Hocanın olayı puan değil oyun ve geleceğe dair gelişecek bir oyun olmaması bu ligde üç maç kazanan yukarı üç maç kaybeden düşme hattına gidiyor hoca büyük maçlari kaldıramıyor Alanya İstanbul gibi takımlarada cepten puanlar verdi ve muhtemelen bu böyle devam edecek kadikoyden Adana'dan TOKİ'den hatta Başakşehirden puan alamayıp ıvır zıvır anadolu takımlarına güzellik yapıp puan bırakacağız ve çok rakipli çetin geçecek sezonda tek kulvarda olmamıza rağmen ipi gogusleyemeyecegiz.
Luce ve Şenol Güneş bu kadroyu rahat rahat şampiyon yapar adam alt yapı oyuncularıyla feneri eledi bu kadroyla oyun dersi verir jesusun tüm karizmasını bitirir pisikolojisini bozar Şenol Güneşte öyle. Hocanın artıları var ama bu ligde bizi şampiyonluğa ulaştıracak cesareti özgüveni birikimi yok tamam bu puanda hoca gönderilmez biraz ayıp olacak ama yarıştan koptuktan sonrada göndermenin bir anlamı yok.
adam diyor ki ben geçiş futboluna inanıyorum, amacım topu hızlı şekilde ileriye taşımak, 343 ustalık alanım çünkü +1 savunmacı topu pasla çıkarırken bana avantaj sağlıyor, 5 stoper isteyen adamı gidip biri necip 3.5 stoperle sezona başlatıp 4'lü savunmaya dönmek zorunda bırakıyorsun. sezon başlamış kaç hafta geçmiş son gün lütfedip stoper transfer ediyorsun, hadi dön üçlüye ne yaparsan yap diyorsun bu sefer de iki stoperin sakat, adam hapsoldu 4'lüden çıkamıyor. 4'lüyle geçiş oynanmaz mı? oynanır ama yerli kontenjanını (
...) doldurmuşsun, adam haftalar boyu necip'le sahaya çıkmak zorunda kalıyor, ee neymiş? beşiktaş pas yapıp çıkacakmış, ayağa oynayacakmış bilmemneymiş. adam da bu saçmalıklara düşmedi, baktı necip, josef, ersin takozlarıyla önde basan madara edecek, topu nasıl en hızlı şekilde nasıl ileri taşıyabilirim, bu sefer başladı uzun vurdurmaya, bu da takımda alışkanlık haline geldi haliyle, şimdi de diyorlar ki beşiktaş neden futbol oynamıyor.
bu ülkenin en büyük hastalığı bu, hoca getirirler kadro vermezler, kadro kurarlar başına hoca getiremezler. adam diyor ki ben lazanya yapacağım, adama tam mevsimi deyip palamut alıyorlar 3 kilo al bundan lazanya yap, sonra da şef suçlu. neden kimse alışverişi yapanı sorgulamıyor da şefi sorguluyor?