2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Rasim, Kapkarakartal, Sinan66, murat baltacı, Kartal Ç, ergin, Özgür Gültekin, Umutcan Kaya, bull74, NioHH, gokhans, 19YMK03, yaço58, Samet Ç, Darkeagle, hasankale, ulumemo, Georgetown, Monza, kartalizma190399, Serdar3444, cornelius, golazokartal, kartal meriç, o2bucak, LORDBJK ve 184 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 90996 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

bu mu yıldızımsı kanat.
Bence herkes bir isim sallıyor haftaya hangisine girişimde bulunursak ben demiştim diyecek.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız açık ara farkla başkan seçtikleri adama güvenmeyip hafta sonu yetki vermezlerse ne gülerim  :D
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2025, 23:27:54 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Sterling zor bir transfer değil ki ayrıca burada iş yapar

Çevrimiçi Samet Demir

Coman falan diyorlarda ihtimal vermiyorum ben, jadon sancho da aynı şekilde. Basın seçim öncesi iyi gaz alıyor
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

10 verip 2 garip adam alacağımıza Lage ile tartışan Orkunu alalım. Hem de yerli zor ama ne bileyim işte.

Çevrimdışı levitate

chelsea'ye gidince bitti gibi bilemedim, eskiden çok severdim skorer kanat
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Genel kurulda evet veya hayır çıkmasıyla futbol takımının plansız saçma sapan davranışını örtüştüremiyorum ben şu rezil takımdan doğru düzgün kimse gitmiyor taraftara kalsa rafa dahil gönderir hiçbirini izlemeye mecalimiz kalmadı. Ayrıca bu genel kurul niye var onu da anlamadım tüm yetkileri istesek kullanırız zaten diyor ki haklı yönetim kurulunun yetkileri çok fazla, dikilitaş ordaki tüm olay bence asıl yetki istedikleri orası.

yetkileri olduğunu bilmiyordum, o zaman biraz siz onay verdiniz bizde yaptık diye demokratçılık yapıyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bu proje işi olursa temmuza kadar büyük bir isim açıklamak istiyorlarmış hmmm
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

wolfsburg'un yeni hocası olumsuz rapor verirse skov olsen ve cerny'e çökmek istiyormuşuz
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

wolfsburg'un yeni hocası olumsuz rapor verirse skov olsen ve cerny'e çökmek istiyormuşuz
İkisini alıp kanat olayını kapatalım :)

Etiketler: