2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Akil Emre, qp 383 ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 528657 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Emirhan'ın Rize'deki istatistikleri Konya'dan geseye giden Abdülkerim'in iki katı ikiside aynı hocanın elinden çıkma zaten ayrıca Abdülkerim bence ortalama bir stoper ama geseliler öyle bir parlatıyor ki millet mükemmel stoper sanıyor iyi transfer yaptık Emirhan'ı alarak
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2024, 12:07:57 Samet Ç ]

Çevrimdışı annoca

Emirhan'ın Rize'deki istatistikleri Konya'dan geseye giden Abdülkerim'in iki katı ikiside aynı hocanın elinden çıkma zaten ayrıca Abdülkerim bence ortalama bir stoper ama geseliler öyle bir parlatıyor ki millet mükemmel stoper sanıyor iyi transfer yaptık Emirhan'ı alarak
gese pr işini iyi yapıyor. Vasat barışı naptılar, akmanı ardadan iyi diyorlardı falan filan bizde 18 yaşında defansları deviren genç oyuncumuzu eleştirelim sürekli yerden yere vuralım.

Çevrimiçi Samet Demir

gese pr işini iyi yapıyor. Vasat barışı naptılar, akmanı ardadan iyi diyorlardı falan filan bizde 18 yaşında defansları deviren genç oyuncumuzu eleştirelim sürekli yerden yere vuralım.
Nihayetinde hepsi takımda kaldı. 100 küsür puan ile şampiyon olan bir takımın 1 tane oyuncusuna bile teklif gelmez mi ya.

Bunların nedenleri belli. İlk etken ligin kalitesi, ikincisi avrupada gözle görünür iyi oynayan bir boey vardı onuda sattılar, başka avrupada fark yaratan oyuncuları olmadı. Diğer etkende oyuncuların bir çoğu astronomik maaş alıyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

İyi transfer yapsında reklamınıda yapsın sıkıntı değil bizim ülkede işler böyle yürüyor zaten başkanlığa oynuyor kendisi muhtemelen bir sonraki başkan kendisi olacak

Transfer yapmak profesyonellerin isi diye biliyorum ben. Sportif direktor, scouting ekibi, teknik ekip falan. Sadece parasini veriyor dersen....
Biz spor kulubumuyuz yoksa reklam araci mi?

Çevrimiçi kartalizma190399

Orta saha bu kadar doluyken Ndour'u almanin pek anlami yok gibi. Kalite olarak da eldekilere gore pek ilerleme sayilmaz.

Çevrimdışı Mehmet57

Hayatimda 15 dakika izlemisimdir. Izleyen var mi aranizda? Fizikli, atletik bir oyuncu diyor scout raporlari

https://x.com/timeaglee/status/1819417082053656729?s=46

Çevrimiçi gokhans

Hayatimda 15 dakika izlemisimdir. Izleyen var mi aranizda? Fizikli, atletik bir oyuncu diyor scout raporlari

https://twitter.com/timeaglee/status/1819417082053656729?s=46
sözlükde musrati’nin genci ve hızlısı olduğu söyleniyor. Musrati yerine kiralamış Braga, yarım sezon oynamış geçen sezon sanırım, çok klas falan diyenler var. Bakalım bakalım..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Mehmet57

sözlükde musrati’nin genci ve hızlısı olduğu söyleniyor. Musrati yerine kiralamış Braga, yarım sezon oynamış geçen sezon sanırım, çok klas falan diyenler var. Bakalım bakalım..

Evet, okudum biraz yabanci scout raporlarini. Defans-ofans baglantisi iyi kuran, ucuncu bolgede press ile top kovalayan, defansif ozellikleri ve pas oyunu iyi bir yetenek deniliyor. Ve soylendigini gibi atletikmis.

Umarim belirtildigi gibi opsiyonu vardir. Opsiyonsuz kiralamak sacma olur. Bu cocugu aldigimiz da Amir gonderilir bence.

Çevrimdışı Necmi

adını ilk defa duydum

Çevrimdışı Necmi

Evet, okudum biraz yabanci scout raporlarini. Defans-ofans baglantisi iyi kuran, ucuncu bolgede press ile top kovalayan, defansif ozellikleri ve pas oyunu iyi bir yetenek deniliyor. Ve soylendigini gibi atletikmis.

Umarim belirtildigi gibi opsiyonu vardir. Opsiyonsuz kiralamak sacma olur. Bu cocugu aldigimiz da Amir gonderilir bence.
gedsonuda sola kaydırırlar

Çevrimiçi levitate

5 dakikalık analiz sonucu çıkarımım bana biraz 6 numara gibi geldi ama oluuur gelsin keyfi 8 deneriz
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

5 dakikalık analiz sonucu çıkarımım bana biraz 6 numara gibi geldi ama oluuur gelsin keyfi 8 deneriz
banada 6 gibi geldi, hatta oyun stili manuel fernandes’e çok benziyor.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ndour geçen sene bir maçta denk gelmiş hayran kalmıştım  Pres zamanlaması iyi, ayağı düzgün  hızlı bir oyuncu
Hatta ilk bizimle adı geçip gelmemişti, gelmemesine hayiflandigimi hatırlıyorum.

Çevrimiçi levitate

emrecan bulut rize'ye gitmiş :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

ndur eleman baya iyi duruyor ama daha 20 yaşındaymış option vermezler gibi
alınırsa  sevinirim

Çevrimiçi Samet Ç

Musrati'yi yedekler en fazla sürekli 8 numarada denediler ama 8 numaraya yatkınlığı yok haber doğruysa bizimkilerde büyük ihtimal 8 numara için düşünüyorlardır
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2024, 00:19:36 Samet Ç ]

Çevrimiçi murat

video iyi olmuş
Necmi abi hemşerinmiş.sağlam çıkar o zaman.

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi hemşerinmiş.sağlam çıkar o zaman.
bizim topraktan beşiktsşlı çıkar o konuda sağlamdırda  bakalım oyunculuğu nasıl olacak

Çevrimiçi Samet Ç

6-8 alınacaksa Volodymyr Brazhko çekebiliriz

Çevrimiçi murat baltacı

Hüseyin Yücel ya da Yıldırım Demirören fark etmez, bu kadar para döken herkes buna övgü ve saygı istiyor. Reklamını yapmak istiyor. Keşke bu zenginlerin desteğine hiç gerek olmasa, kulübün tüm geliri taraftardan mağazalardan gelse ama öyle olmuyor. Geçen sene Ali Koç, 9 milyon euro 'da biz masadan kalktık dediği topçuya Himmetspor kaç para verdi?geçen yıl Ramos açıkladı; 16 milyon'un sadece 7 milyonu sözleşmede yazacak gerisi güvenilmez yollardan temin edilecek diye Himmetspor'un teklifini düşünmedim bile dedi. Gerçek bu, ayak uyduramazsan ya da birileri parayı açıktan basmazsa 50 puan fark yiyorsun.
Yoksa Hüseyin Yücel'in tavrı meselesine gelene kadar kırk büyük meseleyi çözmemiz lazım...
Katılıyorum rakibinle eşit şartlarda mücadele etmen lazım yeni yönetimi bu konuda tebrik ediyorum kısa zamanda çok iş yaptılar öyle bir hale getirdilerki nereye elini atsan elinde kalıyor Demirören bile böyle enkaz bırakmadı. Ramos takımda olsa hem geçen seneki farkı yemezdik hemde şuan stoper ihtiyacımız olmazdı gedson harici aldıkları hep fiyasko onda bir tutturma olurmu istesen yapamazsın.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi murat

bizim topraktan beşiktsşlı çıkar o konuda sağlamdırda  bakalım oyunculuğu nasıl olacak
ben bu stoper goygoyunu anlamıyorum.koy Tayyip te oynar Emirhan da.iş topu zaten savunmaya getirmemek.biz pozisyon olmadan da gol yeriz zaten.ön tarafı sağlam kur lig için yeterli.

Etiketler: