2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4256940 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ın Burnley forması giyen 26 yaşındaki stoper Ben Gibson için yaptığı kiralama teklifi reddedildi. (Sky Sports)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kulüpler Birliği ile TFF arasındaki toplantı sona ermiş.Açıklamayı buradan izleyebilirsiniz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş'ın Burnley forması giyen 26 yaşındaki stoper Ben Gibson için yaptığı kiralama teklifi reddedildi. (Sky Sports)
Burney'nin yatırım yaptığı bir oyuncu. Geçen sene pek forma şansı bulamamış. Ancak verdikleri 17 milyon euro bonservis düşünülürse bu sene oynatmaları gerek. Kiralık göndereceklerini düşünmüyorum bu kadar masraf yaptıkları bir oyuncuyu zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı: "Umut Meraş ile konuştum, kendisi Beşiktaş'a transfer olacak. Beşiktaş'ta başarılı olacağına eminim." (@radyospor)

Hayırlı olsun diyelim o zaman. Koskoca başkan yalan söyleyecek değil ya. Geçen sene Fatih terimde istemiş. Bursanın çok ucuza aldığı adamı allah bilir biz ne kadar verir aldık.

Hayırlı olsun diyelim o zaman. Koskoca başkan yalan söyleyecek değil ya. Geçen sene Fatih terimde istemiş. Bursanın çok ucuza aldığı adamı allah bilir biz ne kadar verir aldık.

As mı yedek olarak mı düşünülüyor ben daha çok onu merak ediyorum.

Umut meraş,Caner yapabilir yönetim.

İstediğim Yabancı,Umut meraş benim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk Umut Meraş adı bizimle anıldığında olumlu düşünmüyordum ama izlediğim videoları ve fikrine güvendiğim insanların yorumları sonrası bize faydalı olabileceğini düşünmeye başladım.
Umut Meraş konusunda maaşını alamamasından dolayı boşa çıkabileceği konuşuluyor. Eğer oyuncu ile anlaştıysak bunu öne sürüp pazarlıkta elimizi güçlendirebiliriz. 1 milyon eurodan fazla vermemiz gerektiğini düşünüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

neden çıkmasın şarkı söylemesin istediği hocayı Beşiktaşın başına getirdi gayet mutlu
maça çıksın çıkmasın Beşiktaşın hocası artık
ben şahsım adına hiç istemedim gelmesini bu sene kombinemi bile yenilemedim. bunu peşin söyleyeyimde
yarın Beşiktaşın hocasını savunmak zorunda kaldığımızda hemen yönetim sevdalısı avcıyı bile kabul ettin demeyin
kabul etmedim şampiyon dahi olsa bu konuda fikrim değişmez nasıl ilk geldiğinde Şenol Güneşide kabul etmediysem ve
şampiyon olması bile fikrimi değiştirmediyse buda aynı başarısına yada başarısızlığına endeksli bir fikrim oluşmaz.
tamam herşeyde taraftar dinlenmez ama bütün camianın nerdeyse karşı olduğu ligin son haftası bile tribünden
tepki gösterdiği birinide Beşiktaşa hoca yapmayın bir zahmet dünyada başka hocamı kalmadı. bu kadarmı çaresiziz.
bir o değilki alın işde bugün yapılan kulüp açıklamasından bir kesit

Daha önce de defalarca yalanladığımız ve kendi kafasında ürettiği kurgu haberlere devam eden Orhan Yıldırım isminin camiamıza zarar vermekten başka hiçbir amacı olmadığı maalesef apaçık görülmektedir.

daha önce defalarca yalanladık dediğiniz şahısla neden o zaman samimi pozlar verdiniz kulübe davet ettiniz kamplara girmesine izin verdiniz.
camiamıza zarar veriyormuş bak sen peki madem öyle neden camianın içine sokuyorsunuz o zaman.
insan şöyle bir geçmişdeki eylemlerine bakar sonra böyle bir bilgilendirme yapmaya utanır.
Sorma abi sampiyon olurken ne guzel gomuyorduk, sonra oyle orantisiz gomuculer cikti gommeye firsat bulamadik, 2-3 haftaya avci ekibi oluruz zaten bu gidisle
Cok mu zordu duzgun bir yonetim kurulu toplamak onu bi anlasam

Dorukhan için Liverpool'dan 15 milyon € gibi bir rakamlar dolaşıyor ortalıkta.

Çevrimdışı MUSTAFA_

As mı yedek olarak mı düşünülüyor ben daha çok onu merak ediyorum.

Umut meraş,Caner yapabilir yönetim.

İstediğim Yabancı,Umut meraş benim.
Ben de senin gibi düşünüyordum ancak bunun olabilmesi için ya Caner'in satılması ya da  kanat rotasyonu için düşünülmesi gerek. Ben satılmasını ihtimal dahilinde görmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dorukhan için Liverpool'dan 15 milyon € gibi bir rakamlar dolaşıyor ortalıkta.
O haberin The Sun tarafından Fotomaç kaynaklı yapıldığı ortaya çıktı  :tabe: Dorukhan'ı taraftar olarak duygusal düşünüp biraz fazla abartıyoruz. Şu an o seviyede olduğunu düşünmüyorum. En azından 1 sene daha bizimle olacağını düşünüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ben de senin gibi düşünüyordum ancak bunun olabilmesi için ya Caner'in satılması ya da  kanat rotasyonu için düşünülmesi gerek. Ben satılmasını ihtimal dahilinde görmüyorum.

Kesinlikle bende bi tane daha yabancı sol bek düşünüyordum ama yani en azından istiyorum  :lol: Fakat 0 bek transferi yapma ihtimalimizde olduğundan buna şükür etmekten başka çaremiz yok. Başka transfer olmaz sol bekte.

Çevrimdışı mylife1903

Kesinlikle bende bi tane daha yabancı sol bek düşünüyordum ama yani en azından istiyorum  :lol: Fakat 0 bek transferi yapma ihtimalimizde olduğundan buna şükür etmekten başka çaremiz yok. Başka transfer olmaz sol bekte.
Ismael gelmesin de hic adam almasalar da olur

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ismael gelmesin de hic adam almasalar da olur
İsmael futbolu bırakmadan bize rahat yok  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Gençlerbirliği Mert Çetin için kaç para istiyor acaba. Uygun fiyata bırakırlarsa değerlendirmek lazım.

Çevrimdışı 38life

Umut'un içeride alacağı var. Serbest kalma ihtimali var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gençlerbirliği Mert Çetin için kaç para istiyor acaba. Uygun fiyata bırakırlarsa değerlendirmek lazım.
En son çıkan habere göre; biz 1 milyon euro önerirken onların 3 milyon euro istedikleri söyleniyordu  :tabe: En kötü oyuncu biz isteyince 3 milyon euro oluyor zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Keşke serbest kalsa ama biz istediğimiz için bir şekilde parası öderler ve satma yoluna giderler. Ancak oyuncu ile anlaştıysak pazarlık kozu olarak kullanıp uygun bir ücretle alabiliriz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

En son çıkan habere göre; biz 1 milyon euro önerirken onların 3 milyon euro istedikleri söyleniyordu  :tabe: En kötü oyuncu biz isteyince 3 milyon euro oluyor zaten  :tabe:

Hangi site yazdı bunu? 1.5-1.7 falan gibi bir rakamda uzlaşılırsa bence güzel bir transfer olur. Yerli ve sağlam, potansiyelli bir yedek stoper. Ayağı düzgün, uzun topları iyi. Gelişimini sürdürürse Vida'dan sonra formayı alabilir.

Çevrimdışı 38life

Keşke serbest kalsa ama biz istediğimiz için bir şekilde parası öderler ve satma yoluna giderler. Ancak oyuncu ile anlaştıysak pazarlık kozu olarak kullanıp uygun bir ücretle alabiliriz.

Valla "parasını öderler" kısmı o kadar kolay olsa koskoca Beşiktaş da oyuncularının parasını öderdi, bu kadar medyaya malzeme vermezdi :)

Bu muhabetin benzerini Larindede yaşadık. Biz böyle ihtimalleri değerlendirmeyip üstüne para veriyoruz. Ondan kesin bir bonservis ödendi, ama ne kadar orasını bilemem.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Bu muhabetin benzerini Larindede yaşadık. Biz böyle ihtimalleri değerlendirmeyip üstüne para veriyoruz. Ondan kesin bir bonservis ödendi, ama ne kadar orasını bilemem.

Ortada henüz biten birşey yok, dolayısı ile ödenen bir bonservis de yok. Yönetim Umut'un çektiği ihtarın süresini bekleyecektir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valla "parasını öderler" kısmı o kadar kolay olsa koskoca Beşiktaş da oyuncularının parasını öderdi, bu kadar medyaya malzeme vermezdi :)
O malzemelerin başka nedenleri de olabilir. Yönetimdeki bazı isimlerin medya üzerinden haber yaptırdıkları senelerdir dillendirilen bir şey  :tabe: Başka kulüplerde böyle haberleri pek görmüyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

O malzemelerin başka nedenleri de olabilir. Yönetimdeki bazı isimlerin medya üzerinden haber yaptırdıkları senelerdir dillendirilen bir şey  :tabe: Başka kulüplerde böyle haberleri pek görmüyoruz.

Öyle ya da böyle sonuçta paraların ödenmediği bir gerçek.

Çevrimdışı f_madida

neden çıkmasın şarkı söylemesin istediği hocayı Beşiktaşın başına getirdi gayet mutlu
maça çıksın çıkmasın Beşiktaşın hocası artık
ben şahsım adına hiç istemedim gelmesini bu sene kombinemi bile yenilemedim. bunu peşin söyleyeyimde
yarın Beşiktaşın hocasını savunmak zorunda kaldığımızda hemen yönetim sevdalısı avcıyı bile kabul ettin demeyin
kabul etmedim şampiyon dahi olsa bu konuda fikrim değişmez nasıl ilk geldiğinde Şenol Güneşide kabul etmediysem ve
şampiyon olması bile fikrimi değiştirmediyse buda aynı başarısına yada başarısızlığına endeksli bir fikrim oluşmaz.
tamam herşeyde taraftar dinlenmez ama bütün camianın nerdeyse karşı olduğu ligin son haftası bile tribünden
tepki gösterdiği birinide Beşiktaşa hoca yapmayın bir zahmet dünyada başka hocamı kalmadı. bu kadarmı çaresiziz.
bir o değilki alın işde bugün yapılan kulüp açıklamasından bir kesit

Daha önce de defalarca yalanladığımız ve kendi kafasında ürettiği kurgu haberlere devam eden Orhan Yıldırım isminin camiamıza zarar vermekten başka hiçbir amacı olmadığı maalesef apaçık görülmektedir.

daha önce defalarca yalanladık dediğiniz şahısla neden o zaman samimi pozlar verdiniz kulübe davet ettiniz kamplara girmesine izin verdiniz.
camiamıza zarar veriyormuş bak sen peki madem öyle neden camianın içine sokuyorsunuz o zaman.
insan şöyle bir geçmişdeki eylemlerine bakar sonra böyle bir bilgilendirme yapmaya utanır.

Avci'nin basarili olmasini istemek gayet normal. Ben gelmesine de birsey demiyorum ama baskanin yaptigi mantikli degil benim gozumde. Fikret Orman Avci'nin an itibariyle patronu, yarin olumsuz skor alindiginda hesap sormasi gereken adam, ne akla hizmet cikip apo hocam lalala diye gaza geliyor anlamiyorum.

Gazeteciler konusunda basindan beri hatali yonetim, gecen sene ayni hatayi Senol Gunes de yapti. Bipspor kumpascilariyla poz verdi. Herifler her hafta Besiktas'in altini oymak icin calisirken gidip bunlarla hersey normalmis gibi poz veren adam istemiyoruz.
The world is better in black and white, and red.