neden çıkmasın şarkı söylemesin istediği hocayı Beşiktaşın başına getirdi gayet mutlu
maça çıksın çıkmasın Beşiktaşın hocası artık
ben şahsım adına hiç istemedim gelmesini bu sene kombinemi bile yenilemedim. bunu peşin söyleyeyimde
yarın Beşiktaşın hocasını savunmak zorunda kaldığımızda hemen yönetim sevdalısı avcıyı bile kabul ettin demeyin
kabul etmedim şampiyon dahi olsa bu konuda fikrim değişmez nasıl ilk geldiğinde Şenol Güneşide kabul etmediysem ve
şampiyon olması bile fikrimi değiştirmediyse buda aynı başarısına yada başarısızlığına endeksli bir fikrim oluşmaz.
tamam herşeyde taraftar dinlenmez ama bütün camianın nerdeyse karşı olduğu ligin son haftası bile tribünden
tepki gösterdiği birinide Beşiktaşa hoca yapmayın bir zahmet dünyada başka hocamı kalmadı. bu kadarmı çaresiziz.
bir o değilki alın işde bugün yapılan kulüp açıklamasından bir kesit
Daha önce de defalarca yalanladığımız ve kendi kafasında ürettiği kurgu haberlere devam eden Orhan Yıldırım isminin camiamıza zarar vermekten başka hiçbir amacı olmadığı maalesef apaçık görülmektedir.
daha önce defalarca yalanladık dediğiniz şahısla neden o zaman samimi pozlar verdiniz kulübe davet ettiniz kamplara girmesine izin verdiniz.
camiamıza zarar veriyormuş bak sen peki madem öyle neden camianın içine sokuyorsunuz o zaman.
insan şöyle bir geçmişdeki eylemlerine bakar sonra böyle bir bilgilendirme yapmaya utanır.
Avci'nin basarili olmasini istemek gayet normal. Ben gelmesine de birsey demiyorum ama baskanin yaptigi mantikli degil benim gozumde. Fikret Orman Avci'nin an itibariyle patronu, yarin olumsuz skor alindiginda hesap sormasi gereken adam, ne akla hizmet cikip apo hocam lalala diye gaza geliyor anlamiyorum.
Gazeteciler konusunda basindan beri hatali yonetim, gecen sene ayni hatayi Senol Gunes de yapti. Bipspor kumpascilariyla poz verdi. Herifler her hafta Besiktas'in altini oymak icin calisirken gidip bunlarla hersey normalmis gibi poz veren adam istemiyoruz.