ağabey kadronun yaşlandığını sen söyledin. atiba, quaresma, ben de burak'ı ekleyeyim, yaşlandı desen olurmuş yani, ama o zaman olumsuz argüman olarak kullanmak zorlaşıyor. şu durumda kadromuz için tecrübe kazandılar demek en makulu, bu da yeni teknik direktöre yardımcı olacak bir unsur.
durumumuz benim düşündüğüm kadar olumlu olmayabilir, yani birkaç transfer ve özellikle taraftar bütünleşmesi yeterli gelmeyebilir, bu bağlamda teknik direktör dokunuşunun yaratacağı olumlu etkiyi küçümsemiyorum; ancak ortada yaşlı, küskün ve her sene 5-6 katkı verecek oyuncu ile takviye edilmesine rağmen başarısız olan bir takım yok. bunların bir kısmı gerçeği irdeleme, diğer kısmı ise enkaz edebiyatı yapmaya yarıyor.
ben gelecek teknik direktörü umursamıyorum, ligin şu durumunda beşiktaş'ta görev yapıp başarısız olan hiç kimseye ve onu savunanlara büyük perdeden laflar etmem. yaşlı, küskün kadronun eksik bölgelerinin takviyesi sezon ortasına kadar karşılık bulmadı. bu gerçekleştikten sonraki dönemde galatasaray 40 puan aldı, biz 39 puan aldık. sezon başından daha yaşlı, daha küskün kadroyla ve rakibe puanlar üçer üçer dağıtılırken hem de.
Taraftar butunlugu oyunculardan cok daha onemli bi tik ustunu alabilirsin oyuncudan icsahada
Bu sebeple td tercihi de onemli
Bi arkadas yazdi taraftar avciyi istemiyor kesin basarili olur, diye bence eldeki verilere bakinca cok hakli
Ama besiktas taraftarina tekme yumruk dalmislardan bahsediyoruz butunluk olabilir mi, bilemiyorum
Semtin gobegindeki sitadi dolduramiyoruz en onemli meselemiz o bence
Bazi seyler pirensip olmali baka cozemedik
Mesela giden gelmesin diyoruz hala eski cocuklara takili kaliyoruz
Hala luce diyoruz
Yahu neden gonderdik geri alacaksak
Mesela besiktas kaptanina kafa atip suratini kirmis alitandogan geldi nasil bir midedir arkadas
Besiktas oyujcusuna otoparkta pusi kurup tekme yumruk atan geldi marko
Bu isin binortasi olmali
Kurumsal hafiza diyoruz en buyuk yetersiiklerimizden biri