oynayıp hem ligde nispeten kolay maçlarda 11 başlayıp hem de 8 numarada oynayabildiği için o bölgede de süre bulup baya bir maç sayısına ulaşacaktır ve gelişecektir.
[ Son Düzenleme: Bugün, 15:37:47 joseph35 ]

Çevrimiçi murat baltacı

Udokhainin alıcısı varsa satıp oraya kiralık yada potansiyel birini alıp sağ stopere davinson gibi sağlam oyuncu almalıyız solda Emirhan var sağa mutlaka defansı toparlayacak oyuncu şart.

Amir swenson onana yollanmali musrati racisha ve muci satılabilir arroyo hariç üç kanat oyuncumuz olmalı artı kanat forvet oynayabilen birisi olmalı kadroda iki kanat oyuncusu alıp yedeğini yada rotasyonunu almayınca sıkıntı yaşıyoruz.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi joseph35

Yerli kalitemizin artması gerektiğini ben de düşünüyorum. Kesinlikle çok iyi yerli oyuncular almalıyız. Orkun, Demir Ege, Kartal, Emirhan, Semih, Mert Günok, oynadığında göreceğiz Emir Yaşar tamam bence. Mustafa Hekimoğlu, Fahri Kerem Ay, Emre Bilgin/Göktuğ Baytekin ise kadroda bulundurulmalı (Avrupa'da altyapıdan 4 oyuncu bulundurma kuralı için)

İrfan Can Kahveci ve Kerem Aktürkoğlu ise alınabilme imkanı varsa alınmalı. Tabi önlerine yabancı almak koşuluyla. Sol kanatta ilk seçenek Kerem olmamalı mesela. Kerem'in siyasi görüşüne karşı muhalif biri olsam da Kerem bize gelsin sadece tek bir açıdan değil daha geniş çaplı bir duyarlılık sergileyen paylaşımlar yapar ya da hiç yapmaz. Zaten iktidara yanlamak için yapıyor bu paylaşımları yerli oyuncular. Ailesini tanıyan biri yazdı geçen güvendiğim de biri, tamam Kerem ve ailesi muhafazakardır ama böyle aşırı bir halleri yoktur ve gayet hoşgörülü ve aşırı olmayan bir din anlayışları vardır  tarikatçılık yobazlık falan hiç yoktur, hatta Kerem Beşiktaş'a sempati duyuyor dedi. Bunu söyleyen Atatürkçü Kemalist biri.

Ayrıca Union Berlin'den Livan Burcu alınmalı sol kanata gelecek için. Ama ben U17 takımımızdaki Ali Pağda'yı (2008) tercih ederdim. Çok iyi bir golcü kanat yetişiyor bence. Yine sağ kanat için altyapı/ A Takım karışık oynayacak Mönchengaldbach altyapısından Can Armando Güner (2008) olmalı. Harika bir sol ayaklı sağ kanat ve hem teknik hem bitirici biri yetişiyor. Can Armando Güner ile gs ilgileniyor bu arada.

Taha Şahin sağ bek yedeğine mutlaka alınmalı. Kendisi sağlam Beşiktaşlıdır. Rize'de geçen sene 9 asist yaptı sağ bek olarak. KWP'ın aksine pas opsiyonu olan tarzda oynamıyor, merkeze doğru oynayan değil, çizgide git gel yapan, taç çizgisi boyuncu bindiren yapıda bir sağ bek. Birbirini tamamlarlar KWP ile. Tabi KWP Premier lig kalitesinde ve kondüsyonunda birisi. Taha oyuncu özelliği ile ondan farklı sadece. Bu arada KWP solda ise yardırıyor. Yani o işi de KWP iyi yapar ama sağda oynadığında pek yapmıyor. Belki hocasının direktifidir.

Yusuf Özdemir ise sol bek yedeğine mutlaka alınmalı. Milli takım havuzunda olan, ligin en iyi hücumcu yerli sol beki. Onda Alanya baya çok bonsevis istiyor. Takas yöntemi de denenmeli. Alanya için iyi olabilecek birçok yabancı/yerli oyuncumuz var.

Tayyip Talha, Ersin Destanoğlu, Emrecan Terzi, Emrecan Uzunhan, Tayfur Bingöl kesinlikle gönderllmeli. Can ve Salih ise yukarıdaki yerliler gelirse gönderilmeli düşüncesindeyin.

2.santrafor
sol kanat
sağ kanat
6 numara
Sağ bek
Sağ stoper
Kaleci

7 tane daha net ilk 11 seviyesinde adam lazım.Yedek demiyorum ilk 11 seviyesi diyorum.Shaktar maçı var 10 gün sonra mevcut kadro shaktarı elemeye yetmez.Kanatsız Beşiktaş olmaz 3 senedir bunu öğrenmiş olmamız lazım artık avrupaya erken havlu atmayalım.

Çevrimiçi Samet Ç

Kwp yarın geldi geldi gelmedi sg

Kyle Walker-Petersin gelişi ertelendi, imza yok.

(Yağız Sabuncuoğlu)

Oxlade-Chamberlain'e fesih bedeli olarak 1.5 M€ ödenecek.

(Murat Özen)

Alex sözleşmesi feshedildi,Peters transferi yattı büyük ihtimalle bence oyalıyor bizi.Adama gidip imza attırmazsan böyle gelecek başka teklifleri bekliyor bizi bekletiyor shaktar maçına sağ bek svensonn ile çıkıcaz bir adama mahkum olunca.Sağ bekten yana şansımız yaver gitmiyor bu sene osayi şimdi peters.
[ Son Düzenleme: Bugün, 16:47:44 Yusuf Berberoğlu ]

Etiketler: