2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

annoca, Samet Ç, levitate, gokhans, matias_27, safak_01, kartalizma190399, Samet Demir, KartalınGücü, cornelius, Mehmet57, Darkeagle, maıden, kahyaoglueren, ahmetekinciogl2, Gökhan Güvenç, tolga1903, Yusuf Berberoğlu, yaço58, sefaköykartali, mayguntr, Umutcan Kaya, ulumemo, Kapkarakartal, Zafer55, ozeratalay, Necmi, Georgetown, golazokartal, Özgür Gültekin, Monza, hasankale, Rasim, İsmail Özyurt, Savaş, Tass, bull74, Yancos, murat, NioHH, blackeagle35, sozkul, Liquidator, eryigitcaner, Yokmessi, Serdar3444, BJKTÜRK23, Sinan66, murat baltacı, autopsy, OnurG, emre_1978, ugurkartalizma, Kartal Ç, Gökhan Kurt, doganay ve 337 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 235005 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Ole hakkındaki düşündüklerimi yazdım. İlk geldiği günden bugüne kadarki.
Pozitiftim , negatife dönerken kendimi zorlayarak yine pozitif düşünmeye çalıştım. Ama shaktar maçından sonra düşüncem böyle oldu şeklinde..

Not :
Foruma uzun bir ara vermiştim Beşiktaş dışı problemlerden ötürü...ara verdiğim zaman daha Ole gelmemişti bile.
Bu sebeple Ole hakkındaki 6-7 aylık düşüncelerimi özetledim. Buraya yazabilecek durumda olsaydım o zamanlar muhtemelen ceza falan alırdım😊

Sergene gelince: Bize uzak olsun.
Bizim ne sergenle ne şenolla yarım kalan bir hikayemiz yok.
Benim için tek yarım kalan hikaye Rasim Kara dır.
Abi lig biter bitmez hoca ile yollar ayrılmış olsaydı eyvallah derdim, ama şuan hocayı gönderirlerse bunun amacı bence yönetimin kendini hoca yollayarak aklama çabası olur.

Şahsen ben burada sergeni istemiyorum Ole kalsın istiyorum bunun amacı belli. Anç zamanı gözümün önüne geliyor, çok benzer tablo. Serdal başkan geçen sene 2 seçime girdi, ikisnde de bir düzine vaad verdi. İçinde gerçekleştirdiği beşi geçmez. Durum böyle olunca da faturanın hocaya kesilmesini sindiremiyorum.

Bu adamın oynattığı oyunda,sana verebileceği de belliydi. Burada olsun x de olsun futbolu bilen kişiler yazdı zaten. Ki yönetimin etrafında futbol konusunda profesyonel danışmanlar da var. Sen bu riski aldın bu adamı getirdiysen sabır göstermek zorundasın. Göstermiyorsan da söylediklerin/vaadlerin ayyuka çıkar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Sen meseleyi hiç anlamamışsın dostum, kimse ole’ ci değildi burada, mesele seninki gibi adamcılık değil mesele plansızlık. İstersen guardiola getir o da başarısız olacak ki senin istediğin hoca geçen sene bu takımı almak istemedi, bütün sezon oyuncularını kötüledi, fenere sinyal çaktı. Madem gönderecektin sezon sonu direkt yollasaydın, kampa girdin shaktar maçında mı aklına geldi diye sorarlar adama? 10 tane hoca, üç tane başkan yiyen kadroyu değiştirip sorunu başka yerde mi arasak acaba?

Kimse oleci değil mi adama iyi kadro verilsin sabredelim bakalım bi diyen bir güruh var.Dostum ben adamcı filan değilim 100 kere aynı şeyi yazmaktan ben yoruldum insanlar anlamamaktan yorulmadı! Ben illa sergen gelsin şenol gelsin diye bir şey demedim.Nuri şahin,terzic,schmidt bir sürü isim yazdım ama ne olduysa sergen ve şenol ismini yazınca forumda ki arkadaşlar adeta kurt adama dönüştü herkesin fikrine saygı duyuyorum bende yabancı hoca isterim ama başarılı yabancı elit hoca gelmedikten sonra gidip beden hocası getirdikten sonra bir istatistik paylaştım 20 sene boyunca hep yerli hocalar şampiyon olmuş.Türkiye ligine bu kadroya klopp,guardiola gelmeyeceği için ya yine beden hocası gelecek yada yerli hoca gelecek yerli iyi hoca çok seçenek yok!

KAdro kimse iyi diyemez zaten ama bu kadro 9 kişi kalan konyaya yenilecek kadar kötü değil.Hoca da kötü bu gerçeği kabul edin bu hoca gitmeden bu hocaya iyi kadro verilse bile bu hocanın başarılı olma şansı sıfır! Onuda man united kadrosuyla gösterdim çok iyi kadro verilmesine rağmen ne yapmış diye arkadaşların zoruna gitti herhalde mackolikten eski zamandan kalma şeyler paylaşma dediler desinler bakalım canları sağolsun :)
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2025, 17:31:50 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Teknik direktör göndereceksen önce iki tane kanat, 6 numara, sağ bek ve stoper alacaksın. Adamı svensson-rashicayla, sol kanatsız shaktar maçına sokup ne vermesini bekliyorsun?

En azindan Shakhtar'a karsi bir oyun plani olmasini, hazirlik maclarinda ve Shakhtar macinda birbirinin kopyasi gollerin yenmemesini bekliyorum.
Adamlar 5. dakikada ana planini belli etmisken mac boyunca surekli sag kanattaki adami birebirde birakip oradan pozisyon bulup bilmemkac gol atmalarina karsi bir onlem almasini bekliyorum.
Mesela Emirhan'u alip 3-5-2'ye gecersin, veya Rashica'yi sol aciga alip Jurasek'e destek vermesini isteyebilirsin.

Mesele sadece Shakhtar maci da degil. Gecen sene Anadolu takimlarina karsi da hicbir sekilde bir oyun plani sunmadi. Mevcut ligde Anaolu takimlarina karsi topu birakarak sampiyon falan olamazsin. Pres yapmadan, agizlarina agizlarina basmadan sampiyon falan olamazsin. Mevcut ilk 11 onu yapamiyorsa onu yapabilecek oyunculari denersin. En azindan birsey degistirirsin.
Son 3 sene gelmis hocalarin tamami ayni felsefe'yi takip ediyor, ayni formasyon'da oynatiyor takimi, ayni hatali oyuncu tercihlerinde bulunuyor. Birseyler islemiyorsa en azindan birseyleri degistirmeyi denersin. O dedigim degisim de 1.70'lik Rafa'yi forvete cekip 1.90'lik Mustafa Hekimoglu'nu kanada atmak degil.

Ole gitsin demiyorum, ama elestirilmesi cok normal. Kendi sahanda Konya'ya Rize'ye falan oyun ustunlugu kurman icin de bu takimin 50 milyon euro'luk transfere de ihtiyaci yok. Once bunlari yapalim, ondan sonra uzun vade'de GS ve FB'nin ulastigi puan ortalamasina yaklasamazsin, yarismaci olamazsin eyvallah. Ama daha cok basit seyleri yapamiyorken o bahsettigin 4-5 transfer geldikten sonra yapabilir mi hic emin degilim. O isigi bana vermiyor.
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2025, 17:49:56 kartalizma190399 ]

Çevrimiçi gokhans

Kimse oleci değil mi adama iyi kadro verilsin sabredelim bakalım bi diyen bir güruh var.Dostum ben adamcı filan değilim 100 kere aynı şeyi yazmaktan ben yoruldum insanlar anlamamaktan yorulmadı! Ben illa sergen gelsin şenol gelsin diye bir şey demedim.Nuri şahin,terzic,schmidt bir sürü isim yazdım ama ne olduysa sergen ve şenol ismini yazınca forumda ki arkadaşlar adeta kurt adama dönüştü herkesin fikrine saygı duyuyorum bende yabancı hoca isterim ama başarılı yabancı elit hoca gelmedikten sonra gidip beden hocası getirdikten sonra bir istatistik paylaştım 20 sene boyunca hep yerli hocalar şampiyon olmuş.Türkiye ligine bu kadroya klopp,guardiola gelmeyeceği için ya yine beden hocası gelecek yada yerli hoca gelecek yerli iyi hoca çok seçenek yok!

KAdro kimse iyi diyemez zaten ama bu kadro 9 kişi kalan konyaya yenilecek kadar kötü değil.Hoca da kötü bu gerçeği kabul edin bu hoca gitmeden bu hocaya iyi kadro verilse bile bu hocanın başarılı olma şansı sıfır! Onuda man united kadrosuyla gösterdim çok iyi kadro verilmesine rağmen ne yapmış diye arkadaşların zoruna gitti herhalde mackolikten eski zamandan kalma şeyler paylaşma dediler desinler bakalım canları sağolsun :)
güzel kardeşim adam o kadroyla prime liverpool ve prime man.city’nin ardından 3.oldu. Chealse, totthenham, liverpool, man.city’i yendiği southampton’a 9 tane attığı maçların değilde 2.33 galibiyet oranlı sezonunda neden malup olduğu maçlarınkini paylaşıyorsun. Adam uefa finalde penaltılarla kaybetti kupayı. Şimdi burda ben çıkıp sergen yada şenol’un anadolu takımlarına sadece puan kaybettiği 4-5 maçın fotosunu paylaşıp, bak bibk yapamıyorlar şu kadroyla şu maçları kazanamıyorlar, iyi kadroyu yönetemiyorlar dersem, türkiye kupasında kaybettiğimiz 2., 3.lig maçlarını paylaşsam haksızlık adaletsizlik olmaz mı? Bu her hocaya haksızlık olur. Sen görüş belirtmiyor, algı kadıyorsun. İnsanlar bunun için tepki veriyor.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Demogoji yapma karşında çocuk yok senin. Yok yabancı hoca istiyormuş aslında da biz yanlış anlıyormuşuz. 2 gündür her mesajında sergeni öven kim acaba ?

Koruduğun adam 1 seneden beri ekranlardan Beşiktaşa, oyuncularına demediğini bırakmadı. Sen geniş olabilir, sergenin bu söylediklerini sindirebilirsin ama insanlar sindiremiyor.

Madem ki derdin şenol ve ya sergen değil her eleştiri yapana tuzlukla koşma.

Çevrimiçi sefaköykartali

E tamam ben de diyorum ki madem öyle konya maçından sonra yollayacaktın. Kampa girdin transferlere başladın shakhtar maçında kötü performans verince(ki çok belliydi eldeki kadro shaktarı eleyemezdi) bi anda tepkiyi hocaya çekiyorsun. Hocayla sonuna kadar gideceğiz diyip bi istikrar sözü verip temmuzda adamı yiyorsun. Gedsonun payını almadan satmam dedi satıyor, geldiğinden beri verdiği sözlerin çoğunu tutamadı yönetim. İyi niyetli olduklarını düşünüyorum ancak yönetim üstüne düşeni yapmadan, plan proje diye getirdiği adamı temmuz ayında yollayacaksa bu saatten sonra yabancı hoca da gelmez ki?

güzel kardeşim adam o kadroyla prime liverpool ve prime man.city’nin ardından 3.oldu. Chealse, totthenham, liverpool, man.city’i yendiği southampton’a 9 tane attığı maçların değilde 2.33 galibiyet oranlı sezonunda neden malup olduğu maçlarınkini paylaşıyorsun. Adam uefa finalde penaltılarla kaybetti kupayı. Şimdi burda ben çıkıp sergen yada şenol’un anadolu takımlarına sadece puan kaybettiği 4-5 maçın fotosunu paylaşıp, bak bibk yapamıyorlar şu kadroyla şu maçları kazanamıyorlar, iyi kadroyu yönetemiyorlar dersem, türkiye kupasında kaybettiğimiz 2., 3.lig maçlarını paylaşsam haksızlık adaletsizlik olmaz mı? Bu her hocaya haksızlık olur. Sen görüş belirtmiyor, algı kadıyorsun. İnsanlar bunun için tepki veriyor.

Güzel abim detaylı olarak son kez acıklayayım umarım acıklayıcı olur tekrara düşmeyiz sürekli!

İngiltere liginde herkes açık oynuyor canım abim güzel abim orda bizim anadolu takımı gibi kapalı oynayıp sülalecek defansa otobüs çeken takım yok sayın abim! Herkes açık oynadığı için geçiş oyunu orda iş yapar başarılı gibi gözükebilir sayın abim.Set hücumu oynatmayı bilmiyor ole sayın abim.Kaldı ki ortada bir başarı yok güzel abim city,chelsea,liverpoll gibi takımları mevcut kadrosu ile yenmesi başarı değil verilen kadro kendisine çok iyi kadro ama herhangi bir şampiyonluk kazanmamıs sayın abim ilk senesinde 30 puan fark yemiş diğer senelerde öyle herhangi bir kupası yok kartal abim! Tek başarısı avrupa liginde final oynatıp kaybetmesi o zaman gvb tapmamız gerekiyor oda final oynatıp kaybetmişti hemde kadrosu olenin ki kadar iyi değil yıldızlar yoktu! Ole hocamıza verilen kadronun %10nuna bizde sahip olamayacağı için öyle kadro ile bile başarılı olamadığına göre bizle hiç olamaz bizde rakipler açık oynamıyorlar ingiltere  liginde ki gibi umarım şimdi daha net anlasılmıştır abim.

Maç kaybetmek sorun değil her hoca maç kaybeder sonunda başarı getirmişse sergen,şenol başarılı olmus kupa kazanmıs ole kazanmıs mı yok! o zaman sorunda yok city önünde bitirmek liderden 30 puan fark yemek sizin için başarı sayılıyorsa sıkıntı yok.!

Çevrimiçi sefaköykartali

Demogoji yapma karşında çocuk yok senin. Yok yabancı hoca istiyormuş aslında da biz yanlış anlıyormuşuz. 2 gündür her mesajında sergeni öven kim acaba ?

Koruduğun adam 1 seneden beri ekranlardan Beşiktaşa, oyuncularına demediğini bırakmadı. Sen geniş olabilir, sergenin bu söylediklerini sindirebilirsin ama insanlar sindiremiyor.

Madem ki derdin şenol ve ya sergen değil her eleştiri yapana tuzlukla koşma.

Üslubunu düzelt öncelikle saygısızlık yapma! Senin karşında da çocuk yok! Yabancı hoca istediğimde terzic,schimidt ismini yazdığımda bir tane cevap atmayın sergen,şenol ismini yazınca ayağına basılmış gibi zıplamasaydın o zaman o isimlere yazdığımda da bizim hocaya ihtiyacımız yok deseydin! Niye övmeyecekmişim Beşiktaşta başarılı olmuş adamları yada överken sana mı soracağım senden izin mi alacağım!

Adam yorumculuk yapıyor Tv ekranlarında Beşiktaş amigosu değil.Senin taptığın ole hocan ilk 2'ye yaklasmak başarı dedi senin vizyonunda o zaman bu kadar küçük beden hocalarına tapıyorsun!

Ben gece yorum yapmayı bırakıp yattım sabah kalktım baktım halen sergen,şenol konusmaya devam eden sensin demek ki sürekli olayları köpürten ben değilim sensin.Ben kimseyi alıntılamadan hoca ile ilgili paylaşıma devam ettim benim alıntılayıp cevap veren sende dahil demek ki tuzlukla koşan sensin cevap vermek için can atıyorsun gece rüyalarına filanda giriyordur bence bu 2 hoca!

Keyfine göre mesajımın moderasyona düşürende sendin demi bu üslupla ancak onuda sen  yaparsın!

[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2025, 18:13:21 Yusuf Berberoğlu ]

E tamam ben de diyorum ki madem öyle konya maçından sonra yollayacaktın. Kampa girdin transferlere başladın shakhtar maçında kötü performans verince(ki çok belliydi eldeki kadro shaktarı eleyemezdi) bi anda tepkiyi hocaya çekiyorsun. Hocayla sonuna kadar gideceğiz diyip bi istikrar sözü verip temmuzda adamı yiyorsun. Gedsonun payını almadan satmam dedi satıyor, geldiğinden beri verdiği sözlerin çoğunu tutamadı yönetim. İyi niyetli olduklarını düşünüyorum ancak yönetim üstüne düşeni yapmadan, plan proje diye getirdiği adamı temmuz ayında yollayacaksa bu saatten sonra yabancı hoca da gelmez ki?

Yönetimin sucu bunlar taraftarın senin yada benim değil.

Çevrimiçi Yokmessi

Artık bu sene emin oldum besiktas taraftarinin %60ı vasat sevici ve günümüz futbolundan bi haber.

Senol güneşte sergen yalçında berbat teknik direktörler.
Gedson fernandes için "karar mekanizması iyi olsa realde oynardı" diyorlar, o zaman Beşiktaşım da oynayamaz.
Sen önce çıtayı en üste koyacaksın ona göre kadro yapacaksın, rakibinin yaptığı bu çünkü.
Gedsonun gittigine üzülmüyorum. Bir şey kaybettiğimizi de düşünmüyorum.

Bizim 20 şer milyondan sol açık, sağ açık, 6 numara
12 şer milyondan sağ stoper sağ bek
+rıdvan kiralık
Yapmamız lazım
Sonra bakalım hoca ne yapıyor.

Hoca giderse adayım jürgen klopp.

Maçta gedson izlemeyecegim için çok mutluyum teşekkurler yönetim.

Çevrimiçi sefaköykartali

Yönetimin sucu bunlar taraftarın senin yada benim değil.

Aşağıda kadronun nasıl yapıldığıyla alakalı uzun bi video var, totalde 12-13 kişi(hocalar, sportif direktörler ve yöneticiler) 4 senede bu kadroyu ortaya çıkarmış. Böyle bir kaos içinde temmuz ayında hocayı değiştirmeye kalkarak faydalı bir şey yapmıyor, o kaos ateşine daha çok odun ekliyorsun hocam.
https://x.com/beroafo/status/1949493202370576547?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Çevrimiçi KartalınGücü

Artık bu sene emin oldum besiktas taraftarinin %60ı vasat sevici ve günümüz futbolundan bi haber.

Senol güneşte sergen yalçında berbat teknik direktörler.
Gedson fernandes için "karar mekanizması iyi olsa realde oynardı" diyorlar, o zaman Beşiktaşım da oynayamaz.
Sen önce çıtayı en üste koyacaksın ona göre kadro yapacaksın, rakibinin yaptığı bu çünkü.
Gedsonun gittigine üzülmüyorum. Bir şey kaybettiğimizi de düşünmüyorum.

Bizim 20 şer milyondan sol açık, sağ açık, 6 numara
12 şer milyondan sağ stoper sağ bek
+rıdvan kiralık
Yapmamız lazım
Sonra bakalım hoca ne yapıyor.

Hoca giderse adayım jürgen klopp.

Maçta gedson izlemeyecegim için çok mutluyum teşekkurler yönetim.

Şimdi o dediklerinden Rıdvan harici hiçbiri olmaz. Rıdvanı izlediysen ve Beşiktaşa istiyorsan zaten sen kendin günümüz futbolundan bir habersin kardeşim kusura bakma. Hayır bir de ona buna vasat sevici falan demişsin komik olmuş.

Neyse dediğim gibi Rıdvan hariç dediklerinin hiçbiri olmayacağı gibi Gedson olaydı da bizi kurtaraydı dediğimiz derbiler izleyeceğiz. O zaman bol bol teşekkür ederiz yönetime hep beraber. Rakibin Osimhen geldi diye  Icardiyi yollamıyor mesela üzerine Morata alıyor. Davinson geldi diye Nelsonu, Abdülkerimi Kaanı yollamıyor tutuyor üzerine Akanji kovalıyor. Senin Orkunun cezalı sakat olunca seçip beğenirsin Demir Ege, Salih ve Necip arasından artık öyle çıkarsın o seviyesi yüksek rakiplerin karşısına.

Aşağıda kadronun nasıl yapıldığıyla alakalı uzun bi video var, totalde 12-13 kişi(hocalar, sportif direktörler ve yöneticiler) 4 senede bu kadroyu ortaya çıkarmış. Böyle bir kaos içinde temmuz ayında hocayı değiştirmeye kalkarak faydalı bir şey yapmıyor, o kaos ateşine daha çok odun ekliyorsun hocam.
https://x.com/beroafo/status/1949493202370576547?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw
Hocam siz beni yönetici filan zannediyorsunuz galiba benim bir yetkim yok bende sizin gibi taraftarım.!

Yönetim kendisi bu kararı alıyor shaktar macında ki oyun yönetimi memnun etmemiş 2.maçı bekliyorlar orda ki oyuna göre bir yol alacaklar devam yada tamam mı diye.

Bunu ben nasıl köpürtmüş olabilirim bunu Beşiktaşlı muhabirler yazdı,fenerli yağız bile yazdı yönetimsel  bir olay bu.

Benim fikrimi soruyorsan sen bu konuda ne düşünüyorsun diye evet bu kararı destekliyorum ama sezon biter bitmez yeni bir hoca ile başlansa daha iyi olurdu fikrindeyim hatta konusu geçti transferler geliyorrdu @Samet Ç kardeşim yazdı onunda hoca konusunda endişeleri vardı benimde aynı endişelerim var diye mesaj attım hoca konusunda doğru hoca oldugunu düşünmüyorum dedim mesaj duruyor.Bu hoca ile olmayacağının kararını ben 9 kişi kalan konya maçını yenemememiz rize maçında yaptığı değişiklikler tek hedefimiz ziraat kupasını önemsemeyişi elinin tersiyle itişi ile geçen sene farkettim ama geçen sene forumda yoktum yazın katıldım aranıza.Evet sezon sonu direk yeni hoca yeni kadro ile başlansaydı daha iyi olurdu.

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/abilasports/status/1949167625415651393

Ole gidecekse bile lütfen bu adamı bize layık görmeyin yahu. Lütfen.

Beşiktaş’ta Bajo ve Emerson Royal transferi, gelen tepkiler nedeniyle iptal oldu.

Graf, Bajo’yu çok beğeniyordu.

(Murat Özen)

Çevrimiçi tolga1903

https://x.com/abilasports/status/1949167625415651393

Ole gidecekse bile lütfen bu adamı bize layık görmeyin yahu. Lütfen.

Cahil bir adam ve bunu açık yüreklilikle söylüyor. Osimheni tanımıyordum diyor futbol seyretmiyor sevmiyor sadece para kazanma amaçlı arada sırada hocalık yapıyor. Alamet-i farikası murat şahin'di o da hoca oldu gitti bunun ekibinden. Gerçekten konuşmaya bile değmeyecek birisi ole gunnar solskjaer bunu 10'a katlar futbol bilgisinde. Herif ex'den next olmaz diyor beni zor durumda çağırmayın diyor hala bu adam konuşuluyor 18 futbolcunun gönderilip 10 futbolcunun getirileceği yerde.

Shakhtar maçında kötü bir sonuç alınırsa, Solskjaer’in kalması zor.

(Murat Özen)

Oyuncuların ve yönetimin hocaya güvenmediği, gelen bilgiler arasında.

(Atakan Kurt)

Çevrimiçi Samet Demir

Cahil bir adam ve bunu açık yüreklilikle söylüyor. Osimheni tanımıyordum diyor futbol seyretmiyor sevmiyor sadece para kazanma amaçlı arada sırada hocalık yapıyor. Alamet-i farikası murat şahin'di o da hoca oldu gitti bunun ekibinden. Gerçekten konuşmaya bile değmeyecek birisi ole gunnar solskjaer bunu 10'a katlar futbol bilgisinde. Herif ex'den next olmaz diyor beni zor durumda çağırmayın diyor hala bu adam konuşuluyor 18 futbolcunun gönderilip 10 futbolcunun getirileceği yerde.
Asıl can alıcı noktayı kaçırmışsın, oyuncu dediğin böyle olacak, aç olacak diyor. Hoca olarak kendinde olmayan herşeyden bahsediyor anlayacağın. Çağdaş da Sergenin yardımcısıydı, ilk o kayseriye gitti sonra murat şahin gitti. Ayrıca çıktığı programdan anadoludaki takımlardan alacağı kadar para kazanıyor yanlış bilmiyorsam o nedenle bize gelme ihtimali yok diyorum ama başkan kafasına koyarsa verir parayı getirir takımın başına.

Başkanın acil olarak konuşması lazım, yada en kötü bir yöneticinin.

Beşiktaş, Gedson Fernandes’in Benfica’daki %50 payını 10 milyon euroya aldı. Ardından Gedson’u Spartak Moskova’ya 20+5 milyon euroya sattı.

(A Bola)

Wolfsburg, Vaclav Cerny'nin 2027'de sona erecek sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başladı.

Teknik direktör Paul Simonis, oyuncunun kamp performansından son derece memnun. (WAZ)

Kerem Aktürkoğlu cephesi, “Bize veya Benfica’ya gelen bir şey yok” diyor.

(Murat Özen)

Etiketler: