2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4241190 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı balkan-kartal

Sol kanada Kazenga LuaLua
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş , Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardı.‬

‪Tecrübeli hoca, Başakşehir’le yollarını ayırmak için, kulübüyle görüşüyor. ‬

via: badem

avcı hayırlı olsun.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Beşiktaş , Abdullah Avcı ile prensipte anlaşmaya vardı. Avcı, Başakşehir’le yollarını ayırmak için, kulübüyle görüşüyor. Avcı’nın 7 kişilik ekiple geleceği öğrenildi. ( Fatih Doğan)

Çevrimiçi tolga1903

quaresma-lens-mirin-larin-roco 'yla bir acilisi yapsin..

Mirin ya da roco'dan birini tutacak bence abi. İçlerinde ayağı daha düzgün topla arası daha iyi olan hangisiyse artık bilemiyorum roco'yu izlemedik pek. İki stoper birden almaya gerek var mı ikisini de gönderirsek mecbur yedek stoper almamız da lazım. Bence mirin tutulur yıllık ücretine falan bakılınca medel mirin vida ve stoper transferi olur bizim rotasyon tahminim tabi vida satılmazsa.

Mirin ya da roco'dan birini tutacak bence abi. İçlerinde ayağı daha düzgün topla arası daha iyi olan hangisiyse artık bilemiyorum roco'yu izlemedik pek. İki stoper birden almaya gerek var mı ikisini de gönderirsek mecbur yedek stoper almamız da lazım. Bence mirin tutulur yıllık ücretine falan bakılınca medel mirin vida ve stoper transferi olur bizim rotasyon tahminim tabi vida satılmazsa.

2'sini de tutmaz bence.

ne roco ne mirin.

Vida'nın yanına ayağı düzgün birini isteyecektir.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Avcı'nın gelmesi iyi oldu.Loser olduğunu düşünenler unutmasın ki şenol hoca bize gelmeden önce 65 yaşına kadar şampiyonluk kazanamamış bir adamdı.Avcı ise taraftarı olmayan bir takımda 2 yıldır şampiyonluğa oynuyor.Başakşehir'in bu seneki senaryosunda olduğu gibi bırakın büyük takımları,göztepe bile son haftalara 8 puan farkla girse taraftarın ittirmesiyle şampiyon olurdu.Avcı ligi tanıyor,Beşiktaşı eminim ki şenol hocadan daha iyi tanıyordur.Tek korkum kontrollü futbol oynatıp taraftarı sıkma ihtimali var ama takım omurgası hücuma daha yatkın olduğu için bunun olma ihtimalini de düşük buluyorum.Camiamıza hayırlı olsun...

yere yatsana abdullah avcı yere yatsana.

Çevrimdışı levitate

Beşiktaş , Abdullah Avcı ile prensipte anlaşmaya vardı. Avcı, Başakşehir’le yollarını ayırmak için, kulübüyle görüşüyor. Avcı’nın 7 kişilik ekiple geleceği öğrenildi. ( Fatih Doğan)
7 mi kişi vay be

ne kadar çok yardımcı o kadar iyi takım bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

yere yatsana abdullah avcı yere yatsana.
6 ay sonra: abdullah hoca ligin en iyisi woooooooow
bipbipbupbup

6 ay sonra: abdullah hoca ligin en iyisi woooooooow

burakta patladı herkes sezon başı gelse şampiyon olurduk dediler bakalım avcı ile ne olucak

atiba ve oğuzhan ile devam diyebilir avcı.

38 yaşında ki emreyi kullanıyordu halen.

Avrupadan bilerek isteyerek elenebilir.

Çevrimdışı levitate

burakta patladı herkes sezon başı gelse şampiyon olurduk dediler bakalım avcı ile ne olucak
ben hazırlık maçlarını bekliyorum ona göre yorum yapıcam
bipbipbupbup

ben hazırlık maçlarını bekliyorum ona göre yorum yapıcam

hazırlık maçlarına kadar kadro kurulursa tabi.

Çevrimdışı levitate

öyle bir şeyi yapsın kan alırlar kan
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Abdullah Avcı büyük maçlarda oldukça iyi iş yapması bence büyük takım yönetebileceğinin bir göstergesi. Ayrıca başakşehirin taraftarı yok, o yüzden kendi evinde göztepe maçları gibi oldukça saçma maçlar kaybettiler. Eğer o maç başakşehirin Beşiktaş gibi bir taraftarı olsaydı kesinlikle yenilmezlerdi ve şuan şampiyonlardı. Epriyanu gibi bir stoperleri sakatlandı en kritik dönemde sakatlandıktan sonra da şampiyonluğu kaybettiler yani dar kadronun dezavantajını yaşadılar. Kesinlikle abdullah avcı bizi bu sene şampiyon yapıcak teknik direktör. Fatih terimle olan davası içinde inanılmaz bir odak içerisinde olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı f_madida

Arda Turan'i itelemeye kalkmasinlar da simdi. Nerede cop var Besiktas'a itelemek istiyorlar.

The world is better in black and white, and red.

öyle bir şeyi yapsın kan alırlar kan

farkına bile varmazsın gruplarda eleniverir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Atiba'nın yanına birini alırız her türlü oynasa bile. Oğuzhan'ın kalmasını istemiş zaten. Avrupadan hemen eleneceğini düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Abdullah Avcı büyük maçlarda oldukça iyi iş yapması bence büyük takım yönetebileceğinin bir göstergesi. Ayrıca başakşehirin taraftarı yok, o yüzden kendi evinde göztepe maçları gibi oldukça saçma maçlar kaybettiler. Eğer o maç başakşehirin Beşiktaş gibi bir taraftarı olsaydı kesinlikle yenilmezlerdi ve şuan şampiyonlardı. Epriyanu gibi bir stoperleri sakatlandı en kritik dönemde sakatlandıktan sonra da şampiyonluğu kaybettiler yani dar kadronun dezavantajını yaşadılar. Kesinlikle abdullah avcı bizi bu sene şampiyon yapıcak teknik direktör. Fatih terimle olan davası içinde inanılmaz bir odak içerisinde olacağını düşünüyorum.

bende öyle düşünüyorum hırsını ve kinini diri tutması lazım.

Ancak atlamaması gereken konu bizi hakemler doğruyor o konuda işi çok zor...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Atiba'nın yanına birini alırız her türlü oynasa bile. Oğuzhan'ın kalmasını istemiş zaten. Avrupadan hemen eleneceğini düşünmüyorum.

kuracak olduğumuz kadroya bağlı.

Şenol güneşin kafasında bir sıralama vardı.

Şampiyonlar ligi
avrupa ligi
Süper lig
Kupa

idi.

avcının da buna yakın.

Şampiyonlar ligi
süper lig
avrupa ligi
kupa

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

farkına bile varmazsın gruplarda eleniverir.

Fazla ön yargılısın. Hem lig şampiyonluğu bizim için daha önemli değil mi ?
Artık bu adam bizim adamımız bizim teknik direktörümüz. Sonuna kadar destek olmalıyız, başka Beşiktaş yok. Gidipte sonuçta noname birisini getirmediler, çok yeni kurulmuş bir ekibi üstelik bir çok sönmüş adamını tekrardan toparlayıp adam yapan genelde zirveye oynayan biri gelmiş.

Çevrimdışı f_madida

Visca'nin gelmesi imkansiz gibi ama futbolcu getirecekse Basak'tan Kudryashov'u isterim mesela, cok saglam sol bek, sol defans bile oynuyor eleman.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son kurşun da geldiğine göre iş KAP'a kaldı  :)

Abdullah Avcı'nın kısa süre içerisinde Beşiktaş'a imza atması bekleniyor.

Başakşehir yönetimi Avcı'nın ayrılmasına onay verirken, Avcı ve Beşiktaş son detayları konuşuyor. (YasaklıSite)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

son detaylar konuşuluyormuş.

kaynak : murat ozen Yasaklı Link)