2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4254338 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu çocuk 10 numara bu geliyorsa adem gidiyor mu  :alala:
Adem'i so kanatta düşünüyor olabiliriz. Vlasic de sağ kanatta oynayabiliyor. Sürekli değişen bir hücum hattıyla oynayabiliriz. İhtiyacımız olan yaratıcılığı rahatlıkla sağlayabilir bu hücum hattı  :tabe: Sol tarafa da hatta Schürrle atacaksın. Sahaya çıkarken kimin nerede oynayacağını kimse bilemeyecek. Bu oyuncuların hepsi hücumun her yerinde oynayabiliyor  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

btd subotic ile görüşüyoruz demiş

adam aşmış yetenek olarak ama fiziken kötü bence, tam bir panzer :D
Uzak durmamız gereken oyuncuların başında geliyor. Sakatlık geçmişine bakınca roman okumuş gibi oldum. Bitmeyen sakatlılar silsilesine girmiş bir oyuncu. Kariyeri yoksa şu an çok iyi olurdu. Faydalı olur mu? Bizim gibi fizik üstünlükle oynanan bir ligde olmaz   :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

Sanırım hoca , glich , babacan, bir de epureanuyu bize getirebilir. Bizim bonservis verme şansımız yok. Bu arada pektemek ve necip nöbetindeyim.

Çevrimdışı cursedofdragon

- Yöneticimiz Ahmet Ürkmezgil: "Abdullah Avcı ile bir takım görüşmelerimiz var. Olumlu seyrediyor. Atılmış bir imza yok. Kesinleşmiş bir şey yok. O noktaya gelince kulübümüz açıklama yapacak."

Adem'i so kanatta düşünüyor olabiliriz. Vlasic de sağ kanatta oynayabiliyor. Sürekli değişen bir hücum hattıyla oynayabiliriz. İhtiyacımız olan yaratıcılığı rahatlıkla sağlayabilir bu hücum hattı  :tabe: Sol tarafa da hatta Schürrle atacaksın. Sahaya çıkarken kimin nerede oynayacağını kimse bilemeyecek. Bu oyuncuların hepsi hücumun her yerinde oynayabiliyor  :)

o zaman kagawayı neden almadık diye soramadan edemiyor insan :)

Çevrimdışı sefaköykartali

Burak
Schürrle - Ljajic - Visca
Atiba(İrfan Can) - Dorukhan
X - Marcelo - Vida - Douglas(Free)
Karius

Visca + İrfan = 7,5(taksitli) + Medel + istedikleri başka oyuncu varsa (Lens vs.) olabilir. 
Marcelo kiralık
Schürrle kiralık
Douglas serbest.

Şu takım çok gol atar, abdullah hoca da takım savunmasını kasar az gol yedirir. Rahat şampiyonluk gelir.

Çevrimdışı o2bucak

Abdullah hoca madem geliyor gelirken İrfancan ve Visca'yı alsın gelsin.

Burak
Karius

Visca + İrfan = 7,5(taksitli) + Medel + istedikleri başka oyuncu varsa (Lens vs.) olabilir. 
Marcelo kiralık
Schürrle kiralık
Douglas serbest.

Şu takım çok gol atar, abdullah hoca da takım savunmasını kasar az gol yedirir. Rahat şampiyonluk gelir.

visca iyi oyuncu ama beni korkutuyor.

kapanan takımlara karşı nasıl bir etki gösterebilir.rakipler başağa oynadıkları gibi oynamıyor bize karşı.

Ayrıca 30 yaşında vereceğimiz 6-7 milyon € elimizde patlar bi daha satamayız.
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2019, 22:33:54 cursedofdragon ]

Çevrimdışı f_madida

Burak
Karius

Marcelo kiralık
Schürrle kiralık
Douglas serbest.

X = Kudryashov olarak denklemi cozdum..

Bu arada bu adami niye kimse yazmiyor, begenmiyor bunu da anlamis degilim bence Clichy'den daha etkili bir eleman hem de 1 Temmuz itibariyle serbest kaliyor.
The world is better in black and white, and red.

‪🎙Abdullah Avcı’nın Beşiktaş’tan alacağı para yıllık 1,8 milyon euro..‬

via : badem

Çevrimdışı murat

Ben abdullah hocanın orkanı  takıma kazandırmasını bekliyorum.

Çevrimiçi yaço58

bu umut meraş gayet iyi çökmek lazım.
Aynen öyle bursada düşmüşken çökelim nazımda iyi knatlara a sınıf adam alalım visca schürrle gibi bekler sol caner umut sağ gökhan nazımla götürrüz birde ayağı düzgün stoperle seneye  bambaşka bir takıma evriliriz avcıyla

Çevrimiçi yaço58

Bu ligde şampiyonluk şifrelerinden biri 70+ atacaksın 35-yiyeceksin.Burak 20 gol,Ljajic 10 gol,Güven 5 gol atar.İtirazı olan var mı?Stoper,sağ,sol bekler 10 gol.Mevcut kadrodan Oğuazhan,Dorukhan,Atiba toplam 10 gol atarsa totalde 55 gol yapıyor.Yönetimin ne yapıp edip en az 15 gol atacak sağ,sol hücum kanat oyuncuları bulması gerekiyor.Bu seneki şampiyonluk kaderimizi belirleyecek en önemli transferler olacak.Sorumlu olsam ilk hedefim riske girmeden ne yapip edip Visca'yı almaya çalışırım.Hücum kanat oyuncularından atmasını beklediğimiz 15 gol hedefini olası Visca transferiyle gerçekleştirme ihtimalimiz çok yükselir.
kanatta zar atma şansımız yok bekleri falan idare eder takımda kanatlar önemli net adam almalıyız bunun umarım yönetimde farkındadır

Çevrimdışı o2bucak

Yakın zamanda bu futbolcularla ilgilenmezsek üzüleceğimizi (en azından kendim) düşünüyorum.

Sağ Bek: Mert Müldür
Sol Kanat: Kenan Karaman
Ortasaha:Suat Serdar, Salih Özcan, Atakan Akkaynak

Oos : Berkay Özcan - Erkan Eyibil

İzleyemedim ama Kenan bir gol atmış.

Çevrimdışı 38life

Şenol Güneş'in sözleşmesinin bitmesini bekliyorlar saygısızlık olmasın diye. Ayrıca KAP bildirimi yapmadan anlaştık diye açıklama yapamaz. Abdullah Avcı ile 1 senedir görüşüyorlar. Bu dediklerine inanmamı beklemesin başkan. Dün anlaşma açıklandığı gibi Ljajic'in açıklanması tesadüf ile açıklanamaz. Listeler bile verildi. Transfer görüşmeleri hız kazandı. Oyna devam  :bandit:

Bahsettiğim mevzu bu değil. Avcı zaten yarın açıklanacak. Ben başka bir noktaya dikkat çekiyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben abdullah hocanın orkanı  takıma kazandırmasını bekliyorum.
Orkan'ın yönetim ile baya arası açılmış. Ayrıca disiplinsiz hareketleri ve umursamaz tavırları bilinen bir gerçek. Adana Demirspor'da kiralık oynarken yaptıklarını duyuyorduk. Sonra kiralık sözleşmesini bozup gönderdiler zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

visca iyi oyuncu ama beni korkutuyor.

kapanan takımlara karşı nasıl bir etki gösterebilir.rakipler başağa oynadıkları gibi oynamıyor bize karşı.

Ayrıca 30 yaşında vereceğimiz 6-7 milyon € elimizde patlar bi daha satamayız.
Rakipler bu sezon Başakşehir' e de gayet kapalı oynadılar. Visca kilidi açabilen oyunculardan. Ben Kasımpaşa' daki Trezeguet' i de çok beğeniyorum onun sol kanat versiyonu gibi ve 25 yaşında adam 7-8 milyona falan çözülür de ama ikisine birden bir sezonda bizimkilerin para verme ihtimali yok.
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2019, 23:10:15 sefaköykartali ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

‪🎙Abdullah Avcı’nın Beşiktaş’tan alacağı para yıllık 1,8 milyon euro..‬

via : badem
Atan atana tutan tutana  :kop: Bugün 1 milyon euro alacak diyeni de duydum yıllık 12 milyon TL diyeni de  :ebebe: Açıklanınca görürüz ne kadar alacağını  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Süper Lig'in en çok kilit pas atan futbolcuları
1) Trezeguet 77
2) Visca 76
3) Boldrin 73
4) Villafanez 70
5) Adem Ljajic 69
Veri: (Opta)

Ah ah elimize bir yerden para geçse de Trezeguet Ljajic Visca üçlüsünü kursak. Tam Burak Yılmaz' ı beslemelik bir üçlü olur 30 gol attırır, bir o kadar da kendisi atar bu üçlünün.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bahsettiğim mevzu bu değil. Avcı zaten yarın açıklanacak. Ben başka bir noktaya dikkat çekiyorum.
Senin demek istediğini anladım  :tabe: Avcı'nın transferler üzerinde etkisi olmadığını düşünüyorsun  :tabe: Ben hala transferi Avcı'nın yönlendirmesi ile yaptıklarını düşünüyorum. Fikret Orman Şenol Güneş gibi transfere karışmayan birini bulamaz  :tabe: Her teknik direktör muhakkak etkili olur transferde. Nitekim Şenol Güneş bile Burak ve Marcelo gibi oyuncuları bizzat kendisi aldırdı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

1) Trezeguet 77
2) Visca 76
3) Boldrin 73
4) Villafanez 70
5) Adem Ljajic 69

Ah ah elimize bir yerden para geçse de Trezeguet Ljajic Visca üçlüsünü kursak. Tam Burak Yılmaz' ı beslemelik bir üçlü olur 30 gol attırır, bir o kadar da kendisi atar bu üçlünün.
Bu oyunculara istenilen ücretlere biz şampiyon takım kurduk  :tabe: Nitekim o paralara daha iyi oyuncular da alabiliriz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı o2bucak

1) Trezeguet 77
2) Visca 76
3) Boldrin 73
4) Villafanez 70
5) Adem Ljajic 69

Hem Trezeguet  hem Visca bizi güzel düzlüğe çıkartır. Ofansif olarak.

yasin sülün avcının listesinde yokmuş.gokhan keskin geri dönebilirmiş.

orhan ak varmış.

via : murat ozen

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beklenen olmuş  :money:

Benim duyduğum Yasin hoca yardımcı antrenörlükte yok. Gökhan Keskin geri dönebilir. Tabii ki ilerleyen zamanlarda daha da netlik kazanacak.Orhan Ak var diye duydum. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

Rakipler bu sezon Başakşehir' e de gayet kapalı oynadılar. Visca kilidi açabilen oyunculardan. Ben Kasımpaşa' daki Trezeguet' i de çok beğeniyorum onun sol kanat versiyonu gibi ve 25 yaşında adam 5 milyona falan çözülür de ama ikisine birden bir sezonda bizimkilerin para verme ihtimali yok.
Bu trezeguet kac lira acaba? Gercekten iyi oyuncu yasida genc