Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 591550 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı goktasoktay

Bakalım Erman, ben dediğim gibi umutluyum.

Çevrimdışı worns

umarım haberler doğrudur, ben adaylar arasından bruno'ya daha sıcaktım, tartışmaları, insanların aldığı pozisyonları okuyunca sıkı brunocu oldum. :)

şu an takıma futbola dair fikri olan biri gerekiyor, kısa vadeli gazla, oldschool yöntemlerle sorunları çözülebilecek bir aşamada değiliz. takımın geniş bir yapılanmaya gideceği dönemi herhangi bir taktik yapı inşa edemeyeceği açık olan ve kadro planlamasınında da sorumluluk almayacak şenol güneş'le geçirmekten zaten uzak durmalıydık.

takımın ciddi pozisyon alma, yerleşim sorunları var. tek tip bir savunma modelimiz vardı, çöktüğünden beri sahada amatör takım gibi duruyoruz. bunları klasik yarışmacı yerli antrenör tipolojisinin giderebileceğini düşünmüyorum. bruno'nun küçümsenen üç kuruşluk estoril'i bizden çok çok daha takım gibi duruyor sahada, araştırdığımda gördüğüm bu.

zaten düzey tartışması bence anlamsız. hala kendi gerçekliğimizin farkında olmadığımızı düşünüyorum. portekiz buranın çoook önünde bir futbol ülkesi. rio ave ikinci ligde şu an, ismi tanıdık geldi mi? sporting'e karşı geçişlerde bir hayli komik duruma düşüşümüzün üstünden çok bir zaman da geçmedi. 1 milyon euroluk adamı olmayan estoril'le çok daha iyi mücadele etmişler sporting'le de benfica'yla da braga'yla da. henüz yeterli deneyimi yok ama potansiyelini gösterebilecek bir seviyede çalışmış bu arkadaş. ayrıca altyapı ve yardımcılık görevlerinde de çeşitli yerler görmüş, geçirmiş. benfica'dan çıkmış.

portekiz'in bir menajer ekolü var. hatta giderek daha da baskın hale geliyorlar, başarılı örnekleri çok fazla. büyük liglerde de hayli görünür hocaları var, son 10-15 yılda sürekli hoca ithal ediyorlar kendi liglerinde de hep kaliteli isimler parladı durdu. işte biri de ruben amorim. ceyhun kazancı'nın ruben amorim'den hoca tavsiyesi istediğini ve pinheiro'yu onun söylediğini yazan bir haber okumuştum. kazancı'yı da etik açıdan sorgulamışlardı. halbuki durum belliydi sporting maçlarında da. belki inisiyatif alabilse, yetkisi olsa o gün hoca değişikliği gerçekleştirirdi, iyi de yapardı. haber doğruysa ben ısındım kazancı'ya iyi yapmış, doğru adama sormuş, helal olsun.

menajer işinden işkillenmedim ben. evet portekizlilerin çokça menajerlik ağı da vardır. hatta bundan bahsetmek de bence artık biraz klişe kaldı. bütün portekiz geistufe değil. bir sürü farklı menajerlik ağı, grubu da var zaten. bruno böyle menajer parlatması bir tipe benzemiyor. şu polonya'nın hocası paulo sousa gelse daha çok huylanırdım. hatta ne bileyim eski benfica, arabistan, rusya görmüş rui vitoria (ki iyi hocaydı aslında), hatta villas boas filan gibi tipler gelse de daha çok menajer işi denilirdi. ama bruno'da pek böyle bir görüntü yok. adam tamamen emeğiyle kendini görünür hale getirmiş, hatta çok görünür filan da değil. iyi araştırmayla erişebilecek konumda. belki böyle olmuştur belki hakikaten ruben amorim önermiştir bilemiyorum.

eğer alternatifler slavia prag'ın hocası, sinisa mihajlovic, ne bileyim kızılyıldızdaki stankovic, spalletti, fonseca, hatta ne bileyim f.inzaghi, herrlich filan bile olsaydı uzun uzun tartışabilirdik. bruno öyle muhteşem falan da değil. ama artık bizim şu şenol güneş, rıza çalımbay vs bir tiple kaybedecek zamanımız yok. bunların arasından bruno gelirse sevinmeliyiz bence.

[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2021, 23:58:52 worns ]

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bende bruno uzmanı değilim ama disiplin,yenilik- sistem vs klasik sözlerle uzatmayacağım ama o modeli seven birisiyim. Sergen dahil hiç birisi bunu kapsıyamıyordu. En azından isimden ziyade böyle bir sistem düzenine geçecek olmamız beni heyecanlandırıyor.

Az çok kendisini araştırdım bugün fazla bir bilgi yok ama biraz Abdullah Avcı'lık var adamda ve bu kadar karşı olunmasından dolayı mutlu bir evlilik olmayacağı düşüncesindeyim. Bolca şansa ihtiyacı var kendisinin. Galibiyet aldıkça arkasındaki taraftarda yükselir.

Şaka gibi olacak ama Beşiktaş'ın geleceği bu. Bakın bu adam demiyorum ama bir sistem bir düzen Beşiktaş'ın geleceği. Şuanda da tutması için de tek gereken şey Galibiyet ve biraz da şans. Ne diyeyim Allah yardımcımız olsun.Bir düzene bir sisteme adım attığımız anda şu hayalini kurduğumuz "ard arda şampiyonluklar" moduna gireriz. 15 oyuncu sözleşmesinin bittiği senede işi profesyonellere bırakmakta beni heyecanlandırmıyor değil. Kıçı kırık bir ligteyiz birazcık adam akıllı bir transferlerle ligi çok rahat domine edebiliriz.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

daha gelmeden böylesine cephe alınan bir teknik direktörü hayatımızda ilk defa görüyoruz. Bizi umutlandıran şeylerden biri de aslında bu :).
Tigana'da da olmustu böyle tepkiler
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

Tigana'da da olmustu böyle tepkiler

O zaman sosyal medya kullanımı bu kadar yaygın değildi. Siz de biraz buyurmaz mıydınız?

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Necmi

Bana da öyle geliyor fakat made in china algısı var. Üretim yeri kalitesiz olunca mal istediği kadar kaliteli dursun. Umarım boşuna evham yapıyorumdur.
çin malı kalitesiz değildir ne istersen onu üretir kalitesiz olan siparişi veren firmadır çin firmasına mersedes istiyorum dersen mersedes üretir ama mersedes gibi görünsün ama içi tofaş olsun dersen onuda üretir avrupa malı dediğimiz ve aldığımız mallarda çin üretimi avrupada doğru dürüst üretim kalmadıki çin dünyanın sanayi alt yapısı oldu bütün batılı firmalara üretim yapıyor sen burun kıvırıyorsun 😂 günlük hayatında kullandığın şeylerin büyük çoğunluğu çinde üretiliyor sende markaya bakıp kamyon dokusu para ödeyip satın alıyorsun

Çevrimdışı Erman1903

Anlamadim ..

Pinheiro'ya genel bir yaklaşım vay ya herkes vuruyor, insanın canı çekebilir onun için demiştim :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Pinheiro'nun maaşını beğenmiyorsunuz. Şenol Güneş için konuşulan sözleşme daha kötü.

Şenol Güneş için 3 yıllık sözleşme ve yıllık 40 Milyon TL üzerinden pazarlık yapılıyor. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Pinheiro'nun maaşını beğenmiyorsunuz. Şenol Güneş için konuşulan sözleşme daha kötü.

Şenol Güneş için 3 yıllık sözleşme ve yıllık 40 Milyon TL üzerinden pazarlık yapılıyor. (via. Metin Sönmez)
Şenol hocayı severim ama 3 yılda toplam 120 milyon hocaya bağlayana kadar brunoya veririm her sene 3 4 tane Portekiz altyapısından oyuncu getirsin. Adamın bonservisle transfer yapmışlığı yok ligde 5. olacak oyunu bulabilmiş. Bizim ihtiyacımız olan da bu ligde şampiyonluğa oynayabilecek, en uygun fiyatlı oyunculardan doğru bir oyun planı kurup, araya sezonda 1 tane genç oyuncuyu kadronun parçası yapsak kafi. İnşallah başarılı olur.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bir saniye bu bilgi teyitli ise bu işin olması pek içime sinmez. Bruno 6 katına çalışcaksa bu işte bir iş var derim. Kimse kusura bakmasın

6 kat nedir allah aşkına ?

Bunu nereden okudun ?
Murat özen fatih doğan Sercan fln herkes yazdı.

Çevrimdışı caner.eryigit

600'e anlaşıldığına da inanmıyorum.

Bu yönetimin klâsik taktiği, tepki olmasın diye başta maaşlar olduğundan düşük sızdırılıyor.

Yıllık 900 bin Euro çıkarsa, şaşırma yani.
Futboldan soğudum yemin ediyorum bu sezon nereden nereye twitter dan kulüp yönetiyorlar şaka gibi

Çevrimdışı tuncaboylu

Bayılıyorum bu yönetim taktiğine, hiç değişmiyor.

Çok para isteyen Hulk yerine az para isteyen (!) Cenk'i getirmişlerdi, 6 ay için sadece 1 milyon Euro'cuk vererek hem de.

Hulk 1 senede 67 maça çıkıp 49 gole katkı verirken, Cenk malum.

Şimdi de Şenol 40 milyon lira istiyor, Bruno 600 bin Euro'cuk. Şu anda 10 milyon lirayı geçti 600 bin Euro, seneye belki 20 milyon lira olacak.

Ayrıca İmza atıldığında o 900 bin Euro'nun 1.5 değil 1 senelik maaş olduğunu söyleyeceklerine de eminim.
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2021, 10:51:02 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Samet Demir

Bayılıyorum bu yönetim taktiğine, hiç değişmiyor.

Çok para isteyen Hulk yerine az para isteyen (!) Cenk'in getirmişlerdi, 6 ay için sadece 1 milyon Euro'cuk vererek hem de.

Şenol 40 milyon lira istiyor, Bruno 600 bin Euro'cuk. Şu anda 10 milyon lirayı geçti 600 bin Euro, seneye belki 20 milyon lira olacak.

Ayrıca İmza atıldığında o 900 bin Euro'nun 1.5 değil 1 senelik maaş olduğunu söyleyeceklerine de eminim.

Cenk ve hulk mukayesesini şuan yapabiliriz. Fakat pinheiro ile şenolu yapamayız. En erken önümüzdeki yaz olur. Şenol güneşin ne yapacağını ne vereceğini herkes tahmin edebiliyor fakat diğer hocayı bilmiyoruz. Ne gibi planlama yapıldı adam ne amaçla geldi bilmiyoruz. Sadece yönetimin önceki davranışlarından ne olabileceğini ön görüyoruz. Umarım bu ön görü gerçekleşmez. Adam belli bir yapılanma amacı ile gelmiş olsun. Tahminim yönetim de bu görüşte. Zaten bu sene bizim adımıza lig bitti. Bu hocayı 6 ay deneyecekler olmadı yazın Şenol hocayı takımın başına geçirirler.

İnşallah yönetim sizin gibi düşünenleri yanıltır. ( Bende sizin gibi düşünüyorum fakat az da olsa bir umudum var.)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Cenk ve hulk mukayesesini şuan yapabiliriz. Fakat pinheiro ile şenolu yapamayız. En erken önümüzdeki yaz olur. Şenol güneşin ne yapacağını ne vereceğini herkes tahmin edebiliyor fakat diğer hocayı bilmiyoruz. Ne gibi planlama yapıldı adam ne amaçla geldi bilmiyoruz. Sadece yönetimin önceki davranışlarından ne olabileceğini ön görüyoruz. Umarım bu ön görü gerçekleşmez. Adam belli bir yapılanma amacı ile gelmiş olsun. Tahminim yönetim de bu görüşte. Zaten bu sene bizim adımıza lig bitti. Bu hocayı 6 ay deneyecekler olmadı yazın Şenol hocayı takımın başına geçirirler.

İnşallah yönetim sizin gibi düşünenleri yanıltır. ( Bende sizin gibi düşünüyorum fakat az da olsa bir umudum var.)

Adam bir de 5 yardımcısı ile gelecek.

Her biri 200 bin Euro'cuk alsa, 1 milyon Euro'cuk eder. Kendi de 900 bin Euro'cuk alınca, toplam 2 milyon Euro'cuk eder.

Güncel kurla 35 milyon lira.

Çevrimdışı mrred

Yıllık 40 sa çok . 3 yıllık 40 ise yine çok her türlü çok :D

1.5 yıllığına 15 e gelsin başlasın
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

yuh oğlu yuh

milli takımdaki polemiklerden bir tanesiydi, yüksek ihtimalle bizim de başımızı ağrıtırdı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Her biri 200 bin Euro'cuk alsa, 1 milyon Euro'cuk eder. Kendi de 900 bin Euro'cuk alınca, toplam 2 milyon Euro'cuk eder.

Şenol hoca 40milyon istemiş. Onun da 6 tane yardımcısı olsa onlarda 3er milyon istese ettimi sana da 58milyon TL. :)

Bu adam 100bin alıyormuş 600bin vermişiz bunu eleştiriyorsunuz....

Şenol hoca 40milyon TL istemiş. Bunu da eleştiriyorsunuz...

Yahu kim geçecek takımın başına. Öneriniz kim? Bunu yazsanız da bizde bilsek.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

O parayı bütün ekibe veriyorsun zaten, kendileri aralarında bölüşüyorlar. Bütün hocalar kendi ekiplerine kendi öder. Pireyi deve yapmak için bu kadar uğraşmaya gerek yok.
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2021, 14:10:42 sefaköykartali ]

Çevrimdışı tuncaboylu

O parayı bütün ekibe veriyorsun zaten, kendileri aralarında bölüşüyorlar. Bütün hocalar kendi ekiplerine kendi öder. Pireyi deve yapmak için bu kadar uğraşmaya gerek yok.
Adamın Estoril'deki yıllık maaşı 100 bin Euro diyorlar. O da brüttür, net 70'e gelir.

6 kişi senelik 70 bin Euro'yu mu paylaşıyordu?

Çevrimdışı tuncaboylu

Şenol hoca 40milyon istemiş. Onun da 6 tane yardımcısı olsa onlarda 3er milyon istese ettimi sana da 58milyon TL. :)

Bu adam 100bin alıyormuş 600bin vermişiz bunu eleştiriyorsunuz....

Şenol hoca 40milyon TL istemiş. Bunu da eleştiriyorsunuz...

Yahu kim geçecek takımın başına. Öneriniz kim? Bunu yazsanız da bizde bilsek.

Önerdim, ama dinleyen yok.

Okan Buruk geçsin işte.

Adam Akhisar'la Türkiye kupası kazandı, Başakşehir ile şampiyon oldu.

Yaşı genç, futbolcuyken çok zeki ve çalışkan bir adamdı.

Dikiş tutturursa, alır götürür.

Çevrimdışı ardiles

Hayaller/ Sistemi yeniden yapılandırma
Gerçekler / Borçları yeniden yapılandırma

Çevrimdışı ardiles

Hayaller / Kadro mühendisliği
Gerçekler / Kadro montajcılığı

Çevrimdışı ardiles

En yüksek sertifika olan eufa pro lisans sahibi teknik direktör Önder Karaveli işini yapıyor, karışmayın.

Beşiktaşın futbol aklına sahip (Kurumsal IQ- İş zekası) bu yüzden maç sonu spor camiasına güçlü bir mesaj verdi.

Mühendislik ve arge bilmeyen, dışarıdan aldığı parçaları yine dışarıdan aldığı makinelerle birleştiren montaj sanayicileri hocaya ilişmesin yeter.

Etiketler: