2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 898743 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Onu boşver 2 sene önceydi sanırım Salih Özcanın sözleşmesi bitmişti, bizimle adı çıkmıştı falan. Fmciler isterken futbolu çok iyi bilen taraftarımız istemeyip sosyal medyada yaygara koparmıştı. Dün İsmaille beraber hırvat orta sahasına top göstermediler.

Örneğin Can bozdoğan da geldi 2 günde tü kaka yaptıp gönderdik adamı, Semih uzaktan 1 tane şut çekti diye demediğimizi bırakmadık çocuğa. Bizim taraftar genç oyuncu oynatılsın ister fakat oynayana sabır göstermez.

Ayrıca şöyle bir gerçekte var biz genç oyuncu yetiştirme yuvası değiliz fakat planlı bir şekilde geçiş yapmamız lazım. Veteran yıldız oyuncu işinide en yakın zamanda bırakmamız gerekli.

Yazın Talisca muhabbeti geçince onu dahi istemedim ben. 1 Talisca maliyetine ki ortalama 45 milyon çok güzel takım kurulur. Yeterki işi ve futbolu bilen insanlar süreci ve transferleri yönetsinç

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kimse genç oyuncu düşmanı değil sırf genç ve alt yapı diye futbolcu bile olmayan çocukların beşiktaşa yakıştırılması sorun bu zihniyet yüzünden üç yıl ersine katlandık ve katlanmaya devam ediyoruz bek vasfı taşımayan rıdvanı yere göğe sığdıramayanlara tepki bu genç kalecimi istiyorsun ersinle uğraşma yerine gidip kayserideki o çocuğu alacaktın taliscamı istiyorsun gidip 17 yaşındayken 7 m bonservis ödeyip alacaktın ben genç oyuncuya karşı değilim bize yeteneksiz çocukları dünya yıldızımış gibi göstermelerine karşıyım çocukta yetenek vardır sabredersin ama yeteneksiz birine ne sabrı göstereceksin ersine sabır göstersen ne olacak bul birtane sergen sabır gösterelim senden gittiğinde üçüncü lig takımında bile forma bulamayan çocuğa beşiktaşta sabır gösterilmesini istiyor bazı arkadaşlar alt yapıdan yüzlerce oyuncu çıktı peki bunu nasıl gönderdik diye pişman olduğunuz tek oyuncu varmı bizden gittikten sonra kendini göstermiş iyi bile demeyeceğim vasatın üstüne çıkabilmiş oyuncu varmı ama sorun çocuklarda değil yetenekli olanları var ama bizde bunu öğüten bir alt yapı anlayışı var fener eksik kaldı diye takımından oyuncu çıkarıp durumu eşitleyen zihniyetten winner oyuncu yetiştirmesini bekleyemezsin biz kazanma hırsı olan oyuncu yetiştirmiyoruz topluma iyi insan yetiştiriyoruz geliyor a takıma genç forma için yırtınması lazım ama seksenlik dede gibi sahada semih dediğiniz çocuğun sahada pire gibi olması lazım kaç maç oynadı ama sadece iki egoistliği akılda kaldı ben maça baktığımda dinamikliğinden genç oyuncuyu farketmeliyim işde o zaman her hatayı yapma lüksü olur
Beşiktaş gibi takımda forma verilmez alınır

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hala şunu transfer edeceğiz, bu yıldızı getireceğiz, bütçemiz astronomik olacak haberleri çıkmadı mı? ANÇ maçtan memnunmuş haberi çıktığına göre yakında bunlar da çıkar. Devre arası temizlik beni daha çok mutlu eder.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ANÇ den kurtulsak, Hasan Arat gelse, şu listeden iyi bir isim çekse

https://www.transfermarkt.com.tr/trainer/verfuegbaretrainer/statistik

Glassner, Marsch, Hasenhüttl, Flick

Hepsi çok iyi ama asıl ne yapmak istediğimiz önemli

Çevrimiçi Samet Ç

Elimizdeki kadronun %90'ı ile seneye yolları ayırmamız lazım.

Çevrimiçi Akil Emre

Göz göre göre bu hale düşmemizi sindiremiyorum, zaten 4 yıldır inanılmaz kötü yönetiliyoruz, aklı selim herkes problemin farkında ama yönetim koltuğu bırakmamak için hala gs maçının sonucunu bekledi. Adam gibi yönetim ve futbol aklı beklemek bu kadar zor olmamalı.

Çevrimdışı Sefa Kara

işte bütün mesele bu nasıl yapacağız ?

Çevrimiçi Samet Demir

Bizi sözleşme süresi uzunluğu konusunda zorlayacak adamlar Onana, Amartey ve belki Bahtiyar.

Oyuncudan anlayan işi bilen bir yapı oluşturulsun her türlü kadro düzenltilir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alırken onun için herkes kızıyordu. Gıren kazık büyük. Bunu mevcut yönetim gidince daha iyi anlayacak herkes.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sefa Kara

Bizi sözleşme süresi uzunluğu konusunda zorlayacak adamlar Onana, Amartey ve belki Bahtiyar.

Oyuncudan anlayan işi bilen bir yapı oluşturulsun her türlü kadro düzenltilir.

Diğer oyunculardan memnun muyuz ? Tek tek isim yazmaya gerek yok Beşiktaş kalibresinde olmayan çok fazla oyuncu var çok zor bir transfer dönemi geçireceğiz.

Çevrimdışı Sefa Kara

Alırken onun için herkes kızıyordu. Gıren kazık büyük. Bunu mevcut yönetim gidince daha iyi anlayacak herkes.

sene sonu çok zor bir transfer dönemi olacak.

Çevrimiçi Samet Demir

Diğer oyunculardan memnun muyuz ? Tek tek isim yazmaya gerek yok Beşiktaş kalibresinde olmayan çok fazla oyuncu var çok zor bir transfer dönemi geçireceğiz.
Şuan mevcut 11 deki oyuncuları rotasyon olarak düşünüp 11 oynayacak daha iyilerini aldığımızı düşünürsek? Biz farazi konuşuyoruz şuan yapılacak en önemli şey çok güçlü bir yönetim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir seçim tarihi açıklamışlar devre arası transfer dönemi çöp olmuş.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Adamlar giderken de bir kazık atmasınlar mı şimdi

Çevrimdışı Sefa Kara

transfer yapmasın yeni gelen yönetim başarılı olmasın diye ben böyle düşmanlık görmedim.

Çevrimdışı Sefa Kara

Şuan mevcut 11 deki oyuncuları rotasyon olarak düşünüp 11 oynayacak daha iyilerini aldığımızı düşünürsek? Biz farazi konuşuyoruz şuan yapılacak en önemli şey çok güçlü bir yönetim.

yedek bile olamayacak kadar kötü oyuncular var neyse yeni başkan gelsin sezon sonu tekrar bol bol konuşucak zamanımız olacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adamlar giderken de bir kazık atmasınlar mı şimdi
Demirören ile yan yana anacağım kendilerinden kurtulabilirsek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

bence gayet iyi yapmışlar bu seneyi kaybettik zaten transfer neden yapalım harcanacak her kuruş sezon sonu transfer kalitesini düşürür şimdi yapılacak tek şey takıma iyi bir hoca bulmak ve eldeki oyuncularla yarım dönem geçirmesini sağlamak herkesin hesaplamadığı şey bu oyuncuların şenol gibi biriyle sezona girmiş olması hiç biri kalitesiz değil kalitesizlik başka yerdeydi birde düzgün sistemi olan oyuncu çalıştırmayı bilen bir hocayla görelim takımı sezondan bir beklentinizmi var avrupa için tek seçenek kupayı almak yoksa bunlar gidene kadar ilk dörtten zaten uzaklaşırız yeni gelecek ekibe imkansız misyonlar yüklemeyelim

Çevrimdışı murat

1 sene lucescu getirsek eldeki oyuncular çöp mü değil mi anlarız.bir şekilde oyuncuların iyi özelliklerinden faydalanmayı biliyor ve oyuncu grubuna göre bir sistem belirliyor.beklemediğimiz oyunculardan birşeyler çıkarabilir.kadro d ao kadar kötü değil ayrıca.iyi bşr yükleme ve bir kaç kreatif oyuncuyla iş çözülebilir ve tabi en önemlisi maaşlar zamanında ödenmeli😜

Çevrimiçi Necmi

1 sene lucescu getirsek eldeki oyuncular çöp mü değil mi anlarız.bir şekilde oyuncuların iyi özelliklerinden faydalanmayı biliyor ve oyuncu grubuna göre bir sistem belirliyor.beklemediğimiz oyunculardan birşeyler çıkarabilir.kadro d ao kadar kötü değil ayrıca.iyi bşr yükleme ve bir kaç kreatif oyuncuyla iş çözülebilir ve tabi en önemlisi maaşlar zamanında ödenmeli😜
luce kievi bırakıp gelmez

Çevrimdışı murat

luce kievi bırakıp gelmez
geçiş için mantıklı gibi duruyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bence gayet iyi yapmışlar bu seneyi kaybettik zaten transfer neden yapalım harcanacak her kuruş sezon sonu transfer kalitesini düşürür şimdi yapılacak tek şey takıma iyi bir hoca bulmak ve eldeki oyuncularla yarım dönem geçirmesini sağlamak herkesin hesaplamadığı şey bu oyuncuların şenol gibi biriyle sezona girmiş olması hiç biri kalitesiz değil kalitesizlik başka yerdeydi birde düzgün sistemi olan oyuncu çalıştırmayı bilen bir hocayla görelim takımı sezondan bir beklentinizmi var avrupa için tek seçenek kupayı almak yoksa bunlar gidene kadar ilk dörtten zaten uzaklaşırız yeni gelecek ekibe imkansız misyonlar yüklemeyelim
İyi hoş mantıklı da Afrika Kupası ve hücumcu eksikliğimizi unutuyorsun. Birden orta sıralara demir atarız. Bizim Avrupa potasından çıkmamamız lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

İyi hoş mantıklı da Afrika Kupası ve hücumcu eksikliğimizi unutuyorsun. Birden orta sıralara demir atarız. Bizim Avrupa potasından çıkmamamız lazım.
Adamların yaptığı herşey, aldığı her karar aleyhimize oluyor. Süreci bukadar uzatmak resmen zarar ben bu ekibi 2 ay daha görmek istemiyorum.

Çevrimdışı sozkul

Bende benzer düşünüyorum, kadromuz rakiplerden daha geride bence ama kesinlikle o kadar kötü değil.
Göze hoş gelen bir futbol oynayacak kadro yok, biraz fazla asker  var ama çok daha  fazla puan toplayacak bir kadroydu bu.
Şenol hoca'nın bu yıl nasıl bir futbol oynattığını anlamadım ben.

Çevrimiçi NioHH

ANÇ den kurtulsak, Hasan Arat gelse, şu listeden iyi bir isim çekse

https://www.transfermarkt.com.tr/trainer/verfuegbaretrainer/statistik

Glassner, Marsch, Hasenhüttl, Flick

Hepsi çok iyi ama asıl ne yapmak istediğimiz önemli

Çok sağlam Hocalar Çar ortada. Ama ANÇ yi düşününce Burak kalır

Çevrimiçi Necmi

Bende benzer düşünüyorum, kadromuz rakiplerden daha geride bence ama kesinlikle o kadar kötü değil.
Göze hoş gelen bir futbol oynayacak kadro yok, biraz fazla asker  var ama çok daha  fazla puan toplayacak bir kadroydu bu.
Şenol hoca'nın bu yıl nasıl bir futbol oynattığını anlamadım ben.
biz bunu yıllardır söylüyoruz şenolun oynattığı bir oyun yok çalıştırdığı bir takımda yok elinde süper yetenekli oyuncular varsa başarı geliyor yürüyerek dört yıl quaresmanın her maç kırk ortadını izledik bir kaçı isabetli olunca gol atıp maç kazanıyorduk yada talisca jenerik gol atıyordu bunları kaybedince son senesinde çöktü takım çoğu maç 90 km bile koşmuyordu bu sene hazır takım gelmedi yönetim sayesinde antrenmansız sakatlıktan çıkmış oyuncu aldılar hazır olmayan oyuncu yeteneklide değilse sonuç bu oluyor sahada atmış dakika yürüyen atmışdan sonra yürüyemeyen bir takım vardı biraz hoca olsa cenk o haliyle forma alamazdı abu iyice geriye gitti amir geri gitti gedson koştu oda sakatlandı antrenman yapmayınca böyle oluyor şenol gidince neden apar topar kondüsyoner aramaya kalktılar madem biliyorlardı neden daha önce müdahale edilmedi şampiyonluğun gitmesi beklendi takımın hali eleme maçlarında belliydi geçen seneyide şenol yüzünden kaybettik bu seneyide bazı arkadaşlar valeriana suçu atıp herşeyi düzelteceklerini sandılar iki maçta burakla bile daha iyi oynuyor takım işde şenolun hocalığının seviyesi bu

Etiketler: