2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4262418 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Karışacak birşey yok. Beşiktaşın tescilli, markalı, imzalı düşmanı haysiyet, şeref, namus yoksunu Orhan Yıldırımın ipiyle kuyuya inenenlerin kafası karışır anca.

Bu haberden sadece bu çıkarımı mı yaptın?
Zaten Quaresma' da Orhan Yıldırım'ın haberini okuyunca böyle tepki vermiştir değil mi?
Şu çok net, ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

Çok belli ki bazı şeyleri hissettirmişler.

Bu arada Quaresma gidecekler listesinde 1 numaram ama böyle itibarsızlaştırmaya çalışarak olmamalı.
Yakında birileri tesiste bana burnunu sümkürdü falan diye haber yapmaya başlar.

Çevrimdışı mylife1903

Bu haberden sadece bu çıkarımı mı yaptın?
Zaten Quaresma' da Orhan Yıldırım'ın haberini okuyunca böyle tepki vermiştir değil mi?
Şu çok net, ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

Çok belli ki bazı şeyleri hissettirmişler.

Bu arada Quaresma gidecekler listesinde 1 numaram ama böyle itibarsızlaştırmaya çalışarak olmamalı.
Yakında birileri tesiste bana burnunu sümkürdü falan diye haber yapmaya başlar.
Bugun quaresmaya yapilir yarin atibaya
Isimden bagimsiz belli sitandarti olmali bu isleri
Sonra cok sikinti olur

Çevrimiçi Necmi

Ben bu kombine yenilemeyen taraftarı anlamıyorum, derdiniz kiminle yahu? Ben Fikret Orman'a senin inandığının dörtte biri kadar inansam destek olayım diye ikinci kombineyi alırdım Necmi.

Ikinci cümleye de eleştirim var, sabit fikirliyim adam ne yaparsa yapsın fikrim değişmez anlamı çıkıyor oradan.
Seni hiç ikna etmeye çalışmayalım mı yani?  :icool:
ben yd döneminde stada gidip maç bile izlemedim
bazen tepkilerini anlaşılır dilde göstermek gerekiyor.
taraftarsak taraftar olarak hassasiyetimiz dikkate alınmalı
yok müşteriysek bizde müşteri gibi davranırız.
ben Fikret Ormana inanıp inanmama konusunda bir yorum yapmadım
sadece geçmişde yaptıklarının görmezden gelinmesine karşıyım
sürekli burda alternatifi olmadığını söyledim yaptığı doğru şeyleri alkışlamam yanlışlarını görmezden gelmem anlamına gelmez.
Ben Başkanı alkışlarken bir Beşiktaşlı olarak Beşiktaş menfaatleri için destek verdim alkışladım
ama son bir yıldır en azından başkan pek Beşiktaş menfaatlerine göre haraket etmiyor
benim için aslolan Beşiktaşdır Fikret orman değil bugün Beşiktaş için faydalı şey yaptığında yine alkışlarım.
yanlış yaptığındada tepkimi gösteririm.
benim Şenol güneş eleştirim ve asla kabullenmem dediğim zaman daha Beşiktaşın hocası değildi
bunu başta koymuşdum ortaya bu benim düşüncem geldi hocalık yaptı iki şampiyonluğu var başarılımı kağıt üzerinde
öyle ama istememek bir tarafa son iki yıldır olan eleştirilerim tamamen yetersizliği üzerine
Avcı hakkındada fikrimi söyledim kabullenebileceğim bir isim değil ama Beşiktaşın hocası burda o bağlamda
hak ettiği saygıyı görür. bundan sonraki eleştirilerim yada tebriklerim tamamen oyun üzerine olur
sahadaki oyununu eleştiririm yada tebrik ederim ama bu benim onu kabulleneceğim bir anlama gelmez.
başkana gelince şirazesi kaydı son bir yıldır Beşiktaş kulübünü değil kendi şirketini yönetir gibi yönetiyor
zaten geçen sene çıkardığı yönetim kuruluyla eleştirmişdim ama hadi dedim seçim var bir sene bu yönetim kurulu kabul edilebilir
seçimde değişen birşey olmadı.
kim bilir belkide sportif anlamda başarılı olurlar olurlarsa sevinirim elbette ama inanmadığım bir yönetiminde hocanında
yanında durmam. adil bir şekildede bakarım ama

Çevrimdışı MUSTAFA_

Q7 gidiyor bu sefer  :tabe:

Ricardo Quaresma, Beşiktaş'ı Instagramdan takipten çıkardı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kap gelmeden inanmam, bi bakarsın beşiktaş logolu bir foto alta quaresmasporluları coşturacak açıklama, iş biter.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ProjectOrigin

Kerejma, bekleme yapma abicim hadi  :halay:

Çevrimdışı levitate

başkan ve oyuncuların şu an ergenlerden farkı yok. madem yollayacaksın, konuş yolla saçma sapan haberler çıkaracağına

q7'de saygı duysun kulüp arasın ihtar çekeceğine

koca kulüp 2 kişinin egosuna kaldı inanılmaz ya

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

takip ettiğim bir sayfa yazmış hoşuma gitti, ne kadar katılırsınız bilmem

''Geride bıraktığımız 2018-2019 sezonunda 34 hafta boyunca Galatasaray lehine algılar döndü. Galatasaray puan kaybettiği her maçtan sonra hakem hakkında yaygara koparttı. Galatasaray'ın Yusuf Namoğlu ile ilerlediği deşifre olunca MHK, TFF ve hakemleri bir korku aldı. O korkudan sonra hakemler 8 hafta boyunca adil davrandı GS maçlarında. Gs o 8 maçtan tam 7 tanesinde puan kaybetti. Galatasaray 7 haftalık puan kaybının ardından koparttığı yaygara ile ligi aldı. Ha bu arada GS puan kaybederken diğer takımların kazanmasına izin vermediler. İzin verseler zaten Galatasaray 8 haftanın 7'sinde puan kaybederek yarışta kalamazdı. Vel hasıl kelam, uyuduk. Daha doğrusu yönetimimiz uyudu. Konuşun, bunlar ligi istedikleri gibi yönetiyorlar, dedik. Suçlu biz olmayalım mı? "Herkes kendi işini yapsın, Yusuf Namoğlu abimizdir, hakemler kardeşimizdir..." Bunları bizzat sen dedin Fikret Orman. Ama taraftar işini yapsın(!) Kulüpler birliğinde toplanıp Gs hakkında bildiri yayınladınız, o bildirinin arkasında duramayıp Gs'den özür dilediniz. Siz yaptınız bunları Fikret Orman, ben demiyorum Gs başkanı benden özür diledi Fikret Orman diyor. Bunun izahını tüm kamuoyuna borçlusunuz. Hem Başakşehir başkanı, hem Fikret Orman borçlu... Fikret Orman'ın başka borçları da var. Çok net konuşuyorum, senaryo ortada. Bu sezon bu kirli düzenin bir parçası olursan ve olanları izlersen milyonlarca Beşiktaş taraftarının iki eli, iki dünyada da yakanda olur. Bize 1 değil 2 şampiyonluk borcun var sayın Fikret Orman... Borcunu nasıl ödersen öde, ama öde.''  (@kartallaryalnizucarrr.1)

bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Barbet'yi elimizden kaçırmamamız lazım. Ne yapıp edip imzayı attırmamız lazım bu adama. Bedavaya böyle bir stoper kesinlikle bulamazsın.

...

Çevrimdışı mylife1903

takip ettiğim bir sayfa yazmış hoşuma gitti, ne kadar katılırsınız bilmem

''Geride bıraktığımız 2018-2019 sezonunda 34 hafta boyunca Galatasaray lehine algılar döndü. Galatasaray puan kaybettiği her maçtan sonra hakem hakkında yaygara koparttı. Galatasaray'ın Yusuf Namoğlu ile ilerlediği deşifre olunca MHK, TFF ve hakemleri bir korku aldı. O korkudan sonra hakemler 8 hafta boyunca adil davrandı GS maçlarında. Gs o 8 maçtan tam 7 tanesinde puan kaybetti. Galatasaray 7 haftalık puan kaybının ardından koparttığı yaygara ile ligi aldı. Ha bu arada GS puan kaybederken diğer takımların kazanmasına izin vermediler. İzin verseler zaten Galatasaray 8 haftanın 7'sinde puan kaybederek yarışta kalamazdı. Vel hasıl kelam, uyuduk. Daha doğrusu yönetimimiz uyudu. Konuşun, bunlar ligi istedikleri gibi yönetiyorlar, dedik. Suçlu biz olmayalım mı? "Herkes kendi işini yapsın, Yusuf Namoğlu abimizdir, hakemler kardeşimizdir..." Bunları bizzat sen dedin Fikret Orman. Ama taraftar işini yapsın(!) Kulüpler birliğinde toplanıp Gs hakkında bildiri yayınladınız, o bildirinin arkasında duramayıp Gs'den özür dilediniz. Siz yaptınız bunları Fikret Orman, ben demiyorum Gs başkanı benden özür diledi Fikret Orman diyor. Bunun izahını tüm kamuoyuna borçlusunuz. Hem Başakşehir başkanı, hem Fikret Orman borçlu... Fikret Orman'ın başka borçları da var. Çok net konuşuyorum, senaryo ortada. Bu sezon bu kirli düzenin bir parçası olursan ve olanları izlersen milyonlarca Beşiktaş taraftarının iki eli, iki dünyada da yakanda olur. Bize 1 değil 2 şampiyonluk borcun var sayın Fikret Orman... Borcunu nasıl ödersen öde, ama öde.''  (@kartallaryalnizucarrr.1)
Adamlar yusuf abi ile puan kaybetmeye baslayinca onu da gonderdiler puan kaybetmedikleri sabri hocayi getirdiler
Bizim baskan sanki besiktasli degil cikip guveniyorum falan dedi bu herife
Tiribunden gelmis yahu tiribunden gelen bi adamin sabri celik hocamizi unutmasi mumkun mu ana avrat kufur edip yuzune tukurur herhangi bir besiktasli tamam baskansin tukurme kufur etme de sopayi goster, bah noldi

Ergen taraftar hala romantiklige devam etsin tabi, gs lobisi yok hakemi de yeneceksin falan

Bu sene fb lobisi girecek topa obicim gs lobisini bile sindirebilirler gs az duserse hakemler de birak ittirmeyi fbye donerler
Azicik hafiza yahu azicik

Çevrimdışı caner.eryigit

Adamlar yusuf abi ile puan kaybetmeye baslayinca onu da gonderdiler puan kaybetmedikleri sabri hocayi getirdiler
Bizim baskan sanki besiktasli degil cikip guveniyorum falan dedi bu herife
Tiribunden gelmis yahu tiribunden gelen bi adamin sabri celik hocamizi unutmasi mumkun mu ana avrat kufur edip yuzune tukurur herhangi bir besiktasli tamam baskansin tukurme kufur etme de sopayi goster, bah noldi

Ergen taraftar hala romantiklige devam etsin tabi, gs lobisi yok hakemi de yeneceksin falan

Bu sene fb lobisi girecek topa obicim gs lobisini bile sindirebilirler gs az duserse hakemler de birak ittirmeyi fbye donerler
Azicik hafiza yahu azicik
Basketbol final serisinde fragmanı gösteriyorlar zaten önümüzde ki yılın...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

15 milyon + sonraki satıştan yüzde 20 paya fitim  :)

Udinese, Dorukhan Toköz için Beşiktaş'a 12 milyon euro teklif etti. (TRT Spor)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Basketbol final serisinde fragmanı gösteriyorlar zaten önümüzde ki yılın...

Izlemiyom neler oluyor
Ergin hocaya yuklenmisler
Geliyo fb
Seneye ilk yanlis tac atisinda yakarlar bu gezegeni

Bizim baskan cikar ali koc pirlanta gibidir eskiden tanirim boyle marka degerini dusurcek islerin icine girmez, taraftarimiz ortami germesin fb dost kuluptur

Çevrimiçi yaço58

15 milyon + sonraki satıştan yüzde 20 paya fitim  :)

Udinese, Dorukhan Toköz için Beşiktaş'a 12 milyon euro teklif etti. (TRT Spor)
dorukhanı satsan onun kalibresinde adamı 7den aşağı zor alırsın ayrıca yıllık maaşıda 2.5 dan aşağı olmaz 20 den aşağı satmamak lazım gidecek isim vida olmalı dorukhanı 15e satcağıma vidayı 8e satarım teklif varsa tabi dorukhan bence bi sene daha kalmalı

Çevrimdışı mylife1903

Yakinda raporlar gelir
Yonetici finansmaninin onemini goruruz
Cok anlattik burda
Kulubu tefeciye banka kiredisine esir eder zayif yonetim diye
Yahu sen cikartip 2-3 milyon yuro koyamiyorsan sicak para yonetime galan girme yahu

750bin yuro vermismis onu da siponsor olmusmus cikip bip bip konusuyor sonra kendi isletmesinde cem papilayi agirliyor kariyer gelisimi falan diye

Cikarip 50 milyon yuro koysalardi kasaya sonra para geldikce alsalardi geri hem kulubu faiz yukunden kurtarirlardi hem de kendi paralari oldugu icin mantarlara fahis paralari vermezlerdi, yedi yetim bilmemne sacma sapan laflar sonra negredoya 4.35 sonra megronun menejeri pazartesi gelecek aciklama yapacak, he geldi acikladi

Çevrimdışı 38life

Demek ki hiç ilgilenmemişiz  :D

İlgilenmişizdir ama transfer etmek için harekete geçmemişizdir. Her zamanki transfer politikamız budur Orman yönetiminin.

Çevrimdışı kyiv

Dorukhan olmazsa olmazımız değildir. 8 ay öncesine kadar böyle bir isim yoktu. Eğer doğru isimler takip edildiyse yeni Dorukhan çıkarmak o kadar da zor olmasa gerek. Dorukhanın yurt dışına transferi genç oyuncuları da Beşiktaşa çekecektir. Ben olsam 15 i gördüğü an veririm.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlgilenmişizdir ama transfer etmek için harekete geçmemişizdir. Her zamanki transfer politikamız budur Orman yönetiminin.
Belki daha iyisini alırız  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kapkarakartal

Belki daha iyisini alırız  :ebebe:

Belkide hiç transfer yapmayız.  :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı 38life

Belkide hiç transfer yapmayız.  :)

Bedavaya Barbet'den iyisini bulamazlar. Anca kiralık falan denk getirirlerse o zaman... Para verip almayı zaten düşünmüyorlardır.

Çevrimdışı mylife1903

Dorukhan olmazsa olmazımız değildir. 8 ay öncesine kadar böyle bir isim yoktu. Eğer doğru isimler takip edildiyse yeni Dorukhan çıkarmak o kadar da zor olmasa gerek. Dorukhanın yurt dışına transferi genç oyuncuları da Beşiktaşa çekecektir. Ben olsam 15 i gördüğü an veririm.
Cocugun da onunu acmak lazim gitsin kurtarsin kendisini avrupada yasasin
Basarili olursa daha satariz genclerden son sattiklarimizdan alanlar memnun degildir
Yonetim 10 milyonu gorunce cat doye satar zaten
Sonra topali falan aliriz 3 milyon maasla mis gibi