Ben bu kombine yenilemeyen taraftarı anlamıyorum, derdiniz kiminle yahu? Ben Fikret Orman'a senin inandığının dörtte biri kadar inansam destek olayım diye ikinci kombineyi alırdım Necmi.
Ikinci cümleye de eleştirim var, sabit fikirliyim adam ne yaparsa yapsın fikrim değişmez anlamı çıkıyor oradan.
Seni hiç ikna etmeye çalışmayalım mı yani? 
ben yd döneminde stada gidip maç bile izlemedim
bazen tepkilerini anlaşılır dilde göstermek gerekiyor.
taraftarsak taraftar olarak hassasiyetimiz dikkate alınmalı
yok müşteriysek bizde müşteri gibi davranırız.
ben Fikret Ormana inanıp inanmama konusunda bir yorum yapmadım
sadece geçmişde yaptıklarının görmezden gelinmesine karşıyım
sürekli burda alternatifi olmadığını söyledim yaptığı doğru şeyleri alkışlamam yanlışlarını görmezden gelmem anlamına gelmez.
Ben Başkanı alkışlarken bir Beşiktaşlı olarak Beşiktaş menfaatleri için destek verdim alkışladım
ama son bir yıldır en azından başkan pek Beşiktaş menfaatlerine göre haraket etmiyor
benim için aslolan Beşiktaşdır Fikret orman değil bugün Beşiktaş için faydalı şey yaptığında yine alkışlarım.
yanlış yaptığındada tepkimi gösteririm.
benim Şenol güneş eleştirim ve asla kabullenmem dediğim zaman daha Beşiktaşın hocası değildi
bunu başta koymuşdum ortaya bu benim düşüncem geldi hocalık yaptı iki şampiyonluğu var başarılımı kağıt üzerinde
öyle ama istememek bir tarafa son iki yıldır olan eleştirilerim tamamen yetersizliği üzerine
Avcı hakkındada fikrimi söyledim kabullenebileceğim bir isim değil ama Beşiktaşın hocası burda o bağlamda
hak ettiği saygıyı görür. bundan sonraki eleştirilerim yada tebriklerim tamamen oyun üzerine olur
sahadaki oyununu eleştiririm yada tebrik ederim ama bu benim onu kabulleneceğim bir anlama gelmez.
başkana gelince şirazesi kaydı son bir yıldır Beşiktaş kulübünü değil kendi şirketini yönetir gibi yönetiyor
zaten geçen sene çıkardığı yönetim kuruluyla eleştirmişdim ama hadi dedim seçim var bir sene bu yönetim kurulu kabul edilebilir
seçimde değişen birşey olmadı.
kim bilir belkide sportif anlamda başarılı olurlar olurlarsa sevinirim elbette ama inanmadığım bir yönetiminde hocanında
yanında durmam. adil bir şekildede bakarım ama