2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4249817 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi yaço58

Umarım Ozzie' yi hayata döndürebilir.
Ozze-Ljajic-Dorukhan 3 lüsü belli bir fizik güce sahip olabilirse, kanatlarda da pas oyunu oynayabilen 2 kanat oyuncusu ile ön tarafta bütün problemleri çözeriz.
benimde en çok merak ettiğim konu umarım oğuzhanı tekrar takıma monte eder eski oğuzhan olursa bu ligin en iyi 8 numarasıydı adam başakta irfan emre mossoro yaptı bizde dorukhan oğuzhan ljajic oynarmı acaba oynarsa ortaya nasıl bir oyun çıkar acaip merak ediyorum sağlam bir oğuzhan yeni transfer etkisi yaratır ayrıca ljajic bu sene 33 maç 9 gol 14 asist yapmış bu adam 10 maç yoktu nerdeyse seneye kampla birlikte ve önünde alıştığı burakla birlikte nasıl bir performans gösterir heycanlandırıyor insanı bu adam 6.5m alındı eğer seneye bu performansı gösterirse bir 15 gol 15 asist görmemiz süpriz olmaz ancak herkesin dediği gibi daha fazla sorumluluk almalı byük maçlarda birde bu sezon yaşandı tek farklı maçlarda karşı karşıya kaçırdığı oldu 2-3 kez öyle anlarda daha sakin kalmalı bu adam talisca sosa karışmı golde atıyor asistte yapıyor seneye 2 sağlam kanatla ve avcıyla bu ligin şampiyonluk favorisiyiz tabi hakemleri saymadık

Çevrimdışı caner.eryigit

Hayırlısı olsun ne diyelim.
Destek olacağız bakalım görelim nasıl olacak.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Brahimi 6 M € imza parası , yıllık 4 M € istiyormuş. Maşallah  :biggrinking:

Çevrimdışı MUSTAFA_

İkna edilmez bu ücretle  :tabe: Ancak Çin yada Arabistan verir bu kadar para  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı f_madida

Yallah Arabistan'a
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tangaz

championship verileri kriter olamaz bizim için bir ara orda adel taarabdt mı ne bi herif vardı bu brahman mıdır nedir onu donunda sallardı neler yapıyordu inanılmazdı QPR.de sonra premierlig filan derken kayboldu gitti sahi şimdi ne yapıyor acaba.

sol için öncelkli adayım brahimi parası neyse vereceksinn sana fazlası ile döner ikinci seçenek ise andreas schürle aşağısı kesmez düşük profillerden sıkıldım ben sağada gelsin visca neyse verelim parası. babel lens q7 töre aras orkan 6 tane gereksiz çakıl taşı almıyordu heralde 6 gereksize 11-12 maaş ödüyorduk bunlara o kadar vereceğine brahimiye 3-4 ver viscaya 2,5 ver daha karlı yedeklerini de altyapıdan koy işte çok kasma
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

ön taraf: burak güven umut nayir brahimi visca layiç  bu üçlünün yedeklerini de gençlerden oluşturalım işte.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Alper1903

Ligi biliyor, oyunculari biliyor artilari bunlar. Ama Basak'in oynadigi rakibi kilitlerim tutarim, istersem giderim ama yine de gitmem tarzi oyunu bize pek gelmez. Yine de buyuk takimlar arasinda istedigini nispeten yapabilecegi tek takim Besiktas'ti. Gorelim bakalim, alan paylasimi, pas trafigi vs ne kadar farkedecek bu sezon. Yanina Deli Ibo'yu mu getirecekler?

Bir de su var Larin-Mirin-Lens gibi adamlardan kurtulmadigi surece teknik direktorun krali gelse isi zor. Hakemleri yazmiyorum bile.

Aslinda Teknik Direktor'e odaklandigimiz kadar, hatta cok daha fazlasini Fikstur cekiminde gostermeliyiz.

Fikstür çekimine kesinlikle katılıyorum. 16-17'deki gibi bir fikstür, 2 sezondur oynadığımız fikstüre göre daha güzel. Avrupa maçlarıyla arka arkaya olmuş ama gün sorunu pek yok. En kritik haftalarda gs deplasmanı oynayacağımıza şubat sonu gibi oynamak daha mantıklı. Bizimkiler de azıcık kıçını sıksınlar 1. çıksınlar gruptan kolay rakip çeksinler. Bu ligi dizayn edenler de yere göğe sığdıramadıkları gs-fb'sini niye 33.hafta oynatmıyorlar? oynatsınlar da biraz biz izleyelim yesinler birbirlerini.

Çevrimdışı 38life

beşiktaş gibi büyük bir takımda 2 yıl şampiyon olamayacaksın  yapılanıyorum mazeret olamaz.elinde şampiyonluk mücadelesi vermiş ama kurgulanmış lig boşvermiş yönetim kendini kaybetmiş hoca ile bile zirveye oynamış bir takım var ben şahsen kabul etmem bu yapılanma ,sabır vs işlerini.sezon başında elindeki kadroyu görürüz şampiyonluğa oynayacak kadrodur şampiyonluk bekleriz kadro yetersizdir veya gençleştirmeye gidilmiş uzun vadeli bir başarı için kadro kurulmuştur ona göre beklentiye gireriz yoksa real madrit yıldızlar topluluğu kadro kursun sonra hocaya zaman tanıyalım yok öyle bir dünya.

Tamam işte ben de diyorum ki, eğer mantık buysa Abdullah Avcı doğru hoca tercihi değil.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Fransa pazarina yonelmeliyiz. Okadar cok yetenek var ki, biz dahi buluruz.
Kesinlikle katılıyorum. Fransa pazarından genç atletik zenciler bulmamız lazım acilen.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı kyiv

ön taraf: burak güven umut nayir brahimi visca layiç  bu üçlünün yedeklerini de gençlerden oluşturalım işte.

Ben Oğuzhan Akgün sürprizi bekliyorum bu sene. Yalnız kilo vermesi şart. İyi bir yaz dönemi geçirirse nerden çıktı bu çocuk dedirtir. Visca için nedense artık pozitif düşünemiyorum sanki tepe noktasını yaptı bundan sonra düşüşe geçecek gibi. Kanatlarda sürekli golü ve yerden!!! asisti düşünen zenciler hayal ediyorum. Belçika ligine, Fransa ligie dikkat!!!

Bütün bunlara ilave mevkisini bilemem ama 1 tane Alman olsun çamurdan olsun diyorum.

Çevrimdışı kyiv

Bir de Muhayer ne iş? Çocuğu doğru dürüst izleme fırsatımız da olmadı eğer şans verilmeyecekse kiralansın da çocuğun maç tecrübesi artsın.

Çevrimdışı kyiv

Aslinda Teknik Direktor'e odaklandigimiz kadar, hatta cok daha fazlasini Fikstur cekiminde gostermeliyiz.

Hele durrrrr. Temmuz gelsin fikstür için ne yaygaralar kopacak bu sene Galatasarayın tffdeki masabaşıcısı Ali sözde Dürüst at oynatamayacak.

Bu yaz Galatasarayın lehine hiçbirşeye müsade etmemeliyiz. Çok uyanık ve birlik olmalıyız.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hele durrrrr. Temmuz gelsin fikstür için ne yaygaralar kopacak bu sene Galatasarayın tffdeki masabaşıcısı Ali sözde Dürüst at oynatamayacak.

Bu yaz Galatasarayın lehine hiçbirşeye müsade etmemeliyiz. Çok uyanık ve birlik olmalıyız.
Bu konuşmayı 2 senedir yapıyoruz ama yine de müsade ediyoruz. Sanırım böyle konuşmaktan ziyade farklı şeyler yapmalıyız.

Biz bazen kendimizi çok fazla eleştiriyoruz.Orhan akın gelip gelmediği daha belli değil, hemen diğer rakiplerden önce kendi taraftarımız laflar yapıyor ortaya çıkarıyor böyle şeyleri falan. Ne gerek var ya ??? Fazla dürüst olmak ya da fazla eleştiri yapmak iyi şeyler değil, yerinde eleştiri iyidir.

Çevrimdışı Alper1903

Bu konuşmayı 2 senedir yapıyoruz ama yine de müsade ediyoruz. Sanırım böyle konuşmaktan ziyade farklı şeyler yapmalıyız.

Mesele basit aslında. Başkan çıkacak açık açık "gs'ye ayrımcılık yapıyorlar, her sene ligin başında deplasmanda kaybetmesine rağmen ittiriliyor ligin sonunda rakipleriyle evinde oynuyor tekme tokat girişiyorlar kimse bir şey demiyor" gibi şeyler diyecek. Bunu 2-3 defa dillendirecek, resmi hesap -özellikle resmi hesap- video falan paylaşacak taraftarı tek görüşte birleştirecek. Kimin ne karşı argümanla konuştuğu da önemli değil önemli olan tffnin mhknin ayağını denk alması. Bu ülkede her şey ertesi gün unutuluyor nasılsa pırlanta mırlanta da unutulur gider önemli olan yaygara koparmak.

Mesele basit aslında. Başkan çıkacak açık açık "gs'ye ayrımcılık yapıyorlar, her sene ligin başında deplasmanda kaybetmesine rağmen ittiriliyor ligin sonunda rakipleriyle evinde oynuyor tekme tokat girişiyorlar kimse bir şey demiyor" gibi şeyler diyecek. Bunu 2-3 defa dillendirecek, resmi hesap -özellikle resmi hesap- video falan paylaşacak taraftarı tek görüşte birleştirecek. Kimin ne karşı argümanla konuştuğu da önemli değil önemli olan tffnin mhknin ayağını denk alması. Bu ülkede her şey ertesi gün unutuluyor nasılsa pırlanta mırlanta da unutulur gider önemli olan yaygara koparmak.

Ya ben başkana inanamıyorum ki, sanki 2 yılın ardından uzaylılar tarafından kaçırılıp yerine başka biri getirilmiş gibi. Böyle bir konuşma yapacağını hiç düşünmüyorum. Ben bu konularda ümidi de kestim zaten. Tek dileğim ilk iki senesindeki gibi düşeş transferler yerine sistem antrenörüne uygun sistem oyuncuları transfer etmesi ve yöneticilerin takıma karışmalarına izin vermemesi.

Çevrimdışı Alper1903

Ya ben başkana inanamıyorum ki, sanki 2 yılın ardından uzaylılar tarafından kaçırılıp yerine başka biri getirilmiş gibi. Böyle bir konuşma yapacağını hiç düşünmüyorum. Ben bu konularda ümidi de kestim zaten. Tek dileğim ilk iki senesindeki gibi düşeş transferler yerine sistem antrenörüne uygun sistem oyuncuları transfer etmesi ve yöneticilerin takıma karışmalarına izin vermemesi.

Haklısın, ben de zerre inanmıyorum söylediklerimin yaşanacağına. Ülkemizin her alanında düzen "maalesef" bu. Yapanı seviyorlar yapmayanı eziyorlar bir garip denklem. Rakibin bu yani fazlası yok. Sistem de gerçekten kusursuza yakın olmalı. İşi ne arapların istediği reyting seviyesine indirmelisin ne de rakibin istediği gerginlik seviyesine. Vurup vurup geçmelisin kısacası. 32. hafta tt deplasesine bırakmamalısın işleri. Yoksa yerler adamı anlamadan kalırsın. Haksızlığı yaparlar millet 3 maymunu oynar, ertesi gün buna benzer olay olur herkes etik ahlak parçalar.
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2019, 01:36:58 Alper1903 ]

Haklısın, ben de zerre inanmıyorum söylediklerimin yaşanacağına. Ülkemizin her alanında düzen "maalesef" bu. Yapanı seviyorlar yapmayanı eziyorlar bir garip denklem. Rakibin bu yani fazlası yok. Sistem de gerçekten kusursuza yakın olmalı. İşi ne arapların istediği reyting seviyesine indirmelisin ne de rakibin istediği gerginlik seviyesine. Vurup vurup geçmelisin kısacası. 32. hafta tt deplasesine bırakmamalısın işleri. Yoksa yerler adamı anlamadan kalırsın.
Abdullah hoca, inşallah şunu tekrarlayacak.

Kendisi büyük maç hocası, cidden analizleri çok başarılı.

Çevrimdışı sozkul

Kulüpler birliği başkanlığı işi bozdu bence. Başkanımız önce Türk futbolunu mu yoksa Beşiktaş'ı mı kurtarayım ikilemine düşmüş gibi geliyor.
En sonunda sanki Türk futbolunu kurtarmadan Beşiktaş'ı kurtarmanın mümkün olmadığını düşünmeye başladı. Tavırları böyle gösteriyor.
Bunların hepsi spekülasyon tabiiki fakat son dönemdeki tavırlarına uyuyor maalesef.

Kulüpler birliği başkanlığı işi bozdu bence. Başkanımız önce Türk futbolunu mu yoksa Beşiktaş'ı mı kurtarayım ikilemine düşmüş gibi geliyor.
En sonunda sanki Türk futbolunu kurtarmadan Beşiktaş'ı kurtarmanın mümkün olmadığını düşünmeye başladı. Tavırları böyle gösteriyor.
Bunların hepsi spekülasyon tabiiki fakat son dönemdeki tavırlarına uyuyor maalesef.

Ben birilerinden falan tehdit almaya başladığını falan düşünüyorum. Yani pamuk şeker gibi bi adama dönüştü, renkliler başkanımız nasıl olsa dese bence bunu tarif ederde üslup bakımından.

Çevrimdışı Alper1903

Ben birilerinden falan tehdit almaya başladığını falan düşünüyorum. Yani pamuk şeker gibi bi adama dönüştü, renkliler başkanımız nasıl olsa dese bence bunu tarif ederde üslup bakımından.

Tehdit alıyorsa ne için? Beşiktaş'ın menfaatleri için mi? Beşiktaş'ın menfaatleri içinse neden 2 senedir bu takım başarısız? Neden tff başkan adayı dün çıkıp Beşiktaş Şenol Hoca'yı istediğimizde yarışın içindeydi ve şampiyonluğun en ciddi adaylarındandı diyor? Neden sadece Beşiktaş'a işliyor bu kurallar da gs'ye işlemiyor 2 senedir aleni açık hileyle kupa kazanıyorlar?

Aklımı kurcalayan bunun gibi bir çok komplo teorisi var  :alala:

Çevrimdışı f_madida

Temmuz'un ilk haftasi (genelde 7-9 arasi) cekiliyor, simdiden kampanyaya, twitterda vs baslamazsak yine ayarlayip verirler elimize. fenerliler zaten uyuyor, bir Besiktas taraftari az cok tepki gosteriyor bizim taraftar da 23 haziran goygoyuna girecek o yuzden simdiden organize olmak lazim.   

Çevrimdışı f_madida

Ben halen israrla fetonun Fikret Orman'in bir acigini yakaladigini (kaset vs ne derseniz) ve tehdit edildigini dusunuyorum. Bir senedir yapilan/yapilmayan aciklamalar buna isaret ediyor biraz.

Tehdit alıyorsa ne için? Beşiktaş'ın menfaatleri için mi? Beşiktaş'ın menfaatleri içinse neden 2 senedir bu takım başarısız? Neden tff başkan adayı dün çıkıp Beşiktaş Şenol Hoca'yı istediğimizde yarışın içindeydi ve şampiyonluğun en ciddi adaylarındandı diyor? Neden sadece Beşiktaş'a işliyor bu kurallar da gs'ye işlemiyor 2 senedir aleni açık hileyle kupa kazanıyorlar?

Aklımı kurcalayan bunun gibi bir çok komplo teorisi var  :alala:

Komplo teorisyeni olup çıkacağız en son zaten. Beşiktaş menfaatlerine olan hiç bir şey yok tam tersi oldu hep.En çok söylenen hala fetullahın futboldan silinemediği.

Ben halen israrla fetonun Fikret Orman'in bir acigini yakaladigini (kaset vs ne derseniz) ve tehdit edildigini dusunuyorum. Bir senedir yapilan/yapilmayan aciklamalar buna isaret ediyor biraz.

Bende onu düşünüyorum tehdit ediliyor bence kaseti falan var ellerinde. Nedenirse iyi güzel falan diyor üstelik taraftar camia tepkisine göze alarak yapıyor bunu hemde ne için ? bir hiç yani.
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2019, 01:57:54 Sir Alex Ferguson ]

Çevrimdışı Arthur Dayne

Avcı'nın ekibinde Yasin Sülün de olacakmış ki bu çok iyi bir haber.Altyapıdan maksimum oranda faydalanacağımızı düşünüyorum ilerleyen yıllarda.Oyun olarak nasıl bir şey izleyeceğiz bilmiyorum ama az önce bir video izledim,Avcı Beşiktaşı analiz ederken quaresma'nın istatistiklerinden konuşuyorlardı ve şu çok dikkatimi çekti;diyor ki Avrupada oyuncu ceza sahasının dibine kadar girdiğinde hedefte oyuncu bulamıyorsa atmadan geri dönüyorlar.Buradan anlıyoruz ki en azından oyun planının içinde q7 ve ortaya dayalı futbol yok  :icool: