Uzun vadeli düşünmemiz güzel
Abdullah Avcı'nın şansı Beşiktaş'da geçiş dönemine gelmiş olması.Bu sayede istediği oyuncuları aldırıp kendi sistemini kurma oanağına sahip. Arkasına aldığı taraftar gücü ile neler yapacağını merak ediyorum. İnşallah başarılı olur ve bizlere izlenmesi zevk veren futbol izlettirir 
Abdullah Avcı, yarın Medipol Başakşehir'le sözleşmesini feshedip Beşiktaş'la 3 yıllık sözleşme imzalayacak. (TRT Spor)
2+1 olduğu söyleniyor. Bence 4 yıllık bir imza en doğrusu olurdu. Abdullah Avcıyı alıyorsan uzun vadeli planlama için alacaksın. Medyanın taraftarın baskısını göğüslemesi için güven vereceksin hocaya, arkasında duracaksın. Avcı yerli hocalar içinde en doğru seçenek ama Fikret Ormanın çatısı altında neler olacak onu hiç bilemiyorum. Çok kuşkuluyum. Yönetim ne kadar destek çıkacak, ne kadar arkasında duracak, hocanın istediği kadro yapısına uygun futbolcuları getirecek mi, yoksa her zamanki gibi
"düşeş transfer" diye gidip 5 benzemez futbolculardan çorba bir kadro yapısı mı oluşturalacak, göreceğiz.
Ayrıca Şenol Güneşin inanılmaz soft antrenman sisteminden Avcı'nın antrenman sistemine geçişte halihazırdaki oyuncularımızın bir kısmı aşırı mutsuz olacaktır, şikayet edecektir. Bu futbolcularla peşinen yolların ayrılması gerekir. Futbolu seven, antrenmanı seven, yorulmayı seven oyuncular kalmalı, gerisine yallah denmeli. Aksi taktirde Avcı sıkıntı yaşar. Abdullah Avcının takım savunması antrenmanlarını gördükten sonra "vay anam yandım" diyip ağlayabilme potansiyeline sahip oyuncularımız var kadroda. İşi çok bulandırmadan, erkenden yollar ayrılmalı bunlarla.