2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

ugurkartalizma, celiker1, COB, murat, blackeagle35, MUSTAFA_, simocan ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 553113 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

ben bu stoper goygoyunu anlamıyorum.koy Tayyip te oynar Emirhan da.iş topu zaten savunmaya getirmemek.biz pozisyon olmadan da gol yeriz zaten.ön tarafı sağlam kur lig için yeterli.
kötü olan hücum hattımızdı fatura savunmaya kesildi şu savunma hattına söylenenlerin onda biri hücumculara söylenmedi

Çevrimiçi ulumemo

Evet, okudum biraz yabanci scout raporlarini. Defans-ofans baglantisi iyi kuran, ucuncu bolgede press ile top kovalayan, defansif ozellikleri ve pas oyunu iyi bir yetenek deniliyor. Ve soylendigini gibi atletikmis.

Umarim belirtildigi gibi opsiyonu vardir. Opsiyonsuz kiralamak sacma olur. Bu cocugu aldigimiz da Amir gonderilir bence.
Keşke musrati gitse. Hiç benimseyemiyorum yavaş orta sahaları

Çevrimdışı Sefa Kara

Gol haricinde oyunda yokuz.

Svensonn,omar,masuaku,gedson,rasitsa ile neden olmayacagini gormus olduk.

Semih de kanat olmaz.

Sag kanat sol kanat sol stoper sag bek sak kanat lazim bize.

Gedson,semih butce acmak icin satilmali.

masuaku,omar,svensonn yetersiz satilmali.

2 tane kanat lazim rasitsa yedege dusmeli yedekten girmeli.

Çevrimiçi Samet Ç

Kupayı kazandık güldük eğlendik dalgamızı geçtik ama hafta içi transferler insin hocama

Çevrimiçi mayguntr

taktiksel olarak hoca cok buyuk is yapmis, simdi oyuncu kalitesini ve yedek kulubesini biraz gelistirmek yonetimin borcu. Net bir sol stoper, Sol/Sag beki guncelle, Sag/Sol kanat oynayabilen bir as bir yedek, 5 transfer yapmamiz lazim. Tabi burda Abu, Massauku, Muleka, gonderebilirsek Colleyi yollayabilmemiz lazim.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Hocaya sahip çıkmamız gerek.

Bu galibiyet rahatlık vermemeli. Daha çok yolumuz var.
Eksiklerimiz çok. Oyuncu kalitesini yukarıya çıkarmamız gerek kesinlikle.

Çevrimiçi Samet Ç

taktiksel olarak hoca cok buyuk is yapmis, simdi oyuncu kalitesini ve yedek kulubesini biraz gelistirmek yonetimin borcu. Net bir sol stoper, Sol/Sag beki guncelle, Sag/Sol kanat oynayabilen bir as bir yedek, 5 transfer yapmamiz lazim. Tabi burda Abu, Massauku, Muleka, gonderebilirsek Colleyi yollayabilmemiz lazim.
Aribo'dan Kent'ten hadi bunları geçtim Kasımpaşa'nın golcüsü Jorgensen'den Bilal Başakçıoğlu'ndan falan verim aldı zamanında hoca  dokunuşları iyidir ama buna kanmaması lazım yönetimin eksikleri mutlaka aldırmalıyız bu takım eze eze şampiyon olacak

Çevrimdışı pinehitman

Hoca konusunda çok güzel tercih yapmışız yalnız, bu adama şöyle güzelinden kanatlara takviye yapsak bile şampiyonluğa aday oluruz diye tahmin ediyorum. Gedson hocanın tahsilini gördüğünden beri gittikçe daha da işlevsel olmaya başladı orta saha transferi olursa iyi olur ama olmazsa neden olmadı dedirtmeyebilir. Bekler idare eder gibiydi Colley çok bariz hata yaptıysa görmedim ama adı geçince korkutuyor. İlk ihtiyaç kanat 💯💯💯

Çevrimdışı sEuL

Tebrikler Besiktas’im, tebrikler teknik kadro ve tebrikler takım.

Yönetime de tebrikler, şimdi bu galibiyetin üzerine bir stoper, iki bek, bir orta saha, iki kanat transferi açıklayıp keyfimizi doruklara çıkarsınlar.

Çevrimdışı Talisca1903

Şu takıma kaliteli 4 transfer daha yapın bu hocaya ayıp etmeyin

Çevrimdışı levitate

Şu takıma kaliteli 4 transfer daha yapın bu hocaya ayıp etmeyin
ne diyorsun hocaya kral
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Önder Özen de benim söylediğimi söylüyor. Musrati - Gedson olmaz. Gedson kalacaksa Musrati gitmeli. İdeal senaryo Musratinin gidip oraya ısıran bir 6 numara alınması. Bu hem ortasahamızdaki yumuşaklığı çözecek hemde Gedson'un performansını artıracak.

Çevrimiçi kartalizma190399

Gecen seneden beri hoca farki hoca farki diye diye demek istedigimiz tam buydu zaten. Sergen, Senol, Riza, F. Santos’tan sonra takimin basinda boyle birini gormek buyuk fark.
Bir defa ilk 11’de sacmalik yok. Derbilerde ne sacmaliklar gorduk. I. Kas’i sagbek yapanlar, Necip’i ekstra onlibero koyan korkaklar falan, say say bitmez. Adam ligde de cikacagi en mantikli 11’le korkmadan cikti. Bu bile bir mentalitedir.

Ikincisi, adam buyuk takim futbolu oynatiyor. Pasla cikiyoruz, sok pres yapiyoruz, defansi cikartiyoruz. Daha iyi tabii olabilir, ama Besiktas boyle oynar. Fernando Santos olsaydi bu takimin basinda onun mentalitesiyle olmazdi, olmaz da.

Ucuncusu, sonunda oyuna mudahale’de bulunan bir hocamiz oldu. Oyun kontrolu gitmeye basladiginda ve fazla git-gel oldugunda cat diye Onana’yi aldi cift 6’ya dondu, Gedson’u ileri atti hic dusunmeden. Oyunu degistirmeden skor ne olursa olsun ayni pozisyonun adamini alip aynisini cikaranlardan sonra bunlar fark ediyor iste.

Oyuna gelecek olursak, daha iyi olabilirdi. Oyunu tam kontrol edemedik, bunun da nedeni hucum 4’lusu. 3 tane bitirici, 1 tane yari yetenekli kanat olunca daha iyisi ortaya cikmiyor. Yaraticilik yetmedi, topu tutamadik. Anadolu takimlarina karsi daha da buyuk sikinti olacak.

Bek isine benim nasil baktigim belli de, umarim israrla bek isteyenler bir daha dusuncelerini gozden gecirir. Masuaku yine sacmaladi, 1–2 kritik hata yapti. Ondan daha dinamik bek bulabiriz, daha istikrarli, defansif olarak saglam bir bek bulabiliriz. Ama boyle birini bulsak Masuaku’nun teknigine, oyun kurma yetenegine, ofansif anlamda ekstra katkilarina sahip olamayacak. Bize hangisi lazim iyi dusunmek lazim, hele ki diger kanatta hucum anlaminda daha kisitli Svensson olacaksa. Svensson da bence rustunu ispatladi. Gol pek umrumda degil, asist zaten biraz sansa oldu, ama mac boyunca siritmadi. Yetenek seviyesi bu kadar dusuk oyuncular icin en onemli seyi yapiyor bence; haddini biliyor. 10 uzerinden 8’lik belki 2-3 mac anca cikaracak sezon boyu, ama 10 uzerinden 4’luk oynadigini da hic gormeyecegiz. Takim bu seviyede 1 oyuncu’yu rahatlikla kaldirir, Beck’i de zamaninda kaldirdigimiz gibi. Kanat geldikten sonra Rashica da sagbek icin alternatif olunca tamam olacak bence.

Bence transferde hala lider stoper, sag acik ve sol acik yeterli olacak. Semih’i cok elestirenler olmustur, ama cocuk sol acik degil, olmayacak da. Bence planlama boyle olmamaliydi Semih icin, ama bir sekilde boyle olduktan sonra da ona gore davranmak lazim. Semih artik satilir mi rotasyonda mi olur bilemem, ama solda ilk 11’de oynadikca hem kendine hem bize zarar yaziyor. Gerek yok bence.
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2024, 23:22:52 kartalizma190399 ]

Çevrimdışı sEuL

Önder Özen de benim söylediğimi söylüyor. Musrati - Gedson olmaz. Gedson kalacaksa Musrati gitmeli. İdeal senaryo Musratinin gidip oraya ısıran bir 6 numara alınması. Bu hem ortasahamızdaki yumuşaklığı çözecek hemde Gedson'un performansını artıracak.
Ben şahsen Musrati’yi begenmiyorum. Bu kötü oyuncu olduğunu düşündüğüm için değil, gayet kaliteli bir isim ama bence bu takımın aradığı isim değil kendisi.

Yorumuna da katiliyorum.

Çevrimiçi mayguntr

Gedson varken ayagi Musrati gibi olup, isiran ortasahayi alamayiz. Bence ikili olarak bir birlerini tamamliyorlar, biri 6 ya gore daha yumusak ama pas kalitesi iyi, digeri 8'e gore daha tempolu ama pas kalitesi yetersiz. Ortalamalalarini aldiginda iyi bir orta saha cikiyor. Ya ikisini birden yenileyecen ya da dengeyi bozmayacan. Su an elzem degil, stoper, kanat, bek daha oncelikli.

Çevrimdışı levitate

orta saha profiller olarak ideal 6-8-10 şekli

diğerleri katkıda bulunmadığı için sırıtıyorlar, iyi sol stoper + sağ kanat bizim orta sahayı iyi gösterir
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

orta saha profiller olarak ideal 6-8-10 şekli

diğerleri katkıda bulunmadığı için sırıtıyorlar, iyi sol stoper + sağ kanat bizim orta sahayı iyi gösterir
Bir Asensio transferi orta sahayı epey rahatlatır

Çevrimdışı sEuL

Rasitsa’yi bugün çok beğendim, Gs’nin bekini allak bullak etti. Sağ kanada iyi bir transfer gelirse kesinlikle Rasitsa’yi sağ bekte denemeliyiz.

Çevrimdışı Talisca1903

ne diyorsun hocaya kral
Endonazyalı adam çok çalışkan tipler bu adamlar beraber çalıştığım Endonezyalı arkadaşlar vardı geçen sene 1.65 boy var fakat işlevsel olarak 10 numara
Hücumcu hocaların hastasıyım

Çevrimdışı 38life

Gedson varken ayagi Musrati gibi olup, isiran ortasahayi alamayiz. Bence ikili olarak bir birlerini tamamliyorlar, biri 6 ya gore daha yumusak ama pas kalitesi iyi, digeri 8'e gore daha tempolu ama pas kalitesi yetersiz. Ortalamalalarini aldiginda iyi bir orta saha cikiyor. Ya ikisini birden yenileyecen ya da dengeyi bozmayacan. Su an elzem degil, stoper, kanat, bek daha oncelikli.

Geçen sene ben de aynen böyle düşünmüştüm. Birbirlerini tamamladıklarını düşündüm. Ama öyle olmuyor. Gedson evet ısırıyor ama sahada durduğu yer itibariyle o ısıran kimliğinin etkisi her durumda görülmüyor. Musrati giderse pas kalitesi ne olacak sorusunun cevabı da yapılacak stoper ve kanat takviyesinde yatıyor. Stoper'e zaten oyun kurmayı bilen bir stoper alınacak. Bizim beklentimiz bu yönde en azından. Sağ kanata da Immobile'nin beklenen performansı göstermesi için Ghezzal gibi oyun kurucu bir kanat alınması gerekiyor zaten. Bunlar pas kalitesini artıracaktır. Evet göbekte pas kalitemiz yetersiz kalacak ama şimdiki durumdan daha kötü olacağını düşünmüyorum. Beşiktaş'ın ligde oynayacağı 38 maçın en az 25'inde rakibi kapanarak oynayacak. Bu durumda geriye koşan, ısıran, hamleli bir 6 numaraya ihtiyacın var senin. Şimdiden söylüyorum. Eğer Gedson-Musrati ikilisiyle sezona başlarsak ligin bi noktasında Onana'ya döndüğmüzü görmemiz çok olası. Zamanı gelince alıntılarım.

Çevrimiçi gokhans

Rasitsa’yi bugün çok beğendim, Gs’nin bekini allak bullak etti. Sağ kanada iyi bir transfer gelirse kesinlikle Rasitsa’yi sağ bekte denemeliyiz.
valla ilginç şekilde yorumcular gökhan keskin ve leven tüzemen’de maç bitince öve öve bitiremedi ama ben hiç beğenmedim ama semih’in kanat sanki daha elzem duruyor çünkü semih hücumu geçtim topda kovalayamıyor pek..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

valla ilginç şekilde yorumcular gökhan keskin ve leven tüzemen’de maç bitince öve öve bitiremedi ama ben hiç beğenmedim ama semih’in kanat sanki daha elzem duruyor çünkü semih hücumu geçtim topda kovalayamıyor pek..
hocanın istediklerini yapıyor hocada memnundur ama kalite eksikliği var tabi orada kalite arttırırsak oyun epey yukarı çıkar

Çevrimdışı levitate

Endonazyalı adam çok çalışkan tipler bu adamlar beraber çalıştığım Endonezyalı arkadaşlar vardı geçen sene 1.65 boy var fakat işlevsel olarak 10 numara
Hücumcu hocaların hastasıyım
endonezyalı adamı nerden buldunuz kral :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

gelmeye niyeti yok gibi alternatif kim var bilemedim
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bu iletişime kimler bakıyorsa dövmek lazım bir saattir ne bir kutlama ne bir dalga geçme paylaştılar sıfır aktivite gönül rahatlığıyla dalga geçemiyoruz
bipbipbupbup

Etiketler: