Beşiktaş Gain
Beşiktaş Gain

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Gain  [Okunma sayısı 801674 defa] Beşiktaş Gain

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2015, 20:41:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dietmann güzel yazmış ve açıkçası içinde bazı acı gerçeklerde saklı.

Egoları gerileri kadar büyük değilse bunu okuyup mutlaka ders çıkarmalı bazı kişiler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Dietmann güzel yazmış ve açıkçası içinde bazı acı gerçeklerde saklı.

Egoları gerileri kadar büyük değilse bunu okuyup mutlaka ders çıkarmalı bazı kişiler.
yaa yönetimsel olarak sıkıntılar büyük zaten
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Öğlen burda Kartalla ilgili haberler gelince Kartal'ı savundum. Yağızer hoca gsli dedim ama bu önyargılı hem de yanlış oldu. Bunun farkında olmama rağmen geri dönüp düzeltme fırsatım olmadı çok düzgün bir yorum olmamış kusura bakmayın. Olayın aslını da bilmiyoruz Kartal'a sallayan çok olunca ben de Kartal'a fazla şans tanınmadığını gördüğüm için tepki verdim.Altyapıdan yetiştirdiğimiz bir oyuncuyla bağlarımızın bu kadar kopuk olması düşündürücü, o yüzden direkt bu genci suçlamak istemedim.

Bir de ayrı bir parantezde hoca takımı tanımıyor o yüzden çekirdek kadro oluşturuyor denmiş ama Kartal 2012'deki kupalarda da vardı. Yani tanıdığı asıl kişi o :) Hatta 1 basket atmıştı asistler ve final maçlarında birkaç defa topu ileri taşıdığını hatırlıyorum. Yani yetersiz olabilir ama bu çocuk o zaman aynı hoca yardımcıyken oynadı şimdi eksilen bir şeyi mi var 1-2 dakika bile oynatılmıyor benim problemim burda. Haa eğer 2 dakika oynamayacak kadar kötüyse ve hoca o kadar bile güvenmiyorsa bırakalım kendi yoluna gitsin çocuk. Hem kendimize mahkum ediyoruz hem beğenmeyip oynatmıyoruz. Olmaz öyle. Bu iş Cenk Gönen işine benzedi. Cenk gönen gidince söven çok oldu ama bakın kalede bir değişme yok bu kadar tepki vermenin anlamı yok bırakalım kişiler Beşiktaş'a çok fazla katkı veremiyorlarsa kendi geleceklerine kendileri karar versinler.
[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2015, 22:42:49 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2015, 22:42:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çok anlamıyorum basketboldan ama bakınca potansiyel vaat edip etmediği az çok belli oluyor oyuncunun.

Kartal'dan sivrilen bir şey yok. Sadece altyapıdan çıktığı için sempati ile bakıyordum, hayırlısı olsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Öğlen burda Kartalla ilgili haberler gelince Kartal'ı savundum. Yağızer hoca gsli dedim ama bu önyargılı hem de yanlış oldu. Bunun farkında olmama rağmen geri dönüp düzeltme fırsatım olmadı çok düzgün bir yorum olmamış kusura bakmayın. Olayın aslını da bilmiyoruz Kartal'a sallayan çok olunca ben de Kartal'a fazla şans tanınmadığını gördüğüm için tepki verdim.Altyapıdan yetiştirdiğimiz bir oyuncuyla bağlarımızın bu kadar kopuk olması düşündürücü, o yüzden direkt bu genci suçlamak istemedim.

Bir de ayrı bir parantezde hoca takımı tanımıyor o yüzden çekirdek kadro oluşturuyor denmiş ama Kartal 2012'deki kupalarda da vardı. Yani tanıdığı asıl kişi o :) Hatta 1 basket atmıştı asistler ve final maçlarında birkaç defa topu ileri taşıdığını hatırlıyorum. Yani yetersiz olabilir ama bu çocuk o zaman aynı hoca yardımcıyken oynadı şimdi eksilen bir şeyi mi var 1-2 dakika bile oynatılmıyor benim problemim burda. Haa eğer 2 dakika oynamayacak kadar kötüyse ve hoca o kadar bile güvenmiyorsa bırakalım kendi yoluna gitsin çocuk. Hem kendimize mahkum ediyoruz hem beğenmeyip oynatmıyoruz. Olmaz öyle. Bu iş Cenk Gönen işine benzedi. Cenk gönen gidince söven çok oldu ama bakın kalede bir değişme yok bu kadar tepki vermenin anlamı yok bırakalım kişiler Beşiktaş'a çok fazla katkı veremiyorlarsa kendi geleceklerine kendileri karar versinler.
sıkıntı yok gidebilir tabi bonservisi bizde buy-out öderler istediği yere gider :)

şöyle bir durum olmuş olabilir kartal hakkında

o zamanki hali ile şu zaman ki hali arasında bir fark görmemiş olabilir aradan 3 sene geçti

hocanın kartal konusunda tek suçu 4 te 4 galibiyet istemesi olmuştur emin olalımki kartal bu maçlarda 15 dk

süreler bulsaydı ben galibiyet çıkaracağımızı sanmıyorum

kartal oynayamayacağını anladı oynamak istemiyorum de diye menajeri misko kulağına fısıldadı olay bu
[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2015, 22:49:43 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

sıkıntı yok gidebilir tabi bonservisi bizde buy-out öderler istediği yere gider :)

şöyle bir durum olmuş olabilir kartal hakkında

o zamanki hali ile şu zaman ki hali arasında bir fark görmemiş olabilir aradan 3 sene geçti

hocanın kartal konusunda tek suçu 4 te 4 galibiyet istemesi olmuştur emin olalımki kartal bu maçlarda 15 dk

süreler bulsaydı ben galibiyet çıkaracağımızı sanmıyorum

kartal oynayamayacağını anladı oynamak istemiyorum de diye menajeri misko kulağına fısıldadı olay bu

O olmasa da olur da benim basketbolda asıl problemim Muratcan Güler. Bu adam neden Beşiktaş'ta bunu hiç anlayamadım. :icool: Acayip gıcık oluyorum ki bu kadar süre formamızı giyen neredeyse hiçbir Beşiktaş oyuncusuna karşı böyle bir duygum olmadı.

Çevrimdışı TØLGA

O olmasa da olur da benim basketbolda asıl problemim Muratcan Güler. Bu adam neden Beşiktaş'ta bunu hiç anlayamadım. :icool: Acayip gıcık oluyorum ki bu kadar süre formamızı giyen neredeyse hiçbir Beşiktaş oyuncusuna karşı böyle bir duygum olmadı.
:evillol: :evillol:

ona gıcık olmayan yoktur muhtemelen  yaaa

içerden torpili var onun başka açıklaması yok
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ensar

:evillol: :evillol:

ona gıcık olmayan yoktur muhtemelen  yaaa

içerden torpili var onun başka açıklaması yok
Ben seviyorum adamı ya demeyin öyle :D necip gibi biraz :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kadir G.

Salona gelen var mı varsa bileti hangi bloktan alacaksınız?

Çevrimdışı TØLGA

Salona gelen var mı varsa bileti hangi bloktan alacaksınız?
iyi hatırlattın bak arkadaşlar maça gidecek olan varsa buraya yazsın

aynı bloklardan alırsınız manaylada tanışmış olursunuz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ergin1903

Zenit maci zor gececek. Acıkcasi yenersek benm için sürpriz olacak. kartal bana göre iyi bir guard olamayacak.  Olayin detayini tam bilmiyoruz ama bizim için kayip degil. Ayrica basketbolda duygusalliga yer yok. Aidiyet duygusu futbula göre daha düşük seviyede.

Çevrimdışı TØLGA

şu stadı en az bir 10 bin kişi dolduralım yaa

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Zenit maci zor gececek. Acıkcasi yenersek benm için sürpriz olacak. kartal bana göre iyi bir guard olamayacak.  Olayin detayini tam bilmiyoruz ama bizim için kayip degil. Ayrica basketbolda duygusalliga yer yok. Aidiyet duygusu futbula göre daha düşük seviyede.

maç zor evet zenit maçı sonra efes fener falan zor bir periyota giriyoruz  bu maç için %50 %50 diyebiliriz savunmada kıpırdanmamız yeterli kazanmak istiyosak bu akşam savunma şart
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ergin1903

Yagizer hoca geldi biraz kıpirdandi takim ama bnce savunmamız daha cok düşük seviyede fener ve efesi bu savunmayla yenmemiz bana göre cok zor.  O maclarda 80 i 90 i bulamayiz. 

Çevrimdışı TØLGA

Yagizer hoca geldi biraz kıpirdandi takim ama bnce savunmamız daha cok düşük seviyede fener ve efesi bu savunmayla yenmemiz bana göre cok zor.  O maclarda 80 i 90 i bulamayiz. 

oyuncu havuzu savunma yapmaya pek müsait değil o yüzden savunma biraz sıkıntı elonu geldi efes fener maçlarında sahada olacaktır

bir nebze olsa da savunma açıklarımızı kapatıcaktır 1 kısa transferide yapılacak ileride topa baskı yapan atletik birisi  bekliyoruz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ergin1903

işte elaonu nun performansi da takimi etkileyecektir. tabi nate in takima ne derece katki verecegi de önemli. Potansiyelli bir oyuncu ama keske biraz avrupa gördükten  sonra alsaydik. Örnegin c. İverson bizde profesyonel olmuştu. Şimdi karsiyaka da ilk geldigi zmana göre cok daha iyi durumda.

Çevrimdışı TØLGA

Siyah-beyazlılarımız, Eurocup E Grubu 5. maçında bugün TSİ 19.00’da Rus temsilcisi Zenit St. Petersburg ile Sibur Arena’da karşılaşacak.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

işte elaonu nun performansi da takimi etkileyecektir. tabi nate in takima ne derece katki verecegi de önemli. Potansiyelli bir oyuncu ama keske biraz avrupa gördükten  sonra alsaydik. Örnegin c. İverson bizde profesyonel olmuştu. Şimdi karsiyaka da ilk geldigi zmana göre cok daha iyi durumda.

nate wolters şuan başka takımda oynuyor olsa alamazdık seneye zaten . Muhtemelen sene sonuna kadar bu performans devam ederse NBA geri döner, anlaşamaz ise EL yapan bir takımla anlaşır.c. İverson bizdeyken böyle değildi tam katılıyorum ama adamı kullanamadık biz sir kandemir kullanamadı
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2015, 17:59:18 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

BjkBasket
Baş Antrenörümüz Yağızer Uluğ, Zenit ST. Petersburg maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Yağızer Uluğ: ''Kazanmak için buradayız''

Uluğ: ''Zenit ST. Petersburg hem Eurocup hem Rusya liginde yoluna kayıpsız devam ediyor.Güçlü bir takıma karşı oynayacağız ancak bizde kazanmak için buradayız.Son 15-20 gündür yükselen bir form grafiğimiz var.Umut ediyorum iyi bir oyunla maç sonunda kazanan biz olacağız.'' dedi.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK