2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4242383 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi yaço58

beşiktaşımız için hayırlı uğurlu olsun inşallah şampiyonluklar yaşarız avcıyla ama sercan dikme arda turan falan diyor allah korusun bizden uzak olsun adam başakta oynadığı maçlarda el freniydi futbol ardayı bırakmış zaten umarım ardayı almayız

Çevrimdışı MUSTAFA_

Uzun vadeli düşünmemiz güzel  :tabe: Abdullah Avcı'nın şansı Beşiktaş'da geçiş dönemine gelmiş olması.Bu sayede istediği oyuncuları aldırıp kendi sistemini kurma oanağına sahip. Arkasına aldığı taraftar gücü ile neler yapacağını merak ediyorum. İnşallah başarılı olur ve bizlere izlenmesi zevk veren futbol izlettirir :)

Abdullah Avcı, yarın Medipol Başakşehir'le sözleşmesini feshedip Beşiktaş'la 3 yıllık sözleşme imzalayacak. (TRT Spor)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

beşiktaşımız için hayırlı uğurlu olsun inşallah şampiyonluklar yaşarız avcıyla ama sercan dikme arda turan falan diyor allah korusun bizden uzak olsun adam başakta oynadığı maçlarda el freniydi futbol ardayı bırakmış zaten umarım ardayı almayız
Daha Q7 den yeni kurtulabileceğimize inanmaya başlamışken yeni Q7'lere ihtiyacımız yok  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk resmi transferimiz hayırlı olsun  :sevinc Akıyor bugün maşallah  :sevinc

Beşiktaş KAP: Adem Ljajic'in transfer haklarının nihai satın alma opsiyonu kontrat şartları gereği gerçekleşmiştir. Adem Ljajic'in transferi için 3  futbol sezonu  için 15 Eylül 2019 ile 15 Ağustos 2021 tarihleri arasında toplam 6.500.000 Avro ödenecektir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kyiv

Bakalım Başakşehirden kim gelecek Abdullah Avcıyla beraber? Arda Turan gelirse şaşırmam...

Çevrimdışı 38life

Uzun vadeli düşünmemiz güzel  :tabe: Abdullah Avcı'nın şansı Beşiktaş'da geçiş dönemine gelmiş olması.Bu sayede istediği oyuncuları aldırıp kendi sistemini kurma oanağına sahip. Arkasına aldığı taraftar gücü ile neler yapacağını merak ediyorum. İnşallah başarılı olur ve bizlere izlenmesi zevk veren futbol izlettirir :)

Abdullah Avcı, yarın Medipol Başakşehir'le sözleşmesini feshedip Beşiktaş'la 3 yıllık sözleşme imzalayacak. (TRT Spor)

2+1 olduğu söyleniyor. Bence 4 yıllık bir imza en doğrusu olurdu. Abdullah Avcıyı alıyorsan uzun vadeli planlama için alacaksın. Medyanın taraftarın baskısını göğüslemesi için güven vereceksin hocaya, arkasında duracaksın. Avcı yerli hocalar içinde en doğru seçenek ama Fikret Ormanın çatısı altında neler olacak onu hiç bilemiyorum. Çok kuşkuluyum. Yönetim ne kadar destek çıkacak, ne kadar arkasında duracak, hocanın istediği kadro yapısına uygun futbolcuları getirecek mi, yoksa her zamanki gibi "düşeş transfer" diye gidip 5 benzemez futbolculardan çorba bir kadro yapısı mı oluşturalacak, göreceğiz.

Ayrıca Şenol Güneşin inanılmaz soft antrenman sisteminden Avcı'nın antrenman sistemine geçişte halihazırdaki oyuncularımızın bir kısmı aşırı mutsuz olacaktır, şikayet edecektir. Bu futbolcularla peşinen yolların ayrılması gerekir. Futbolu seven, antrenmanı seven, yorulmayı seven oyuncular kalmalı, gerisine yallah denmeli. Aksi taktirde Avcı sıkıntı yaşar. Abdullah Avcının takım savunması antrenmanlarını gördükten sonra "vay anam yandım" diyip ağlayabilme potansiyeline sahip oyuncularımız var kadroda. İşi çok bulandırmadan, erkenden yollar ayrılmalı bunlarla.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bakalım Başakşehirden kim gelecek Abdullah Avcıyla beraber? Arda Turan gelirse şaşırmam...
O maaşla daralacağımız günlerde hangi para ile alacağız  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sozkul

Beşiktaş KAP: Adem Ljajic'in transfer haklarının nihai satın alma opsiyonu kontrat şartları gereği gerçekleşmiştir. Adem Ljajic'in transferi için 3  futbol sezonu  için 15 Eylül 2019 ile 15 Ağustos 2021 tarihleri arasında toplam 6.500.000 Avro ödenecektir.

Ligi ilk 2 de bitirmediğimiz için opsiyonu kullanma mecburiyeti kalmadı diye okumuştum bir yerde?

Çevrimdışı 38life

6.5 milyon euro Adem için çok uygun fiyat. Çalışkan, iş ahlakı yüksek, Avcı'nın sisteminde yerini bulabilecek bir futbolcu. Karar verme hızını biraz daha geliştirse çok iyi olur.

Çevrimdışı balkan-kartal

O maaşla daralacağımız günlerde hangi para ile alacağız  :alala:
Maas problem olmaz 1.5 ten 3yillik hemen imzalar ama yasi olmus 32 son 3 yildir kendine hic bakmamis. Fizik olarak iyi duruma gelirse alabilecegimiz en iyi kanat
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı Dr.Zeck

Ligi ilk 2 de bitirmediğimiz için opsiyonu kullanma mecburiyeti kalmadı diye okumuştum bir yerde?

