Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 673381 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

şu twitin altına yapılan yorumları okuyunca matruşka diye ortalıkta gezinen tiplerin amacı daha net ortaya çıkıyor.Eski yöneticin destek twiti atıyor madi manevi altına yorum yazanların seviyesi inanılmaz

Ki bu adam yönetim tarzını beğenmediği için istifa etmiş alt yapının da sponsoru neyse...
Bir soru soracağım sence hangisi Beşiktaş için büyük karakter Samet Aybaba mı yoksa bu arkadaş mı? Yönetici olduğunu unutup, kendini kanaat önderi zanneden kişilerinin yayınına katılıp Samet Aybabaya had bildirmeye kalkarsa gerekli cevabı alır.

Ne güzel hizmet ediyorsun, kimseyle işim yok diyorsun ne gerek var o işlere giriyorsun ki. Samet Aybaba sana göre haksız olsa bile kendi aranızda halledin. Neden olmayacak platformda had bildirmeye, Samet Aybabayı yalancılıkla itham etmeye kalkıyorsun ki?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi blackeagle35

Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Hasan Arat’ı destekledik umarım istediğimiz Beşiktaş’ı oluşturur, desteğimizden pişman olmayız. Yapılacak çok iş var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Serdar Saridagin sacmalamalrini izlemek müthiş keyifli.

Çevrimdışı BlackEagle16

Serdar Saridagin sacmalamalrini izlemek müthiş keyifli.
Nerde izliyorsun reis
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı zubeyirbaya

hayırlı uğurlu olsun. taraftarın, camianın değişim isteği arzusu o kadar ağır bastı ki favori görünen adalı eski yönetimin devamı olacağı algısını kıramayarak ciddi bir farkla kaybetti. sağlam bir dip dalga geldi.

adalı'ya her şeyden önce taraftarın çok sıcak bakmadığını biliyorduk işleri yoluna koymakta zorlandığı ilk saniyede ağır bir baskı altında kalacaktı bu anlamda daha hayırlı sonuç oldu diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Ravenman

Hayırlı uğurlu olsun.

Rahmetli Süleyman Seba'nın veliahtı.

Artık fabrika ayarlarına dönecez ve küĺlerimizden kartal gibi doğacağız.

ANÇ'ı boşverin, Fikret Orman'ı bile aratmaz.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Monza

Hayırlı olsun.

Kongre üyesi olsaydım ben de oyumu Sn Arat’a verirdim.

Serdal Adalı’nın tahmin edilenden az oy almasının sebebi, bence, ANÇ avanesinin desteğine sahip olduğu düşüncesi.

İnşallah en kısa sürede toparlanırız.

Çevrimiçi Necmi

%65-%35 sanırım çok ezici bir galibiyet beşiktaşın cemaat liderlerine karşı böylece onların defteri dürüldü
taraftar çarşıyı katmıyorum gerçek taraftarın zaferi oldu
Böylece ne hikmetse son anda adalı desteğini açıklayan çarşının beşiktaş taraftarının gerçek sesi olmadığıda net şekilde ortaya çıkmış oldu

Çevrimiçi Necmi

Hayırlı olsun.

Kongre üyesi olsaydım ben de oyumu Sn Arat’a verirdim.

Serdal Adalı’nın tahmin edilenden az oy almasının sebebi, bence, ANÇ avanesinin desteğine sahip olduğu düşüncesi.

İnşallah en kısa sürede toparlanırız.
dün ibra peşinden fener maçında yaşananlar çok kişiyi üzmüş oy değişikliğine neden olmuştur çebinin desteği ibra içinmiş bedelide seçim kaybetmek oldu adalının en büyük yanlışıydı

Çevrimdışı Talisca1903

Bir soru soracağım sence hangisi Beşiktaş için büyük karakter Samet Aybaba mı yoksa bu arkadaş mı? Yönetici olduğunu unutup, kendini kanaat önderi zanneden kişilerinin yayınına katılıp Samet Aybabaya had bildirmeye kalkarsa gerekli cevabı alır.

Ne güzel hizmet ediyorsun, kimseyle işim yok diyorsun ne gerek var o işlere giriyorsun ki. Samet Aybaba sana göre haksız olsa bile kendi aranızda halledin. Neden olmayacak platformda had bildirmeye, Samet Aybabayı yalancılıkla itham etmeye kalkıyorsun ki?
benim için herkesin değeri  Beşiktaşa hizmet ettiği oranda 

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Hayırlı olsun. Gönlümden geçen kişi başkan oldu. Kendisinden beklenti ve teveccüh çok yüksek. O yüzden işi zor. Allah utandırmasın. Gönül ister ki eğer olabilirliği varsa Serdal Adalı'nın gayri menkul projesini de değerlendirip üzerinde durur.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

Esas açık destek veren kulüp çalışanlarını merak ediyorum bu gece uyku tutmaz hiç birini 😂

Çevrimdışı BlackEagle16

dün ibra peşinden fener maçında yaşananlar çok kişiyi üzmüş oy değişikliğine neden olmuştur çebinin desteği ibra içinmiş bedelide seçim kaybetmek oldu adalının en büyük yanlışıydı
Serdal Adalı malesef yipratildi keşke ama keşke bu sefer aday olmasaydı. Serdal Adalı çok değerli Beşiktaşlidir inşallah kulübümüz bir daha zor zamanlar yaşamaz her şartta koşulsuz Beşiktaş için çarpan bir kalbin kırılmasi beni üzdü ama sonuçta bı kazanan bir kaybeden olacak kazanan Beşiktaş olsun

Çevrimiçi Necmi

Hayırlı olsun. Gönlümden geçen kişi başkan oldu. Kendisinden beklenti ve teveccüh çok yüksek. O yüzden işi zor. Allah utandırmasın. Gönül ister ki eğer olabilirliği varsa Serdal Adalı'nın gayri menkul projesini de değerlendirip üzerinde durur.
o proje cb nin önündeyse gerçekten ordan dönüş olmaz

Çevrimdışı fatihsahin

Dün ki yaşananlar beni üzmüştü karamsarlığa düşmüştüm ama bugün görüyorum ki Beşiktaş yine büyüklüğünü gösterdi ve cevabını verdi kim oy verdiyse hepsine teşekkür ederim

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

siyah beyaz

Çevrimdışı Talisca1903

Esas açık destek veren kulüp çalışanlarını merak ediyorum bu gece uyku tutmaz hiç birini 😂
Aynen  bizim STK da bulunan misafirhane sorumlusuda kendince taraf olmaya çalışmıştı başkan değişince kalpten gidecekti.Neyse ki hınçla davranılmadı emekli olana kadar çalıştı :D :D

Çevrimdışı BlackEagle16

Gerçekten değerli bir proje olduğunu bende düşünüyorum bu camiaya büyük projeler yakışır umarım gerçekleştirilir

Çevrimiçi Necmi

Dün ki yaşananlar beni üzmüştü karamsarlığa düşmüştüm ama bugün görüyorum ki Beşiktaş yine büyüklüğünü gösterdi ve cevabını verdi kim oy verdiyse hepsine teşekkür ederim

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çabuk panikliyor üzülüyorsunuz 😉

Çevrimiçi Necmi

Feyyazada itibar iadesi oldu bu seçim

Çevrimdışı celiker1

%65-%35 sanırım çok ezici bir galibiyet beşiktaşın cemaat liderlerine karşı böylece onların defteri dürüldü
taraftar çarşıyı katmıyorum gerçek taraftarın zaferi oldu
Böylece ne hikmetse son anda adalı desteğini açıklayan çarşının beşiktaş taraftarının gerçek sesi olmadığıda net şekilde ortaya çıkmış oldu
Çarşı'nın Adalı'ya destek açıkladığını nerede gördün abi ben görmedim? Aksine başkan Arat'ın yanında pis işlerin peşinde olmayacağına emin olduğum,Beşiktaş sevdalısı,yıllarca kapalı kutuda trübün yaptığımız,onlarca deplasmanı olan,trübünün çoğunlunun sevgisini kazanmış bir kaç arkadaşımız var.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Şimdi yeni açık yukarıdan aşağıya dümdüz mü olacak?😀Merak ediyorum nasıl yapılacak bakalım!RAHMİ ağanın eli tutulmaz!😂
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Serdal adalıya üzüldüm yanlış kişilerle yürümenin bedelini ödedi
Beşiktaşa yakışan şık bir seçim oldu
Her daim beşiktaşı yalnız bırakmayan ben burdayım diyen serdal adalıya sonsuz teşekkür her beşiktaşlının kalbinde iyi bir beşiktaşlı olarak yeri var

Etiketler: