Maalesef Süper Lig'in marka değeri yok. İngiltere'de Andy Carroll kazmasına ne paralar verildi. Dorukhan şu an Premier Lig'de böyle bir performans sergileseydi şu anda inanılmaz rakamlar telaffuz edilirdi.
Besiktas bu rakamlari kabul etmek zorunda degil ve etmemeli. 20-25 milyon pound vereceklerse dusunulur, oyuncu daha yeni 23 yasina girmis istedigin kadar oynat yine pazari olur. Ancak yerine uygun biri varsa satilir. Izlandali, Isvicreli kazma topculara bile 40 milyon avro veren adamlar gelmis bizimle dalga geciyor 10 milyon pound diye.
Italyan takimlarini hic saymiyorum, herifler 20.yuzyilda kalmis o kafayla geliyor hala Turkiye'ye. Udinese kim? Lecce kim? Bologna kim? Bunlar bizim Antalyaspordan hallice takimlar.
Italya futbolunda Juve-Roma disinda adam gibi top oynayan takim yok gelmisler artistlik yapiyorlar. Turkiye'yi 25-30 yil oncesinin Turkiye'si saniyor bu gerizekalilar, Dorukhan-Burak ne yapsin Udinese'de, Lecce'de? Italya romantizmi yapan Turklere de ayri gicigim zaten. Bir takim ezik, kompleksli Turk insani her gordugu Avrupa'liyi adam, Avrupa takimini da buyuk takim sandigi icin bu teklifleri marifet sayiyor. Halbuki bilakis hakarettir bu teklifler. Dorukhan Besiktas gibi sampiyonlar liginde oynamis, her sene Turkiye sampiyonluguna oynayan, Avrupa'da kupa hedefi koyan takimi birakip Udinese gibi Italya'nin vasat bir takiminda oynayacak, Udine koyunde yasayip yilda bir cikacagi Juve deplasmani icin hayal mi kuracak yani. Citroen gidin yahu.