Öğlen burda Kartalla ilgili haberler gelince Kartal'ı savundum. Yağızer hoca gsli dedim ama bu önyargılı hem de yanlış oldu. Bunun farkında olmama rağmen geri dönüp düzeltme fırsatım olmadı çok düzgün bir yorum olmamış kusura bakmayın. Olayın aslını da bilmiyoruz Kartal'a sallayan çok olunca ben de Kartal'a fazla şans tanınmadığını gördüğüm için tepki verdim.Altyapıdan yetiştirdiğimiz bir oyuncuyla bağlarımızın bu kadar kopuk olması düşündürücü, o yüzden direkt bu genci suçlamak istemedim.
Bir de ayrı bir parantezde hoca takımı tanımıyor o yüzden çekirdek kadro oluşturuyor denmiş ama Kartal 2012'deki kupalarda da vardı. Yani tanıdığı asıl kişi o
Hatta 1 basket atmıştı asistler ve final maçlarında birkaç defa topu ileri taşıdığını hatırlıyorum. Yani yetersiz olabilir ama bu çocuk o zaman aynı hoca yardımcıyken oynadı şimdi eksilen bir şeyi mi var 1-2 dakika bile oynatılmıyor benim problemim burda. Haa eğer 2 dakika oynamayacak kadar kötüyse ve hoca o kadar bile güvenmiyorsa bırakalım kendi yoluna gitsin çocuk. Hem kendimize mahkum ediyoruz hem beğenmeyip oynatmıyoruz. Olmaz öyle. Bu iş Cenk Gönen işine benzedi. Cenk gönen gidince söven çok oldu ama bakın kalede bir değişme yok bu kadar tepki vermenin anlamı yok bırakalım kişiler Beşiktaş'a çok fazla katkı veremiyorlarsa kendi geleceklerine kendileri karar versinler.
sıkıntı yok gidebilir tabi bonservisi bizde buy-out öderler istediği yere gider
şöyle bir durum olmuş olabilir kartal hakkında
o zamanki hali ile şu zaman ki hali arasında bir fark görmemiş olabilir aradan 3 sene geçti
hocanın kartal konusunda tek suçu 4 te 4 galibiyet istemesi olmuştur emin olalımki kartal bu maçlarda 15 dk
süreler bulsaydı ben galibiyet çıkaracağımızı sanmıyorum
kartal oynayamayacağını anladı oynamak istemiyorum de diye menajeri misko kulağına fısıldadı olay bu