2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4260767 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı worns

Bir tek Mahmut yeterli, Visca'ya sıkı para isterler değmez. Paramız yok zaten.

Mahmut doğru transfer olur. Fejsa kadar fizik kalitesi olmasa da akıllıdır. Atibayla birlikte 6 numarayı çözerler gerektiğinde stoper de oynar.

Ama Mahmutu almalıyız dememin nedeni bu transferin hoca ve oyuncunun isteğiyle makul bi bonservis ve yıllık ücretle çözülebileceğine inanmam. Fejsa filan daha pahalıya gelir ve bu tip bi oyuncu için değmez.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Yazan kişi işkembe-i kübradan sallamış  :tabe: Ancak devre arası transfer döneminde kadromuza katabiliyoruz  :tabe:
Bana mı söyledin o lafı bilmiyorum dostum ama benim demek istediğim de zaten ligin ikinci yarısında oynayabilceğiydi.Ekimde 18 yaşını dolduruyor ve ancak ligin ikinci yarısında avcı şans verirse oynar

Çevrimdışı autopsy

Mahmut da 31 yaşında. Bu transfer de pek mantıklı gelmiyor. Ljubomir Fejsa'yı alabilsek keşke  :tabe:

İkisi de 88'li, yaş takıntısını anlayamadım. Fiyat performans diye bir husus var ayrıca. Market değeri yüksek ama ederi o olmayan bir adam Fejsa. Tek yönlü bir oyuncu, hiç bir artısı yok. Mahmut onun yaptığını rahat rahat yapar, para harcayacaksak kanatlara harcayalım bence. Temiz oyuncu Mahmut.

Çevrimiçi tolga1903

Peki adını yazıp transfermarkt'da değerine istatistiklerine bakmaya çalışmam? :) Tyler boyd'dur o tyler boyd yetenekli futbolcu:)

Çevrimdışı worns

Peki adını yazıp transfermarkt'da değerine istatistiklerine bakmaya çalışmam? :) Tyler boyd'dur o tyler boyd yetenekli futbolcu:)

Aynen ben karıştırmışım ya Tyler boyd evet :)

Çevrimiçi Samet Demir

İkisi de 88'li, yaş takıntısını anlayamadım. Fiyat performans diye bir husus var ayrıca. Market değeri yüksek ama ederi o olmayan bir adam Fejsa. Tek yönlü bir oyuncu, hiç bir artısı yok. Mahmut onun yaptığını rahat rahat yapar, para harcayacaksak kanatlara harcayalım bence. Temiz oyuncu Mahmut.
Hala öğrenemedik su Ligi. Ofansif gücün ne kadar iyi ise sampiyonluk şansın o kadar çok olur.

Dediklerine katılıyorum bu arada.

Bana kalırsa Fransa'dan bir zenci bulup alsınlar 6 numara için.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bana mı söyledin o lafı bilmiyorum dostum ama benim demek istediğim de zaten ligin ikinci yarısında oynayabilceğiydi. Ekimde 18 yaşını dolduruyor ve ancak ligin ikinci yarısında avcı şans verirse oynar
Lafım meclisten dışarı, Ertuğrul Aytek denen yorumcu için kullandım. Seni kırdıysam kusura bakma  :tabe: Şu an sözleşme imzalayamıyoruz. Mahkeme kararı Ocak ayında çıkmış ve boşta kalmıştı zaten. Sanki yeni sonuçlanmış gibi yazmış mahkemesi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bursadaki ertuğrul ersoyun küme düşünce bonservissiz kalır gibi bir maddesi yok dimi? Yaşı daha genç bize yararlı olabileceğini düşünüyorum.

Çevrimiçi murat

Mahmut ismi bana hiç sıcak gelmiyor. Tolgaydan fazlası ne? Hangi mevki olursa olsun en az 2-3gol 2-3,asist yapıyor olması lazım. Hele ortasaha ise en az 5+5 yapmadı lazım. Mahmutun istatistiklerine bakmadım ama bana eski fenerli selçuk şahini çağrıştırıyor.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Mahmut ismi bana hiç sıcak gelmiyor. Tolgaydan fazlası ne? Hangi mevki olursa olsun en az 2-3gol 2-3,asist yapıyor olması lazım. Hele ortasaha ise en az 5+5 yapmadı lazım. Mahmutun istatistiklerine bakmadım ama bana eski fenerli selçuk şahini çağrıştırıyor.
Kesinlikle bence de mahmut bizlik adam değil.
https://www.transfermarkt.com.tr/mahmut-tekdemir/profil/spieler/54177
sadece 1 asist yapmış orta saha ile olmaz.

Çevrimdışı cursedofdragon

🔥🔥Fikret Orman: "Abdullah hocamız hayırlı olsun." (DHA)

Çevrimdışı MUSTAFA_

🔥🔥Fikret Orman: "Abdullah hocamız hayırlı olsun." (DHA)

:bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

:bandit:

dur biraz moralini bozayım transferler için daha erken demiş :D

Çevrimiçi levitate

ne derse tam tersi çıkar hiç güvenme abi

daha geçen anlaşmadık diyodu :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Okudum ama "Abdullah Avcı ve ekibinin transfer için görüşlerini bekliyoruz" cümlesini okuduktan sonra moralimi bozmadı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Az sonra Fikret Orman Trt Spor'a röportaj verecekmiş
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı kyiv

Fikret orman  canlı yayında trtsporda

Çevrimdışı kyiv

Fikret Orman : Şampiyonu hakemler belirlememeli.  :o_o: Şimdi mi söylenir bu?İş işten geçtikten sonra.

Çevrimdışı celiker1

Fikret Orman : Şampiyonu hakemler belirlememeli.  :o_o: Şimdi mi söylenir bu?İş işten geçtikten sonra.
Gördü tepkileri iş işten geçdikten  sonra  sallıyor
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

hay liginizin marka değerine  :akuma:

Çevrimdışı kyiv

Gördü tepkileri iş işten geçdikten  sonra  sallıyor

Fikret Orman: "Hakemler geçen sene Alanyaspor - Galatasaray maçında şampiyonu belirledi. Bu sene de Galatsaray - Beşiktaş ve Rizespor - Galatasaray maçlarında."

Good morning mr. president !!!!

Bunları Ağustosta, maçlar başladığında, fikstür çekiminden önce konuş başkan.

Çevrimdışı kyiv

Yeni Hocamızın imza töreni bayramdan sonra yapılacak. Kontrat 3 yıllık olacak. Hocayı oy birliği ile tercih ettik.Hoca kendi ekibiyle gelecek bu ekipte Beşiktaştan bazı isimler de bu ekipte yer alacak.

Çevrimiçi tolga1903

50 puan gerideki fenerbahçe başkanı bile rize gs maçından sonra açıklama yaptı bizim başkan 1 ay geriden geliyor. Ha bir de madem hakemler şampiyonu belirliyor ne diye yöneticin gs'yi tebrik etti hakemleri etseydi? Bu tutarsızlıklar cidden yoruyor insanı ya hiç girme bu toplara ya da zamanında gir de bir anlamı olsun.

Çevrimdışı kyiv

Kadroda istemediğim bazı oyuncular var, bu isimlerle yollarımızı ayıracağız. Arda Turan konusunda hocamızdan talep gelmedi böyle bir düşüncemiz de yok.

Çevrimdışı kyiv

2 senedir şampiyonluğu ilk yarıda bırakıyoruz. Bu sene iyi başlangıç yapıp şampiyonluğu almak istiyoruz.