Daha önce de yazdığım için söyleyebilirim;Liverpool'u olurda elersek 3.lüğü zorlayacak takım olmadığından ancak 3.oluruz.Neden?Hamasi konuşmuyorum tam 10 haftadır kötü bir Olcay Şahan var ki;3-4 maçta skor yapmasına rağmen.Sosa 2 maçtır saha da yok,Kerim'in zaten karar verme mekanizması sorunlu;üstelik bu takım hücum oyuncuların eline bakan bir takım.Geriye kaldı BA ve Töre.Bu maçta ikisi de 11'de değil.Es-es birde gol bulmuş;5'li savunmayı da dizmiş.Bu zeminde Lawal gibi her ikili topu alan takıma orta sahada Veli'siz,Atiba'sız oynadık 90 dakika.Büyük zeka.(Biri sağda oynadı diğeri,oyundan çıktı)Pektemek mevzusuna girmiyorum bile.E nasıl kazanacağız biri açıklarsa iyi olur?Ben kendi cevabımı vereyim:Mustafa Pektemek'e 1,4 milyon vermeyerek,devre arası son 2 senedir yaptığın hatayı yapmayarak;bugün kazanabilirdik.(3 transfer yaptık;0 katkı)İşler kötü diyerek yazmıyorum bunu.Bir takımın Necip ile ilgili nasıl bir planlaması olabilir?İnsanlar anlamıyor;ŞL oynayan takımlarda başlamak değil bitirmek mesele.(2,5 senedir aynı filmi izliyoruz,farkında değil misiniz)Neyse bize desteklemek düşer elbette.