Bende zorunlu opsiyon kalkti diye okumustum.. yani almaya necbur degildik gibi.. bu adamida kacirsaydik yazik olurdu zaten

Çevrimdışı levitate

bugün akıyor ya maşallah
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

2+1 olduğu söyleniyor. Bence 4 yıllık bir imza en doğrusu olurdu. Abdullah Avcıyı alıyorsan uzun vadeli planlama için alacaksın. Medyanın taraftarın baskısını göğüslemesi için güven vereceksin hocaya, arkasında duracaksın. Avcı yerli hocalar içinde en doğru seçenek ama Fikret Ormanın çatısı altında neler olacak onu hiç bilemiyorum. Çok kuşkuluyum. Yönetim ne kadar destek çıkacak, ne kadar arkasında duracak, hocanın istediği kadro yapısına uygun futbolcuları getirecek mi, yoksa her zamanki gibi "düşeş transfer" diye gidip 5 benzemez futbolculardan çorba bir kadro yapısı mı oluşturalacak, göreceğiz.

Ayrıca Şenol Güneşin inanılmaz soft antrenman sisteminden Avcı'nın antrenman sistemine geçişte halihazırdaki oyuncularımızın bir kısmı aşırı mutsuz olacaktır, şikayet edecektir. Bu futbolcularla peşinen yolların ayrılması gerekir. Futbolu seven, antrenmanı seven, yorulmayı seven oyuncular kalmalı, gerisine yallah denmeli. Aksi taktirde Avcı sıkıntı yaşar. Abdullah Avcının takım savunması antrenmanlarını gördükten sonra "vay anam yandım" diyip ağlayabilme potansiyeline sahip oyuncularımız var kadroda. İşi çok bulandırmadan, erkenden yollar ayrılmalı bunlarla.
Büyük takımlarda sözleşmelerin bir manası yoktur. Başarısız olursan gönderilirsin. Başarılıysan kimse seni gönderemez. 3 yıllık yapmamız en az 2 yıl bizimle olduğunu gösteriyor. Bu da hocanın kendini kanıtlaması için yeterli bir süre  :tabe: Şenol Güneş gibi transferlerde pasif kalacağını düşünmüyorum. En azından kendi izleme ağından genç oyuncular aldıracaktır. Beş benzemez bir kadro kuracağını düşünmüyorum. Uzun süredir yöneticilerimizle görüştüğü ve Şenol Güneş sonrası getirileceği konuşulan biri. Planlarını çoktan yapmıştır  :tabe:

Antremanı sevmeyen oyuncular kendilerine takım bulabilirler. Başkanın dediği gibi genç oyuncular getirirsek zaten böyle bir sorunla karşılaşmayız. Transferlerden sonra bu konuyu tekrar konuşmakta fayda var tabi...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

Abdullah avci besiktasimiza hayirli olsun, bu saaten sonra bize hocaya sahip cikmak düser, hadi hocam vakit intikam alma vaktidir

Çevrimdışı MUSTAFA_

KAP açıklaması geldiği için artık opsiyonla ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı  :tabe: 30 ay taksitli ve Eylül ayından sonra ödemenin başlayacak olması bizim için çok iyi haber  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maas problem olmaz 1.5 ten 3yillik hemen imzalar ama yasi olmus 32 son 3 yildir kendine hic bakmamis. Fizik olarak iyi duruma gelirse alabilecegimiz en iyi kanat
Bu yaşına kadar Barcelona'da bile yaptıkları ortadayken akıllanmasını beklemek Polyanalık olur  :tabe: Gençleşeceğiz ve daralacağız açıklamalarına çok zıt bir transfer olur. Başakşehir bile istemezken bizim isteyeceğimizi de düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

Alışma sezonunu atlatmış bir Ljajici bu fiyata ve bu vadeyle almak büyük bir iş. Bu kalitede oyuncular en az 20 m eurodan başlıyor. Allah sakatlık vermezse yeni sezona damga vurur.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı ALDENYX

Alinabilecek en iyi hoca ama hocanin kafasindaki futbolu oynayacak kadro yapilanmasi gerek. :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ljajic bıraktığın yerden devam koçum  :bandit:

Seneye seni fıtık eden Quaresma filanda olmayacak inşallah  :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

inş gelir amin
Hücum hattımızı Balkanlar + Burak şeklinde hayal ediyorum ama çok zor  :tabe:

Edin Visca - Adem Ljajic - Ajdin Hasic

Burak Yılmaz

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kyiv

Ljajic bıraktığın yerden devam koçum  :bandit:

Seneye seni fıtık eden Quaresma filanda olmayacak inşallah  :bandit:

Bir de Lens olmazsa tadından yenmez. Sıfır kilometre 2 kanat şart. Süratli, gol ve asist adeti yüksek.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Aklın yolu bir, hemen gel başla

Quaresma yallah Portekiz'e

Quaresma'yı istemeyenin, hatta takımda görmek istemiyorum diyenin başımın üstünde yeri var 

Gece gece başka bir şey isteseydim olacakmış sanırım  :D

Çevrimdışı levitate

Hücum hattımızı Balkanlar + Burak şeklinde hayal ediyorum ama çok zor  :tabe:

Edin Visca - Adem Ljajic - Ajdin Hasic

Burak Yılmaz
hasic yedek takılır herhalde

visca-ljajic-benrahma
        burak

şu 4'lü tahmini 50-60 gol katkı verir (ciddiyim valla)
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup