2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Georgetown, Serdar3444, eryigitcaner, Umutcan Kaya, BJKTÜRK23, annoca, sEuL, COB, murat baltacı, Samet Ç, Gökhan Güvenç, Mehmet57, gokhans, balkan-kartal, yaço58, Sinan66, tolga1903, Darkeagle, Zafer55, Yokmessi, KartalınGücü, 38life, Kapkarakartal, hasankale, sozkul, ulumemo, kartalizma190399, maıden, NioHH, fatihsahin, Monza, murat, Rasim, Savaş, Özgür Gültekin, doganay, kahyaoglueren, emre_1978, Ravenman, İsmail Özyurt, sefaköykartali, mayguntr, mtorunlu, pinehitman, golazokartal, ugurkartalizma, Kartal Ç, umutow, Atkar ve 432 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 161229 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bu sene şu 11'i kuralımda seneye orayı da hallederiz yapacak bir şey yok

En azından Grafin portföyünde 1-2 gurbetçi atmak lazım takıma.
Bu arada şu Ricardo transferinin başından sonuna her seyini merak ediyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

En azından Grafin portföyünde 1-2 gurbetçi atmak lazım takıma.
Bu arada şu Ricardo transferinin başından sonuna her seyini merak ediyorum.
grafın transferi değil ricardo

Çevrimiçi Ravenman

UEFA listesine ne zamana kadar zaman var?

Orkun, Jurasek ve Abrahamı yazabiliriz lakin inşallah KWP ve 1 kanat/stoper yetişir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

grafın transferi değil ricardo

Graf icin demedim.
Soruyu ayrı başlık olarak düşün.

Çevrimiçi Samet Ç

UEFA listesine ne zamana kadar zaman var?

Orkun, Jurasek ve Abrahamı yazabiliriz lakin inşallah KWP ve 1 kanat/stoper yetişir.
1 hafta var kanatta orta sahada kwpde yetişir

Çevrimiçi tolga1903

Bizim fener ve gs ile bu denli makas farkı oluşmasının asıl sebebi yedek kadro rezilliği. Abi sene olmuş 2025 hala necip falan giriyor oyuna ve girmeye süre bulmaya devam edecek. Necip tayyip emrecan terzi mustafa hekimoğlu falan yeminle anadolunun herhangi bir takımında forma yüzü göremez. Yabancı çöp temizliğinin ardından yerli yedek temizliği de başlamalı bu takımın çok fazla işi var ya

Çevrimiçi levitate

1 hafta var kanatta orta sahada kwpde yetişir

sancho rashford haber var mı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim fener ve gs ile bu denli makas farkı oluşmasının asıl sebebi yedek kadro rezilliği. Abi sene olmuş 2025 hala necip falan giriyor oyuna ve girmeye süre bulmaya devam edecek. Necip tayyip emrecan terzi mustafa hekimoğlu falan yeminle anadolunun herhangi bir takımında forma yüzü göremez. Yabancı çöp temizliğinin ardından yerli yedek temizliği de başlamalı bu takımın çok fazla işi var ya
nasıl yapacaksın yerli kerem adı çıkıyor geseli muhafazakar topçu istemiyoruz diyorlar irfan çıkıyor fenerli topçu istemiyoruz diyorlar alanyadan yusufun adı çıkıyor ona o kadar para mı verilir diyorlar rizeden tahanın adı geçiyor bizim svensonnumuz var diyorlar :D

Çevrimiçi 38life

O sahaya giren adamın üçlü çekmesine tribünde karşılık veren, tepki göstermeyen herkes Beşiktaş'ın düşmanıdır.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

orkuna 5 milyon az bile şu 2.yarıda ki Beşiktaşa bak seviyeye bak rezil ediyorlar formayı.

