2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Umutcan Kaya, Kapkarakartal, Rasim, Kartal Ç, COB, hasankale, Darkeagle, bull74, Sinan23, Georgetown, NioHH, İsmail Özyurt, Sinan66, Serdar3444, emre_1978, yaço58, ulumemo, golazokartal, murat baltacı ve 167 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 92361 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
Sırf çarşı hayir diyor diye dikikitas için evet derim

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Çarşı dikilitaş projesi için hayır diyorsa evet dememek için başka bir sebep kalmamıştır.
Vasat seviciler tribünlere döndüğünüzden beri bütün stadın ambiyansini da bozdunuz..
Küçük olsun bizim olsuncular.

Burada insanlar yönetime kaç defa eleştiride bulundu, evet diyelim ama nedenini bize izah edin diyerek. Bunlar da kör körüne hayır yazmışlar. Yıllardır Beşiktaşın hakkı çalınırken neredeymiş bu arkadaşlar hayır demek şimdi mi akıllarına gelmiş.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Burada insanlar yönetime kaç defa eleştiride bulundu, evet diyelim ama nedenini bize izah edin diyerek. Bunlar da kör körüne hayır yazmışlar. Yıllardır Beşiktaşın hakkı çalınırken neredeymiş bu arkadaşlar hayır demek şimdi mi akıllarına gelmiş.
Beşiktaş diye bir dertleri olduğunu düşünmüyorum.camia bu vasat sevicilerden ve arabesk tayfadan kurtulmadığı sürece hicbirsey olmaz.
Sezon içinde dünya olay olurken çiçek böcek herseye paylaşım yapanlar senelerdir sustular şimdi yine çıktılar piyasaya.bunlar stada döndüğünden beri bütün tabuları yıktılar.Birakin artık kardeşim Beşiktaş in yakasını

Çevrimiçi NioHH

Beşiktaş diye bir dertleri olduğunu düşünmüyorum.camia bu vasat sevicilerden ve arabesk tayfadan kurtulmadığı sürece hicbirsey olmaz.
Sezon içinde dünya olay olurken çiçek böcek herseye paylaşım yapanlar senelerdir sustular şimdi yine çıktılar piyasaya.bunlar stada döndüğünden beri bütün tabuları yıktılar.Birakin artık kardeşim Beşiktaş in yakasını

Başımıza ne geliyorsa bu romantik, sevinmek için sevmedikçi tayfadan geliyor. Sırf bu sebepten temel futbol bilgilerinden yoksun oyuncular “Beşiktaş’ın Çocuğu” ünvanını bir ömür etinden sütünden faydalanıyor. Hala doymadık amatör ruhla hareket edip üçüncülüklere oley çekmeye

3 sene üst üste kombine almıştım prime zamanımızdı bunlar ne zmn stada döndüler bütün herseyi bozdular.ondan snr kombinemi yenilemedim.
Nefret ediyorum arabesk kültürlerinden.
Söyleyin Beşiktaştan bir büyük mü var olmaz olsun şampiyonluklar kupalar ne abi.ndn olmaz olsun gidin kendinizi başka yerde tatmin edin.
Valla bu sene hamle yaptık yaptık makas o kadar çok açılacak ki 10 sene zor toparlarız.bu kafa yapısının Beşiktaşa zerre yararı yok.
Sezon içinde kıyamet kopuyor adamlar dut yemiş duldul.
Fikret Orman zamanında çok iyi yapmıştı bunlara.camia da pusucu dolu çıkmış geçen seneki yönetimin üyesi avukat hanım laklak yapıyor çoğunluk fln ulan Beşiktaşin belki 10 senesini çaldınız utanmadan hala nasıl çıkıp açıklama yapabiliyorsunuz.
İnsanlar gider hür iradesiyle oyunu kullanır evet ya da hayır der.mesela sen çarşı hayir diyorsun neye hayir diyorsun açıkla kardeşim o zmn.
Zerre faydanız yok safi zararsınız.

@mylife1903 abim aklıma düştün ne güzel şimdi olsan kendi üslubunla yazar çizerdin.

Çevrimiçi Samet Demir

Başımıza ne geliyorsa bu romantik, sevinmek için sevmedikçi tayfadan geliyor. Sırf bu sebepten temel futbol bilgilerinden yoksun oyuncular “Beşiktaş’ın Çocuğu” ünvanını bir ömür etinden sütünden faydalanıyor. Hala doymadık amatör ruhla hareket edip üçüncülüklere oley çekmeye
https://x.com/samedinho2688/status/1936362819882217561

Hesap benim değil bu arada :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

@mylife1903 abim aklıma düştün ne güzel şimdi olsan kendi üslubunla yazar çizerdin.

Hayatımda gördüğüm nadir renkli insanlardandı kendisi, keşke tekrar buralara uğrasa

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Kasper Dolberg için Anderlecht’e satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı!

(@TransferPostasi)

Çevrimiçi levitate

şu son 2 sene hakkında neler düşünüyor ve neler yazardı çok merak ediyorum, forumdaki en eğlenceli adamdı
bipbipbupbup

Etiketler: