2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Georgetown, levitate, Darkeagle, NioHH, Rasim, Kapkarakartal, Kartal Ç, hasankale, ergin, İsmail Özyurt, Özgür Gültekin, gokhans, blackeagle35, Sinan66, Umutcan Kaya, bull74, Serdar3444, emre_1978, yaço58, ulumemo, golazokartal, kartalizma190399, murat baltacı, 19YMK03 ve 165 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 91964 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

bu mu yıldızımsı kanat.
Bence herkes bir isim sallıyor haftaya hangisine girişimde bulunursak ben demiştim diyecek.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız açık ara farkla başkan seçtikleri adama güvenmeyip hafta sonu yetki vermezlerse ne gülerim  :D
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2025, 23:27:54 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Sterling zor bir transfer değil ki ayrıca burada iş yapar

Çevrimiçi Samet Demir

Coman falan diyorlarda ihtimal vermiyorum ben, jadon sancho da aynı şekilde. Basın seçim öncesi iyi gaz alıyor
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

10 verip 2 garip adam alacağımıza Lage ile tartışan Orkunu alalım. Hem de yerli zor ama ne bileyim işte.

Çevrimiçi levitate

chelsea'ye gidince bitti gibi bilemedim, eskiden çok severdim skorer kanat
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Genel kurulda evet veya hayır çıkmasıyla futbol takımının plansız saçma sapan davranışını örtüştüremiyorum ben şu rezil takımdan doğru düzgün kimse gitmiyor taraftara kalsa rafa dahil gönderir hiçbirini izlemeye mecalimiz kalmadı. Ayrıca bu genel kurul niye var onu da anlamadım tüm yetkileri istesek kullanırız zaten diyor ki haklı yönetim kurulunun yetkileri çok fazla, dikilitaş ordaki tüm olay bence asıl yetki istedikleri orası.

yetkileri olduğunu bilmiyordum, o zaman biraz siz onay verdiniz bizde yaptık diye demokratçılık yapıyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bu proje işi olursa temmuza kadar büyük bir isim açıklamak istiyorlarmış hmmm
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

wolfsburg'un yeni hocası olumsuz rapor verirse skov olsen ve cerny'e çökmek istiyormuşuz
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

wolfsburg'un yeni hocası olumsuz rapor verirse skov olsen ve cerny'e çökmek istiyormuşuz
İkisini alıp kanat olayını kapatalım :)

Çevrimiçi Samet Ç

İkisini alıp kanat olayını kapatalım :)
ikisi de ters ayaklı sağ kanat aynı anda olmaz zaten ikisini de alamayız

Çevrimiçi gokhans

Beşiktaş’ın Pazar günü yapılacak kongrede onaylanacak maddeleri arasında Aşçıoğlu Plaza ilgili ’Aşçıoğlu orada kalıp plazanın iki katını kullanabilir’ şeklinde bir madde var. Yıllardır Fulya Projesiyle ilgili yaşanan süreçlerden rahatsız olan biri olarak bu konuyu tahliye davasını kazanan Beşiktaş’ın eski yöneticisi Avukat Altın Mimir’e de sordum. Bakın neler söyledi:

✅Biz Beşiktaş Kulübü olarak bu davayı zaten kazanmıştık. Aşçıoğlu çıkmak zorunda. Hatta ben bu davaya bakmaya devam etseydim çıkmıştı bile. Aralık ayı değerlendirmesine göre oranın aylık kirası 8 -10 milyon TL idi. Şimdi daha da çok artmıştır. Ama biz yıllardır Beşiktaş’ın mallarının kullanan bu kişiye yine oturmaya devam et diyoruz, 5 yıl daha oturmasına izin vermek çok hatalı bir karardır.

✅Hüseyin Yücel sırf bu davalarla uğraşmayalım, Aşçıoğlu kendi çıksın diye görüşmeye gidiyor ve kendi cebinden 1 milyon dolar veriyor. Aşçıoğlu bu parayı alıyor ama yine çıkmıyor. Yalnış anlaşılmasın burada kulüp adına yapılan bir anlaşma vs yok.

✅Hüseyin şahsi iradesiyle
‘Sen çık ben sana para vereyim demiş. Ama çıkmamış çok enteresan. Ve bana toplantılarda ağza alınmayacak hakaretler etti. Bir Beşiktaşlı yöneticiye. Ve Beşiktaş Kulübü nasıl yine bu kişiyle anlaşabilir?

✅Bu arada Mimir’e göre hukuken bu kongrenin geçerli olabilmesi için bu kongrede oy kullanabilecek üyelerin 1/3’ünün katılması şart. Katılımcıların da 3/4’ünün evet demesi gerekiyor. Aidatının ödeyen yaklaşık 36 bin kişinin oylamaya katılım hakkı bulunuyor. Yani 12 bir kişinin katılması şart. 9 bin kişinin de evet vermesi gerekiyor.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Bologna, Immobile'yi istiyor.
(Di Marzio)

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş yönetimi, yaz transfer döneminde en az 1 orta sahayı kadrosuna katmayı planlıyor. (TRT Spor)

4 transferden bire düştük. Haftaya fırsat transferi kovalıyoruz moduna girmeyiz inşallah

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş’ın Pazar günü yapılacak kongrede onaylanacak maddeleri arasında Aşçıoğlu Plaza ilgili ’Aşçıoğlu orada kalıp plazanın iki katını kullanabilir’ şeklinde bir madde var. Yıllardır Fulya Projesiyle ilgili yaşanan süreçlerden rahatsız olan biri olarak bu konuyu tahliye davasını kazanan Beşiktaş’ın eski yöneticisi Avukat Altın Mimir’e de sordum. Bakın neler söyledi:

✅Biz Beşiktaş Kulübü olarak bu davayı zaten kazanmıştık. Aşçıoğlu çıkmak zorunda. Hatta ben bu davaya bakmaya devam etseydim çıkmıştı bile. Aralık ayı değerlendirmesine göre oranın aylık kirası 8 -10 milyon TL idi. Şimdi daha da çok artmıştır. Ama biz yıllardır Beşiktaş’ın mallarının kullanan bu kişiye yine oturmaya devam et diyoruz, 5 yıl daha oturmasına izin vermek çok hatalı bir karardır.

✅Hüseyin Yücel sırf bu davalarla uğraşmayalım, Aşçıoğlu kendi çıksın diye görüşmeye gidiyor ve kendi cebinden 1 milyon dolar veriyor. Aşçıoğlu bu parayı alıyor ama yine çıkmıyor. Yalnış anlaşılmasın burada kulüp adına yapılan bir anlaşma vs yok.

✅Hüseyin şahsi iradesiyle
‘Sen çık ben sana para vereyim demiş. Ama çıkmamış çok enteresan. Ve bana toplantılarda ağza alınmayacak hakaretler etti. Bir Beşiktaşlı yöneticiye. Ve Beşiktaş Kulübü nasıl yine bu kişiyle anlaşabilir?

✅Bu arada Mimir’e göre hukuken bu kongrenin geçerli olabilmesi için bu kongrede oy kullanabilecek üyelerin 1/3’ünün katılması şart. Katılımcıların da 3/4’ünün evet demesi gerekiyor. Aidatının ödeyen yaklaşık 36 bin kişinin oylamaya katılım hakkı bulunuyor. Yani 12 bir kişinin katılması şart. 9 bin kişinin de evet vermesi gerekiyor.
Maksadı üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek.. X'de bu haberin altına Beşiktaşlı hukukçuların yorumları var. Bir çoğu manipülasyon olduğunu söylüyor. Kaldı ki evet ve hayır demek bir haktır, iptal ettirmeye çalışmak ise farklı bir amaç..

Edit: Son paragraf için bu söylediğim.
[ Son Düzenleme: Bugün, 11:41:59 Samet Demir ]

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Ajaxtan mustafa için 9 milyon € teklif gelmiş başkan hayır demiş aslında satmak lazım.Satıp yerine yeni genç koymak lazım semih gibi geriye gidip değer kaybı yaşayabilir.

Çevrimiçi Samet Ç

ÖZEL

Beşiktaş, Breel Embolo transferi temaslarını sıklaştırdı.

Beşiktaş’ta başkan Serdal Adalı, Ciro Immobile’den çıkıp 2 forvet takviyesi yapmak istiyor.

@Ertan Süzgün
Embolo birinci santrafor tamamım ben beklentim çok yüksek değil

Çevrimiçi gokhans

Maksadı üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek.. X'de bu haberin altına Beşiktaşlı hukukçuların yorumları var. Bir çoğu manipülasyon olduğunu söylüyor. Kaldı ki evet ve hayır demek bir haktır, iptal ettirmeye çalışmak ise farklı bir amaç..

Edit: Son paragraf için bu söylediğim.
dostum mevzu aşçıoğlu. Bu şirketin nasıl bir bağı var bu adamlarla? Anç’ın eski ortağı hemşerisi zaten yakın dostu. 100milyon dolar zarara uğrattı kulübü fikret orman zarar tanzim davası açtı kazandı ama kazandığını göremedi, anç da tanzim etmedi, zaman aşımına göz yumdu. Herifler şuan çatır çatır beşiktaş’ın rıskını yiyiyor ve hala bu vaatlerde aşçıoğluna yapıcı yaklaşacaklarını söylüyor başkan. 3 kuruşluk şirket çok mu daha güçlü çok mu daha önemli bu camiadan? Neden beşiktaş’ın hakkı yediriliyor göz yumuluyor? Benim o madde takıldığım aşçıoğlu’nu ilgilendiren durumlar yeter yahu.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Mulekada opsiyon devreye girmedi mi ?

Çevrimiçi Samet Demir

dostum mevzu aşçıoğlu. Bu şirketin nasıl bir bağı var bu adamlarla? Anç’ın eski ortağı hemşerisi zaten yakın dostu. 100milyon dolar zarara uğrattı kulübü fikret orman zarar tanzim davası açtı kazandı ama kazandığını göremedi, anç da tanzim etmedi, zaman aşımına göz yumdu. Herifler şuan çatır çatır beşiktaş’ın rıskını yiyiyor ve hala bu vaatlerde aşçıoğluna yapıcı yaklaşacaklarını söylüyor başkan. 3 kuruşluk şirket çok mu daha güçlü çok mu daha önemli bu camiadan? Neden beşiktaş’ın hakkı yediriliyor göz yumuluyor? Benim o madde takıldığım aşçıoğlu’nu ilgilendiren durumlar yeter yahu.
Serdal başkanın koyu destekçileri dahi Aşçıoğlu için hayır oyu vereceğini söylüyor. Başkanın bu konuyu dikilitaş projesi gibi açık açık anlatması lazım. Varsa böyle bir bilgi ben göremedim.

Çevrimiçi Samet Ç

şu yetkiyi bir an önce verinde transfer yapalım tesede işin içinde olacak gibi seneye çok iyi transferler yapıyorlar Pina'dan sonra Wooh'u da almışlar

Çevrimiçi eryigitcaner

Çarşı dikilitaş projesi için hayır diyorsa evet dememek için başka bir sebep kalmamıştır.
Vasat seviciler tribünlere döndüğünüzden beri bütün stadın ambiyansini da bozdunuz..
Küçük olsun bizim olsuncular.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: