Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 674945 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Niye 15. sandıkta takılı kaldık?

Çevrimiçi levitate

Attım geldi abi zehirli oku ben değil cuma akşamı al nassr başkanı ile fotoğraf yayınlayan sayın Arat attı. gözümün önünden gitmiyor canlı yayında al nassr başkanı ile resim paylaşınca çayından yudumlarken gülüşü ben talisca yi çözdüm gülüşüydü

bence fofana o ama çok komikti bir de saate bakıp demesi falan
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Valla birileri gelecek ama önce hoca çözsün abi en acilinden Beşiktaş'ın asi ruhunu ortaya çıkaracak hoca en acilinden
Alimpijeviçin futbol versiyonu lazım

Çevrimiçi levitate

10-15 kişi falan sayıyor sandıkları ondan
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Seko - Madueke - Ekitike gelsin yeter :D

Çevrimdışı Talisca1903

bence fofana o ama çok komikti bir de saate bakıp demesi falan
şut çekebilen orta saha uzun zamndır hastasıyız yok ilaç gibi gelir fofana madem alınabiliyor Taliscada gelsin biraz umut lazım camiaya heyecan lazım kısacası Talisca lazım

Çevrimiçi levitate

şut çekebilen orta saha uzun zamndır hastasıyız yok ilaç gibi gelir fofana madem alınabiliyor Taliscada gelsin biraz umut lazım camiaya heyecan lazım kısacası Talisca lazım

hüseyin yücel geçen gerekeni yapmaya hazırız falan yazmış talisca diye algıladım ben
bipbipbupbup

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Resmi olmayan sonuçlara göre Hasan Arat Beşiktaş ımızın yeni başkanı olmuştur. Hayırlı uğurlu olsun.

Seba dan sonra her başkan nasıl geldiyse öyle de gitti. Hasan Arat İnşallah sosyal medya tetikçilerini ve twitter tayfa ergen taraftarı kamuoyu yapmak için kullanmıştır. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı misali seçildikten sonra onların ipiyle kuyuya inmez umarım. Sosyal medya gücünü rakiplerin üzerine salarak devam etmeli. Bu gücü doğru kullanamazsa Beşiktaş ın bug u bu gs çözdü bu işi Fikret Orman ın son 2 senesi gibi şımarırsa onu da yine bu sosyal medya tetikçilerinin aracılığı ile göndermesi uzun sürmez.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi levitate

gelen gideni ARATmasın diyerek berbat bir şaka ile kendisinin dönemini açalım hayırlı olsun tekrardan
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

hüseyin yücel geçen gerekeni yapmaya hazırız falan yazmış talisca diye algıladım ben
uytmayacaksınız bu gece beni inat ettiniz gelmez o zalımın oğlu (ters totem)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Taliscaya verilecek paraya 100 defa Gronbaek i almaya çalışırım.

Çevrimiçi Necmi

sandıkların sonuçlarına inanamıyor yeniden yeniden sayıyorlardır 😂

Çevrimdışı İzmitlibjk

Taliscaya verilecek paraya 100 defa Gronbaek i almaya çalışırım.

En az 30m euro isterler ona

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

18. Sandık

Arat 332 Oy

Adalı 193 Oy

Toplam

Arat 5493 Oy

Adalı 3445 Oy

Çevrimiçi Ravenman

1. Bilic
2. Schuster
3. Erik Ten Hag

Çevrimiçi Necmi

gelen gideni ARATmasın diyerek berbat bir şaka ile kendisinin dönemini açalım hayırlı olsun tekrardan
şeytanı başkan yapsak gideni aratmaz emin ol diyerek kara mizahla cevap vereyim

Çevrimdışı BlackEagle16

Hahahaha
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Necmi

18. Sandık

Arat 332 Oy

Adalı 193 Oy

Toplam

Arat 5493 Oy

Adalı 3445 Oy
17. Sandık ?

Çevrimiçi levitate

:D
bipbipbupbup

Çevrimdışı BlackEagle16

1. Bilic
2. Schuster
3. Erik Ten Hag
Demeyim dedim sırf bir göze batan baarisi yok diye Biliç ismini ama Bilici Beşiktaş'imizin başında kendi stadimizda taraftarımızın gücünü iliklerine kadar hissettiği ortamda görmek istiyorum ya hakikaten eskiye geriye donmekten nefret ediyorum ama Bilic ile yarım kalan bir hikaye var gibi

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Kenan000

Yeni başkanımız hasan arat hayırlı uğurlu olsun. Bugün makus talihinin değiştiği gün olsun

Çevrimdışı ankarakartal06

1. Bilic
2. Schuster
3. Erik Ten Hag

üçü de birbirinden kötü. bize tudor gibi adam lazım

Çevrimdışı BlackEagle16

Yeni başkanımız hasan arat hayırlı uğurlu olsun. Bugün makus talihinin değiştiği gün olsun
Amin inşallah.

Etiketler: