2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Sinan66, Tass, Gökhan Güvenç, gokhans, ulumemo, Samet Ç, sefaköykartali, Yancos, tolga1903, murat, maıden, KartalınGücü, ergin, hasankale, annoca, Darkeagle, Kapkarakartal, sEuL, Samet Demir, Yusuf Berberoğlu, blackeagle35, Serdar3444, golazokartal, Özgür Gültekin, kartal meriç, fatihsahin, ugurkartalizma, Rasim, Yokmessi, ahmetekinciogl2, OnurG, kahyaoglueren, kartalizma190399, murat baltacı, eryigitcaner, sozkul, Georgetown, Mehmet57, mayguntr, mellfred, Zafer55, 38life, bull74, safak_01, Ravenman, yaço58, Savaş, ozeratalay, Umutcan Kaya, cornelius, Monza, İsmail Özyurt, NioHH, Liquidator, BJKTÜRK23, autopsy ve 345 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 237014 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

Bir futbolcu yeni transfer olduğu kulüpteki ilk maçında ıslıklanıyor. (Futbol tarihinde örneği var mı bilmiyorum.) Gelmiş hala yok "Messi'ye, Ronaldo'ya da küfür edilmedi mi?" diyor. Yok kardeşim. Gerçekten umut yok bu taraftarda.

Çevrimiçi Zafer55

kaddafi deviren, linç edip öldüren libyalılar gibiyiz. Hakettiğimizi yaşıyoruz gerçekten.. senin benim gibilerde kurunun yanında yanıyor işte…
Hiç de hak etmediğimiz şeyler yaşıyoruz.
İki sezon üst üste 46 ve 33 puan fark yiyerek ligi 6. ve 4. bitiren takımın transferlerini biz mi yaptık?
Kanat aldılar,bek aldılar da tesislerden kaçırıp yedik mi?

Çevrimiçi gokhans

Hiç de hak etmediğimiz şeyler yaşıyoruz.
İki sezon üst üste 46 ve 33 puan fark yiyerek ligi 6. ve 4. bitiren takımın transferlerini biz mi yaptık?
Kanat aldılar,bek aldılar da tesislerden kaçırıp yedik mi?
Sen fikret Orman gibi bir başkanı, anç'ın mamaladığı trollere uyarak paralar nerde diye bağırıp gönderirsen, gelen her başkanı hakediyorsun. Anç'da gelip bizim hakettiğimiz transferleri yaptı işte, emrecan uzunhan'ın yarısına 2milyon sonraki satıştan pay falanda verdik bak ne güzel tam hakettiğimiz.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Ravenman

Ya iyi güzel, Allah kahretsin o küfür hakaret edenleri, terbiyesiz cahiller ona lafımız yok, ama kardeşim 20 mio taraftar var çoluk çocuktan serserisine kadar, bunların 100 tanesi böyle şeyler yapıyor belki rakip taraftarlar da giriyor işin içine buna da bir şey yapamazsın, bunu camiaya da mal edemezsin. Yok Beşiktaş taraftarı sosyal medyasını kapatacakmış da yok yüzde bilmemkaçı aptalmış da.

Futbolcular milyon eurolar kazanıyorlar bu kadar duygusal olacaksan bu mesleği yâpamazsın. Messiye Ronaldoya sosyal medyadan küfür hakaret edilmedi mi ki o zaman internet bu kadar pislik bir mecra bile değildi. Icardiye neler yazılmıştır, keza Meloya adamlar hiç böyle triplere girdiler mi? Yine yönetimin eksikliği bu hem bu terbiyesiz cahil tayfaya gerek kötü yönetimleri gerekse transferdeki eylemsizlikleri ile çanak tutuyorlar hem de futbolculara gereken manevi desteği ve disiplini vermiyorlar.

Yahu Allah aşkına Messi ve Ronaldo’nun karakterini sen normal ortasınıf bir futbolcu olan Jurasek le mi kıyaslıyon?

Messi ve Ronaldo’nun mental gücü A+, bunlardaki ruh hali hiç bir futbolcuda yok. Tüm dünya bu ikisine ana avrat dümdüz gitsele bunlar yine kırılgana dönmezler.

Bu söylediğin çok saçma. Her futbolcu aynı değil. Adriano daha prime zamanındayken babası öldü diye alkohola başladı vekompile futbol dünyasını terketti.

Çevrimiçi yaço58

Sen fikret Orman gibi bir başkanı, anç'ın mamaladığı trollere uyarak paralar nerde diye bağırıp gönderirsen, gelen her başkanı hakediyorsun. Anç'da gelip bizim hakettiğimiz transferleri yaptı işte, emrecan uzunhan'ın yarısına 2milyon sonraki satıştan pay falanda verdik bak ne güzel tam hakettiğimiz.
ondan daha bombası var kerem atakan keskin fiziği bile topçu fiziği değil sivas alıyormuş 2.ligde anca oynar bu adam

Çevrimiçi KartalınGücü

Siz akıllanmazsınız.

Sen kendini ne zannediyorsun nereye koyuyorsun çok merak ediyorum. Aklınca sabahtan akşama kadar ona buna burada hakaret ediyorsun aşağılıyorsun sen kimsin yahu? Vasfın nedir, başarın nedir? İnsanlar burada sana terbiyesini bozmuyor diye aldın da yürüdün git instagramdan twitterdan hedef kitlenle madem polemiğe gir burada efendi efendi yazan insanlarla polemiğe gireceğine? Senin kendi aklın ne kadar ki millete akıl biçiyorsun? 15 yaşında hayatı çözdüğünü büyük resmi gördüğünü zanneden seçilmiş kişi sendromlu ergenlerden üslup farkın yok, işin vahim yanı muhtemelen çok olmuştur o yaşı geçeli 🤗

Çevrimiçi Zafer55

Ben mamalanmış trollere uyup bağırmadım 😊
(beni kastetmediğinin farkındayım)
Sen, bağırdın mı? Hayır bağırmadın.
Yani sen ve ben bunu yapmamışız. Yani "Biz" böyle birşey yapmadık. Sen ve ben gibi milyonlarca Beşilktaşlı var..Biz diye bahsetmemiz gereken o milyonlar işte ...Dolayısıyla biz bunu haketmiyoruz.

Çevrimiçi BavyeraKartali

Sadece 1 Macla ( kaldiki yenildigin takim Shaktar ) alinan gelinen noktalara bak ! Hunharca kim kime saldiracagini bilememis sosyal medya cöplügünde dogrudan hakaretler edilmis , dogru veya yanlis basinda medineyetle konusabilecegin teknik direktörün ( uymuyorsa vedalasirsin ) yine taraftar ve medyanin önüne atilmis , dinazor senoldan , yetersiz₁ sergen den defalarca medet umulmus, besiktasin capi ve gururu daraltilmis. profesyonel sifir adim atilmis , atilanlar göstermelik olmus ,  tarfatar profili 100 üzerinden 30 lara kadar düsmüs bi sonrasi amip seviseyesinde olan tartismasi ,hkaretsiz konusmasini bilmeyen yapici elstiri sunmadan dan dun hakaret eden  bir profile bürünmüs , alacagi 2 kanat oyuncusunu bile takip edip baglayamayan tamamen kisisel cikarlarini ön plana alan baskanligi kagit üstünde kalan Adalinin ve öncekilerin basiretsizligi , hala fikret orman sayiklayan gecmisine bagimli ( ki maalesef türk toplumu her alanda böyle ) yenisini üretemeyen denenmisi deneyen egitimsiz sistemsiz bi cukurun icinde ! Bu sene de gitti seneye de gitti ! Ben de sayenizde gecmiste kaldim gelcege dair umudumu Besiktas adina zayiflattim !
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimiçi Samet Ç

şimdide arroyoya kapattırmışlar

Çevrimiçi 38life

Sen kendini ne zannediyorsun nereye koyuyorsun çok merak ediyorum. Aklınca sabahtan akşama kadar ona buna burada hakaret ediyorsun aşağılıyorsun sen kimsin yahu? Vasfın nedir, başarın nedir? İnsanlar burada sana terbiyesini bozmuyor diye aldın da yürüdün git instagramdan twitterdan hedef kitlenle madem polemiğe gir burada efendi efendi yazan insanlarla polemiğe gireceğine? Senin kendi aklın ne kadar ki millete akıl biçiyorsun? 15 yaşında hayatı çözdüğünü büyük resmi gördüğünü zanneden seçilmiş kişi sendromlu ergenlerden üslup farkın yok, işin vahim yanı muhtemelen çok olmuştur o yaşı geçeli 🤗

Ben kendimi aklı başında sıradan bir insan yerine koyuyorum. Yapılan bu ihanetleri aşağılamak gerektiğini düşünmek için sıradan bir insan olmak, sıradan bir zekaya, sıradan bir gözlem yeteneğine sahip olmak yeterli çünkü. Beşiktaş'ın içine düştüğü bu durumun müsebbibi olanlara ben gece gündüz beddua ediyorum. Burada yazdıklarım 3-5 kez filtreden geçirilmiş cümleler. Buna emin olabilirsin. Ben bu forumda onlarca kez ban yemişimdir. Yanlış bir şey söylediysem yine yerim. İtiraz da etmem. Beşiktaş'a zarar veren benim düşmanımdır. Bu zararı hafife alan, mazur gören insanlarla da derdim var!

Çünkü

Tribünde 'bir futbolcu ıslıklandığında, yabancı madde attığında, takımın başında hoca varken başka hocanın adı anıldığında' taraftar iki gruba değil üç gruba ayrılır. 1- Bu eylemleri yapanlar 2- Sessiz kalanlar 3- O eylemleri yapanlara tepki gösterenler

Ben sadece ilk gruptan değil, ikinci gruptan da nefret ediyorum.
[ Son Düzenleme: Bugün, 11:29:48 38life ]

Çevrimiçi gokhans

GOODFELLAS SON AÇIKLAMASI;

Eserinizle Gurur Duyun!

Yıllardır sosyal medya üzerinden örgütlenerek Beşiktaşımızın iç siyasetine kadar dahil olan kumpasçı tayfanın itleri, futbolcularımıza sosyal medya hesapları üzerinden hakaret etmekte, ailesine saldırmakta, hatta rakip futbolculara bile ırkçılık yapmaktadır. Bunun tek sebebi; bu işlerin sosyal medyada belirlendiğini sanan 3-5 tane kumpasçıyı adam sanıp, onların izinden giden köpeklerdir. Linç kültürünü ve sanal zorbalığı sigortalı meslek haline getirmiş bu it oğlu itler, Beşiktaşımızdan irinleri çıkana kadar temizlenmelidir.

Bazı yöneticiler tarafından fonlanan kumpasçıları ve onların tasmalı troll itlerini TEHDİT EDİYORUZ!

Değil siz, ağababalarınız gelse karşınızda mücadele etmeyen namerttir! Beşiktaşımızın gündemini sosyal medyadan belirlediğini sanan ve yaptığı tek şey mevcut teknik direktörümüze ve futbolcularımıza, yani Beşiktaşımızın marka değerlerine zarar vermek olan bu kahpe itleri gördüğümüz yerde KAFASINI EZECEĞİZ!

BURADAN FUTBOLCULARIMIZA SESLENİYORUZ!
SİZLERE GELECEK TEPKİ SADECE STADYUMDA VERİLİR.
SOSYAL MEDYADAN SİZİ HEDEF ALAN, HAKARET EDEN, AİLENİZE DİL UZATAN BU KÖPEKLERİ DİKKATE ALMAYIN!

Kumpasçı köpekler, ESERİNİZLE GURUR DUYUN!

Taraftarımızın bu İT OĞLU İTLERE prim vermemesi, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda TEK ŞARTTIR!

İLKEMİZ BEŞİKTAŞ JK, İLKEDEN TAVİZ İNTİHAR DEMEKTİR!

Çevrimiçi gokhans

Arroyo’da instagram hesabını kapamış. 19 yaşında çocuğa yazılanlara bakarmısınız, üzüntümden daha çok utanç duyuyorum. Çok ayıp, çok yazık..

Çevrimiçi kartalizma190399

Jurasek küfürler ve tepkilerden dolayı instagram hesabının yorum fonksiyonunu kapatmış.

Daha geleli bir hafta olmadı, bu çocuktan artık nasıl verim alacan?

Bence bize yine bir solbek lazım.

Tamamen Besiktas taraftarinin eseri. Gecen donem Masuaku'dan tarihimizde kac tane iyi solbek var diye tartismaya girmistik. Taraftarin cogu Masuaku'yu sacma sapan nedenlerle begenmiyordu, isliklandi da zaten.
Yerine alinan solbek 1 macta pert oldu, ikinci solbeki alacagiz herhalde. Masuaku'nun degeri bilinse uzatirdin ve en azindan solbek sikintin olmazdi.
Kaldi ki su bek mevzusu niye bu kadar dillendiriliyor onu da anlamiyorum. En iyi bekler 5-6 senedir FB'de goruyoruz sonucu. GS 3 senedir derme-catma sacma sapan beklerle sampiyon oluyor. Biz de gecmiste abuk subuk beklerle sampiyon olduk. Sampiyonu takimin omurgasi belirliyor, bekler degil. Bekler iyi olacak diye takimin omurgasindan odun veriyoruz. Masuaku-Svensson as, Ridvan/Onur-Tayfur Bingol rotasyon olarak gayet yeterli sampiyonluk yarisinda bulunmak icin.

Çevrimiçi tolga1903

Arroyo’da instagram hesabını kapamış. 19 yaşında çocuğa yazılanlara bakarmısınız, üzüntümden daha çok utanç duyuyorum. Çok ayıp, çok yazık..

Çok açık amasız fakatsız şekilde allah bunların belasını versin. Boyle insanlarla aynı takımı desteklediğim icin utanıyorum keşke kafalarına bir şey düşse de fener gs destekleseler. Ne oldu bu taraftara noluyor yahu nedir bu yapılan? 19 yaşında ulan bu çocuk böyle küfür edilir mi alçak herifler daha 1 maç oynamış futbolcunun karısına kadar ulaşmışlar bu takımın taraftarı görünümlü vandallar taciz ediyor artık insanları yönetim duyuru mu yapar basın toplantisi mi yapar gitsin₁ başka takımı desteklesinler bizim derdimiz bize yetiyor bir de bu sapik ruh hastalarıyla mı uğraşıcaz allah aşkına

Çevrimiçi tolga1903

Siz böyle yapın bakalım yok futbolcunun karısına yok kendisine ağza alınmayacak lafları söylemeye devam edin size bir tane topçu gelecek mi böyle yapmaya devam ederseniz. Çocuk oynatılmıyor ciddi bir yatırım yapıldı belli ki kendisini hazır ve gayet doğal şekilde rashica'nın önünde görüyor, hocasına mı kime trip attığı bile belli değil etmedikleri küfür kalmamış ergen çünkü, bu kadar hakarete küfre ne gerek var adi herifler sizi

Çevrimiçi gokhans

Başkan nerde? bunlar olurken yönetimden tek bir ses, tek bir duyuru, basın açıklaması duydunuz mu? dingonun ahırımı ulan burası? Koca Beşiktaş camiasına bak, kıyamet kopuyor, yönetimden tek ses çıkmıyor. Şu saatten sonra yönetimin birazcık gururu, haysiyeti varsa dkilitaş projesinide iptal edip ittirip gider..

Çevrimiçi KartalınGücü

Ben kendimi aklı başında sıradan bir insan yerine koyuyorum. Yapılan bu ihanetleri aşağılamak gerektiğini düşünmek için sıradan bir insan olmak, sıradan bir zekaya, sıradan bir gözlem yeteneğine sahip olmak yeterli çünkü. Beşiktaş'ın içine düştüğü bu durumun müsebbibi olanlara ben gece gündüz beddua ediyorum. Burada yazdıklarım 3-5 kez filtreden geçirilmiş cümleler. Buna emin olabilirsin. Ben bu forumda onlarca kez ban yemişimdir. Yanlış bir şey söylediysem yine yerim. İtiraz da etmem. Beşiktaş'a zarar veren benim düşmanımdır. Bu zararı hafife alan, mazur gören insanlarla da derdim var!

Çünkü

Tribünde 'bir futbolcu ıslıklandığında, yabancı madde attığında, takımın başında hoca varken başka hocanın adı anıldığında' taraftar iki gruba değil üç gruba ayrılır. 1- Bu eylemleri yapanlar 2- Sessiz kalanlar 3- O eylemleri yapanlara tepki gösterenler

Ben sadece ilk gruptan değil, ikinci gruptan da nefret ediyorum.

Tepkiyi hepimiz gösteriyoruz, milyonlarca taraftar içinde bunu yapanın oranı kaçtır sadece? Bir tane kongre üyesi rakip futbolcuya ırkçılık yapmış mesela kongre üyelerinin yüzde 60 ı ırkçıdır diyebilir miyiz? Peki bunu engelleyebilir misin, stada gelen adama Kurana el mi bastıracağız yoksa belirli bir kültürel seviyenin altındaki adamları internete mi sokmayacağız ne yapalım?

Bak burada yazmak yerine imkan varsa stada gidip ıslıklayanlara tepki gösterebiliriz, internette lanetleriz o kadar ama bu kitleyi engelleyemezsin.

Ben oraya yapabileceğimiz şeyleri yazıyorum, mesela yönetimin futbolcuları bu tepkilere kulak asmaması için telkin etmesi, hazırlaması, hatta bu tepkileri azaltacak yönetimsel adımlar atmaları (iyi transferler, gideceklerin gönderilmesi vb.) bunlar yapılabilir. Sosyal medya kapatmak yerine yasal işlemler başlatılması için yönetim aracılığıyla destek olunabilir inan 10 kişi hakaret davasından uzlaşı bedeli ödese bir daha kimse cesaret edemez.

Küfürü aşırı tepkiyi vb. neyse ben de lanetledim aynı yazıda engellenemeyecek şeylere odaklanmak yerine "yapılabilecek çözüm önerisi" olarak sundum. Sen ne anlamışsın o yazıdan bana ne cevap yazmışsın bir tekrar oku derim.
[ Son Düzenleme: Bugün, 12:10:41 KartalınGücü ]

Çevrimiçi Zafer55

Süreç gittikçe zıvanadan çıkıyor.
Bir Başkan lazım en acilinden.

Çevrimiçi kartalizma190399

geçen sene kasımda havlu atmıştık bu yıl temmuzda attık hocanın geleceği nasıl belirsiz olabilir bu transfer dönemi 40 milyon harcadık farkında mı acaba yönetim ne yapmak istiyorlar çıksınlar camiaya anlatsınlar  ayrıca taraftar konusuna gelirsek bizim taraftardan birşey olmaz olaylı fener maçına çıkma dik dur gerekirse hiç şampiyon olma arkanda dururz denen adama bir sene sonra paralar nerde diye tezahürat yapıldı hasan yedi içti ahmet yedi içti fikret başkan birşeyleri iyi yaparken hırsız konumuna düşürülmek istendi ben 28 yaşındayım gördüğüm oyundan zevk aldığım beşiktaşın olduğu yıllar fikret ormanın başkanlık yıllarıydı maalesef destek olmak yerine köstek olduk bu günler bize müstehak ne diyim ki fb de fikret orman gibi başkan olsa pamuklara sararlardı bizim yaptığımız muamele ortada

Camia ne istiyorsa onu veriyorlar. Camia isimli oyuncu, sozde yarisacak kadro, para harcanmasini istiyor, onlar da onu veriyor.
Taraftar yonetimin uzerinde baski kurmasa, deliler gibi kisa vadeli basariya odaklanmasa, adamlar bir rahat nefes aldirsa belki 3-4 yillik bir planlama yapacaklar feda donemi gibi. Belki de bunu yapacak cesaretleri yok, bilmiyorum. Ama yonetim ne kadar hataliysa yonetimden sacma sapan beklenti'ye girenlerin de payi var. Hala yonetimden su an 10 oyuncu gonderilip 6 iyi oyuncu alinmasi bekleniyor ve bu transferlerle ciddi ciddi iyi bir takim olacagimizi, yarismaci olacagimizi vs dusunenler var. Saka gibi.

Çevrimiçi KartalınGücü

Süreç gittikçe zıvanadan çıkıyor.
Bir Başkan lazım en acilinden.

Aynen öyle, gemi su alıyorsa ilk fareler ve hamamböcekleri güverteye çıkar. Burada haşerata değil kaptana ve tayfaya odaklanmak lazım gemiyi kurtarması için. Kaptan nerede?

Çevrimiçi Koa_lAA

Bir insan 3 kere 4 kere seçim kaybederse tamam beni istemiyorlar demekki der... Bizim başkan bukadar seçim kaybı üstüne rakibi yokken en sonunda kazandı... Yaptığı tek şey müteahhitlik oldu... Çok ilginç... Niye bukadar uğraştın abi ozaman seçilmek için... Hiç mi yok bir hazırlığın bir projen bir planın...

Çevrimiçi Zafer55

Leverkusendan 2008 doğumlu Batuhan Şahin'i almışız.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

3-5 tanesine direk tazminat davası açacaksın zaten sonra hepsi kaybolur gider

Etiketler: