2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4245737 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı f_madida

beşiktaşımız için hayırlı uğurlu olsun inşallah şampiyonluklar yaşarız avcıyla ama sercan dikme arda turan falan diyor allah korusun bizden uzak olsun adam başakta oynadığı maçlarda el freniydi futbol ardayı bırakmış zaten umarım ardayı almayız

Arda Turan Besiktas'i siler atar ligden.. Quaresma'dan 10 kat daha buyuk bir el freni, defansif yonu de 0, hucuma katkisi da 0, spor ahlaki desen yok.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

Maas problem olmaz 1.5 ten 3yillik hemen imzalar ama yasi olmus 32 son 3 yildir kendine hic bakmamis. Fizik olarak iyi duruma gelirse alabilecegimiz en iyi kanat

Arda'nin bu sezon oynadigi maclardan 1 tanesini bile izleyen bilir ki o adam birak Besiktas'i, Adanademirspor'da bile zor oynar. Gobekli, yavas, umursamaz, defansif yonu 0, ayrica tam bir el freni. Takim oyununu bozmaktan baska bir ise yaradigi da yok.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı 38life

Büyük takımlarda sözleşmelerin bir manası yoktur. Başarısız olursan gönderilirsin. Başarılıysan kimse seni gönderemez. 3 yıllık yapmamız en az 2 yıl bizimle olduğunu gösteriyor. Bu da hocanın kendini kanıtlaması için yeterli bir süre  :tabe: Şenol Güneş gibi transferlerde pasif kalacağını düşünmüyorum. En azından kendi izleme ağından genç oyuncular aldıracaktır. Beş benzemez bir kadro kuracağını düşünmüyorum. Uzun süredir yöneticilerimizle görüştüğü ve Şenol Güneş sonrası getirileceği konuşulan biri. Planlarını çoktan yapmıştır  :tabe:

Antremanı sevmeyen oyuncular kendilerine takım bulabilirler. Başkanın dediği gibi genç oyuncular getirirsek zaten böyle bir sorunla karşılaşmayız. Transferlerden sonra bu konuyu tekrar konuşmakta fayda var tabi...

Sözleşmenin manası yok zaten, fakat sözleşme yönetimin niyetini yansıtır. Bundan bahsediyorum zaten. 2 yıl ne için yeterli, ne için yeterli değil bunu iyi tartabilmek gerek. 2 yıl boyunca şampiyon olamadı diye gönderilirse, yani sonuca bakılarak değerlendirilirse bu yanlış. O zaman Abdullah Avcıyı getirmenin bir manası yok. Daha iyi seçenekler var. Neden Avcıyı getiriyorsun? Nasıl yeni bir stad yaparken cefa çekiyorsun, fedakarlık gösteriyorsun, sabrediyorsun, gerekirse stadsız kalıyorsun, aynı şekilde yeni bir yapılanmaya başlarken de sabrediceksin, fedakarlık göstereceksin. Hem yeni bir yapılanmaya gireyim hemde ilk senelerden garanti şampiyon olayım, olmazsak yapılanmayı pat diye bitireyim. çok yanlış bir mantık. Beşiktaşın kadrosu bitmiş durumda. 1 transfer döneminde kurtarılacak bir durumda değil. Mâli durum kötü. Bu sene iyi bir kadro kurma ihtimalimiz sıfır. 2 senede anca toparlar bu kadro. Yönetimin son 2 sezonda yediği haltların cezasını böyle çekiyoruz. Abdullah Avcının sisteminde savunma çok önemli. Beşiktaşta savunmada adam yok yahu. yedeği geçtim, ilk 11'de oynayacak savunma oyuncusu yok. Bek yok, stoper yok. Medel satılırsa defansif ortasaha yok. kaleci desen sürpriz yumurta. Durumun ciddiyetinin farkına varmak lazım bence. Beşiktaş kadrosu bitmiş durumda yönetim sağolsun. Ve bu kadronun 1 sezonda toparlaması bu mâli durumda imkansız. 2 senede belki... Hal böyleyken yeni bir yapılanma diyerek Avcıyı getiriyorsan. 2 sene 4.cü olsan bile sabredeceksin. Ha yok "burası büyük takım burada kimse 2 sene sabredemez." diyorsan, eyvallah. Getirme o zaman Avcıyı. Gerek yok. Daha iyi hoca bulursun acil başarı için.

5 benzemez kadro konusunda daşunu söyleyeyi,. F. Orman Bunu her transfer döneminde yaptı bu zamana kadar. Düşeş oyuncu yakaladı mı alıyor. Kadro yapısına uygun mu değil mi buna bakmıyor. Avcıyı getirdikten sonra bu huyundan vazgeçecek mi göreceğiz. Avcının istemesiyle, Avcının plan yapmasıyla bitecek mi iş, yönetim tam yetki verecek mi, verdiği yetkiyi fiilen kullanmasına müsade edilecek mi, göreceğiz.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Güzel bir röpörtaj.Sistemin,bilimsel verilerin çokça konuşulduğu bir konuşma olmuş.3-4 farklı formasyonlar,farklı taktik anlayışlar,iletişim,maçtan sonra interaktif toplantılar güzel durumlar.Tembel oyuncular ne kadar az olursa,o kadar yüksek ihtimalle sistemin verimliliği daha iyi olur.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Quaresma'yı istemeyenin, hatta takımda görmek istemiyorum diyenin başımın üstünde yeri var 

Gece gece başka bir şey isteseydim olacakmış sanırım  :D

Bu mesaja imzamı atarım. :claps: :claps:

Çevrimdışı murat

bende öyle düşünüyorum hırsını ve kinini diri tutması lazım.

Ancak atlamaması gereken konu bizi hakemler doğruyor o konuda işi çok zor...
mantığını kaybetmemesi lazım.şenol güneşin fener kinini yaşadık biliyoruz.teknik adamın sakin kalması lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sözleşmenin manası yok zaten, fakat sözleşme yönetimin niyetini yansıtır. Bundan bahsediyorum zaten. 2 yıl ne için yeterli, ne için yeterli değil bunu iyi tartabilmek gerek. 2 yıl boyunca şampiyon olamadı diye gönderilirse, yani sonuca bakılarak değerlendirilirse bu yanlış. O zaman Abdullah Avcıyı getirmenin bir manası yok. Daha iyi seçenekler var. Neden Avcıyı getiriyorsun? Nasıl yeni bir stad yaparken cefa çekiyorsun, fedakarlık gösteriyorsun, sabrediyorsun, gerekirse stadsız kalıyorsun, aynı şekilde yeni bir yapılanmaya başlarken de sabrediceksin, fedakarlık göstereceksin. Hem yeni bir yapılanmaya gireyim hemde ilk senelerden garanti şampiyon olayım, olmazsak yapılanmayı pat diye bitireyim. çok yanlış bir mantık. Beşiktaşın kadrosu bitmiş durumda. 1 transfer döneminde kurtarılacak bir durumda değil. Mâli durum kötü. Bu sene iyi bir kadro kurma ihtimalimiz sıfır. 2 senede anca toparlar bu kadro. Yönetimin son 2 sezonda yediği haltların cezasını böyle çekiyoruz. Abdullah Avcının sisteminde savunma çok önemli. Beşiktaşta savunmada adam yok yahu. yedeği geçtim, ilk 11'de oynayacak savunma oyuncusu yok. Bek yok, stoper yok. Medel satılırsa defansif ortasaha yok. kaleci desen sürpriz yumurta. Durumun ciddiyetinin farkına varmak lazım bence. Beşiktaş kadrosu bitmiş durumda yönetim sağolsun. Ve bu kadronun 1 sezonda toparlaması bu mâli durumda imkansız. 2 senede belki... Hal böyleyken yeni bir yapılanma diyerek Avcıyı getiriyorsan. 2 sene 4.cü olsan bile sabredeceksin. Ha yok "burası büyük takım burada kimse 2 sene sabredemez." diyorsan, eyvallah. Getirme o zaman Avcıyı. Gerek yok. Daha iyi hoca bulursun acil başarı için.

5 benzemez kadro konusunda daşunu söyleyeyi,. F. Orman Bunu her transfer döneminde yaptı bu zamana kadar. Düşeş oyuncu yakaladı mı alıyor. Kadro yapısına uygun mu değil mi buna bakmıyor. Avcıyı getirdikten sonra bu huyundan vazgeçecek mi göreceğiz. Avcının istemesiyle, Avcının plan yapmasıyla bitecek mi iş, yönetim tam yetki verecek mi, verdiği yetkiyi fiilen kullanmasına müsade edilecek mi, göreceğiz.
Artık ekonomik gerçeklerimiz karşımıza çıkmaya başlayacak. Ondan dolayı 2 sene sürenin yeterli olduğunu ve şampiyon olamazsak veya CL ye gidemezsek başımıza gelecekleri düşünerek söylüyorum. Kesinlikle CL gelirinden 1 sene daha uzak kalacak ekonomik konuma sahip değiliz  :tabe: Avcı transferler konusunda geri kalacağını düşünmüyorum. Bunu anlaşma sırasında şart koşmuş bile olabilir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimdışı murat

beşiktaş gibi büyük bir takımda 2 yıl şampiyon olamayacaksın  yapılanıyorum mazeret olamaz.elinde şampiyonluk mücadelesi vermiş ama kurgulanmış lig boşvermiş yönetim kendini kaybetmiş hoca ile bile zirveye oynamış bir takım var ben şahsen kabul etmem bu yapılanma ,sabır vs işlerini.sezon başında elindeki kadroyu görürüz şampiyonluğa oynayacak kadrodur şampiyonluk bekleriz kadro yetersizdir veya gençleştirmeye gidilmiş uzun vadeli bir başarı için kadro kurulmuştur ona göre beklentiye gireriz yoksa real madrit yıldızlar topluluğu kadro kursun sonra hocaya zaman tanıyalım yok öyle bir dünya.

Çevrimiçi mayguntr

Güzel bir röpörtaj.Sistemin,bilimsel verilerin çokça konuşulduğu bir konuşma olmuş.3-4 farklı formasyonlar,farklı taktik anlayışlar,iletişim,maçtan sonra interaktif toplantılar güzel durumlar.Tembel oyuncular ne kadar az olursa,o kadar yüksek ihtimalle sistemin verimliliği daha iyi olur.

Taktik toplanti yapilinca yuzunu eksiten, antremanda topsuz calisilinca, fazla tempolu calisilinca kazan kaldiranlarin ulkesi. Ufak da olsa heycanlandiriyor beni Avci. Basaksehirdeki kadrosundan bence daha kaliteli bir kadromuz var. Cok iyi verim aldigi icin oyuncular parladi sadece elinde, bir zamanlar senol hocanin yaptigi gibi. Yoksa kimse Mert Kariusdan daha iyi kaleci, Epreanu Vidadan, Mossoro Ljajijcden, Irfancan Oguzhandan daha iyi oyuncu diyemez.   

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu arkadaş kim ?

Bizim haber sitelerinde yazan bir abimiz.
Hangisinde yazıyodu unuttum.
Haramzadeleri baya iyi kudurtuyordu Twitterda.

Bizim haber sitelerinde yazan bir abimiz.
Hangisinde yazıyodu unuttum.
Haramzadeleri baya iyi kudurtuyordu Twitterda.
Anladım, teşekkürler. Zaten onlar avcının gelmesiyle korkmaya başlamışlar, yalandan dalga geçer gibi konuşuyorlar ama korktukları çok belli.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Avcı'nın gelişi ile Lens'e olan umutlarım artıyor sonra aklıma topu stop edemeyişi, sürememesi pas atamaması geliyor yine hüzünleniyorum. O maaş ve sözlesme ile kimseyede satamayız. :bawling:

Çevrimdışı balkan-kartal

benrahma en az 20 milyon eder
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı ferdi1903

Avcı'nın gelişi ile Lens'e olan umutlarım artıyor sonra aklıma topu stop edemeyişi, sürememesi pas atamaması geliyor yine hüzünleniyorum. O maaş ve sözlesme ile kimseyede satamayız. :bawling:
Belki avci hoca azbucuk adam eder

Lensin yanında medel ve oğuzhandan da ekstra bir verim alabilir mi acaba  :lol: Oğuzhandan verim alması çok önemli

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Belki avci hoca azbucuk adam eder

Tek umudumuz o abi. Şenol Hoca mobbing , fırça felan yapıyodu bakalım Avcı reisde nasıl göricez  :biggrinking:

Çevrimiçi levitate

benrahma en az 20 milyon eder
championship 11.sinin oyuncu o kadar istemezler şahsen

hem avrupa falan dersin adamın aklını çelersin mecbur ucuza bırakabilirler
bipbipbupbup

Çevrimiçi Rasim

farkına bile varmazsın gruplarda eleniverir.
sampiyonluk gelecekse bence sakincasi yok hatta senol güneste 2 sene önce genlere elenseydi hem bayern maclarina stressiz cikacaktik hemde febeyle malum olay olmayacakti :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

championship 11.sinin oyuncu o kadar istemezler şahsen

hem avrupa falan dersin adamın aklını çelersin mecbur ucuza bırakabilirler

Eğer fizik olarak dayanabileceğini görürseler hiç acımadan o parayı verirler.
İngiltere' nin AB' den ayrılması senaryosu tüm takımlar için enteresan transfer imkanları doğurabilir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Abdullah Avcı hayırlı olsun Allah utandırmasın.
En çok istediğim hocalardan biriydi gerçek oldu.

Sergen' in olmasını da çok istiyorum ama şu an değil. Önce 1 takımda 1 sezonu komple tamamlasın.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu sene Avrupa' da direk gruplarda elenelim hiç umrumda olmaz.
Bu takımın 1. önceliği çok net biçimde şampiyon olmak, Avrupa işi ekonomiyi toparladıktan sonra hedef olmalı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Umarım Ozzie' yi hayata döndürebilir.
Ozze-Ljajic-Dorukhan 3 lüsü belli bir fizik güce sahip olabilirse, kanatlarda da pas oyunu oynayabilen 2 kanat oyuncusu ile ön tarafta bütün problemleri çözeriz.