2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 87 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1371913 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

kaleye vurduğu pozisyonda solda bomboş adam varsa benim için leştir. + inanılmaz verimsiz. Semih in driplingleri için iyi gibiydi dedim korner falan aldı enazından. Dikkat edersen iyi demedim 2.yarı herkes kötüydü ,iyi gibi diye bir kaç kişi ayırdım 😂
semihde bir deşiklik yok bu oyunla 11 de zor oynar hızını tamamen kaybetmiş dripling falan yapamıyor
Neyse bir film bulup izleyeyim şu an takımı düşünmek istemiyorum transferler bitsinde ondan sonra konuşalım bence ikinci yarı sahada ola lar muçi hariç onbiri zor görürler

Çevrimdışı celiker1

Bardağın dolu tarafından bakacak olursak Rafa ve İmmobile'den şüphemiz olmayacağını düşünürsek Paulista'da iyi transfer gözüküyor. 12 yabancı kontenjanında Sevensson hariç tüm transferler iyi eklemeler şu ana kadar.Svensson'san da zararsız çıkacağımızı düşünürsek bir an önce çıkış kararını verip orayada üst düzey eklemeyi yapmalıyız.Yönetimin şu ana kadar doğru yabancı oyuncu transfer oranını %80 seviyelerinde diyebiliriz.Bu da iyi bir orandır.
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2024, 21:54:40 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

Yalnız onur’u izleyince, svenson’a çok ayıp etmişim ilk yarı dedim😂😂
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Mehmet57

Semih sol kanat degil ki. Biz oraya yaziyoruz, gecen sene yokluktan orda oynadi ama kanat degil.

Çevrimdışı celiker1

semihde bir deşiklik yok bu oyunla 11 de zor oynar hızını tamamen kaybetmiş dripling falan yapamıyor
Neyse bir film bulup izleyeyim şu an takımı düşünmek istemiyorum transferler bitsinde ondan sonra konuşalım bence ikinci yarı sahada ola lar muçi hariç onbiri zor görürler
Semih'te hiç bir değişiklik yok! Benim gördüğüm hatta daha fit hale gelmiş.Semih hep 18 içinde olmalı.Ceza sahası çevresi dışına ÇI KA RIL MA MA LI ! Hatta Muçi'de öyle bir oyuncu.Kaleye hep yakın olmalı.İmmobile'nin de en verimli sezonunu çift forvet oynadığında yaşadığını biliyorsak,hatta Rafa Silva'nında öyleyse bu takımın ÇİFT FORVET oynaması elzem değil MECBURİYETTİR. 4-3-1-2 mi olur, 3-5-2 mi olur artık ne olur bilemem ama önde iki forvet arkası RAFA olmalı
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Can Keleş şu an  çok gereksiz bir hamle.

Çevrimiçi levitate

Semih sol kanat degil ki. Biz oraya yaziyoruz, gecen sene yokluktan orda oynadi ama kanat degil.

boyu yüzünden yurt dışında tek forvet yapmayacaklarını bildiği için kendini kanada atmaya çalışıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

rakip niye bu kadar diri ve organize diyordum heriflerin 5. hazırlık maçıymış yuh
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Takımın iyi oynamış,kötü oynamış vs. bunlara sinirlenmiyorum.Olması imkansız (...) oyuncuların hala denenmesine sinir oluyorum. A klas sağ bek,sol stoper,sol bek,sekiz numara,Ghazzal muadili sağ ön lazımken ve tonla masrafına girerek oyuncu gönderecekken 2,5 milyon euro Can Keleş'e verilmesine sinir oluyorum.Sinirlerim tepemde akşam akşam .Bu kadar zor değil kadro müğendisliği ya bu kadar zor değil YETERRRR
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Anç ile Şenol öyle bir kadro bıraktı ki o kadar 5-6 adam geldi, gidenlerde var takım hala düzelmiş değil... Hala ilk 11e 4-5 adam ihtiyacımız var.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bir Ciro ile bahar gelmez.

Bu takım Ciro ya top getiremez.

Çevrimiçi mayguntr

boyu yüzünden yurt dışında tek forvet yapmayacaklarını bildiği için kendini kanada atmaya çalışıyor
Ben de kisa Aguero (1.73) civarinda zannediyodum Semihi, 1.81 yaziyo Semih icin oyle kisa falan degil aslinda. Ki 18 yasinda 1-2 cm daha uzama ihtimali var 21'e kadar.

Çevrimiçi Mehmet57

Can Keles'in yanlis transfer oldugunu dusunmuyorum. Besiktas'da as 11 oynayacak seviyedemi? Sanmiyorum. Ama piyasadaki daha yetenekli yerli kanat oyuncularindan biri mi? Kesinlikle. Basar Onal, Yusuf Kabadayi, Oguz Aydin gibileri baska takimlara gitmisken, rotasyona yerli oyuncu lazim idi. Kendini gelistirirse yararli olabilir. En basitinden suratli, iyi bir sol ayagi var ve bire bir de etkili bir isim. Elimizde o profilde baska kanat oyuncusu var mi? Yok.

Kerem Akturkoglu ve Baris Alper'in kendini gelistirip yildizlastigi ligde o yuzden Can Keles transferini elestirmem, ki o ikisi alt liglerden Gs'ye gelen oyuncular.

Çevrimiçi tolga1903

Can Keles'in yanlis transfer oldugunu dusunmuyorum. Besiktas'da as 11 oynayacak seviyedemi? Sanmiyorum. Ama piyasadaki daha yetenekli yerli kanat oyuncularindan biri mi? Kesinlikle. Basar Onal, Yusuf Kabadayi, Oguz Aydin gibileri baska takimlara gitmisken, rotasyona yerli oyuncu lazim idi. Kendini gelistirirse yararli olabilir. En basitinden suratli, iyi bir sol ayagi var ve bire bir de etkili bir isim. Elimizde o profilde baska kanat oyuncusu var mi? Yok.

Kerem Akturkoglu ve Baris Alper'in kendini gelistirip yildizlastigi ligde o yuzden Can Keles transferini elestirmem, ki o ikisi alt liglerden Gs'ye gelen oyuncular.

Valla şu kanat oyuncusu yoksunluğunda bu eleman bile çok iyi gelebilir gözümüze. Gs'ye falan baya iyi oynamış yeni aldıkları sol beki fazlaca zorlamış. Yok çünkü elimizde 11 bile oynayabilir bu çocuk o kadar yok yani bıktım ben rashica'nın dümdüz top sürüp 0 kişilik ceza sahasına attığı yerden ortalardan, muleka ha keza işte böyle bir futbolcu olmaz ya nereye koysan olmuyor batıyor yani bu adamlar artık öyle tiksindirmişler ki geçen sene gerçi halâ aynılar. Ben şu takımı planlıyor olsam semih muci muleka ve rashica'yi talipleri varsa direk elden çıkarırım. Semih zorlanacak bu sene o sol kenarda belli ki çocuk santrafor oynamak istemiyor istese bile ciro geldi oraya, muci'nin ise çok başka ve pahalı bir muadilini aldılar. Muleka ve rashica'dan ise olmayacak hadi rashica bek falan denenir ancak muleka'nın gerçekten tutar yanı yok tahammül edilmiyor artık dümdüz önüne gelen pası kontrol edemeyip topu taca attı ya. Mecbur değil yani bu kulüp yeter bıktırdı bu isimler

Çevrimiçi levitate

Ben de kisa Aguero (1.73) civarinda zannediyodum Semihi, 1.81 yaziyo Semih icin oyle kisa falan degil aslinda. Ki 18 yasinda 1-2 cm daha uzama ihtimali var 21'e kadar.

1.78 diye biliyorum, avrupalıların fizik takıntısı var izbandut gibi topçular almaya çalışıyorlar genelde, barış alper'in yarım yetenekle bu kadar piyasa yapmasının tek sebebi boyu ve fiziği mesela ya da boey'in aşırı yetenekli olmamasına rağmen 30'a bayerne gitmesi de aşırı atletik olması. semih'le fulham ilgileniyor diyorlardı, adamların tüm forvetleri 1.87 civarlarında, yarın oraya gitse sol kanada atarlar ya da 4-4-2'nin 2. forveti olarak falan kullanırlar. tam 3-5-2 ya da 4-4-2 topçusu zaten, bana hep lautaro'yu hatırlatıyor hatta ondan daha cüsseli

alvarez 1.70 boyuyla güney amerika'yı dağıttı ama city'de forvet olmaz diye forvet arkası oynatmaya başladılar garip işler pek anlamıyorum bunların kafaları, sürekli milletin başına iş açıp duruyorlar :D yeteneği ikinci plana atmış olmaları ilginç
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

tutar tutmaz orasını bilemeyiz ama 2.5 + bonus çok fazla geliyor bana
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Eleştirenler neden Can alındı diye eleştirmiyor yada yanlış transfer demiyor zaten, bu kadar eksik varken  neden halen klubeye transfer ediliyor diye elestiriyor.

Elimizdekilerden iyidir, ya tutarsa transferlerinin yeri ve zamanı değil. İki hafta sonra süper kupa finaline çıkacağız ardından lig başlayacak. Bu takimda doğru düzgün kanat oynayabilecek bir tane oyuncu yok, ve biz milyon Euro’ları ne vereceği belli olmayan ve yüksek ihtimalle seninde sandığın gibi klubede oturacak Can için veriyoruz. Ha gidersin, öncelikli yerlere transferlerini yaparsin, stoperlerini alırsın, beklerini halledersin, as kanat oyuncularıni alırsın, ondan sonra gidip Can’i alirsin - o zaman kimsenin gıkı çıkmaz. 

Geçen senede gidip aylarca uğraşıp Tayfur’u aldik, Onur’u aldık, Amartey’i aldık, Onana’yi aldık, Bahtiyar’i aldık - bunların hepsi klube içindi. Bunun dışında ya tutarsa transferleri olan ve sakatlık geçmişleri bir hayli fazla olan Ox, Rebic, ve Bailly falan aldık.

Yine aynı kişiler burada sitem ediyorduk, bize as oyuncu lazım ama biz neden kulübeye ve - ya tutarsa transferleri yapıyoruz diye.

Şimdi yönetim birde çıkıp aklımızla dalga gecer gibi takım iskeletini kurduk, bundan sonra gidenlerle uğraşacağız diye saçma sapan açıklamalar yapıyor. Bizim stoper ikilimiz belli değil, beklerimiz yetersiz, orta sahada kim oynayacak belli değil, kanatlarda bir tane rakip eksiltebilen ve yaratıcı oyuncumuz yok, bu kadar eksik varken Can transferinin eleştirilmesi kadar doğal bir şey yok bence.

Rakipler geçen sene 100 puan barajına ulaşmış ve bize tarihi bir fark atmışlar. Kadro iskeletini korumakla kalmamış ve geniş sayilabilecek kadrolarına takviyelerde yapmışlar. Bizimkiler ise taraftarın gazini alacak iki transfer yapip ooo yıllar sonra kampa takım iskeleti yerinde bir kadro ile gidiyoruz diyorlar. Bu cümleyi kurduktan sonrada 19 yabancımız var bunlar gitmeden bir şey yapamayız diyorlar. Takimda düşünülmeyen (Hakaret Yasak)₅ Aboubakar, Onana, Colley, Hasic, ve bi teklif gelse de gitse diye her gün dua ettikleri Masuaku, Svenson, Muleka, ve yine bir ay yoğun çabalarla göndermeye çalıştıkları ama gonderemedikleri Gedson bugün başka oyuncu olmadığından kampa alınıp hazırlık maçlarında oynatiliyorlar. Bu müdür kadro mühendisliği kadro iskeleti.

Neyse, farklı noktalara geldi mesaj ama Can transferi şu denklemde benim gözümde çok gereksiz bir transfer. Ondan önce yapılması gereken en az 5-6 transfer var diye düşünüyorum.

Çevrimiçi murat

tutar tutmaz orasını bilemeyiz ama 2.5 + bonus çok fazla geliyor bana
bir futbolcunun senelik maaşına 6 milyon verebiliyorsak 2.5 dert edilecek rakam değil ha keza muçi 23 yaşında 15 milyon bonservis verdik yanılmıyorsam yada yakın bir rakam.2.5 milyon çok para değil .cenk tosunu 25 milyona satmıştık atınç 6 milyon vs.gedsonun yarısına 6 milyon verdik yine türk bşr futbolcunun yarısı için iyi bir para vermiştk.geçen sezon içinde ligde dikkatimi çeken birkaç oyuncudan biriydi.tutar tutmaz bilemem ama potansiyeli var ama biz son dönemde parlatmaktan ziyade öğütüyoruz bu tip oyuncuları.6-7 milyona raşitsa aldık mesela GS de oynarken de beğenmiyordum ,gedson da öyleydi.adamlar malını güzel pazarlıyor.biz elimizdeki Olcay Şahanı bile rezil rüsva ediyoruz.gs de olsaydı  kimbilir neler konuşulurdu.

Çevrimdışı Talisca1903

Maçı izleyememiştim oturdum gece gece Schactarın sitesinden izledim
Dediğim gibi şöyle olur bu sene bakalım felan denilen Svenspn Rashica ve Muleka fan hiç bir şey olmayacağı ayan beyan ortada bunlar yetenek fakiri hatta şu kadar söyleyeyim beğenmediğim Can Keleş bile Rashicadan daha iyi oynar
Masuaku gamsızlığa devam Abuş hain moddan devam
Yine ne varsa Gedsonda var eskilerden
İşin özeti transfer şart en az 6 tane gençlerle de yola çıkılmaz en olmuşları Semih ilk 11 oynayacak performans yok Hekimoğlu felan daha yolun başında bile değil

Çevrimdışı Talisca1903

Onu oynatalım önünü kesmeyelim öbürünü bir de bekte deneyelim diye diye total kalitenin artmasına engel oluyoruz

Al iyi adamları kimsenin önü kesilmez iyi oynayan çıkar alır formayı

Çevrimiçi kartalizma190399

Semih'te hiç bir değişiklik yok! Benim gördüğüm hatta daha fit hale gelmiş.Semih hep 18 içinde olmalı.Ceza sahası çevresi dışına ÇI KA RIL MA MA LI ! Hatta Muçi'de öyle bir oyuncu.Kaleye hep yakın olmalı.İmmobile'nin de en verimli sezonunu çift forvet oynadığında yaşadığını biliyorsak,hatta Rafa Silva'nında öyleyse bu takımın ÇİFT FORVET oynaması elzem değil MECBURİYETTİR. 4-3-1-2 mi olur, 3-5-2 mi olur artık ne olur bilemem ama önde iki forvet arkası RAFA olmalı

Bence de, diger transferler ne olursa olsun bence Semih’in maksimuma yakin verim saglayamayacagi bir sezonda sampiyon olmak imkansiza yakin. Bunun icin de kanatta degil de forvette/forvet arkasi oynamasi lazim. Dun de mesela Rafa Silva sacma sapan sekilde sol kanatta oynamis. Bir oyuncu’ya boyle bir yatirim yapiyorsan en randimanli bolgede oynamasi lazim. 4-3-3 oynatan hoca’nin takimina serbest forvetleri doldurduk, cift forvetten baska opsiyon ben de goremiyorum.

Etiketler: