Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3723258 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı murat

Sen essek olduktan sonra semer vuran cok olur
Semer vuranin ismi degisir sadece cismi degismez

Su konuyu gundeme getirdim murat abi ile tangaz disinda yazan oldu mu altina
Kurumsal hafiza yok
Bu sene de 10 tane adam gidecek kadrodan atiba gene butun yaz sozlesme bekleyecek 10 tane mantar adam alacaklar gene yarisini yeni gelen hoca iynatamayacak herkes senol gunes degil, ben istemedim der keser atar.
Sonra bu deplasmandkai gs macini kim hatirlayacak o takimdan
Ha hunu derken
Bizim yoneticilerimiz napiyor
Kagavaya 750 bin verdim diye besiktasi 1 milyon yuroya muhtac gisteren is bilmez haddini bilmez yonetici kendi universotesinde cem papilayi karisiliyor, sen nasil bir insansin arkadas, kiripto gsli misin

Guntekin gibi besiktasli gecinen iki kelam buna etti mi?
Dayi denilen zamaninda fetoya sevgi mesajlari attigi sikrinlerle sabit zat su konuya iki kelime etti mi?

Dusman icerde. Hocayi gonder oyunculari hedef yap yonetime laf gelmesin, ne cikariniz var yonetimden

Her besiktasli acsin ataturkun genclige hitabesini okusun 3 sefer

Cem papilya bunu yaparsan bulo seni biyle ezer nolcek 5 sene sonra bu yonetici okulinda buloyu karsilar yedirir icirir cebine harclik koyar

Sen samsun macindan sonra bitirememisin papilayi o papila fbye iki sampiyonluk hediye etmis
O senelerde de dedik
Bu papilankn samsun maci sonrasi aldigi davalar irdelensin diye
Sike karisiligi illa para verilecek degil

Buloya dava acip telefonunu banka hesaplarini karistirtmazsan bu isler byle devam eder
Papilla demişken o dönem fenerasyon Başkanı levent bıçakçıydı ve ofisi maslak beybi giz plazadaydı bir gün papilla yanına gelmiş artık ne görüştüler bilmiyorum ama trabzonu dığradığı bir maçın ardıydı.görüşme çıkışı bununla konuşmuştum.trabzonlular tarafından tehtid ediliyormuş.dedim birşey olmaz burası türkiye bir kaç haftaya unutulur beşiktaş maçı unutulmadımı?, bu da unutulur dedim.ben aslındablaf sokmaya çalışıyordum ama bu çok pişkin çıktı doğru söylüyorsun haklısın dedi.haklı olduğumu biliyorum zaten sen bana neler döndüğünü anlat .saffet sancaklı var mesela birde sanırım ulusoy dönemiydi anlatıyor bana bir sene önce gs de oynuyorum rüzgar çarpsa penaltı alıyoruz 17 tane mi ne penaltı attık diyor bir sene sonra fenere geçtik biçiliyoruz penaltı yok diyor.işin içinde çok oyun var diyordu.o dönem menejerlik yapıyordu galiba hasagiçin transferi için güreliyle buluşmaya gelmişti.gürelide beybi giz plazada bu arada.

Çevrimdışı murat

Şu konuşma bizde geçse küme düşeriz derdim ama konu gs olunca kesin şampiyon olurlar artık diye bakıyorum.
https://t24.com.tr/video/galatasaray-divan-kurulu-toplantisi-nda-ekrem-imamoglu-na-destek,19631

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/BurhanKuzu/status/1126242836918173698?s=19

bide bundan sonra şampiyon biz oluyomuşuz :D
Feto kartini oynamak lazim demistik
Bu kart olmamis herif fuze s400 cakmis gsye
Gs burdan sampiyon olursa ligi kapatalim bu heriflerle ugrasmaz
Sunu bize dese kume duserdik

Çevrimdışı yoruk

Haberi yapan Nılay Yılmaz karşı rakip başkanın adayı olmus

Çevrimdışı murat

Adamlar ne döşemiş twitin altına bir tane çatlak ses yok yada düzelteyim bir tane adamakıllı objektif yorum yok sonuna kadar arkasındalar biz olsaydık düşünemiyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Adamlar ne döşemiş twitin altına bir tane çatlak ses yok yada düzelteyim bir tane adamakıllı objektif yorum yok sonuna kadar arkasındalar biz olsaydık düşünemiyorum.
He senol gunesten girip nejipjandab cikardi taraftar altina
Bu heriflerin kafalar mutis ama
Sitadi biz yaptik diyolar

Ulan hayvanoglu gerzek terliksi hayvan, ben kiracima cik diyecem o cikmayacak, bana suraya bi villa yap bu daireden cikayim mi diyecek. Bogazindan sikip atarim disari. Ona villa yapsam oyle cikartsam benim kari killanir bikerem, bunun karisiyla dusup kalkiyor herhalde der
Aynen o sekil bunlarfetoyla dusup kalkiyoardi iste

Ulan sitadin yerine yaptigi gokdeleblerden daha cok para kazanmis diye devlete laf sokuyor herifler. Lan para benim param ister monakoda kumarhanedenharcarim ister bina yapar satarim istersem dagitirim size ne benim ne kazandigimdan
Piskinligin sinirini zorlayan iki guruh karsi karsiya

Popkornumu aldim bekliyom
Cb bu fetoc iliskilerini cezasiz birakmaz insallah masallah

Çevrimdışı f_madida

Feto kartini oynamak lazim demistik
Bu kart olmamis herif fuze s400 cakmis gsye
Gs burdan sampiyon olursa ligi kapatalim bu heriflerle ugrasmaz
Sunu bize dese kume duserdik

hukumetin kuvveti el verse de silseler gsyi ama oy hesabi yapiyorlardir simdi...gerci inceldigi yerden kopsun da diyebilirler belki.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

He senol gunesten girip nejipjandab cikardi taraftar altina
Bu heriflerin kafalar mutis ama
Sitadi biz yaptik diyolar

Ulan hayvanoglu gerzek terliksi hayvan, ben kiracima cik diyecem o cikmayacak, bana suraya bi villa yap bu daireden cikayim mi diyecek. Bogazindan sikip atarim disari. Ona villa yapsam oyle cikartsam benim kari killanir bikerem, bunun karisiyla dusup kalkiyor herhalde der
Aynen o sekil bunlarfetoyla dusup kalkiyoardi iste

Ulan sitadin yerine yaptigi gokdeleblerden daha cok para kazanmis diye devlete laf sokuyor herifler. Lan para benim param ister monakoda kumarhanedenharcarim ister bina yapar satarim istersem dagitirim size ne benim ne kazandigimdan
Piskinligin sinirini zorlayan iki guruh karsi karsiya

Popkornumu aldim bekliyom
Cb bu fetoc iliskilerini cezasiz birakmaz insallah masallah

deveye diken bunlara da silen adam lazim iste... su aciklamalardan sonra ben hukumet yerinde olsam stadin izinlerini iptal ederim, gidin nerede oynuyorsaniz oynayin derim.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı cursedofdragon

gs ve başak kazanırsa cüneyt çık kendini affettir.

yok gs başak puan kaybederse biraz daha Beşiktaş'ı doğra hakemi.

Alanya maçının hakemi

Beşiktaş-Aytemiz Alanyaspor: Cüneyt Çakır
[ Son Düzenleme: 09 Mayıs 2019, 15:42:05 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mylife1903

gs ve başak kazanırsa cüneyt çık kendini affettir.

yok gs başak puan kaybederse biraz daha Beşiktaş'ı doğra hakemi.

Alanya maçının hakemi

Beşiktaş-Aytemiz Alanyaspor: Cüneyt Çakır
Iki haftadir anamizi aglatti varda
Bu hafta maca geldi
Kasimpasa macinda uydurdugu penaltiyi unutmadik

Yonetim kapali kapilar ardinda cok isler cozuyor falan demesin kimse
Serkan hoca da deplasmana gitmis cok ilginc hakem o buyuk takimlari seviyor bizi de uzmuyordu hepimizin sicak baktigi bir tipti. Simdi gorelim deplasmanda rakibin macinda

Çevrimdışı bordele

Yaklaşık 2000 kişilik, kendilerini Beşiktaş taraftarı olarak adlandıran bir güruh, Beşiktaşımıza ömür billah yapamayacakları yardımı (310.000 TL) sadece 1 maçta ceza olarak verdirmişler...

Sorsan yönetime çok kızgınlardır, bi daha forma almayacaklardır. Keşke yönetim bu ceza için gs maçına giden güruha toplu bir şekilde rücu etse...

Ulan siz bu kulubün kamburusunuz be kamburu

[ Son Düzenleme: 09 Mayıs 2019, 16:32:54 bordele ]
Av zamanı

Çevrimdışı bordele

yönetim uykuda.

Aynen yönetim uykuda aynen. 10 yaşında çocukların yönettiği sayfalardan gaza gelip burada bomboş yönetim eleştirisi yapmaya devam et sen.

O cezanın 310 bini ve bundan önceki yüzlerce bini taraftar yüzünden muhalefet reis
Av zamanı

Aynen yönetim uykuda aynen. 10 yaşında çocukların yönettiği sayfalardan gaza gelip burada bomboş yönetim eleştirisi yapmaya devam et sen.

O cezanın 310 bini ve bundan önceki yüzlerce bini taraftar yüzünden muhalefet reis

10 yaşında ki ler senden zekidir yalnız onu ne yapıcaz ?

Gerçi bende kime ne anlatıyorum daha caner'in pozisyonunu izlediği halde canerden çıkıyor diyen bir insansın.

Çevrimdışı levitate

şu adama göre her sene iç savaş çıkıyor

boş yapan birisi işte sanki biz bilmiyoruz dediklerini
bipbipbupbup

Çevrimdışı bordele

Ysk kararı öncesinde de seçim yenilenmeyecek demişti. Takmış peşine çoluğu çocuğu ekmeğinin peşinde işte
Av zamanı

Ya çıkarsa :) senin söylediklerinin genelde hep tersi oluyor biliyon :D
[ Son Düzenleme: 09 Mayıs 2019, 16:59:57 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mylife1903

yönetim uykuda.

Ya arkadas kac oldu bu
Gecen hafya dedik
Kulupte para yok
Soylemeyin su koymali sacma seyi diye
Gecen hafta 260bindi galiba
Laa yeter 10 sefer ceza alsan 3 milyon civari para yaziktir
Tamam derbi mac olur ana avrat soversin
Yonetim zaten gibek atarak oder
Rize deplasmaninda kufur sivasta kufur
Etmeyin sunu 1-2-3 10 sefer ceza alinmazki

Lan cebinizden 50ser lira atin desen kacacak tipler
3 milyona pektonun yari parasi cikardi herhalde

Ya arkadas kac oldu bu
Gecen hafya dedik
Kulupte para yok
Soylemeyin su koymali sacma seyi diye
Gecen hafta 260bindi galiba
Laa yeter 10 sefer ceza alsan 3 milyon civari para yaziktir
Tamam derbi mac olur ana avrat soversin
Yonetim zaten gibek atarak oder
Rize deplasmaninda kufur sivasta kufur
Etmeyin sunu 1-2-3 10 sefer ceza alinmazki

Lan cebinizden 50ser lira atin desen kacacak tipler
3 milyona pektonun yari parasi cikardi herhalde

gs de aynı maçta küfür etti pfdk'ya sevk edildi mi ?

Çevrimdışı mylife1903

gs de aynı maçta küfür etti pfdk'ya sevk edildi mi ?
Yahu gs ile sen bir misin?
Herifler koskoca hokumete hodri meydan diyor
Adam cikiyor acik acik nasi oldugunu anlatiyor kimse agzini acamiyor

Yahu gs ile sen bir misin?
Herifler koskoca hokumete hodri meydan diyor
Adam cikiyor acik acik nasi oldugunu anlatiyor kimse agzini acamiyor

şöyle bir dünya hayal ediyorum.

Çevrimdışı Mehmet57

Adam cikmis “Gareth Bale’i goturecek” diyor. Gulsem mi, aglasam mi. 10 sene oncesinin secim vaadlerine donduk.

Kimse de cikip “Bu adam 15 milyon euro aliyor senelik” demiyor.