Geçen sene yapamayıp, bize küçük takımlara karşı dahi sıkıntı yaratan, bizi çökerten, moralimizi sıfırlayan ve bu sene yapılan yeniliklerle çözülnesi gereken sorunlarımız çok fazlaydı.
- Kafa golümüz neredeyse yoktu, kafa golü tehlikesi neredeyse sıfırdı; Abraham'la ezici bir şekilde çözülecek,
--Forvetin eziciliği; Abraham en az iki adamı arkasına takacak ve diğer oyunculara oyun alanı açacak... Rakiplerin dikkatle takip ettiği tek adam Rafaydı, bu sayı iki, üç, dört olunca bizi durdurmak çok zorlaşacak...
-Kaleciden, defanstan seken topa hızlı dokunuş; Abraham'la çözülecek, top takibinde çok çok iyi... Kale önünde topu tipleyen Sadece Salih vardı oda yedekti. Top azıcık ileri düşerse oradan da Orkun tehlike oluşturacak...
-Uzaktan isabetli şut; Orkun'la çözülecek, defansif yerleşimleri bozulacak...
-Serbest vuruş; Orkun'la çözülecek, artık Rafa'ya kale önünde kasti faul yapmaya öd ister, önüne gelen tekmeyi basıyordu ya, hadi şimdi bassınlarda görelim, tekme atmasa rafa kaleye akacak, tekme atsa orkun takacak....hadi bakalım....
-Kapanan rakibe karşı sonuca giden Tiki taka; Orkun başta olmak üzere mevcut transferler buna müsait, Sol ve sağ kanat transferlerini mevcut transferlere yakın kalitede yaparsak her türlü çözülür. Küçük takımlarıda iki üç organizasyonda çözeriz. Bizim ligimizin her türlü içinden geçeriz... Bu ligde Puan kaybetme lüksümüz yok....
-Bu sene Masauka hariç isabetli orta yapanilen tek topçumuz yoktu. ha, orta yapılsa ne olacak vuracak topçumuz da yoktu...
- Sol kanatsız sezonlar; bu kadar büyük bir şapşallığı, aptallığı, gerizekalılığı, saçmalığı bir daha yaşayacağımızı zannetmiyorum...
- Etkin sağ kanat; Rashica'yı seviyor ve bazı özelliklerini çok beğeniyorum, alanını çok iyi kapatıyor ama oyunun akıcılığını da çok bozuyor.... Bu Kanada da bir dokunuş olacağını kabul ediyorum... Arroyo'nun yemesi gereken çok ekmek var bence. Bu sene Arroyo ile felan olamaz.... Kiralık gitmeli, şu anda hiçbir yaraya merhem olamaz...
-Yedek kaleci: bu sorunu çözmek zorundayız. Çözeceğimizi düşünüyorum... Çözülmezsede bu sorun çözülmesin...
Eksikliklerin hepside bir anda sihirli değnekle çözülecek gibi değil ama iyi olacak...