2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 129 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4822108 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı sEuL

Abdullah hoca ve Ljajic hayirli olsun.

Umutluyum Abdullah hocadan, eger israr edilirse takima cok iyi genc oyuncularida kazandiracagina inaniyorum.

Çevrimiçi Mehmet57

Alinmasi su an bonservissiz olmasina ragmen nekadar zor olsada, orta sahada Danielle de Rossi ne guzel olur du. Asalet, zeka, ruh, liderlik, buram buram kalite.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Abdullah Avcı' nın oyuncu portföyünde iyi oyuncular olduğunu düşünüyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Tyler Boyd 14 maç 6 gol - 4 asist

Kanat forvet için çok iyi rakamlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

olcay-ismail-atınç,ersan geri dönsün.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vay 2 oyuncu konusu doğruymuş demek  :ebebe:

Teknik direktör arayışlarında sona gelen, tecrübeli teknik direktör Abdullah Avcı ile her konuda anlaşan Beşiktaş yönetiminde yüzler gülüyor.
Avcı’nın kendisine siyah beyaz renklere bağlayacak imzanın yarın atılması bekleniyor. Abdullah Avcı’nın yıllık 1,4 milyon euro civarında bir ücret alacağı ve 2+1 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
Avcı, mevcut teknik ekip arkadaşlarının bir kısmını getirecek, şartlarda anlaşıldığı taktirde eski çalıştırdığı kadrodan bir kaç futbolcuyu transfer etmek istediği öğrenildi.(YasaklıSite)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tyler Boyd 14 maç 6 gol - 4 asist

Kanat forvet için çok iyi rakamlar.
Anadolu takımlarından aldığımız hiçbir kanat oyuncusunun işimize yaradığını hatırlamıyorum. Sonra "Holosko + bir miktar para" meseleleri çıkıyor. Ben açık alanı bizde yeteri kadar bulamayacağından başarı olacağını düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

olcay-ismail-atınç,ersan geri dönsün.
Holosko, Bobo, Tabata, Opare, Andreas Beck'in başı kel mi? Onlar da tekrar dönsün o zaman  :ebebe: Olcay'a mantıklı açıklama bulamıyorum. Yedek olarak alınacak diyorlar 1 milyon üstü paralara yedek pek mantıklı gelmiyor. Atınç altyapı kontenjanını doldursun diye alacağımıza Alpay Çelebi gibi biri var. Ona şans vermemiz lazım. O çok övülen Ozan Kabak'dan daha iyi bir kariyere sahip olacak yeteneğe sahip  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Vay 2 oyuncu konusu doğruymuş demek  :ebebe:

Teknik direktör arayışlarında sona gelen, tecrübeli teknik direktör Abdullah Avcı ile her konuda anlaşan Beşiktaş yönetiminde yüzler gülüyor.
Avcı’nın kendisine siyah beyaz renklere bağlayacak imzanın yarın atılması bekleniyor. Abdullah Avcı’nın yıllık 1,4 milyon euro civarında bir ücret alacağı ve 2+1 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
Avcı, mevcut teknik ekip arkadaşlarının bir kısmını getirecek, şartlarda anlaşıldığı taktirde eski çalıştırdığı kadrodan bir kaç futbolcuyu transfer etmek istediği öğrenildi.(YasaklıSite)

maaşı iyimiş 1,4 uygun.

2 oyuncu epruyanu ve visca mı ki :)

O oyuncuları alabilmemiz için satmamız lazım bazı oyuncularımızı para eden.

Holosko, Bobo, Tabata, Opare, Andreas Beck'in başı kel mi? Onlar da tekrar dönsün o zaman  :ebebe: Olcay'a mantıklı açıklama bulamıyorum. Yedek olarak alınacak diyorlar 1 milyon üstü paralara yedek pek mantıklı gelmiyor. Atınç altyapı kontenjanını doldursun diye alacağımıza Alpay Çelebi gibi biri var. Ona şans vermemiz lazım. O çok övülen Ozan Kabak'dan daha iyi bir kariyere sahip olacak yeteneğe sahip  :tabe:

atınç'ın direk vidanın yanına alsak bedava kötü mü o kadar  :alala:

[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2019, 10:46:37 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

maaşı iyimiş 1,4 uygun.

2 oyuncu epruyanu ve visca mı ki :)

O oyuncuları alabilmemiz için satmamız lazım bazı oyuncularımızı para eden.
1 ay önce 10 milyon euro transfer bütçemizin olacağı konuşuluyordu. Eksiklerimizi düşünürsek en az 1 sol bek, 1 sağ bek, 1 stoper (Vida giderse 2), 2 kanat, 1 orta saha ihtiyacımız var. 6 oyuncu için de 10 milyon baya iyi para. Giden oyunculardan gelen para da kar hanemizde durur  :tabe: En iyi şekilde harcarsak sıkıntı olmaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

atınç'ın direk vidanın yanına alsak bedava kötü mü o kadar  :alala:
Kötü bile iyimser kalır bence  :tabe: Sakatlık geçmişine bakılınca kariyeri sakatlıkla geçmiş. En son sakatlanmadan önce bizde oynamış  :tabe: Bu oyuncuyu kimse istemez, istememesi lazım. Beşiktaş'ın çocuğu diye bir kontenjan olmaması lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Karabay

anlaşıldığı taktirde eski çalıştırdığı kadrodan bir kaç futbolcuyu transfer etmek istediği öğrenildi.(YasaklıSite)
Arda Turan bunu beğendi.

Beşiktaş, bonservisi Dortmund'da olan kanat oyuncusu Andre Schürrle için girişimlere başlayacak. (Habertürk)

tam takım oyuncusu çok güzel olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, bonservisi Dortmund'da olan kanat oyuncusu Andre Schürrle için girişimlere başlayacak. (Habertürk)

tam takım oyuncusu çok güzel olur.

Ancak kiralık alabiliriz. Ama alabilirsek çok iyi oyuncu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ancak kiralık alabiliriz. Ama alabilirsek çok iyi oyuncu  :tabe:

farketmez kiralık filan dortmund kiralıyor zaten sürekli :)

1 sene bize kirasın satın alma opsiyonlu :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

farketmez kiralık filan dortmund kiralıyor zaten sürekli :)

1 sene bize kirasın satın alma opsiyonlu :)
En son yarım sene için 400 bin euro2ya kiraladılar. 2 milyon verip 2 sene kiralanır da oyuncuyu ikna edebileceğimizi düşünmüyorum. Piyasası olan bir oyuncu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

En son yarım sene için 400 bin euro2ya kiraladılar. 2 milyon verip 2 sene kiralanır da oyuncuyu ikna edebileceğimizi düşünmüyorum. Piyasası olan bir oyuncu  :tabe:

2 sene kiralamaz 2021 de bitiyor sözleşmesi.

1 sene kiralarlar.

1 milyon € kiralama ücreti veririz.

bütün iş oyuncuyu ikna etmekte.

Çevrimdışı MUSTAFA_

2 sene kiralamaz 2021 de bitiyor sözleşmesi.

1 sene kiralarlar.

1 milyon € kiralama ücreti veririz.

bütün iş oyuncuyu ikna etmekte.
Zorunlu satın alma opsiyonlu 2 sene olur  :evillol: Opsiyonu da şöyle 7-8 milyon + 30 ay taksit olsa bir de  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Zorunlu satın alma opsiyonlu 2 sene olur  :evillol: Opsiyonu da şöyle 7-8 milyon + 30 ay taksit olsa bir de  :iblush:

7-8 bırakmazlar 30 milyon € bayılmışlar :)

12-13 den aşağı bırakmazlar :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

sağ beke sözleşmesi biten douglası almak mantıklı tempolu bir bek ihtiyaç halinde sağ öndede kullanılabiliyor 28 yaşında daha gökhanla orayı götürürler orta sahaya kabore takviyesi olabilir avcının kafasındaki orta saha kurgusu önemli burda ancak şu var kanatlarda risk alma şansımız yok 2 tane sağlam kanat almamız lazım viscaya 4.5 milyon euro teklif ettiğimi konuşuluyor 5.5a falan bitse iyi transfer olur başak 10 istiyor yazmış murat özen ancak adamın 1 sene kontratı kalmış bizi isterse bu rakamlara işin bitmesi çok ütopik olmaz ancak bu transfer olmayadabilir olmazsada schürlleyi falan kiralık düşürmek lazım seneye sağlam 2 kanat ile burak ljajic ikilisi bu ligde tozu dumana katar medel bizde kalırsada avcı onu stoperde kullanır başakta mahmut attamahı kullandığı gibi birde avcının sisteme sanki fabri daha uygun ayaklarıyla oyun kurma konusunda bakalım avcının hırsı bizle birleşcek seneye lig daha çetin geçeçek belliki gsyi saymıyorum bile fbde geçen seneki mallığı yapacaklarını düşünmüyorum başakta okan burukla istikrarını devam ettirir bakalım nasıl bir lig bizi bekliyor aziz behici başak 1milyona almış keşke biz alsaydık maaşıda makul olurdu sol taraf aziz caner sağyıda douglas gökhan yapardık bek konusunu kapatıp ön tarafa tüm yoğunluğu verirdik alacağımız kanatlar bzim için çok daha önemli bu sezon keza güven 8 gol attı ama 2 maç hatrick yaptı diğer maçlarda skora fazla katkı alamadık quaresma ve lensi saymıyorum zaten bi tane sağlam kanadımız olsaydı bu sene çok farklı olurdu takımdan gitmesi gerekenlerde belli zaten quaresma lens en başta medelin maaş yüksek gönderip bi ayağı düzgün stoper almak lazım canerin talibi yoktur sanmıyorum gideceğini roco larin direk yollanmalı ama bu maaşla kim alır o soru işareti eğer bunları göderirsek 10 milyonluk bir maaş bütceside açılcak küçülme söylemine zaten gerek yok kanat konusunda başkan inşallah cimrilik yapmaz nokta atışı transfer olur umarım ljajic içiinde seneye en çok heycanlandıran oyuncuların başında geliyor adamın ligde ankaragücü maçına kadar skor katkısı yoktu yani ilk yarıyı neredeyse boş geçirdi 20 maç üzerinden değerlendirirsek yaptığı istatistikler muazzamdı seneyede bu performansı sürdürür umarım yeni sezon hayırlı olur inşallah bizim için