Çevrimiçi Samet Ç

sancho rashford haber var mı
rashford barca istiyor flick onay vermiş transferine diye haber okudum yurt dışı basınında buraya düşmez sancho işi 2-3 güne netleşir gibi olup olmayacağı

Çevrimiçi levitate

rashford barca istiyor flick onay vermiş transferine diye haber okudum yurt dışı basınında buraya düşmez sancho işi 2-3 güne netleşir gibi olup olmayacağı

kuruduk ya az hızlı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Bu fahrinin beşiktaş kampında ne işi var diyeceğimde diğerlerininde bir işi yok

Çevrimiçi levitate

emrecan sahaya kocaman bi bok bıraktı
bipbipbupbup

Emre bilgin,Emrecan terzi,Tayip,Necip,Salih,Musrati,Tayfur,Fahri,Mario,Mustafa

Gitmesi gerekenler tam listesine eklenenler.

orkuna 5 çok diyen olursa rafaya laf eden olursa 2.yarıda ki Beşiktaşı izletin.

https://twitter.com/SLBenfica/status/1944427894958063954

benficanın veda videosunda altında benfica taraftarı hocalarına isyan ediyorlar en iyi orta sahalardan birini verdiniz diye!

küfür de ediyorlar.

Bizimkiler tayfur bingöl necip uysal serkan emrecan terzi izlemek istediği için orkun 5 çok diyor.

2.yarıda ki Beşiktaşı mı layık görüyorsunuz bize!
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2025, 20:03:41 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi hasankale

Arroyo ve elan ricardo transferleri açıklanmaya muhtaç bir durum.

Çevrimiçi Samet Ç

juraseke orta yapamıyor fazla sonuca etki edemez diyor bir tane ünü çok yüksek youtube kanalında eski çalışanımız lig başlasın kadro tamamlansın göreceğiz bakalım :D

Çevrimiçi Samet Demir

Hakim Ziyech (sağ kanat)
Henry Onyekurı (sol kanat)
Scott McKenna (stoper - çift ayak)
Luka Joviç (forvet)

Hepsi bonservizsiz.

İki tanesi Türkiyeyi iyi tanıyor hemde.
Almamamız gereken oyuncular full liste olmuş. Lütfen siz bir daha oyuncu önermeyin.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

orkuna 5 çok diyen olursa rafaya laf eden olursa 2.yarıda ki Beşiktaşı izletin.
Anç öyle bir hale getirdi ki bizi, kendimize Orkun gibi adamları yakıştıramıyoruz sanırım. İyi adam iyi maaş alır. Yeterki katkı versin aldığı paranın bir hükmü olmaz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Anç öyle bir hale getirdi ki bizi, kendimize Orkun gibi adamları yakıştıramıyoruz sanırım. İyi adam iyi maaş alır. Yeterki katkı versin aldığı paranın bir hükmü olmaz.
komedi bizimkiler ya tek hiç transfer yapmasan tek verim aldığın rafa ona bile takan var sanki her şey kusursuzmuş gibi sadece burası için söylemiyorum sosyal medyada da çok var 10 numara olmayan forvet olan adama oyun kurduruyorsun yokluktan ne bekliyorlar anlamıyorum

juraseke orta yapamıyor fazla sonuca etki edemez diyor bir tane ünü çok yüksek youtube kanalında eski çalışanımız lig başlasın kadro tamamlansın göreceğiz bakalım :D

orta yapamıyor değil yapmıyor hoca 4-6-0 oynuyor içeri kime orta kesicek rafa var içerde 1.70 boyuyla abraham oynuyorda mı orta kessin hoca ne görev verirse oyuncular onu yapıyor ağzı olan konusuyor.

Çevrimiçi Samet Ç

orta yapamıyor değil yapmıyor hoca 4-6-0 oynuyor içeri kime orta kesicek abraham oynuyorda mı orta kessin hoca ne görev verirse oyuncular onu yapıyor ağzı olan konusuyor.
adamın slavia sezonunun çoğunu izlemesem inandırır beni süslü kelimelerle de konuşuyor  :)

Çevrimiçi levitate

adamın slavia sezonunun çoğunu izlemesem inandırır beni süslü kelimelerle de konuşuyor  :)

kral sorması ayıp bir sezon boyunca slavia prag izleyecek ne yaşadın :D
bipbipbupbup

Etiketler: