2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4249742 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim bilic ile görüşecekmiş
Bilic yine hangi takıma bizim üstümüzden gidecekmiş  :alala: Adamın kariyer çizgisinde bir han misali duraklama hükmünden öteye gideceğimizi düşünmüyorum. Bilic yüzünden kaybettiğimiz şampiyonluğu da unutmadım  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kyiv

Hoca nerede Hoca? Bugün maçların bittiğinin 1. günü Hoca kim olursa olsun konu don lastiği gibi uzamasın. Fikret Ormanın bu yavaşlığınından plansızlığından gına geldi.

Bir kere insanları şaşırt be başkan!

Çevrimdışı kyiv

Bu arada 17 lik Oğuzhan Akgün Kasmpaşa ile oynanan U19 maçında yine 2 gol atmış. Transfer transfer diye ağlanırken belki de 0 masraflı bir yıldız geliyor.

Çevrimiçi mayguntr

Yönetici Umut Güner: "Yeni teknik direktörümüzün belirlenmesiyle transfer çalışmalarına başlayacağız. Öncelikle takımdan gitmesi gereken oyuncuları tespit edeceğiz. Kaleci Tolga, Adriano, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek’in sözleşmeleri bitti. ”

Atiba  :alala:. Bu sezon sifir verim aldigimiz 3 adamdan kurtulmak, mukemmel. Larin, Lens, Q7 de kadrodan ayrilirsa, kimseyi almasinlar sesimi cikarirmam.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hoca nerede Hoca? Bugün maçların bittiğinin 1. günü Hoca kim olursa olsun konu don lastiği gibi uzamasın. Fikret Ormanın bu yavaşlığınından plansızlığından gına geldi.

Bir kere insanları şaşırt be başkan!
Seçim öncesi hocamız hazır, seçimden önce açıklamam doğru olmaz diyordu. Hatta transfer çalışmalarına başladık da demişti. Şimdi teknik direktör geldikten sonra gideceklere karar vereceğiz. Ondan sonra transfere başlayacağız diyorlar. Demek ki şu an boşta olan hiçbir oyuncuyu alamadan başkaları almış olacak. Chaos is a ladder  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

46 gol yemişiz ya. Küme düşen bursa'dan haftalardır kümede kalmaya uğraşan fener'den alanya konya erzurum göztepe hepsinden fazla gol yemişiz. Şu savunma organizasyonunu öncelikle düzeltebilecek hangi hoca varsa o gelsin mümkünse hiç hoş değil şu rakam.
Bu bir skandaldir

Çevrimiçi Kartal Ç

Yönetici Umut Güner: "Yeni teknik direktörümüzün belirlenmesiyle transfer çalışmalarına başlayacağız. Öncelikle takımdan gitmesi gereken oyuncuları tespit edeceğiz. Kaleci Tolga, Adriano, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek’in sözleşmeleri bitti. ”

Daha tespit edemedilerse durum fena :s20: t.direktörü de yeni araştırmaya başlıyorlarsa daha da fena.

Çevrimdışı f_madida

Seçim öncesi hocamız hazır, seçimden önce açıklamam doğru olmaz diyordu. Hatta transfer çalışmalarına başladık da demişti. Şimdi teknik direktör geldikten sonra gideceklere karar vereceğiz. Ondan sonra transfere başlayacağız diyorlar. Demek ki şu an boşta olan hiçbir oyuncuyu alamadan başkaları almış olacak. Chaos is a ladder  :money:

Tipik Fikret Orman yonetimi, ne bekliyoruz ki. Cyle Larin'in sozlesmesi devam ediyor, Mirin daha yeni isinmaya basladi onumuzdeki sene daha iyi olacagini dusunuyoruz, Karius son haftalarda from tuttu, kendisini begeniyoruz. Lens-Roco bilmemne diye gidecek Besiktas taraftarini kandirmaya yonelik aciklamalar ve akabinde Dorukhan'in ve Vida'nin satilmasiyla zirve yapan transfer donemi sacmaliklari. "Ljajic'in maliyeti cok geldi, vazgectik." Kapanis!

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Egos

Mertcam kim

mertcan açıkgöz, "altyapımız uyuyor mu?" diyen bizlere tokat gibi cevap olmak için geldi, şenol güneş fırsat vermedi.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Atiba  :alala:. Bu sezon sifir verim aldigimiz 3 adamdan kurtulmak, mukemmel. Larin, Lens, Q7 de kadrodan ayrilirsa, kimseyi almasinlar sesimi cikarirmam.

Quaresma efendi gibi ayrıl, evine dön. Larin'in de direk lisansını yırtmak lazım

Bilic lafları geçiyor, sakın. Lucescu gelsin evinden yönetsin daha tutarlı

Çevrimdışı ferdi1903

Quaresma efendi gibi ayrıl, evine dön. Larin'in de direk lisansını yırtmak lazım

Bilic lafları geçiyor, sakın. Lucesu gelsin evinden yönetsin daha tutarlı
Ne bilici yaw, o adam tam bir ezik

Çevrimdışı f_madida

Bilic lafları geçiyor, sakın. Lucescu gelsin evinden yönetsin daha tutarlı

Quaresma gider bence, cok bir para isteyecegini de sanmiyorum, alacak verecek meselesi olursa belki alacagina karsilik bonservis vs denerek verilir. Aslinda Quaresma'yi Porto'ya verirken bonservis karsiligi 1 sene + opsiyonlu Aboubakar kiralasar bize win-win senaryo olur, zaten bu seneyi sakat gecirdi simdi talibi de olmaz onun. Koy sag aciktan yarim forvet gitsin parcalasin seneye.

Çevrimiçi Samet Demir

Quaresma gider bence, cok bir para isteyecegini de sanmiyorum, alacak verecek meselesi olursa belki alacagina karsilik bonservis vs denerek verilir. Aslinda Quaresma'yi Porto'ya verirken bonservis karsiligi 1 sene + opsiyonlu Aboubakar kiralasar bize win-win senaryo olur, zaten bu seneyi sakat gecirdi simdi talibi de olmaz onun. Koy sag aciktan yarim forvet gitsin parcalasin seneye.
4-3-3 oynayalım.

İlerde Burak güven aboubakar.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı f_madida

Yoneticilik basarisi asil bu elimizdeki verimsiz elemanlari iteleyebilmekten geciyor..Yoksa Vida'yi sattim, Dorukhan'i sattim, Ljajic'i sattim bunlar basari degil. Oynayan, tas gibi adami babam da satar. Asil mesele verimsizleri okutmaktan geciyor.

Mesela Jermain Lens, kariyeri cok kotu bir oyuncu degil. Bu adami 4-5 milyon avroya Arap liglerinden birine veya Cin'e veya Ingiltere'nin ortalama alti takimlarindan birine satabilmemiz lazim. Gerekirse menejerle anlassinlar, 5'e satsin 1 milyonunu kendi alsin herif onemli degil.

Cyle Larin ayni sekilde, 3-4 milyona rahat satilabilir, nispeten genc, milli takim oyuncusu. Versinler menejere bulsun Arabistan'dan, Cin'den, Amerika'dan bir takim getirsin 3 milyon avro net parayi, ustunu ne yapiyorsa yapsin kendi.

Enzo Roco benzer sekilde...

Çevrimdışı sozkul

Ben Porto’nun Querasma’yı alacağına inanmıyorum, inanamıyorum.
MLS’e gider ya da burda kalır.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Aboubakar kronik sakat.
Forumda Sarper Çetinkaya ile muhabbeti olan bir arkadaş yazmıştı.
Alınacak bir risk değil.

Çevrimdışı kyiv

Aboubakar kronik sakat.
Forumda Sarper Çetinkaya ile muhabbeti olan bir arkadaş yazmıştı.
Alınacak bir risk değil.

Geçmişe dönmenin hiçbir anlamı yok geçmiş geçmişte kaldı. Yerkürede yüzlerce, binlerce futbolcu varken aynı isimlere gönüp dönüp bakmak plansızlık, beceriksizlik, iş bilmezlik ne dersen de...

Çevrimdışı cursedofdragon

Adriano ile yeni sözleşme imzalanmayacak.

Kaynak : yasaklı özel haber.

Çevrimdışı ferdi1903

Geçmişe dönmenin hiçbir anlamı yok geçmiş geçmişte kaldı. Yerkürede yüzlerce, binlerce futbolcu varken aynı isimlere gönüp dönüp bakmak plansızlık, beceriksizlik, iş bilmezlik ne dersen de...
Aynen katiliyorum

Çevrimdışı worns

Marcelo gelse sevinirim halen 2-3 sene üst düzey performans sergileyebileceğini düşünüyorum. Ama hiç Vida-Marcelo tandemi hayali kurmayalım. Marcelo gelirse Vida'yı satarlar. Biliyorsunuz Beşiktaş'ta 2 iyi stoper birlikte oynayamaz kuralı var. Tam bu sefer iyi olacak deriz bi stoper bi yerlere satılmış olur.

Çevrimdışı kyiv

Adriano ile yeni sözleşme imzalanmayacak.

Kaynak : yasaklı özel haber.

Beşiktaşa katkısı yadsınamaz ancak sakatlıkları özellikle bu yıl sıklaşmaya başlamıştı normal bir karar. Adriano haricinde en az 7-8 isimle daha yollar ayrılmalı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Marcelo gelse sevinirim halen 2-3 sene üst düzey performans sergileyebileceğini düşünüyorum. Ama hiç Vida-Marcelo tandemi hayali kurmayalım. Marcelo gelirse Vida'yı satarlar. Biliyorsunuz Beşiktaş'ta 2 iyi stoper birlikte oynayamaz kuralı var. Tam bu sefer iyi olacak deriz bi stoper bi yerlere satılmış olur.

gelmicekmiş zaten marcelo.

Çevrimiçi Sinan23

Hazır Genoa gibi iyi bir takım küme düşüyorken kaleci Radu,  defans Romero ve forvet Kouame ye çökmek lazım. Birkaç beğendiğim oyuncu daha var ama kiralık olduğundan yazmıyorum. Bunlar hem çok iyi hemde 21 yaşındalar. Everton gitti hemen huddersfield kalecisi Lösll e çöktü. Sonuncu falan demedi. O takımda daha önce ilgilendiğimiz Zanka, Mooy, Kongolo, Billing ve Mounie gibi bizde rahatlıkla oynayabilecek ve yüksek verim alabileceğimiz adamlar var. Özellikle Zanka yı uyguna alabiliriz ve rakibimiz çok olmaz. Kemik gibi stoper.

Çevrimdışı levitate

Hazır Genoa gibi iyi bir takım küme düşüyorken kaleci Radu,  defans Romero ve forvet Kouame ye çökmek lazım. Birkaç beğendiğim oyuncu daha var ama kiralık olduğundan yazmıyorum. Bunlar hem çok iyi hemde 21 yaşındalar. Everton gitti hemen huddersfield kalecisi Lösll e çöktü. Sonuncu falan demedi. O takımda daha önce ilgilendiğimiz Zanka, Mooy, Kongolo, Billing ve Mounie gibi bizde rahatlıkla oynayabilecek ve yüksek verim alabileceğimiz adamlar var. Özellikle Zanka yı uyguna alabiliriz ve rakibimiz çok olmaz. Kemik gibi stoper.
+1903

hatta aaron mooy gelsin ligi delik deşik eder şimdiden söylüyorum
bipbipbupbup