Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 4092701 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Serkan P.

Bana gore eksiklerimiz.  Iki adet ofansif bek. Tecrubeli hizli stoper. Atiba ya alternatif ve mac alabilen kaleci. Eger dediklerim gercekten olursa ve transferler uyum saglarsa lige ambargo koyariz.

Çevrimdışı Deniz

Bu arada Vodafone ile olan anlaşma Amerikan Doları cinsinden mi yapıldı ?
Evet.dolar yukseldi kardayiz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anil

Çevrimdışı ilhan mansız

simdi gecmis zaman inan unutuluyor, aklımda tonlarca ornek var ama kovaladıgın adamlar var birde ensonunda aldıkların
kovalıyorsan alabilirsin demekki sonda dusundugunu bastada dusundugun bariz belli,, hatta en bilineni adebayor kovalayıp eneramo hamlesi:D
yani hemen parasızlıga kosma, zaten belli bir butce bastan ayrılıyor fayda olayına gelirsek 3 senede alınmıs bir kupa yok daha(bastan olusumu sayalım),, simdi rakip takım belki devre arasında milyonlar harcadı ama bizi cl etti yani bazı oyuncular karlı bile cıktılar bu işten..ama biz hala keseden yiyoruz
o vakit muhakkak dogru tarafları var dediğinin,, bazende sanslar seni dogruya goturur,,,almeidanın kabul etmeyişi en buyuk sanstır :)
bir daha belirteyim yüzlerce olumlu olumsuz örnek verilebilir, bazı isimlerde taraftara gaz vermek için öne çıkarılır, bunlara kafa yormak saçma, 3 senedir bu klüp zaten uçurumun kenarından uzaklaşmaya çalışıyor. bunu görmek gerek. 2000 yılından önce 3 klübün bütçesi aynıydı. Ancak zaman içerisinde biz geride bırakıldık. Bunda tabi ki razil yönetimin de payı var ama buradan kimseden destek almadan çıktık çıkıyoruz. 2000 yılından sonraki süreçte rakiplerin bütçesi bizim 2,5 katımıza çıktı asıl gerçek budur. Eğer ki cincona devlet stad yapmamış olsaydı cincon maçlarının 5 bin kişiye oynayan ve ilk 10 girmekte zorlanan bir takım olmuştu. Çok şükür biz hiçbir zaman o naoktaya düşmedik ve kimseden yardım almadan stadı bitiriyoruz bu mantıkla gidersek başarı kaçınılmazdır.

Çevrimdışı ozan062

bir daha belirteyim yüzlerce olumlu olumsuz örnek verilebilir, bazı isimlerde taraftara gaz vermek için öne çıkarılır, bunlara kafa yormak saçma, 3 senedir bu klüp zaten uçurumun kenarından uzaklaşmaya çalışıyor. bunu görmek gerek. 2000 yılından önce 3 klübün bütçesi aynıydı. Ancak zaman içerisinde biz geride bırakıldık. Bunda tabi ki razil yönetimin de payı var ama buradan kimseden destek almadan çıktık çıkıyoruz. 2000 yılından sonraki süreçte rakiplerin bütçesi bizim 2,5 katımıza çıktı asıl gerçek budur. Eğer ki cincona devlet stad yapmamış olsaydı cincon maçlarının 5 bin kişiye oynayan ve ilk 10 girmekte zorlanan bir takım olmuştu. Çok şükür biz hiçbir zaman o naoktaya düşmedik ve kimseden yardım almadan stadı bitiriyoruz bu mantıkla gidersek başarı kaçınılmazdır.

baktıgımız pencereler farklı:)
senin dediklerinde dogru ama boyle kabullenirsek yanlıs yapılanlarıda cok kolay orteriz:))
simdi zaten zihniyet düzeldi yonetimde,yine yol var ama gidisat dogru 8 senede gidilcek yolu 3 senede tamamlarız
benim dediğim ise onu daha kısa surede halletmek ama dersenki insan bunlar hata yapar birsey diyemem :dry: :dry:
[ Son Düzenleme: 22 Şubat 2015, 17:08:30 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan mansız

baktıgımız pencereler farklı:)
senin dediklerinde dogru ama boyle kabullenirsek yanlıs yapılanlarıda cok kolay orteriz:))
simdi zaten zihniyet düzeldi yonetimde,yine yol var ama gidisat dogru 8 senede gidilcek yolu 3 senede tamamlarız
benim dediğim ise onu daha kısa surede halletmek ama dersenki insan bunlar hata yapar birsey diyemem:dry: :dry:
onu alsaydık, bunu alsaydıkla bu yol kısalmaz, burada genel olarak yöneticilerin yaptıklarına bakmak lazım ve görüntü gayet başarılı, ama esas olan hiç unutulmamsı gereken bu iki klübün yarısından daha az bütçeyle yarıştığımızdır gerçek bu. Önder Hoca da bunu vurguluyor zaten bu paraya gittik mottayı aldık diyor adam, gayet açık ve anlaşılabilir.

Çevrimdışı ozan062

onu alsaydık, bunu alsaydıkla bu yol kısalmaz, burada genel olarak yöneticilerin yaptıklarına bakmak lazım ve görüntü gayet başarılı, ama esas olan hiç unutulmamsı gereken bu iki klübün yarısından daha az bütçeyle yarıştığımızdır gerçek bu. Önder Hoca da bunu vurguluyor zaten bu paraya gittik mottayı aldık diyor adam, gayet açık ve anlaşılabilir.

iyi bakalım oyle olsun,, basketteki gibi olacak onun için uzatmayım:)

Çevrimdışı alimm

Evet.dolar yukseldi kardayiz :)
önemli bir nokta... :-) tebrikler...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı JoseDemba

İlk 11 de Necip olduğuna göre LP maçında da o oynayacak herhalde yoksa Atınç oynardı
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı ozan062

İlk 11 de Necip olduğuna göre LP maçında da o oynayacak herhalde yoksa Atınç oynardı

sanki atibayı oynatmayarak onuda sola hazırlıyor gibime geliyor:)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Şubat 2015, 18:33:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ama yinede yanlıs
bak mesela ben unutmustum twitterdan hatırlattılar
serdara verilen 1.7lik paraya corchia alınabilirdi bi 100bin daha fazla vererek ama alınmadı,ki o zaman yabancı kuralı muhabbetide yoktu bizi sıkmıyordu

Nasıl sıkmıyordu yahu? O sene açıklandı kademeli olarak azalacak diye ona göre de planlama yapıldı neyi yanlış bunun?

Hatta o sene Ospina'yı almama sebebi bu Beşiktaş'ın
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Nasıl sıkmıyordu yahu? O sene açıklandı kademeli olarak azalacak diye ona göre de planlama yapıldı neyi yanlış bunun?

Hatta o sene Ospina'yı almama sebebi bu Beşiktaş'ın
mottayı nasıl aldın? o zaman? benmi yanlıs zamanı hatırlıyorum
yönetim hep diyordu hatta bu konuda rakiplere oranla cok rahatız....

11 için diyorsan dogru
[ Son Düzenleme: 22 Şubat 2015, 18:48:46 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Şubat 2015, 18:47:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
mottayı nasıl aldın? o zaman? benmi yanlıs zamanı hatırlıyorum
yönetim hep diyordu hatta bu konuda rakiplere oranla cok rahatız....

Abi rahat filan değildik ki 8 tane yabancımız vardı Eneramo Holosko vs çok gereksiz adamlar vardı. Biz bu sene rahatladık.

Hilbert de kalacaktı para olayından gitti. Ayrıca Corchia'yı biz 1,7'e filan alamazdık ülke içi diye o fiyata gitti o sıralarda 4 milyon eurolar konuşuluyordu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Abi rahat filan değildik ki 8 tane yabancımız vardı Eneramo Holosko vs çok gereksiz adamlar vardı. Biz bu sene rahatladık.

Hilbert de kalacaktı para olayından gitti. Ayrıca Corchia'yı biz 1,7'e filan alamazdık ülke içi diye o fiyata gitti o sıralarda 4 milyon eurolar konuşuluyordu.

dogru dogru :ok::))

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu kadro ne yahu maç falan kazanamayız bu adamlarla ne yapıyor bu Bilic?

Yemişim Liverpool'u ligte puan kaybetsen şampiyonluk gider FB-GS nasıl maç kazanıyor görüyorsunuz

Çevrimdışı Celestine Babayaro

maçı izlemeyeceğim bu kadro ligte kolay kolay maç kazanamaz Bilic topuğumuza sıktı

Çevrimdışı Kitap

Uefayı boşvermemiz lazımdı. Bu kadro 3-6-1 oynayan bi takıma hiç bir şey yapamaz. Bizimde savunmayı 3lememiz lazım

Çevrimdışı ozan062

birkaç macı ite kaka yeniyorduk bu hafta patladık... bakalım liverpooldan sonra balıkesir macı ne olacak ondan sonra birde derbi var galiba  zaten bu surec herseyi ortaya cıkaracak bakalım

Çevrimdışı Hicks

85. dakikada penaltıyı vermezsen, 90+2 de çizgide faulumu vermezsen ben bu takıma hiç bir şey diyemem. Kötü oynamamızın cezası penaltımızın faulumuzun verilmemesi olmamalıdır. Yönetim buna bir çözüm bulmalıdır. Sonra takımın performansını tartışırım.
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Tolga

85. dakikada penaltıyı vermezsen, 90+2 de çizgide faulumu vermezsen ben bu takıma hiç bir şey diyemem. Kötü oynamamızın cezası penaltımızın faulumuzun verilmemesi olmamalıdır. Yönetim buna bir çözüm bulmalıdır. Sonra takımın performansını tartışırım.
Bu bakış açısıyla bakacaksanız neden şampiyon olamıyoruz demeyin.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

dikkatinizi cekerim rakip kaleci macın kahramanı değil:((
yahu adama sut yok onu zorlayacak olay olamdıki:((

Çevrimdışı Çağatay

eldeki malzemeyle bu kadarmış naapalım

ama her zaman her yerde her türlü kılıf hazırdır bizimkilerde

şimdi basın toplantısında belli olur

sonra ezon sonunda belli olur

bahaneler bahaneler...

gideyim de bi sigara yakayım sinirlenmeyim daha fazla  :bandit:

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ALDENYX

son 4 maçın üçünü kaybettik ve 3 kulvarda da havlu attık.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi o2bucak

Benim şu yer yüzünde Sevdiğim 2 Teknik Direktör var Biri Jose Mourinho Diğeri Mircea Lucescu ikisinin takımlarını karşılarştırınca adamlar öncelik olarak defansa önem gösteriyorlar daha sonra  defans oturunca taktikleri gereği bol gol atıyorlar. Hatta Luce Beşiktaşta iken 3'lü defansla şampiyon olmuştu 3-5-2 oynuyorduk. Jose Madridin başındayken Çok aşırı defansif oynatıyor diyorlardı adam lig gol rekoru kırdı takımla.  Biz bu sezon sonu Futbolcu transfer etmesek bile en azından Luce'yi transfer etmeliyiz hem gençlere önem veriyor hem Defansa vede Taktik bilgiside çok. Bizi anca Luce olmadı Jose Paklar.

Çevrimdışı atalay

Daha önce de yazdığım için söyleyebilirim;Liverpool'u olurda elersek 3.lüğü zorlayacak takım olmadığından ancak 3.oluruz.Neden?Hamasi konuşmuyorum tam 10 haftadır kötü bir Olcay Şahan var ki;3-4 maçta skor yapmasına rağmen.Sosa 2 maçtır saha da yok,Kerim'in zaten karar verme mekanizması sorunlu;üstelik bu takım hücum oyuncuların eline bakan bir takım.Geriye kaldı BA ve Töre.Bu maçta ikisi de 11'de değil.Es-es birde gol bulmuş;5'li savunmayı da dizmiş.Bu zeminde Lawal gibi her ikili topu alan takıma orta sahada Veli'siz,Atiba'sız oynadık 90 dakika.Büyük zeka.(Biri sağda oynadı diğeri,oyundan çıktı)Pektemek mevzusuna girmiyorum bile.E nasıl kazanacağız biri açıklarsa iyi olur?Ben kendi cevabımı vereyim:Mustafa Pektemek'e 1,4 milyon vermeyerek,devre arası son 2 senedir yaptığın hatayı yapmayarak;bugün kazanabilirdik.(3 transfer yaptık;0 katkı)İşler kötü diyerek yazmıyorum bunu.Bir takımın Necip ile ilgili nasıl bir planlaması olabilir?İnsanlar anlamıyor;ŞL oynayan takımlarda başlamak değil bitirmek mesele.(2,5 senedir aynı filmi izliyoruz,farkında değil misiniz)Neyse bize desteklemek düşer elbette.