2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

annoca, Samet Ç, tolga1903, Gökhan Güvenç, hasankale, murat, KartalınGücü, Yancos, Darkeagle, Kapkarakartal, sEuL, maıden, sefaköykartali, Samet Demir, Yusuf Berberoğlu, blackeagle35, Serdar3444, golazokartal, Özgür Gültekin, kartal meriç, fatihsahin, ugurkartalizma, Rasim, Yokmessi, ahmetekinciogl2, OnurG, kahyaoglueren, kartalizma190399, murat baltacı, eryigitcaner, matias_27, sozkul, Georgetown, Mehmet57, mayguntr, mellfred, ulumemo, Zafer55, 38life, Sinan66, bull74, safak_01, Ravenman, yaço58, Savaş, ozeratalay, Umutcan Kaya, cornelius, Monza, İsmail Özyurt, Tass, NioHH, Liquidator, BJKTÜRK23, autopsy ve 346 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 236943 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Aynen pjanic texeira mehmet topal falan da aç olmalarıyla bilinir zaten. Vallahi ayıp şu noktada td konuşturuyor ya alacağı olsun o serdal adalı'nın. Hüseyin yücel'i neyle itham edip suçladıysa aynısını yapıyor aynı süreçleri yaşatıyor çok ayıp şu yaptığı
Biz başkana kızıyoruz ama şöyle de bir durum var belkide hoca değiştirme gibi bir durum söz konusu değil biz birilerinin gazına geliyor da olabiliriz. Bunu 1 ay içerisinde öğreneceğiz en geç. Başkanım her halükarda açıklama yapması lazımdı bence. Bazı şeyler için anında yalanlama gelirdi. Hoca konusunda yalanlama gelmedi. İnsan kuşkuya düşüyor
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Beşiktaş’ta Bajo ve Emerson Royal transferi, gelen tepkiler nedeniyle iptal oldu.

Graf, Bajo’yu çok beğeniyordu.

(Murat Özen)

Demek ki Graf Bajo mevzusundan sonra bypass edildi.
Futbol aklımız da Ali Naibi oldu.

Çevrimiçi Samet Demir

Hocadan sonra 2.hedef gibi geldi bana.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Beşiktaş, Gedson Fernandes’in Benfica’daki %50 payını 10 milyon euroya aldı. Ardından Gedson’u Spartak Moskova’ya 20+5 milyon euroya sattı.

(A Bola)

Saçma bir haber
20 ye satsak Benficaya 7 gidecek bize 13.
Bonus gerçekleşirse 2.5 daha gelecek toplam 15.5

Üstteki senaryoda ise q0 verip 10 verip 20 alıyoruz. Karimiz 10
Bonus gerçekleşirse 5 daha alacağız toplam 15

Yani bu fiyata %50:alıp bu fiyatlara satmak kar getirmiyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hocadan sonra 2.hedef gibi geldi bana.

Bence onun işi çoktan bitti  Ama çok güzel para aldigj için napsin, vazgeçip taş mı yesin. Kovana kadar dur, sorumluluk yok bir şey yok.

Çevrimiçi Samet Ç

bajo ali naibinin işi ricardo da sergene zemin hazırlıyorlar işte

Çevrimiçi Samet Ç

şimdide 6 numara diye kessie itelemeye çalışıyor

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Terzić, Türkiye’de çalışmaya sıcak bakmıyor.

(Sercan Dikme)

Çevrimiçi Zafer55

Abi lig biter bitmez hoca ile yollar ayrılmış olsaydı eyvallah derdim, ama şuan hocayı gönderirlerse bunun amacı bence yönetimin kendini hoca yollayarak aklama çabası olur.

Şahsen ben burada sergeni istemiyorum Ole kalsın istiyorum bunun amacı belli. Anç zamanı gözümün önüne geliyor, çok benzer tablo. Serdal başkan geçen sene 2 seçime girdi, ikisnde de bir düzine vaad verdi. İçinde gerçekleştirdiği beşi geçmez. Durum böyle olunca da faturanın hocaya kesilmesini sindiremiyorum.

Bu adamın oynattığı oyunda,sana verebileceği de belliydi. Burada olsun x de olsun futbolu bilen kişiler yazdı zaten. Ki yönetimin etrafında futbol konusunda profesyonel danışmanlar da var. Sen bu riski aldın bu adamı getirdiysen sabır göstermek zorundasın. Göstermiyorsan da söylediklerin/vaadlerin ayyuka çıkar.
Hocayı göndererek kendilerini aklamış olmazlar ki...en azından benim gözümde
Niye getirdin derim
Niye sezon sonunda göndermedin derim
Hocayı gönderince basbas bağıran eksik bölgeler kapandı mı derim
Derim de derim😊
Yapamadıklarını taraftarına heyecan vercek bir yeni hocayla örtmesi zor görünüyor. Zira ortada dolaşan isimler taraftarı bölmüş durumda şimdiden.
Dolayısıyla yönetimin, kendine kredi sağlamak amacıyla hoca harcama işine girdiğini  sanmıyorum.Sezon sonu olsa mantıklı belki ama sezon başında ucu yine yönetime dokunacak bir hamle olur.
Maç sonrasında hocaya destek mesajı verilip hemen peşine de sadece 1 transfer yapılsaydı yada enazından yapılmak üzere imajı çizilseydi bugünkü kaos olmayabilirdi.

Bana  kamp döneminde ve/veya transfer çalışmalarında hocayla yönetimin problem yaşadı gibi geliyor.

Öyle tuhaf bir dönem ki zıt görüşe sahip iki arkadaşın mesajını okuduğumda  ikisine hak verebiliyorum😊
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Çevrimiçi 38life

Çevrimiçi Samet Ç

umarım oynatmaz ikinci bir ghezzal vakası çekemem

ghezzalda böyle sakat sakat oynatılmıstı sonra bir daha dikiş tutmamıştı tarihimizin en pahalı adamı iş bilmez hoca yüzünden sakat kalacak!

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi 38life

Çevrimiçi Zafer55

Biz başkana kızıyoruz ama şöyle de bir durum var belkide hoca değiştirme gibi bir durum söz konusu değil biz birilerinin gazına geliyor da olabiliriz. Bunu 1 ay içerisinde öğreneceğiz en geç. Başkanım her halükarda açıklama yapması lazımdı bence. Bazı şeyler için anında yalanlama gelirdi. Hoca konusunda yalanlama gelmedi. İnsan kuşkuya düşüyor
Başkanın en acil yapması gereken şey TRANSFER
Yap bi transfer , imza vesilesiyle çık medyanın karşısına. İllaki biri sorar başkanım hoca moca? diye..
Hocamızla beraber daha güçlü bir kadro kurmaktan başka bir gündemiz yor de ... bitti gitti.
Medyada yazılan,konuşulan herşey yalanlanmak zorunda falan değil ama bu özel bir durum resmen kaostayız

Çevrimiçi Samet Demir

Yap bi transfer , imza vesilesiyle çık medyanın karşısına. İllaki biri sorar başkanım hoca moca? diye..
Hocamızla beraber daha güçlü bir kadro kurmaktan başka bir gündemiz yor de ... bitti gitti.
Medyada yazılan,konuşulan herşey yalanlanmak zorunda falan değil ama bu özel bir durum resmen kaostayız
Yani demek istediğim bu abi, bende epey eleştiriyorum ama bir yanımda acaba demiyor değil. Bu lig bu kadar zor bir lig değil ya gerçekten. Abrahamın hırsını beğendim, fiziği de iyi lig için her türlü iş yapacak. Svenson bile çok sıkıntı değil gerçekten, gs geçen sene sağ beksiz şampiyon oldu. Bize çok iyi kanat lazım, yedek iyi bir forvet. Atomu parçalamaya gerek yok. Başkan geçen sene aynısını söyledi zaten. Neden icraat olmadı anlamıyorum

Çevrimiçi tolga1903

Biz bu filmi çok izledik bu söylenti çıktıysa bu adam er ya da geç gider. Yönetim rahatsız haberleri deplasmandaki shaktar maçını ölçüt alıp sanki adamın elinde sihirli değnek var gibi maça göre kaderini tayin etmeler falan. Şu noktadan hoca döndürürse eli öpülür ama hiç sanmıyorum ole gitti.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Başkanın ilk yapması gereken hocanın arkasında olduklarını, transfer konusu vs... hocasından taraftarına herkesi rahatlatmasi gerekir.
Yoksa dedikodu ve kakafoni yürür gider.

Çevrimiçi Necmi

Biz bu filmi çok izledik bu söylenti çıktıysa bu adam er ya da geç gider. Yönetim rahatsız haberleri deplasmandaki shaktar maçını ölçüt alıp sanki adamın elinde sihirli değnek var gibi maça göre kaderini tayin etmeler falan. Şu noktadan hoca döndürürse eli öpülür ama hiç sanmıyorum ole gitti.
oyunvular hocayı istemiyormuş deniyor
Böyle haber duyunca yok canımda diyemiyorum

Çevrimiçi tolga1903

Öyle miymiş:) onları kim istiyormuş kim adam yerine koyuyormuş kim takımında forma vermek isteyip de teklif yapıyormuş? Rafa'ya bile teklif yok hepsini geçtim en iyi en yetenekli oyuncumuz. Sağolsun bir şu gedson ile bahtiyar kurtardı kulübün yıllardır artık komik olan oyuncu satamama durumunu. Hocadan yana kim şikayet ediyorsa dakikasında kapıya koyup def etmek lazım sen kimsin ne verdin de hoca beğenmiyorsun [....]
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2025, 22:08:58 Samet Demir ]

Çevrimdışı levitate

yerine gelecek sergeni çok istiyorlardır laf etmediği adam yok
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Sergen Yalçın ve Şenol Güneş ile çok net bir şekilde herhangi bir görüşme ya da teklif yok.

Başkan, çok hoca değiştirme kafasında değil.

(Fırat Günayer)
yerli lobisi çalışmalara başlamış o zaman
bipbipbupbup

Sivasspor, Beşiktaş'tan Kerem Atakan Kesgin'i kadrosuna kattı. (beIN SPORTS)

Çevrimiçi gokhans

Sivasspor, Beşiktaş'tan Kerem Atakan Kesgin'i kadrosuna kattı. (beIN SPORTS)
şuna maaşıyla beraber 2 - 2,5 milyon verdin ya anç, şunun hesabını inliye inliye yaşarken verirsin inş. Vermeden ölmessin inş.. Haram zıkkım olsun…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: