Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 680423 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Demba Ba cok iyi oyuncuydu, ama Gomez farkli seviye. Mesele Weghorst da iyi oyuncu, ama derbiye Weghorst'la cikinca GS'ye kaybedersin. Aboubakar olunca kazanabiliyorsun. Keramet yani Senol Gunes'te degil, biraz da kadro'da. Kimisi Bilic'i tercih edebilir, kimisi Senol Gunes'i. Senin dedigin gibi Bilic daha kontrollu garantici top oynatir, Senol Gunes daha ofansif oynatir oyuncularini serbest birakir. Demek istedigim sey, bence aralarinda o kadar buyuk fark yok. Sergen 10 uzerinden 4'luk hoca Senol Gunes 8'lik diyemem ben. Kaldi ki kiyaslamalar da hakkaniyetli degil. Bilic hicbir zaman Adriano, Pepe, Talisca, Aboubakar, Quaresma'li bir kadro'nun konforunu gormedi. 40.000 coskulu taraftarin onunde Vodafone Park'ta oynatamadi takimini. Senol Gunes'in daha eksik kadrolarla ne yaptigini gorduk ama. Trabzon'la sampiyon olamadi, bizim takimi devre arasini goremeden ligden kopartti.
Tas gibi kadroyla yakalanan basarilari hoca'ya baglayip basarisizlikta dis faktorlere (hakem, yonetim, fikstur vs) baglamak dogru degil.
Buarada abou'nun çok daha iyi bir oyuncu olduğuna sonuna kadar katılırım weghorst'dan ama şenol güneş'in şu an oynattığı oyunda weghorst fark yaratırdı. Kanatlardan geliyorsak ve hücumda top tutamıyor, son çeyrek alanda top indirip, dağıtan bir oyuncuya ihtiyacın varsa weghorst iş yapar, keza gomez'de bu tip bir oyuncuydu tabi çok daha kaliteli ve efektifi.. Şenol hocaya verilen malzeme ve destek hiç bir hocaya verilmedi. Lucescu bile buna dahil. Oyüzden hocaları aynı şartlarda kıyaslayabiliriz ancak. Bir arkadaş terim şampiyon yapıcaksa o bile gelebilir yazmış. Beşiktaş'ın büyük olduğunu şenol hoca sayesinde anladık diyenler, şenol hocayla büyük olduk söyleyenler var. Zaten bu forumdaki arkadaşlarla ayrıştığımız sıkıntı bu.. Bizim camia ve takımın kimliğinde şampiyonlukdan daha öte değerler vardır. Fener maçına çıkmadığı için başkanın arkasında duran gerekirse amatöre düşelim diyen bir taraftar profiliyiz biz. Benim anladığım taraftar profilinde yozlaşma var özellikle forumda. Bu beni üzüyor..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

1 aya lige havlu atarız Şenol şimdiden konferansta ne yapabilirim diye düşünmeye başlamıştır araya belki bir Türkiye kupası sıkıştırırız.

Çevrimdışı Sefa Kara

Galatasaray en büyük favori lig için. Adamlar resmen kadrolarını korudular. Üstüne müthiş transferler yaptılar. Bizim 2016 ve 2017 de şampiyon olduktan sonra yapamadıklarımızı yaptılar yani.

Fenerbahçe' de çok iyi kadro kurdu özellikle yerli konusunda en rahat takım. Ancak Galatasaray tecrübesiyle çok daha önde.

Muhtemelen iki takım da 10-11 maçlık seriler yapacaklar. Biz 3. oluruz en iyi ihtimalle. Türkiye Kupası daha gerçekçi bir hedef şu an.

Rakiplerde puan kaybı yaşayacaktır.galatasaray şampiyonlar liginde,fenerbahçe bizim gibi konferans liginde.

2 kulvarda oynuyor 3 takımda 10-11 maçlık seriler yapmak kimsenin harcı değil kolay kolay.

Çevrimdışı podgorica

Buarada abou'nun çok daha iyi bir oyuncu olduğuna sonuna kadar katılırım weghorst'dan ama şenol güneş'in şu an oynattığı oyunda weghorst fark yaratırdı. Kanatlardan geliyorsak ve hücumda top tutamıyor, son çeyrek alanda top indirip, dağıtan bir oyuncuya ihtiyacın varsa weghorst iş yapar, keza gomez'de bu tip bir oyuncuydu tabi çok daha kaliteli ve efektifi.. Şenol hocaya verilen malzeme ve destek hiç bir hocaya verilmedi. Lucescu bile buna dahil. Oyüzden hocaları aynı şartlarda kıyaslayabiliriz ancak. Bir arkadaş terim şampiyon yapıcaksa o bile gelebilir yazmış. Beşiktaş'ın büyük olduğunu şenol hoca sayesinde anladık diyenler, şenol hocayla büyük olduk söyleyenler var. Zaten bu forumdaki arkadaşlarla ayrıştığımız sıkıntı bu.. Bizim camia ve takımın kimliğinde şampiyonlukdan daha öte değerler vardır. Fener maçına çıkmadığı için başkanın arkasında duran gerekirse amatöre düşelim diyen bir taraftar profiliyiz biz. Benim anladığım taraftar profilinde yozlaşma var özellikle forumda. Bu beni üzüyor..
Romantiklik maalesef başarı getirmiyor. Beşiktaş takımının amacı şampiyon olmaktır. Kupalar kazanmaktır.

Dik duruş, gurur, şeref falan palavra şeyler. Kupalar kazandıkça, başarılı oldukça büyürsün. Herkes başarıları, kupaları hatırlar.

Bu romantik zihniyet maalesef geriye götürdü bizi zamanında. Yok 132 desibel, yok sevinmek için sevmedik falan..

Fikret Orman o Fenerbahçe maçına çıkmayarak 1 kupadan etti belki bizi. Adam savunuluyor ama. Maça çıkmadın da noldu? Kim hatırlıyor?

Çevrimiçi gokhans

Romantiklik maalesef başarı getirmiyor. Beşiktaş takımının amacı şampiyon olmaktır. Kupalar kazanmaktır.

Dik duruş, gurur, şeref falan palavra şeyler. Kupalar kazandıkça, başarılı oldukça büyürsün. Herkes başarıları, kupaları hatırlar.

Bu romantik zihniyet maalesef geriye götürdü bizi zamanında. Yok 132 desibel, yok sevinmek için sevmedik falan..

Fikret Orman o Fenerbahçe maçına çıkmayarak 1 kupadan etti belki bizi. Adam savunuluyor ama. Maça çıkmadın da noldu? Kim hatırlıyor?
Yani senide anlıyorum, yaşın 26, endüstriyel futbolun içinde doğmuşsun. Beşiktaş'ın ilkesini, misyonunu ve değerlerini bilmemen, Beşiktaş taraftarlığını ve diğer takım taraftarı ile arasındaki farkı bilmemen normal.. Gençliğine veriyorum güzel kardeşim, Sağlıcakla kal..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kartalizma190399

Ya bu kaybol git !

Elestirel veya gercekci bakan kisilere karsi genel bir sikintili uslup var nedense, hic gerek yok.
Herkes mecbur mu gorduklerini degil de umduklarini, hayallerini anlatmaya?
Sampiyon olacagiz cosacagiz asip kesecegiz vs yazmak kolay.
Yazmis olanlari goruyoruz iste, daha uzerinden 6 ay gecmeden dansoz gibi kivir kivir kivirmaya basladilar.

Çevrimdışı podgorica

Yani senide anlıyorum, yaşın 26, endüstriyel futbolun içinde doğmuşsun. Beşiktaş'ın ilkesini, misyonunu ve değerlerini bilmemen, Beşiktaş taraftarlığını ve diğer takım taraftarı ile arasındaki farkı bilmemen normal.. Gençliğine veriyorum güzel kardeşim, Sağlıcakla kal..

Valla ben 2004-2005 yıllarından itibaren sıkı Beşiktaşlıyım. Yani başarısızlığın zirvesini gördüm hep. Meşhur Demirören sezonları yani. O yüzden Metin-Ali-Feyyaz' larla büyüyen neslin Beşiktaş' lılık dersi vermesini anlayamıyorum.

Beşiktaş' ın ilkesi, misyonu ve değerleri nedir mesela?

Bu zihniyet yüzünden rakiplerimizden birisi 5. yıldıza gidiyor, diğeri ise 10 senedir şampiyon olamadığı halde halen şampiyonluk sayısında önümüzde.

Çevrimdışı sEuL

Merhaba.

Bence (her ne kadar takımda pekçok eksik veya sorunlu bölge olsa da) takımın kemik tabir edilen bir 6 numaraya ihtiyacı var. Şöyle Atiba'nın 30 yaşındaki hali veya Josef'in ilk senesindeki gibi alan savunmasını da bilen bir 6 numara. Takım savunmasında çözülemeyen bir sorun var ve stoperler değişse de sanki bu sorun devam edecek gibi. Kaldı ki Şenol Hoca da 6 numara transferini dillendirmişti (o istenen 6 numara Onana mıydı, bilemiyoruz). Amir iyi ama bu tarz bir 6 numara değil.

Orta saha üçlüsü, Amir (iyi futbolcu), Gedson (iyi futbolcu), Salih (ortalama futbolcu) ile tam olmuyor. Ne takım savunması tam oluyor ne de tam olarak rakibi ısırabiliyoruz. Gol atmak duran topa veya kişisel beceriye kalıyor. Aslında bu durum geçen sezonki seride de aynıydı. Maçın büyük kısmı yana ver, geriye ver şeklinde geçiyordu.

Yönetimi ve başkanı ben de beğenmiyorum. En basitinden son TS maçında gördüğümüz Mendy ve uzun santrafor. Yani TS bu adamları bulabiliyor ve 3-5 gün önce getirip oynatabiliyor ise, biz neden yapamıyoruz, anlaşılır gibi değil. Chamberlain ile İstanbul'da ne konuşuldu imzadan öncede süre 10 gün sürdü (yönetim ?), Cenk İngiltere'den döndüğünden beri neden 20. dakikada şişiyor (Şenol Hoca ?) gibi soruların cevaplarını öğrenme şansımız olsaydı keşke. Ancak başkan konusunda sorun şu gitse kim gelecek? Net birisi yok ki ortada.

Uzun bir süredir okumaktan keyif aldığım forumdaki ilk yazım. Biraz uzun, biraz daldan dala oldu. Sürç-i lisan olduysa affola.

Tüm renkdaşlarıma selam ve saygıyla.

Foruma Hosgeldin!

Hep Atiba'yi keske genc yasta bulup bize getirebilseydik yada yeni Atiba'lar bulabilsek diye yazip cizdik yillardir forumda. Atiba'nin suyunu cikartircasina faydalandik, tam birakti birakacak derken sansimiza Josef katildi takima. Bu iki isimden sonra o boslugu nasil dolduracagiz diye dusunurken Gedson'u aldik. Gedson geldiginde ya bu kadarda sansli olunmaz diye soylenmistim kendi kendime.

Onun icin dinamik/kesici/orta alanda rakibi karsilayacak yada kemik gibi orta saha yorumuna katilamayacagim Monza. Elimizde o pozisyon icin bicilmis kaftan ve ligin en iyisi olabilecek bir Gedson var. Gecen sene Atiba'da takimdayken Gedson'u Atiba'nin eline verip - arkadas eti senin kemigi benim - bir sene boyunca Gedson'u bu pozisyon icin hazirla denilebilirdi. Ama gel gor ki bunlari akil edecek, plan program dahilinde hareket eden yada oyuncu gelisimi hakkinda bilgisi olan herhangi birilerinin teknik kadroda yer aldigini kesinlikle dusunmuyorum. Bunu zaten her sene rast gele kluplere kiralik olarak gonderilen genc oyuncularimizdan gorebiliyoruz. Ve Gedson'dan bir Atiba yaratma sansimiz varken israrla kendisinden ince isler yapmasini bekleyip kendisinden maksimum faydayi alamiyoruz.

Saha icerisindeki sorunlarimizin bir iki oyuncudan yada kadro kalitesinden kaynaklandigini dusunmuyorum. Evet, kadro planlamasi yetersiz ama sahaya cikan oyuncularin rolleri, taktiksel anlayisimiz, geriden oyun kurulumu, rakip yari alanindaki dagilimimiz, nasil organize olunacagi, rakibi karsilama konularinda sahaya cikan oyuncularin fikirlerinin olmadigini goruyorum maclarda. Sende mesajinda (bolded) belirtmissin zaten, takim uzun bir zamandir birkac oyuncunun kisisel becerilerine ve ayagina bakiyor ve boyle gidersede bakmaya devam edecek gibi gorunuyor. Ts macindada mesela topla oynama oranimiz %70'in uzerindeydi, yani adamlar resmen kendi sahalarinda kendi seyircilerinin onunde topu bize biraktilar ve buyrun top sizde ne yapacaksiniz dediler. Topa sahip olduk ama kimse ne yapacagini nerede duracagini bilmedigi icin kendi yari alanimizda her zaman yaptigimiz gibi paslasip durduk. 90 dakika boyunca rakip kaleye gidemedik ve bir ciliz sut haricinde rakip kaleye isabetli sutumuz yok. Bizim takimin bir A planinin, yada alternatif planlarinin oldugunu dusunmuyorum - olsaydi eger - yanlis oyuncu tercihlerine ragmen Ts'ye karsi bu kadar ezilmez, onceki lig ve Avrupa maclarindada rakiplere karsi bu kadar zorlanmazdik.

Umarim ben yaniliyorumdur ve onumuzdeki maclarda taktiksel anlamda da birseyler goruruz sahada ama teknik kadroda bu islerin uzerine yogunlasan birilerinin oldugunu pek sanmiyorum. Artik tac atislari icin bile ozel taktisyenlerin teknik kadroya dahil edildigi bir devirde yardimci antrenor olarak 20 yildir SG'nin pesinden kosan ve is kaygisi olmayan Seref hoca ve stajina daha yeni baslayan Burak var yedek klubesinde. Neyse, Besiktas'imiz icin herseyin iyi olmasi temennisi ile...
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2023, 17:24:10 sEuL ]

Çevrimiçi Necmi

Foruma Hosgeldin!

Hep Atiba'yi keske genc yasta bulup bize getirebilseydik yada yeni Atiba'lar bulabilsek diye yazip cizdik yillardir forumda. Atiba'nin suyunu cikartircasina faydalandik, tam birakti birakacak derken sansimiza Josef katildi takima. Bu iki isimden sonra o boslugu nasil dolduracagiz diye dusunurken Gedson'u aldik. Gedson geldiginde ya bu kadarda sansli olunmaz diye soylenmistim kendi kendime.

Onun icin dinamik/kesici/orta alanda rakibi karsilayacak yada kemik gibi orta saha yorumuna katilamayacagim Monza. Elimizde o pozisyon icin bicilmis kaftan ve ligin en iyisi olabilecek bir Gedson var. Gecen sene Atiba'da takimdayken Gedson'u Atiba'nin eline verip - arkadas eti senin kemigi benim - bir sene boyunca Gedson'u bu pozisyon icin hazirla denilebilirdi. Ama gel gor ki bunlari akil edecek, plan program dahilinde hareket eden yada oyuncu gelisimi hakkinda bilgisi olan herhangi birilerinin teknik kadroda yer aldigini kesinlikle dusunmuyorum. Bunu zaten her sene rast gele kluplere kiralik olarak gonderilen genc oyuncularimizdan gorebiliyoruz. Ve Gedson'dan bir Atiba yaratma sansimiz varken israrla kendisinden ince isler yapmasini bekleyip kendisinden maksimum faydayi alamiyoruz.

Saha icerisindeki sorunlarimizin bir iki oyuncudan yada kadro kalitesinden kaynaklandigini dusunmuyorum. Evet, kadro planlamasi yetersiz ama sahaya cikan oyuncularin rolleri, taktiksel anlayisimiz, geriden oyun kurulumu, rakip yari alanindaki dagilimimiz, nasil organize olunacagi, rakibi karsilama konularinda sahaya cikan oyuncularin fikirlerinin olmadigini goruyorum maclarda. Sende mesajinda (bolded) belirtmissin zaten, takim uzun bir zamandir birkac oyuncunun kisisel becerilerine ve ayagina bakiyor ve boyle gidersede bakmaya devam edecek gibi gorunuyor. Ts macindada mesela topla oynama oranimiz %70'in uzerindeydi, yani adamlar resmen kendi sahalarinda kendi seyircilerinin onunde topu bize biraktilar ve buyrun top sizde ne yapacaksiniz dediler. Topa sahip olduk ama kimse ne yapacagini nerede duracagini bilmedigi icin kendi yari alanimizda her zaman yaptigimiz gibi paslasip durduk. 90 dakika boyunca rakip kaleye gidemedik ve bir ciliz sut haricinde rakip kaleye isabetli sutumuz yok. Bizim takimin bir A planinin, yada alternatif planlarinin oldugunu dusunmuyorum - olsaydi eger - yanlis oyuncu tercihlerine ragmen Ts'ye karsi bu kadar ezilmez, onceki lig ve Avrupa maclarindada rakiplere karsi bu kadar zorlanmazdik.

Umarim ben yaniliyorumdur ve onumuzdeki maclarda taktiksel anlamda da birseyler goruruz sahada ama teknik kadroda bu islerin uzerine yogunlasan birilerinin oldugunu pek sanmiyorum. Artik tac atislari icin bile ozel taktisyenlerin teknik kadroya dahil edildigi bir devirde yardimci antrenor olarak 20 yildir SG'nin pesinden kosan ve is kaygisi olmayan Seref hoca ve stajina daha yeni baslayan Burak var yedek klubesinde. Neyse, Besiktas'imiz icin herseyin iyi olmasi temennisi ile...
gedson için o bonservisi verin tamamını alın derken forum gs ye madik atmak için o para harcanırmı diyordu 😂
Şimdide iki maç oynadı raşitsayı gömüyorlar bence bu sezon raşitsa ve bahtiyar yaptığımız en değerli transfer bonservisleriyle almak çok iyi oldu iki tane kaliteli asker kazandık böyle oyuncuların takım için ne kadar değerli olduğunu zamanla görecek insanlar atibada böyle oyuncuydu taraftar iki sene sövdü gönderilsin sloganları atıldı ergen tayfa tarafından gençler yıldız meraklısı ve gol atmayan oyuncu kötü onlar için ama maçı yıldızlar kazandırırken şampiyonluğu askerler kazandırır

Çevrimdışı podgorica

Gedson sadece koşan bie oyuncu. Topla ilişkisi o kadar iyi değil. Trabzon maçında maç 0-0 giderken çaprazdan karsi karsiya golü atamadı mesela. Büyük takim oyuncusuysan atacaksın onu. Ya da Cenk e çıkaracaktı orada.

Veli Kavlak' ın yabancı versiyonu gibi takıliyor simdilik

Çevrimiçi Necmi

Valla ben 2004-2005 yıllarından itibaren sıkı Beşiktaşlıyım. Yani başarısızlığın zirvesini gördüm hep. Meşhur Demirören sezonları yani. O yüzden Metin-Ali-Feyyaz' larla büyüyen neslin Beşiktaş' lılık dersi vermesini anlayamıyorum.

Beşiktaş' ın ilkesi, misyonu ve değerleri nedir mesela?

Bu zihniyet yüzünden rakiplerimizden birisi 5. yıldıza gidiyor, diğeri ise 10 senedir şampiyon olamadığı halde halen şampiyonluk sayısında önümüzde.
başarısızlığın zirvesini görmemişsin o zaman sebanın son yılları yd den daha kötüydü seba öncesi daha kötüydü millet alt yapı diyor ya  o dönemler için ama istek değil zorunluluktu çünkü oyuncu alacak para yoktu beşiktaş için kibrit çak kampanyası yaşadık biz bırak oyuncuyu oyuncuya giydirecek formayı alamıyordun yd dönemi dip değildi har vurup harman savurma dönemiydi her takımın iç dinamikleri var beşiktaş sadece birlik bütünlük olduğunda şampiyon olur biz hiç zengin kadrolarla şampiyon olmadık bizi oyuncu şampiyon yapmaz camia yapar o yüzden o değerlere tutunuyoruz yoksa romantik olduğumuz için değil beşiktaş değerleri seni başarıya götüren değerlerdir bunu sen bilmiyorsun ama rakiplerin biliyor ve o yüzden hep caöianın bütünlüğünü bozacak ataklar yapıyor biz o bütünlük sayesinde stadsız şampiyon olduk sergenle oyuncusuz şampiyon olduk çok metettiğin gs kadrosunu ver ilk beşe giremeyiz bu kaosla ama birleşelim bu kadro ezer geçer stadsız şampiyon olurken ankarada tribünleri dolduran istanbul taraftarıydı yollar ankaraya kadar siyah beyaz olurdu böyle şeyleri renkliler yapamaz gelecektede başarı gençlerin bu değerleri öğrenip sahip çıkmasıyla gelir bunu er yada geç her beşiktaşlı öğreniyor ha şampiyonluk için kitlenen beşiktaş taraftarı renklilerin kadrosuna bakmaz ilgilenmez bile bak geçmişine hep nasıl şampiyon olmuşuz gör renklilerden daha iyi kadroya sahip olduğumuz senelerdeki durumumuza da bak
Sana göre olan gerçekler beşiktaşın gerçekleri değil beşiktaş forumlarında renkliler konuşulmaz bizi onların kadrosuda bilmem neside hiç ilgilendirmez zaten çok para harcayıp yıldızlarla kadro doldurunca şampiyon olunsa fener her sene şampiyon olur
Bizim şampiyonluk için gayet yeterli kadro var ama şampiyon olamamamız için gerekli şartlar daha fazla oluşmuş durumda işde bu şampiyonluğu istiyorsak olumsuz şartları düzeltmemiz gerekiyor
Beşiktaşlıyım demekle beşiktaşlı olunmuyor sadece kendini kandırırsın bunun ne demek olduğunu gerçekten beşiktaş sempatisi varsa içinde gelecekte taraftar olduğun zaman anlarsın

Çevrimiçi Necmi

düzelteyim o maça çıkmayan fo değildi beşiktaş camiası istemedi başkanda camiasına uydu bunu istemezken neler olacağını biliyorduk ve kabul ettik ama sen bunu anlayamazsın gs seyircisinden farklı değilsin maça çıkmama kararınıda fikret orman vermedi yanlış hatırlamıyorsan divan kurulu toplantısında alındı karar camia o gün hocasının arkasında durup herşeyi feda etti sonrada o hoca eline geçen ilk fırsatta beşiktaşı sattı
Niçin şenol olmaz diyoruz çünkü ona inanmayan bu kadar çok beşiktaş taraftarı varken başarı gelmez her kaybettiği puanda canına okuyacaklar normalde kaybedilen maç sonrası destek verilirdi olsun telafi ederiz der geçilirdi

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı murat

Maç 1-0 bitseydi de iyi sonuç yazacaktım.büyük ikramiye gibi birşey çıktı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç 1-0 bitseydi de iyi sonuç yazacaktım.büyük ikramiye gibi birşey çıktı.
Amorti bile beklemiyorduk. Olacaklar sürekli erteleniyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı murat

Necmi abi teneke bağlamış🤣

Çevrimdışı sEuL

Bi mucize olsa ve keske su basiretsiz yonetim ve son kullanma tarihi gecmis olan teknik heyetten kurtulabilsek.

Yine bir sezonu daha heba ettik, bari onumuzdeki sezonun hazirliklarina baslayalim yeni bir yonetim ve teknik heyet ile.

Yazik Besiktas'in dustugu su hallere...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı murat

Biz biraz da savunma yapmayı bilmeyen savunması çok fazla test edilmeyen bir takımız.avrupada çok üstümüze gelen bir takıma ortasahamız oturmadığından bu şekilde çok sıkıntı yaşamamız normal.rakip beşiktaş biz ise küme düşmemeye oynayan bir anadolu takımı kıvamındaydık.daha ligde 4 gol atabilmiş bir ekipten avrupada çok fazla birşey beklememek gerekir.
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2023, 00:29:18 murat ]

Çevrimiçi kartalizma190399

Isteyen skor yazarligi yapabilir, kendi caplarina yakisan odur. Ben yapmam, neye ne soylerim.
Ilk yari fena degildik, oyunu dengeledik. Brugge 1-2 tik daha iyiydi, ama o kadari normal.
Bizden daha iyi kadrolari var diyemem, ama organizasyon ve futbol kulturu, bilgisi olarak fersah fersah ustumuzdeler.
Bazi arkadaslar israrla Hollanda, Belcika takimlarini kucuk gorsun, Besiktas'i hayallerinde Bayern olarak gorsunler vs kendi bilirler, futbolun gercekleri
yine tokat gibi yuzumuze carpti. Futbol olarak ikinci yarida darmadagan ettiler.
Senol Gunes capini gosterdi. Degisiklikleri gec yapti, yaptigi degisiklikler de ise yaramayip takimi geriye goturdu. Macin 4-0 degil de 1-1 bitmesi tamamen futbol mucizesi.

Ben Senol Gunes'in takimi sabote ettigini dusunmuyorum. Sadece kotu bir teknik direktor ve kotu bir insan. Inatlari uzerinden, ego tatmini uzerinden takim yonetiyor.
Sadece son 2 mac degil, kariyeri boyunca boyle oldu. Bizde basarili oldugu donemde de Oguzhan'i alternatifi olmadigi icin oynatti. Alternatifler cogalinca kendisini yemek icin herseyi yapti (iyi oynarken takimdan kesti, kritik anlarda sahaya surup taraftarin onune atti vs). Negredo'ya gorulmemis mobbing uyguladi. Bunlari yaparken Necip, Olcay, Quaresma gibi kendi prenslerine toz kondurmadi, tipki simdi Onur'da yaptigi gibi. Milli takimda aynisini Kenan Karaman ve Umut Meras'la yapti, Dunya Kupasi zamaninda Ilhan Mansiz'a yapmisti. Bize tekrar geldiginde Rosier ve Masuaku'ya da yaptigi, Saiss'e keza oyle. Aynisini Rebic'e yapiyor, kotu kadroda oynatiyor ki kotu gozuksun tepki gorsun. Bunlar futbol ici sebeplerle aciklanacak seyler degil. Hadi bazi oyuncularin karakterinde sikinti var vs dersiniz, Ilhan'i hepimiz biliyoruz beyler, ne falsosunu gorduk bugune kadar. Tamamen takinti, kusura bakmayin.

Ben futbolcularda suc bulamiyorum. Bunlar sigir degil sonucta, biz disaridan seyrediyorsak onlar her gun birbiriyle antrenman yapiyor. Takimda kim iyi kim kotu bizden elbette iyi biliyorlar. Kendinizi Gedson'un yerine koyun. Sezon basindan beri arkanda Necip oynamis. Bu macta isler kotuye giderken antrenorun sonunda mudahale ediyor, sonunda oh cekiyorsun. Bir bakmissin topu sag kanada atsan top kaybi garanti yapacak Onur var. Sol kanada atsan topu max 2 saniye ayaginda tutup solbeke verecek olan Zaynutdinov var. Bunlar olurken Rebic, Ghezzal, Ox kenarda. Tum yeteneksizleri takima doldurup kabiz futbol oynatmak ve skora yatmayi denemek herkesin yapabilecegi sey. Takimin en yetenekli oyuncularini oyundan zevk alacak sekilde butunlugu bozmadan birlikte oynatip oyuncularin zevk alip zevk verecegi, guzel bir futbol ortaya cikarabiliyormusun? Asil antrenorluk bu.

Yonetime tepki gosterdik hakli olarak, ama eninde sonunda cok da fena olmayan bir kadroyla lige girdik. Ama 10 uzerinden 7'lik kadroyla sampiyon olacaksan bazi dis faktorle lehine gelisecek+ antrenorun kadrodan maksimum verim alacak. Bu antrenor 7'lik kadro'dan en fazla 4'-5'lik verim alir, bunu gosterdi bence. Yonetim cuvalladi, antrenor bence cuvalladi ve cuvallayacagini gosterdi. Bakalim taraftar ne yapacak. Yonetim isi bilse skorlara bakmaz, sezonu kurtarmak icin yarin Senol Gunes'i kovar. O karari alacak cesaret, bilgi ve vizyon yonetimde yok, o cepte. Taraftar cesaretli olsa Kayseri macinda 90 dakika oyundan ve skordan bagimsiz Senol Gunes'e de, Ahmet Nur Cebi'ye de cok ciddi bir tepki gosterir. Zorla istifa'ya zorlar. Yaparlar mi? Zannetmiyorum. Ciliz 1-2 tepki olur, sonra gelecek galibiyetle susarlar. Hep boyle oldu, hep boyle olmaya devam edecek. Tepki anca mamalari kesilince verilir, hep boyle olmustur. Yonetim ve antrenor yetersiz. Pazar gunu tepki gostermeyecek taraftar da bence en az onlar kadar suclu ve bu sezonki gelecek basarisizlikta pay sahibi olur.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Can sıkan çok fazla şey var ama Rosier'in eski keskinligine hiç ulaşamayacak temposu ciddi problem 

Çevrimdışı Savaş

Onana...

https://twitter.com/Kasar_Yaza/status/1704969471708807671
Bugünün kuruyla çöpe atılan 121.000.000 TL.
Berghius çözerdin.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Valla transfer konusunda yönetim ne kadar suçluysa hocada bir o suçlu. Amarteyi hem 6 hemde stoper diye aldırdın Onanaya neden verdin. Rebic ve Ox'u oynatmayacaktın neden onay verdin. Zaten sana Onur ve Necip yetiyor. 11 tane de as adam olsa yeterdi. Bir sürü para saçtık etrafa.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Biz biraz da savunma yapmayı bilmeyen savunması çok fazla test edilmeyen bir takımız.avrupada çok üstümüze gelen bir takıma ortasahamız oturmadığından bu şekilde çok sıkıntı yaşamamız normal.rakip beşiktaş biz ise küme düşmemeye oynayan bir anadolu takımı kıvamındaydık.daha ligde 4 gol atabilmiş bir ekipten avrupada çok fazla birşey beklememek gerekir.

Gecen sene seri yaptigimiz donemdede iyi oynamiyorduk, hemen hemen her macta Mert macin oyuncusu seciliyordu ve bizi direkten aliyordu. Ama yavas yavas bu takimin bi cacik oynamadigini herkes gormeye basladi basliyor.

Sezon basindan beri oynanan oyunu herhangi bir yabanci bir teknik direktor altinda gostermis olsaydik, futbol ulemaligi yapan basin mensuplarin o hocalarla dalga gecer gibi sorular sorup Besiktas boyle oynamaz diye ahkam keserdi. Ama iste basimizda buyuk Besiktas'li Senol ve ekibi olunca olaylar farkli gelisiyor.

Çevrimdışı murat

Can sıkan çok fazla şey var ama Rosier'in eski keskinligine hiç ulaşamayacak temposu ciddi problem
rosier sağ bek olarak oynamak zorunda kaldığı her maç sıkıntı yaşar.rosier  kanadı boydan boya kullanabileceği bir oyunda başarılı olur sağ beke hapsolduğunda bundan fazlası olmaz.yani oyuncuda değil oyunda problem var.

Etiketler: