2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 898806 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

bailly maçı yarıda bırakmış diyorlar doğru mu
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

bailly maçı yarıda bırakmış diyorlar doğru mu
yok artık ? Hospital J.K. olacaz bu gidişle

Çevrimiçi Samet Demir

Bizim taraftarın hiç ortası yok. Ya birini aşırı yüceltiyorlar ya da yerin dibine sokuyorlar. En kötüsü de elinde salatalıkla gelene direk tuzlukla koşuyorlar.

Çift anterenman yapılıyor şuan. Ox da bailly de anterenman temposu olmayan adamlar. İkisinde de kas çekmesi olması gayet doğal.

Ben burada Rebic neden oynamıyor diye yaygara koparırken hoca kondisyonuna güvenmiyor zamanı var diyenler hemen ox ve bailly'i kötülemeye başlamış bile. Liv hospital falan.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Bizim taraftarın hiç ortası yok. Ya birini aşırı yüceltiyorlar ya da yerin dibine sokuyorlar. En kötüsü de elinde salatalıkla gelene direk tuzlukla koşuyorlar.

Çift anterenman yapılıyor şuan. Ox da bailly de anterenman temposu olmayan adamlar. İkisinde de kas çekmesi olması gayet doğal.

Ben burada Rebic neden oynamıyor diye yaygara koparırken hoca kondisyonuna güvenmiyor zamanı var diyenler hemen ox ve bailly'i kötülemeye başlamış bile. Liv hospital falan.

Yahu kardeş tam Karakartalsın sen ya Siyah ya Beyaz hiç Grin yok senin
Ne espri den anlıyorsun ne mecazdan neyin kötülemesi kötüleyen kim kötülenen kim
Azıcık kır şu önyargını hayata azıcık bizim gözümüzden bakıver oradaki nükteyi kap😎

Çevrimiçi Samet Demir

Ne espri den anlıyorsun ne mecazdan neyin kötülemesi kötüleyen kim kötülenen kim
Azıcık kır şu önyargını hayata azıcık bizim gözümüzden bakıver oradaki nükteyi kap
Yazdıklarımı iyi oku abi. Kimin grisi yok o zaman anlarsın.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Azıcık kır şu önyargını hayata azıcık bizim gözümüzden bakıver oradaki nükteyi kap😎
sizin gözünüz göz değilki hani çocukların bir oyuncağı vardır düğmesine bastıkça başka bir resim gösterir ha sizin gözde öyle birşey düğmesine bastıkça şenolun başka pozunu gösteriyor 😂

Çevrimiçi Necmi

onları kötüleyenin beşiktaşlı olduğunu sanmıyorum ikiside sağlıklı olduğunda beşiktaşa kaç leval atlatacağını bilen renklilerdir onlar ox beşiktaşın yirmi yıldır özlemle aradığı merkez orta saha bu seviyede orta saha türkiyeye hiç gelmedi çok güçlü olan beşiktaş orta sahasına akıl katacak bailyde herhalde gördüğüm en hızlı stoper tabi başka hızlı stoperlerde vardır ama bunun özelliği hızı kadar tekniğide olması sakatlanmazsa takım ilerdeyken geriyi süpüren stoperi bulduk gibi sakatlanmaz ve futbol oynamak için geldilerse beşiktaşı şampiyon yaparlar

Çevrimdışı Talisca1903

sizin gözünüz göz değilki hani çocukların bir oyuncağı vardır düğmesine bastıkça başka bir resim gösterir ha sizin gözde öyle birşey düğmesine bastıkça şenolun başka pozunu gösteriyor 😂
Kartal sinek avlamaz 🦅🦅
[ Son Düzenleme: 12 Eylül 2023, 14:49:58 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Yazdıklarımı iyi oku abi. Kimin grisi yok o zaman anlarsın.

doğru benimde yok ya siyah ya beyaz

Çevrimdışı uğur07

burada çok konuşulmayan bir konu var. sen her transfer dönemi sisteme uymayan adamlar alıyorsan ya yönetim olarak art niyetlisindir.

ya da senin teknik direktörün seni yanlış yönlendiriyordur veya yonlendiremiyordur.

yönetim dediğin isadami hukukçu falan zengin adamlar. bunların bir futbolcu havuzu yok beyinlerinde. is güçten çok da takip etmiyorlardir. bunlar ya menajer denilen bir profesyonel alacak. ya da hoca bunları yönlendirecek.

hep yönetime suç buluyoruz. ama ya hoca sorulduğunda ben karışmam diyip te her sıkıntıda yönetimi suçlu gösteriyorsa. bu ihtimali de düşünmek lazım. adamlar eger bilinçli olarak yanlış oyuncu almiyorlarsa.

bu arada Beşiktaş'ın başında karadenizli istemiyorum.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat

burada çok konuşulmayan bir konu var. sen her transfer dönemi sisteme uymayan adamlar alıyorsan ya yönetim olarak art niyetlisindir.

ya da senin teknik direktörün seni yanlış yönlendiriyordur veya yonlendiremiyordur.

yönetim dediğin isadami hukukçu falan zengin adamlar. bunların bir futbolcu havuzu yok beyinlerinde. is güçten çok da takip etmiyorlardir. bunlar ya menajer denilen bir profesyonel alacak. ya da hoca bunları yönlendirecek.

hep yönetime suç buluyoruz. ama ya hoca sorulduğunda ben karışmam diyip te her sıkıntıda yönetimi suçlu gösteriyorsa. bu ihtimali de düşünmek lazım. adamlar eger bilinçli olarak yanlış oyuncu almiyorlarsa.

karadenizli çok geniş bir tabir olmuş onu trabzonlu ve hatta trabzonsporlu olarak değiştirirsek daha doğru olur.

Çevrimiçi Necmi

karadenizde bu ülkenin bir parçası her karadenizlininde senin kadar beşiktaşlı olma hakkı var

Çevrimiçi Necmi

karadenizli çok geniş bir tabir olmuş onu trabzonlu ve hatta trabzonsporlu olarak değiştirirsek daha doğru olur.
neden trabzonlu olup gerçek beşiktaşlı olamazmı

Çevrimdışı murat

neden trabzonlu olup gerçek beşiktaşlı olamazmı
bazılarında memleketçilik takımın önüne geçebiliyor.

Çevrimiçi Necmi

bazılarında memleketçilik takımın önüne geçebiliyor.
bazıları için genelleme yapılırsa burda trabzonlu olan birçok beşiktaş taraftarı alınır beşiktaş her yerde taraftarı olan büyük bir kulüp

Çevrimdışı Sefa Kara

Raşitsa 5.25 milyon €
Onana 4.04 milyon €
Bahtiyar 4.5 milyon €

Bu paralara kimler alınırdı ?

Çevrimdışı Talisca1903

Raşitsa 5.25 milyon €
Onana 4.04 milyon €
Bahtiyar 4.5 milyon €

Bu paralara kimler alınırdı ?
Taliscaya ver gitsin işte daha Rebic ve Öz da var kötü adamlar mı hayır ama adamların maç oynamışlığı yok geçen sene

Çevrimdışı Ravenman

Bahtiyar ve Rashica tam 10 milyon euroluk kazık.

Rebiç, Onana ve Semihi hoca kafasında bitirmiş.

Bu 3 elemen ya devre arası ya sezon sonu gidecekler.

Rosier'de kendisine dikkat etsin onun yerine Onur'u monte etmek istiyor hoca.

Çevrimdışı Ravenman

Şaka maka bi yana bu Bailey dünya klası bir stoper.

İyiki Ramos'u değil bunu almışız.

Maşallah nazar değmesin.

Çevrimiçi Samet Ç

Benim Bodo'da rotasyon oyuncusuyken yazdığım Boniface önce Belçika yaptı bir sene sonra 20 milyona Leverkusen yaptı bu senede 7 maç 8 gol 3 asist son vuruşlardaki yüzdesini biraz daha arttırabilirse minumum 50-60 milyona Epl yapar bizde Muleka'ya Kasımpaşa'da bir sezon iyi geçirip kontradan gol attı diye 3.5 milyon verelim.

Çevrimiçi Samet Demir

Benim Bodo'da rotasyon oyuncusuyken yazdığım Boniface önce Belçika yaptı bir sene sonra 20 milyona Leverkusen yaptı bu senede 7 maç 8 gol 3 asist son vuruşlardaki yüzdesini biraz daha arttırabilirse minumum 50-60 milyona Epl yapar bizde Muleka'ya Kasımpaşa'da bir sezon iyi geçirip kontradan gol attı diye 3.5 milyon verelim.
Seni gidi fmci seni :)

Çevrimdışı Sefa Kara

Beşiktaş formasını haketmeyen o kadar çok oyuncu var ki Beşiktaşta tek tek isim vermicem transfer sezonunda değiliz ama sezon sonu kadro sil baştan yeniden kurulmalı.

Yeni başkan,yeni hoca yapılanma tekrardan anka kusu misali küllerimizden yeniden doğmamız gerekiyor.Yeni başkan çok güçlü olmalı hakemler hakkımızı kolay kolay yiyememeli.

Çevrimiçi gokhans

Beşiktaş formasını haketmeyen o kadar çok oyuncu var ki Beşiktaşta tek tek isim vermicem transfer sezonunda değiliz ama sezon sonu kadro sil baştan yeniden kurulmalı.

Yeni başkan,yeni hoca yapılanma tekrardan anka kusu misali küllerimizden yeniden doğmamız gerekiyor.Yeni başkan çok güçlü olmalı hakemler hakkımızı kolay kolay yiyememeli.
+1903
Ayrıca bir konuya değineceğim. Hiç bir spor medyasında hatta bu forumda bile dillendirilmedi. Adana maçında niang necip'i arkadan iki eli ile şiddetli itip düşürdü. Fifa oyun kuralları gereği bunun karşılığı sarı kart. Aynısını ilerleyen dakikalarda yine yaptı, necip hatta düşerken başka oyuncunun dizine geldi kafası. Baya sakatlamaya yönelik bir hareket ve ikincisi direk kırmızı bile olabilirdi. Ama bu durumda ne takımdan bir tepki, itiraz oldu, ne basından beşiktaş yazarları dillendirdi, forumda biz bile umursamadık, belkide başarısızlığa alıştırılıyoruz ve hakediyoruzdur. Ya o pozisyon renklilerden bir oyuncuya yapılsa banko rakibe kart verilirdide,  hem spor programlarında linç olurdu hem taraftar ayağa kalkardı 1 hafta konuşulurdu. Bizim camianın yönetimden hocaya oyuncudan taraftara ruhu çekilmiş..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kartalizma190399

Kim mesela? Cok merak ettim. Besiktas formasini hak etmek demek ilk 11'in vazgecilmezi olmak demek degil. Kadro 25 kisiden olusuyor sonucta. 25 kisilik kadro kuracagiz ve biz M. City degiliz. Butcemiz de belli. Bu kadro'dan kimin gitmeli, hangi parayla kim gelmeli?
Oyuncularin kontrati var cogunun. Gondermek bir dert, yenilerinin hepsini almak ayri bir dert. Sil bastan yazmak kolay.

Çevrimdışı Sefa Kara

Kim mesela? Cok merak ettim. Besiktas formasini hak etmek demek ilk 11'in vazgecilmezi olmak demek degil. Kadro 25 kisiden olusuyor sonucta. 25 kisilik kadro kuracagiz ve biz M. City degiliz. Butcemiz de belli. Bu kadro'dan kimin gitmeli, hangi parayla kim gelmeli?
Oyuncularin kontrati var cogunun. Gondermek bir dert, yenilerinin hepsini almak ayri bir dert. Sil bastan yazmak kolay.

Şimdi konuşmanın bir anlamı yok sezon devam ediyor sene sonu konuşulur.

İyi futbol iyi oyuncularla oynanır burası Beşiktaş ne oyuncu yetiştirme yurdu ne kronik sakatları tekrar futbolu kazandırma merkezi.Gidip takımında iyi oynayan oynamasıda yetmez iyi oyanayan adamı alıp gelip sezon başı kampına ligin 4.maçına değil kampa yetiştireceksin.

Yeter burası Beşiktaş herkes kendine gelsin.

Etiketler: