Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3721120 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı levitate

Ya çıkarsa :) senin söylediklerinin genelde hep tersi oluyor biliyon :D
benim suçum değil şimdiden diyeyim :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Hürser Tekinoktay - Beşiktaş başkan adayı

Çevrimdışı celiker1

Herkese iyi geceler.Bildiginiz gibi Uefa super kupa maçı 14 Agustos gunu bizim stadyumda oynanacak.Bu maca bilet alma imkanımız olur mu?Ne zaman,nerede satışa çıkar bu biletler?Hiç bilgisi olan var mı?
Hayatta Beşiktaş

Hürser Tekinoktay: "Toshack ile ilgili şunu da söyleyeyim bize bir vaadi var. Yaklaşık 2,5 ay önce bu vaadi bize kendisi verdi. Bale'in Real Madrid'de mutsuz olduğunu ve uygun bir kiralama bedeliyle Bale'i bize seçilmemiz halinde hediye olarak getirebileceğinin müjdesini verdi."

(...)₁ heralde Başkan Adayımız.

Çevrimdışı levitate

Hürser Tekinoktay: "Toshack ile ilgili şunu da söyleyeyim bize bir vaadi var. Yaklaşık 2,5 ay önce bu vaadi bize kendisi verdi. Bale'in Real Madrid'de mutsuz olduğunu ve uygun bir kiralama bedeliyle Bale'i bize seçilmemiz halinde hediye olarak getirebileceğinin müjdesini verdi."

al birini vur ötekine bu ne ya
bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

Al birini vur ötekine.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

alacağı 3-5 oy vardı bu açıklamayla onları da kaybetmiş  :kop:

bu arada burdakilerin çoğu bilmez con benjamin toşak maaşı gecikince idmana bile çıkmazdı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

alacağı 3-5 oy vardı bu açıklamayla onları da kaybetmiş  :kop:

bu arada burdakilerin çoğu bilmez con benjamin toşak maaşı gecikince idmana bile çıkmazdı

ibrahimovic daha mantıklıydı.

Çevrimdışı tangaz

ibrahimovic daha mantıklıydı.

zlatanı her türlü getirmeyi deneyebilirsin ama gerıt beyli deneyemezsin bile
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Savaş

Hala transfer vaadleriyle başkan olabileceğini zanneden kişiler var. Borç olmuş 2 milyar bana Bale diyor.

Hasbinallah ya.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı savaş altay

F. Orman'a ust akil aradigimiz gibi futbol akli birisini bulmaliyiz. Bazi kluplerde ise yaramamis olabilir ama olmayacak anlaminda degildir.

Birbirine entegre teknik adam ve istedigi oyun mantiginda oyunculari onune serecegi beli birisi.. fb ortada yok, city biraz disli.

Zaten domine geliyor derken cakilmişsin.

Full hucum + guzel bir de savunma plani istemiyor muyuz?. Yine yyonetim alsin oyuncuyu ama klubun bir futbol felsefesi olmasi lazim.

Transferden sorumlu bir kisi yerine ya da coklu heyet, o ise uygun bir prof daha etkisiz kalir diyene gulunur.. Teknik adam sabitlendigi zaman

1 yilin akiyor gidiyor, stop tusu da bulunmuyor  :D

Yardimcisi da yardimci olacak, oyle kenarda sus diye beklememek uzere bir plan. Maclara reaksiyon verememeye basladinsa, derbilerde sahaya

deplasman da olsa 30 dakika net oyun koyacak kivamdan ciktiysan mudahale edenin olacak. Porto deplasmanindan 15 dakika versen belki 1 gol bile

bulabilirsin. Bosverin yildiz oyuncuyu oyuncularin dizilimi ve ne yapmak istedigin belirleyici olmali. Adamlarin defansif orta sahasi iki farkli macta

regista olarak girdi ceza sahana.. Oguzhana ayip olur Kagawa oynamasin.. Yanlis pozisyonda oynasa sahaya surdugun 11'den daha yanlis olmaz..

Kadroyu daraltmaliyiz. Kupa maclarina daha fazla genc ile cikarsin.. 4 5 oyuncu net kadroya yazacak sekilde

mecburi ya da yetistirme amacli da diyebilirsin. Tamam Necip de baslarinda kalsin :D  Surekli kafasina gore formda teknik adam mi arayacagiz?

Çevrimdışı mylife1903

Bale gelir mi gelmez mi bilinmez de gundeme bile gelmemesi lazim olsa bile cok gereksiz tiransfer
80lere dondu kulup

Çevrimdışı mylife1903

Gecen hafta hakem kararlari tam ters olsaydi biz maci 2-0 kazansaydik o macin var gakemi cucu gs macina atanabilir miydi?
Fikret orman nerede arkadas bi ses ver bi yasam kirintisi gosterin

Çevrimdışı mylife1903

Bulent yildirima insan bir dava acar
Bisi cikmaz ordan boyle davalari cok acmistik zamaninda hep hakkimiz yendigi icjn ama azicik diger hakemlere mesaj olur.
En azindan bi banka hesaplari ile telefonu incelensin

Aziz yildirim fbsine soyle bir mac yonetecek hakem linc edilirdi linc, evini basarlardi, ozel hayatini didik didik ederlerdi sosyal medyadan teefon numarasini cocuklarinin okulunu ifsa ederlerdi
Mahmut uslu cikar tarafatra havale ederdi
Zaten boyle bir yonetim de olmazdi hatta aziz yildirim cikar mahmut uslu ile bu mactan sonra efenim hakem bizi mahvetti 2-0 kazandik ama penaltimizi iptal etti 3-0 olmasi lazimdi falan derdi ayni palali mac sonrasi gibi

Çevrimdışı mylife1903

Hürser Tekinoktay - Beşiktaş başkan adayı

Evli mi bu
Baskan olunca bosanip karisindan kendini yunan adalarina vurmasin

Çevrimdışı mylife1903

Iki listeden bi yarim liste cikmiyor
1er milyon yuro atin 3 sene sonra alirsiniz 1 milyon yuro desen 10 kisi zor cikartir verir
Parali yonetici olsun falan derdinde degilim ama anlattik burda yonetici finansmaninin onemini kulubun durumu belli
50 milyon yuro koysan sene basinda para geldikce yavas yavas alsan kulubu faiz yukunden kurtarirsin

Apartman yoneticisi falan var listese tamam serefli zor meslektir kucumsemiyorum ama kardesim burasi besiktas 1 milyar ciro yapiyor bu kalibrede insanlar lazim ha uyelerden ayidat falan toplamak icintecrubeli birini ariyorlarsa onu bilemem tabi

Çevrimdışı Nartallo

Ahmet Nur Çebi liste çıkarsaydı, bayağı şansı vardı, blok oylara rağmen.

Aslında diğer kurullar da önemli. Denetleme Kurulu, Sicil Kurulu. İnşallah oralara Beşiktaş’ı düşünen adaylar gelir.

Çevrimdışı tangaz

başkanda feda gibi bir dönem bizi bekliyor söylemlerini okuyunca cinlerim tepeme çıkıyor  :akuma:

Çevrimdışı tangaz

sol beke aziz behiç sağ beke şener haberleri çıkıyor seviyeye gel çay demle ondan sonra gesenin şampiyonlukları izle hey allahım akıl ver bu akıllılara hala küçülerek bir halt olmayacağını anlayamayanlara bol bol ver şu mübarek gününde amin

Çevrimdışı tangaz

2 adet kanat her biri 10+gol ve bir miktar en az 5er asist yapan türde adam almazlarsa seneye de bir şey çıkmaz bu takımdan

Çevrimdışı tangaz

şimdi yönetim ibra olmazsa hürser tekinoktay başkan mı olacak?

way arkadaş camiaya bak

Çevrimdışı tangaz

ben duymadım fikret orman gelecek 3 yıl için projelerini açıkladı mı?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

başkanda feda gibi bir dönem bizi bekliyor söylemlerini okuyunca cinlerim tepeme çıkıyor  :akuma:
Kulüpteki başıboşluk, muhalefetsizlik bundan güzel ifade edilemezdi. Şu başkan yeni bir feda bizi bekliyor cümlesini kulübü tanımayan birisine söylesen 'Herhalde kulübün başına selefinin bıraktığı enkazı alacak yeni birisi geçecek' derdi.

2 sene boyunca başarısızlığın kılıfını gazeteci, o şu bu çeşitli şekillerle Şenol Güneş olarak göstertirken onun sonrasında yeni mazeretimiz de belli oldu. Mazeretlerle 3 sene o koltukta rahat rahat oturacağını sanıyorsa şimdiden kolay gelsin.

Çevrimdışı mylife1903

şimdi yönetim ibra olmazsa hürser tekinoktay başkan mı olacak?

way arkadaş camiaya bak
23 nisanda biraz oturtsaydi koltuga baskan bunu aday olmazdi bence
Biraz ceviz agaci diksin fikret orman sunlarin gazini alsin