2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4242556 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı savaş altay

yere yatsana abdullah avcı yere yatsana.
Birisi atti foruma zehri sende hemen yedin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

kuracak olduğumuz kadroya bağlı.

Şenol güneşin kafasında bir sıralama vardı.

Şampiyonlar ligi
avrupa ligi
Süper lig
Kupa

idi.

avcının da buna yakın.

Şampiyonlar ligi
süper lig
avrupa ligi
kupa
Bu sıralama güzel ama Avrupada iyi guruba düşersen ve iyi kura çekersen devam edersin. Bunu zamanında FB göstermişti. Kura şansı da lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

bende öyle düşünüyorum hırsını ve kinini diri tutması lazım.

Ancak atlamaması gereken konu bizi hakemler doğruyor o konuda işi çok zor...

Abdullah avcı kesinlikle gsden nefret ediyor, bu bence uzun yıllardan biri geliyor. Sonuçta bir takımın tek efsanesi o ve visca fakat stadın adı Fatih terim. Ondan dolayı ayrı bir kini olduğunu düşünüyorum. Hakemlerin doğradığını falan bilmesi de bir avantaj ligi çok iyi tanıyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Fazla ön yargılısın. Hem lig şampiyonluğu bizim için daha önemli değil mi ?
Artık bu adam bizim adamımız bizim teknik direktörümüz. Sonuna kadar destek olmalıyız, başka Beşiktaş yok. Gidipte sonuçta noname birisini getirmediler, çok yeni kurulmuş bir ekibi üstelik bir çok sönmüş adamını tekrardan toparlayıp adam yapan genelde zirveye oynayan biri gelmiş.

kötü niyetle yazmadım ki zaten mesajın bütününe odaklanmak lazım.

kuralacak kadroya bağlı olarak yolunu çizecektir.Lig önemli olduğu için zaten yapacaktır aynı şeyleri yazıyoruz :)

Şampiyonluk daha önemli gelirler 2-3 katına çıkıyor.

Kötü birisi geldi demedim ayrıca :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

kuralacak kadroya bağlı olarak yolunu çizecektir.Lig önemli olduğu için zaten yapacaktır aynı şeyleri yazıyoruz :)

Twitterda ne kadar doğrudur bilemem ama Abdullah Avcı'nın 14 kişilik transfer listesini verdiği konuşuluyor. Baştan kafasına göre kadro kuracak büyük ihtimalle  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Kusura bakma dostum oruçlu olunca insan bazı şeyleri yanlış anlıyor  :lol:

Başakşehirde rahattı herkes bunun istediğini yapıyordu falan ama bizim yönetim öyle değil ki herşeye burnunu sokan çok saçma sapan insanlar var.
Hocayı anahtarları vermek lazım kimi istiyorsa ona göre transferleri falan yapmak lazım. Ama bu yönetimle pek kolay değil bu iş.
O yüzden istediği gibi bir ortam bulamayacaktır bu ortamda neler yapabileceği ise büyük bir soru işareti. Ben olsam sözleşmeye yazdırırdım kimse işime karışmasın falan diye  :lol: Serkan reçber vs gibi bir çok adam gelir gelmez gitti, avcınında durumu farklı olmaz.

Çevrimdışı savaş altay

Twitterda ne kadar doğrudur bilemem ama Abdullah Avcı'nın 14 kişilik transfer listesini verdiği konuşuluyor. Baştan kafasına göre kadro kuracak büyük ihtimalle  :tabe:
bak boyle daha guzel..

Çevrimdışı f_madida

Abdullah avcı kesinlikle gsden nefret ediyor, bu bence uzun yıllardan biri geliyor. Sonuçta bir takımın tek efsanesi o ve visca fakat stadın adı Fatih terim. Ondan dolayı ayrı bir kini olduğunu düşünüyorum. Hakemlerin doğradığını falan bilmesi de bir avantaj ligi çok iyi tanıyor.

Ligi biliyor, oyunculari biliyor artilari bunlar. Ama Basak'in oynadigi rakibi kilitlerim tutarim, istersem giderim ama yine de gitmem tarzi oyunu bize pek gelmez. Yine de buyuk takimlar arasinda istedigini nispeten yapabilecegi tek takim Besiktas'ti. Gorelim bakalim, alan paylasimi, pas trafigi vs ne kadar farkedecek bu sezon. Yanina Deli Ibo'yu mu getirecekler?

Bir de su var Larin-Mirin-Lens gibi adamlardan kurtulmadigi surece teknik direktorun krali gelse isi zor. Hakemleri yazmiyorum bile.

Aslinda Teknik Direktor'e odaklandigimiz kadar, hatta cok daha fazlasini Fikstur cekiminde gostermeliyiz. 

The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Kartal Ç

Beşiktaş , Abdullah Avcı ile prensipte anlaşmaya vardı. Avcı, Başakşehir’le yollarını ayırmak için, kulübüyle görüşüyor. Avcı’nın 7 kişilik ekiple geleceği öğrenildi. ( Fatih Doğan)

7 mi ? demek ki gs macındaki kavgadan ibret aldı artık kulübeyi daha kalabalık tutacak :D eski besiktaslı yardımcı da verecekler diyorlar Nouma'yı verelim tam yıkım ekibi olur :lol:

7 mi ? demek ki gs macındaki kavgadan ibret aldı artık kulübeyi daha kalabalık tutacak :D eski besiktaslı yardımcı da verecekler diyorlar Nouma'yı verelim tam yıkım ekibi olur :lol:

pascal noumayı alsın yedek klübesine hepsine yeter :D  :evillol:

abartı o yav :D

1 sağ bek 1 sol bek 1 stoper 1 dos 1 sağ kanat 1 sol kanat 1 santrafor

hepsinden bol bol alsak bile o kadar olmaz :)

Ligi biliyor, oyunculari biliyor artilari bunlar. Ama Basak'in oynadigi rakibi kilitlerim tutarim, istersem giderim ama yine de gitmem tarzi oyunu bize pek gelmez. Yine de buyuk takimlar arasinda istedigini nispeten yapabilecegi tek takim Besiktas'ti. Gorelim bakalim, alan paylasimi, pas trafigi vs ne kadar farkedecek bu sezon. Yanina Deli Ibo'yu mu getirecekler?

Bir de su var Larin-Mirin-Lens gibi adamlardan kurtulmadigi surece teknik direktorun krali gelse isi zor. Hakemleri yazmiyorum bile.

Aslinda Teknik Direktor'e odaklandigimiz kadar, hatta cok daha fazlasini Fikstur cekiminde gostermeliyiz.

Daha çok futbolculara bağlı başakşehir en yaşlı takımdı yanlış hatırlamıyorsam ondan böyle gümbür gümbür bol pressli bir oyun sistemi getiremezdi tabi. Temel oyun prensiplerinden vazgeçmeyerek artı verilecek oyunculara göre bir sistem kurucak biz belirleyeceğiz yani. Bu transfer dönemi inanılmaz kritik olucak. Ayrıca hiç beklenmedik oyunculardan hiç beklenmedik verimlerde alabilir.

Çevrimdışı levitate

güzel haber

en büyük isteğim eski oyuncuların dönmesine engel olsun cidden çok baydı bu muhabbet
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

abartı o yav :D

1 sağ bek 1 sol bek 1 stoper 1 dos 1 sağ kanat 1 sol kanat 1 santrafor

hepsinden bol bol alsak bile o kadar olmaz :)
Sayi onemsiz Avci kursun kadroyu  :tabe:

Çevrimdışı levitate

bende öyle düşünüyorum hırsını ve kinini diri tutması lazım.

Ancak atlamaması gereken konu bizi hakemler doğruyor o konuda işi çok zor...
yönetim destek çıksa hallolur ama susuyorlar anca
bipbipbupbup

güzel haber

en büyük isteğim eski oyuncuların dönmesine engel olsun cidden çok baydı bu muhabbet

fabri'yi isteyebilir ama ayakları iyiydi onun :D

avcı oyunu geriden kuruyor kaleciden biliyoruz :D

sadece fabri gelebilir :D

karius ile geriden oyun kurarsak böyle olabilir :D

[ Son Düzenleme: 29 Mayıs 2019, 20:00:31 cursedofdragon ]

Göksel Gümüşdağ: "Yarın 12'de Abdullah Avcı ile bir araya geleceğiz. Sonrasında gereken açıklamayı yapacağız."

Çevrimdışı levitate

fabri'yi isteyebilir ama ayakları iyiydi onun :D

avcı oyunu geriden kuruyor kaleciden biliyoruz :D

sadece fabri gelebilir :D

karius ile geriden oyun kurarsak böyle olabilir :D

:lol: :lol: :lol:

kışkırtılmış karius > fabri
bipbipbupbup

:lol: :lol: :lol:

kışkırtılmış karius > fabri

karius vs Fabri

Karius

Fabri

Fabrim başkaydı  :bandit:
[ Son Düzenleme: 29 Mayıs 2019, 20:12:03 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayırlı olsun

Şenol Güneş'ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna yeni bir isim arayan Beşiktaş, Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı'ya imzayı attırmak üzere.
Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş, Abdullah Avcı ile her konuda anlaşmaya vardı. Tarafların imzaları atması an meselesi, kısa süre içerisinde Avcı'nın, resmen açıklanması bekleniyor. (YasaklıSite)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı kyiv

Hayırlı olsun. Seversin sevmezsin, taktiğini beğenirsin beğenmezsin ama Beşiktaşa imza attığı andan itibaren destek olmak lazım. Eksilerden çok artıları görüp biraz zaman vermek lazım. Tekrar hayırlı olsun Beşiktaşımıza umarım ilk defa Beşiktaşla şampiyon olan Hocalar kervanına katılır.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bana göre en dogru tercih yapıldı. InsAllah hayırlı olur.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !