2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4253371 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bonservis olayi sacma olur, yani sembolik bir rakam verebiliriz veya futbolcu da teklif edebiliriz mesela Roco'yu verelim kiralik oynatsinlar.

Sakatlik sonrasi ne kadar oynayabilir o biraz soru isareti. Onun disinda 32 yasindaymis su an, 2 sene idare edebilir bizi. Buyuk ihtimalle 2+1 veya 3+1 teklif edecekler.
Eylülde 33 oluyor. Bence eperuanu bizlik bir adam değil, hiç gerek yok.

Çevrimdışı f_madida

4 martta sakatlanmış 12 hazirana kadar sakatmış. 100 gün nerdeyse sakat ve 10 maç kaçırmış

25 Nisan'daki haber bu:

"‘EN AZ 1 AY GEREKLİ’

Moldovalı yıldız Epureanu yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Dizimde enfeksiyon teşhisi konuldu. Daha 1 ay antibiyotiklerle tedavi etmemiz gerekecek. Bu sürenin sonunda vücudun antibiyotikler olmadan nasıl reaksiyon vereceğine bakacağız. Bundan da sonra tetkikler enfeksiyonun atlatıldığını gösterirse ancak o zaman yavaş yavaş antrenmanlara çıkmaya başlayabileceğim. Üç haftalığına Barcelona'da bir klinikteydim. Burada damardan antibiyotikler aldım. Doktorlar süreci takip etti ve ardından İstanbul'a döndüm. Ne kadar sürede iyileşeceğimi kimse bilmiyor, sahalara ne zaman döneceğimi şu an doktorlar bile bilmiyor”

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

25 Nisan'daki haber bu:

"‘EN AZ 1 AY GEREKLİ’

Moldovalı yıldız Epureanu yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Dizimde enfeksiyon teşhisi konuldu. Daha 1 ay antibiyotiklerle tedavi etmemiz gerekecek. Bu sürenin sonunda vücudun antibiyotikler olmadan nasıl reaksiyon vereceğine bakacağız. Bundan da sonra tetkikler enfeksiyonun atlatıldığını gösterirse ancak o zaman yavaş yavaş antrenmanlara çıkmaya başlayabileceğim. Üç haftalığına Barcelona'da bir klinikteydim. Burada damardan antibiyotikler aldım. Doktorlar süreci takip etti ve ardından İstanbul'a döndüm. Ne kadar sürede iyileşeceğimi kimse bilmiyor, sahalara ne zaman döneceğimi şu an doktorlar bile bilmiyor”

Valla ben transfermarktin yalancısıyım  :lol:
https://www.transfermarkt.com.tr/alexandru-epureanu/verletzungen/spieler/45340

Çevrimdışı f_madida

Valla ben transfermarktin yalancısıyım  :lol:
https://www.transfermarkt.com.tr/alexandru-epureanu/verletzungen/spieler/45340

Kudryashov'u getirsek kafi, zaten sozlesmesi de bitiyormus, bonservissiz gelebilir.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hala sevgili Şenol.hocamızı bdkliyoruz  :money:

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil: "Sevgili hocamız Şenol Güneş'in sözleşmesi bu akşam bitiyor. Dolayısıyla Abdullah Avcı ile atılmış henüz bir imza yok ama birkaç gün içinde resmiyete dökeceğiz. Detaylar konuşulacak." (TRT Spor)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Nicola Vlasic. CSKA ile kiralamak için yarışıyormuşuz. Kaynak: Liverpoolecho

Çevrimiçi Sinan23

Vlasic keşke olsa, Mason Mount ta olabilir. Derby final mini kaybetti. Bir sene daha championship te mücadele etmez herhalde.
Schurrle olmasın. Fulham da baya maçını izledim bu sene. Oynadığı zaman babel kadar olamadı. Zaten müzmin sakat. Boşa para boşa zaman.

Çevrimdışı cursedofdragon

Nicola Vlasic. CSKA ile kiralamak için yarışıyormuşuz. Kaynak: Liverpoolecho

bu çocuk 10 numara bu geliyorsa adem gidiyor mu  :alala:

Vlasic keşke olsa, Mason Mount ta olabilir. Derby final mini kaybetti. Bir sene daha championship te mücadele etmez herhalde.
Schurrle olmasın. Fulham da baya maçını izledim bu sene. Oynadığı zaman babel kadar olamadı. Zaten müzmin sakat. Boşa para boşa zaman.

kötü dediğin schürle EPL'de 6 gol atmış hiç bir şey yapmadan :D

Bizim lens ve Quaresma o kadar atamadı :D

müzmin sakat filan değil ayrıca gayet sağlıklı  :bandit:

https://www.transfermarkt.com.tr/andre-schurrle/verletzungen/spieler/58205

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Sinan23

kötü dediğin schürle EPL'de 6 gol atmış hiç bir şey yapmadan :D

Bizim lens ve Quaresma o kadar atamadı :D

müzmin sakat filan değil ayrıca gayet sağlıklı  :bandit:

https://www.transfermarkt.com.tr/andre-schurrle/verletzungen/spieler/58205

Çok canlı izledim bizimkilerden dolayı. Her zaman bitiriciliği olan bir adam zaten. Ama oyun katkısı ve kondisyonu dip yapmış. Choupo-moting daha hazır duruyor bu sene.

Çok canlı izledim bizimkilerden dolayı. Her zaman bitiriciliği olan bir adam zaten. Ama oyun katkısı ve kondisyonu dip yapmış. Choupo-moting daha hazır duruyor bu sene.

everton da kim tavan yapsın ki cenki bile bitirdi everton :D

bizim ligde messi olur schürle  :bandit:

Avcının sistemi ile alman disiplini ve takım oyuncusu sebebi ile 10 gol 10 asisti rahat var :)

Sağ kanada da güzel bir isim 10 gol 10 asist.

Ljajic'te 10 gol 10 asist.

Burakta 20 gol 5-6 asist.

Şampiyonluk Hayırlı olsun :)
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2019, 20:40:48 cursedofdragon ]

Çevrimdışı 38life

@MUSTAFA_  Dün bundan bahsediyordum işte. Avcı bi kaç güne açıklanacak ama mesele o değil. Başkanın zihniyetine dikkat çekiyorum ben. Hoca işi hemen bitmesi gereken bir konu değil diyor. Bu ne demek? "İcabında biz transferleri yaparız sonra hocayı getiririz, al yönet deriz." diyor. Zihniyet bu.

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimdışı levitate

@MUSTAFA_  Dün bundan bahsediyordum işte. Avcı bi kaç güne açıklanacak ama mesele o değil. Başkanın zihniyetine dikkat çekiyorum ben. Hoca işi hemen bitmesi gereken bir konu değil diyor. Bu ne demek? "İcabında biz transferleri yaparız sonra hocayı getiririz, al yönet deriz." diyor. Zihniyet bu.

şurada ne dediyse tersi çıkacak

başkan birşeyi yalanlıyorsa kesin doğru çıkıyor çok ilginç kafalar
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

btd subotic ile görüşüyoruz demiş

adam aşmış yetenek olarak ama fiziken kötü bence, tam bir panzer :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Alper1903

2 senedir biz yaparız, biz ederiz diye diye klübün ne hale geldiğini görmüyor başkan galiba? 31 Ağustos'a kadar transfer bitirmesin hep beraber gs töreni izlerler artık.

Ben gerçekten anlamıyorum artık bu söylemleri. Zaman ast-üst seviyesi hatıratmak mı yoksa bir an önce bütün sorunları halledip sezona son sürat başlamak mı? Topyekün camianın birleşip haksızlıklara karşı durması mı yoksa 32. hafta aleni hakem şikesine kurban gidip ağlanıp sızlanmak mı? Gerçekten çok manasız.
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2019, 21:34:41 Alper1903 ]

bu umut meraş gayet iyi çökmek lazım.

Çevrimiçi Sinan23

everton da kim tavan yapsın ki cenki bile bitirdi everton :D

bizim ligde messi olur schürle  :bandit:

Avcının sistemi ile alman disiplini ve takım oyuncusu sebebi ile 10 gol 10 asisti rahat var :)

Sağ kanada da güzel bir isim 10 gol 10 asist.

Ljajic'te 10 gol 10 asist.

Burakta 20 gol 5-6 asist.

Şampiyonluk Hayırlı olsun :)

İnşallah

Çevrimdışı celiker1

Bu ligde şampiyonluk şifrelerinden biri 70+ atacaksın 35-yiyeceksin.Burak 20 gol,Ljajic 10 gol,Güven 5 gol atar.İtirazı olan var mı?Stoper,sağ,sol bekler 10 gol.Mevcut kadrodan Oğuazhan,Dorukhan,Atiba toplam 10 gol atarsa totalde 55 gol yapıyor.Yönetimin ne yapıp edip en az 15 gol atacak sağ,sol hücum kanat oyuncuları bulması gerekiyor.Bu seneki şampiyonluk kaderimizi belirleyecek en önemli transferler olacak.Sorumlu olsam ilk hedefim riske girmeden ne yapip edip Visca'yı almaya çalışırım.Hücum kanat oyuncularından atmasını beklediğimiz 15 gol hedefini olası Visca transferiyle gerçekleştirme ihtimalimiz çok yükselir.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı kyiv

Bu ligde şampiyonluk şifrelerinden biri 70+ atacaksın 35-yiyeceksin.Burak 20 gol,Ljajic 10 gol,Güven 5 gol atar.İtirazı olan var mı?Stoper,sağ,sol bekler 10 gol.Mevcut kadrodan Oğuazhan,Dorukhan,Atiba toplam 10 gol atarsa totalde 55 gol yapıyor.Yönetimin ne yapıp edip en az 15 gol atacak sağ,sol hücum kanat oyuncuları bulması gerekiyor.Bu seneki şampiyonluk kaderimizi belirleyecek en önemli transferler olacak.Sorumlu olsam ilk hedefim riske girmeden ne yapip edip Visca'yı almaya çalışırım.Hücum kanat oyuncularından atmasını beklediğimiz 15 gol hedefini olası Visca transferiyle gerçekleştirme ihtimalimiz çok yükselir.

Güven önümüzdeki sene daha bir özgüvenli olacak.15+ gol atacağını düşünüyorum. Bir tane Alman iyi gider takıma dinamizm getirir. Münch, Ernst,Gomez ve şimdi de Schürle.

Çevrimdışı 38life

şurada ne dediyse tersi çıkacak

başkan birşeyi yalanlıyorsa kesin doğru çıkıyor çok ilginç kafalar

Orası kesin zaten. Oraya takılmıyorum ben. Yarın açıklanır büyük ihtimalle.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şenol Güneş'in sözleşmesinin bitmesini bekliyorlar saygısızlık olmasın diye. Ayrıca KAP bildirimi yapmadan anlaştık diye açıklama yapamaz. Abdullah Avcı ile 1 senedir görüşüyorlar. Bu dediklerine inanmamı beklemesin başkan. Dün anlaşma açıklandığı gibi Ljajic'in açıklanması tesadüf ile açıklanamaz. Listeler bile verildi. Transfer görüşmeleri hız kazandı. Oyna devam  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

Orası kesin zaten. Oraya takılmıyorum ben. Yarın açıklanır büyük ihtimalle.
umarım dediklerinin tersi çıkar abi ne diyelim

dua edelim de avcı çıkarsın vursun masaya istediğini aldırsın
bipbipbupbup